2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

:roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayy 22 ydi dimi bu kadar popüler olduğumu hiç bilmiyordum canımm nasılda benim kilo olayımı takip etmişsin valla ben bile bu kadar ayrıntılı tutmamıştım aklımda delikafaduldendelikafadulden

ay tubişçimmmm yazık sana bizi at at bitmez valla sen en iyisi bizi atmak yerine kiloları at:))
şaka bir yana eminim sen böylede güzelsindir canım benim:1hug:

ayy ne doğru bi laf etmişsinnn bacım gel öpem seni bi ŞenizŞenizvereliniortakvereliniortak

siz ordan bize laf yetiştireceğinize azcuk spor yapında verin kiloloları bizimde dilimizden kurtulunn :mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaşasınn kötülükkk :dance::dance::dance::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

kızlar benim hamilelikten 1 kilom kaldı. ama verilecek tam 20 kilom varkafamçokkarıştı eee 78 kilo ile hamile kalınca bööle oluyo hayalimdeki kilo 59zemuszemus

he canim benim işim gücüm yok oturup senin kilonu takip ediyorum :mymeka: naniknanik

pinarin yaptigi listede yaziyor canim sırnaşık şey ama baslangic kilonun 44 oldugunu gece sohbetlerinden biliyorum ee kalan kilonu vermek istemediginide gene msn sohbetlerinden biliyorum sırnaşık şey

spor yapmasina yapicamda şu sezeryan işi bozuyor..her hareket yapilmiyormus..mekik yasakmiş mesela..mekik cekmeden su göbekten nasil kurtulcaz bilmiyorum gerçi..neysem p.tesi doktorum anlatcak bana neler yapabilcegimi alkisalkisalkis

ay kizlar dün annemler geldi..dişari cikicaktik..anacim yazliklarimdan hiç biri dogru dürüst olmadi bana yaaaaaa mafoldumben bide ben gecen yaz 10 kilo vermiştim..oyuzden anneme herşeyimi daralttirmiştim mafoldumben dün bi pantolonumun dikişlerini (daralttiğimiz dikişleri) açtimda öyle girdim ancak içine mafoldumben

ya kızlar nasıl veriyorsunuz kiloları emzirirken diyette yapılmıyor formülünü banada söyleyinn neolurrrrrrrrrrrrrr...

bende yavaş yavaş veriyorum kiloları 78 le son vermiştik hamileliğe bugün 67 olmuşum ama daha 10 kilom var yamafoldumben

ben hala 64 üm yani daha 4 kilom var kırkımızda çıkıyor salı günü artık başlamak lazım yürüyüşlere
sabah benim ufaklığı uyutp babasına bırakıp yarım saatte olsa yürüycem

doğum sonrası şişlikler gitti hala aynı kiloda duruyorum. nasıl wericez fazlalıkları ya emzirirken yemeden kesemiyor ki insan.oğlum emdikçe ben acıkıyorum
57 ile kaldım 74le doğurdum 67de kitlendim resmen 20 gündür öleeece duruyor. 10 kilo fazlam war
yazda geldi offf
rezene çayı hem zayıflatıyor hemde süt yapıyor dediler bebeğin gazınada çok ii geliyormuş
2gün içtim bıraktım başlıyayım sonucu bildiririm

AY kızlar nasıl gıtcek bu fazlalıklar yafs....CADIARZU
dogum sonrası şişkinliklerle 12 kılo werdım ama hala 78kılodayım yafs....hamişken en son 90 a cıkmıstım sımdı 78 ım...ama 1 haftadır bole hala aynıyım..kılo werışım durdumu ne....daha 11 kılo fazlam var :1no2:napcaz ayyy hiç bişeyım olmuo kotlarıma bana ben onlara bakıom yahu..yenısını almadıydım daha ınerım dıye bu gıdışle gıdıp bırtane alsam ii olcak galıba...emzırdıım için rejımde yok bakalım artık....sız ne almedesınız...

bende 1 aydan fazla oldu 1 kilocuk vermişim oda bi gelişme 64te kitlenmiştim..

yaz kız pınar 64 degil 63üm:dilcikar:

ya 63 kiloyum ama doumdan önceki pantolonlarım olmuyor nasıl yani anlamadım zaten 63 le hamile kalşmıştım bu yaz bekleyim bakalım gardrop yeniliycem sanırım

tutkuncum bende aynı durumdayım. doğumdan önceki kiloma döndüm ama kıyafetlerim olmuyor hiç. o göbek var ya o sezaryen göbeği!! yaktı bizi!!klava:

tutkuncum bende aynı durumdayım. doğumdan önceki kiloma döndüm ama kıyafetlerim olmuyor hiç. o göbek var ya o sezaryen göbeği!! yaktı bizi!!klava:
Hemde nasıl benim göbek aşağı indi zaten pek komik bacaklarım ve kollarım zayıf göbüş maşallah şu reklamlardaki sarkıklardan ıııııığğğğğğğğğğğğ

ben de 55 le kaldım 73 oldum şimdi 65 im...gitmiyo bi türlü....bişey de yapamıyorum zaten.10 kg fazlalık var...

kızlar bir kilo daha vermişim sabah tartıldım 63.1 kiloyumhihoyyythihoyyyt
evet evet ben sanırım başaracam kaldı 3 kilom:sm_cool:
en büyük tesellim de göbek yok hemen gitti çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…