- Konu Sahibi civciv1981
-
evet hep hülya ayaklandiriyor bunlari kaydirigubbakcemile hangi köprüden atacagima karar veremedim ama kaydirigubbakcemile3
oh ne güzellll alkisalkisalkis gercek hedefede 9 kilocun kalmiş surdabenimde hedefim 65 :lepi: yaz sonuna kadar variriz hedefe :teselli:
canim kilolar gidiyor gitmesine de baaaazzziii kendin bilmez ukalalar rahat vermiyor Çok üzgünüm çoook
Allah razi olsun canim
palavraci seniiiiii :mymeka: bi kere 24 degil 22 kilo aldin44le basladin 66 ile bitirdin laelaelaelaelae sonracima şuan 44 kilo degilsin..kalan kilon var ve onu korumaya calişiyorsun :dilcikar: yani aldiginin hepsini vermedinnnn yerimseniben kimi kandiriyorsun cicimmmm şakkıdı
ay tubişçimmmm yazık sana bizi at at bitmez valla sen en iyisi bizi atmak yerine kiloları at:))
şaka bir yana eminim sen böylede güzelsindir canım benim:1hug:
Kız bunlar at at bitmez önce başlarını atmak lazım hülya ilk sıra senin laelaelaelaelae
Tubişim bu arada bugün tartıldım 74 üm zemuszemus yani hamile kaldığım kiloya geldim.
Bu gazla versem iyi olur şu halim içinde hamileliktem kaldı aslında ben 65 kiloydum derim nasıl fikir opuyorumnanaktan
Sanırım bende atılacakların en son sırasına geçeyim lülülülülülü
evet hep hülya ayaklandiriyor bunlari kaydirigubbakcemile hangi köprüden atacagima karar veremedim ama kaydirigubbakcemile3
oh ne güzellll alkisalkisalkis gercek hedefede 9 kilocun kalmiş surdabenimde hedefim 65 :lepi: yaz sonuna kadar variriz hedefe :teselli:
canim kilolar gidiyor gitmesine de baaaazzziii kendin bilmez ukalalar rahat vermiyor Çok üzgünüm çoook
Allah razi olsun canim
:roflol::roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ayy 22 ydi dimi bu kadar popüler olduğumu hiç bilmiyordum canımm nasılda benim kilo olayımı takip etmişsin valla ben bile bu kadar ayrıntılı tutmamıştım aklımda delikafaduldendelikafadulden
ayy ne doğru bi laf etmişsinnn bacım gel öpem seni bi ŞenizŞenizvereliniortakvereliniortak
siz ordan bize laf yetiştireceğinize azcuk spor yapında verin kiloloları bizimde dilimizden kurtulunn :mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşasınn kötülükkk :dance::dance::dance::roflol::roflol:
Hemde nasıl benim göbek aşağı indi zaten pek komik bacaklarım ve kollarım zayıf göbüş maşallah şu reklamlardaki sarkıklardan ıııııığğğğğğğğğğğğtutkuncum bende aynı durumdayım. doğumdan önceki kiloma döndüm ama kıyafetlerim olmuyor hiç. o göbek var ya o sezaryen göbeği!! yaktı bizi!!klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?