2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

noldu cicim sengözlerimebaksanab senin için güzel planlarimizimi ögrendin :jeyyar: bundan sonra zayif ve göbeksiz olanlar için tepkimiz bu cicim kaydirigubbakcemile3
kız niye bu tepki göbeği gördükçe sende benim gibi ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mı diyorsun bu nasıl erir dimi bide çirkin

yapıştı kaldı 4 kilo kızlar ama benim göbeğimde değil kalçamda kaldı:))
göbeğim yok herkes çok vermişsin diyor göbeği görnce ama kimse arkaya bakmıyor tabi:)))

koşturmayı anladımda oturdugumuz yerden nasıl iş yapıcaz bacım hem sonra okadar koştur bide kalk kek yyap hadi yaptık diyelim o keke mutfakmı bekleyecek kalmazki bırakılmazki yenir gider boşuna koştur dur yani..
eveeeeeeeeet 63 le başlayan ben 71 ile tamamlayıp dün kü tartıda 64 çıktım ve daha vericem hedefim 57 hadi baalım
maş. kız sana..
göbeğim yok herkes çok vermişsin diyor göbeği görnce ama kimse arkaya bakmıyor tabi:)))
aynen ya bendede azıcık göbek kaldı ama popo duruyo yaaaaa..
ve gidecegede benzmiyooo alışmak lazım galbamafoldumben

kız niye bu tepki göbeği gördükçe sende benim gibi ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mı diyorsun bu nasıl erir dimi bide çirkin

aynen öyle canim mafoldumben kaydirigubbakcemile3

4 kilomu kaydirigubbakcemile canim dayak felanmi istiyorsun nedir Çok üzgünüm çoook

al bi dayak isteyen daha kaydirigubbakcemile2

bu arada bugune bugun tam tam tammmmmmmm 78 kiloyummm kaydirigubbakcemile2 :lepi: alkisalkisalkis

kaldi 13 kilooooo :tomato: mafoldumben

tubişş bakıyommda psikopata bağlamışsın canımm delikafadulden NE BU ŞİDDET BU CELAL delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

şu göbekli hatunlarr gelin siz bana hamur işleriyle bütün fazlalıklarınızı atarızzz :roflol::roflol::roflol:ben artıkkk hiçç yediklerimee dikkat etmiyorummm ne bulsamm yiyiyorumm DARISI SİZEEE delikafaduldendelikafadulden

kızlar 58le hamile kaldım 87 ile bitirdim:asigim: şimdi 73 kiloyumhihoyyyt off ama 15 kilom var ya ben nasıl vericem bu kilolarımafoldumben

seni 2 kere aticam köprüden :roflol: :roflol: şiddetliyim celalliyim nolcakkk :dilcikar: sen bolbol ye canim..hiç dikkat etme sanki biz cok dikkat ediyoruz

kızlar 58le hamile kaldım 87 ile bitirdim:asigim: şimdi 73 kiloyumhihoyyyt off ama 15 kilom var ya ben nasıl vericem bu kilolarımafoldumben

bize senin gibiler lazim semracim 15 kilo nedirki..hemencik veririz hele bi kendimize gelelim..

Haklısın canım bu hatunlar 10 kilo 15 kilo alıyorlar hamilelikte oda bişeymi yani hıhhhnaniknanik bizim gibi alıcaklar şöle 25-30 ozman görücem onlarızemuszemus

Bendede kilo felan kalmadı kızlar doğumdan sonra aynen eski halime döndüm.tartıda biraz fazlalık görünüyo ama görüntüde aynıyım göbeğimde eridii rahatladım yanii..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Haklısın canım bu hatunlar 10 kilo 15 kilo alıyorlar hamilelikte oda bişeymi yani hıhhhnaniknanik bizim gibi alıcaklar şöle 25-30 ozman görücem onlarızemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy anacımm ben hamişliğimde 24 kilo aldımm bee ama şu an 24 kilodan eser kalmadıı rekor bendeeeeeeee :lepi::lepi::lepi:

Bendede kilo felan kalmadı kızlar doğumdan sonra aynen eski halime döndüm.tartıda biraz fazlalık görünüyo ama görüntüde aynıyım göbeğimde eridii rahatladım yanii..

ayy cnm gel sende bendensinn öpem seni bir ŞenizŞenizŞeniz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

palavraci seniiiiii :mymeka: bi kere 24 degil 22 kilo aldin 44le basladin 66 ile bitirdin laelaelaelaelae sonracima şuan 44 kilo degilsin..kalan kilon var ve onu korumaya calişiyorsun :dilcikar: yani aldiginin hepsini vermedinnnn yerimseniben kimi kandiriyorsun cicimmmm şakkıdı

sibelllllllll köprüden atilcaklar 2 olduuuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kız bunlar at at bitmez önce başlarını atmak lazım hülya ilk sıra senin laelaelaelaelae

Tubişim bu arada bugün tartıldım 74 üm zemuszemus yani hamile kaldığım kiloya geldim.
Bu gazla versem iyi olur şu halim içinde hamileliktem kaldı aslında ben 65 kiloydum derim nasıl fikir opuyorumnanaktan
Sanırım bende atılacakların en son sırasına geçeyim lülülülülülü

ay tubişçimmmm yazık sana bizi at at bitmez valla sen en iyisi bizi atmak yerine kiloları at:))
şaka bir yana eminim sen böylede güzelsindir canım benim:1hug:

evet hep hülya ayaklandiriyor bunlari kaydirigubbakcemile hangi köprüden atacagima karar veremedim ama kaydirigubbakcemile3

oh ne güzellll alkisalkisalkis gercek hedefede 9 kilocun kalmiş surda benimde hedefim 65 :lepi: yaz sonuna kadar variriz hedefe :teselli:

ay tubişçimmmm yazık sana bizi at at bitmez valla sen en iyisi bizi atmak yerine kiloları at:))
şaka bir yana eminim sen böylede güzelsindir canım benim:1hug:

canim kilolar gidiyor gitmesine de baaaazzziii kendin bilmez ukalalar rahat vermiyor Çok üzgünüm çoook

Allah razi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…