- Konu Sahibi civciv1981
-
kız niye bu tepki göbeği gördükçe sende benim gibi ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mı diyorsun bu nasıl erir dimi bide çirkinnoldu cicim sengözlerimebaksanab senin için güzel planlarimizimi ögrendin :jeyyar: bundan sonra zayif ve göbeksiz olanlar için tepkimiz bu cicim kaydirigubbakcemile3
koşturmayı anladımda oturdugumuz yerden nasıl iş yapıcaz bacım hem sonra okadar koştur bide kalk kek yyap hadi yaptık diyelim o keke mutfakmı bekleyecek kalmazki bırakılmazki yenir gider boşuna koştur dur yani..kilo vermek isteyen hanımlar size tavsiyem temizlik hastası olun bebişi emzirin uyudumu direk işe saldırın bidakka bile oturmayın otursanız bile oturduğunuz yerden iş yapın.işleriniz bittimi girin mutfağa kek yapın sonra afiyetle yaptığınız keki yiyin.:))ben bu şekilde verdim galiba.evde yapıcak iş kalmadımı ya kek yapıyorum yada poşetlik yapıyorum damacanaya kıyafet dikiyorum:)))
maş. kız sana..eveeeeeeeeet 63 le başlayan ben 71 ile tamamlayıp dün kü tartıda 64 çıktım ve daha vericem hedefim 57 hadi baalım
aynen ya bendede azıcık göbek kaldı ama popo duruyo yaaaaa..yapıştı kaldı 4 kilo kızlar ama benim göbeğimde değil kalçamda kaldı:))
göbeğim yok herkes çok vermişsin diyor göbeği görnce ama kimse arkaya bakmıyor tabi:)))
kız niye bu tepki göbeği gördükçe sende benim gibi ayyyyyyyyyyyyyyyyyy mı diyorsun bu nasıl erir dimi bide çirkin
yapıştı kaldı 4 kilo kızlar ama benim göbeğimde değil kalçamda kaldı:))
göbeğim yok herkes çok vermişsin diyor göbeği görnce ama kimse arkaya bakmıyor tabi:)))
[k] {n} [k];7195342 .!.:koşturmayı anladımda oturdugumuz yerden nasıl iş yapıcaz bacım hem sonra okadar koştur bide kalk kek yyap hadi yaptık diyelim o keke mutfakmı bekleyecek kalmazki bırakılmazki yenir gider boşuna koştur dur yani..
maş. kız sana..
aynen ya bendede azıcık göbek kaldı ama popo duruyo yaaaaa..
ve gidecegede benzmiyooo alışmak lazım galbamafoldumben
bu arada bugune bugun tam tam tammmmmmmm 78 kiloyummm kaydirigubbakcemile2 :lepi: alkisalkisalkis
kaldi 13 kilooooo :tomato: mafoldumben
çok az kalmış canım ha gayrettdelikafaduldendelikafaduldenzemuszemus
sibelllllllll köprüden atilcaklar 2 olduuuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis
valla mutahharacım benimde 12 kiloma falan var verilecekmafoldumben
:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:
tubişş bakıyommda psikopata bağlamışsın canımm delikafadulden NE BU ŞİDDET BU CELAL delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şu göbekli hatunlarr gelin siz bana hamur işleriyle bütün fazlalıklarınızı atarızzz :roflol::roflol::roflol:ben artıkkk hiçç yediklerimee dikkat etmiyorummm ne bulsamm yiyiyorumm DARISI SİZEEE delikafaduldendelikafadulden
kızlar 58le hamile kaldım 87 ile bitirdim:asigim: şimdi 73 kiloyumhihoyyyt off ama 15 kilom var ya ben nasıl vericem bu kilolarımafoldumben
seni 2 kere aticam köprüden :roflol: :roflol: şiddetliyim celalliyim nolcakkk :dilcikar: sen bolbol ye canim..hiç dikkat etmesanki biz cok dikkat ediyoruz
bize senin gibiler lazim semracim15 kilo nedirki..hemencik veririz hele bi kendimize gelelim..
seni 2 kere aticam köprüden :roflol: :roflol: şiddetliyim celalliyim nolcakkk :dilcikar: sen bolbol ye canim..hiç dikkat etmesanki biz cok dikkat ediyoruz
bize senin gibiler lazim semracim15 kilo nedirki..hemencik veririz hele bi kendimize gelelim..
Haklısın canım bu hatunlar 10 kilo 15 kilo alıyorlar hamilelikte oda bişeymi yani hıhhhnaniknanik bizim gibi alıcaklar şöle 25-30 ozman görücem onlarızemuszemus
Bendede kilo felan kalmadı kızlar doğumdan sonra aynen eski halime döndüm.tartıda biraz fazlalık görünüyo ama görüntüde aynıyım göbeğimde eridii rahatladım yanii..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy anacımm ben hamişliğimde 24 kilo aldımm bee ama şu an 24 kilodan eser kalmadıı rekor bendeeeeeeee :lepi::lepi::lepi:
ayy cnm gel sende bendensinn öpem seni bir ŞenizŞenizŞeniz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sibelllllllll köprüden atilcaklar 2 olduuuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kız bunlar at at bitmez önce başlarını atmak lazım hülya ilk sıra senin laelaelaelaelae
Tubişim bu arada bugün tartıldım 74 üm zemuszemus yani hamile kaldığım kiloya geldim.
Bu gazla versem iyi olur şu halim içinde hamileliktem kaldı aslında ben 65 kiloydum derim nasıl fikir opuyorumnanaktan
Sanırım bende atılacakların en son sırasına geçeyim lülülülülülü
ay tubişçimmmm yazık sana bizi at at bitmez valla sen en iyisi bizi atmak yerine kiloları at:))
şaka bir yana eminim sen böylede güzelsindir canım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?