2009 Nisan Anneleri buraya

Iyi akşamlar kızlar,maşallah doğuran doğurana şenay sende doğurcan herhalde sabah akşama hayırlısı olsun inşallah.
valla öyle hissediyorum hayırlısı bakalım aslında hiç böyle evde falan sancılanmayı suyumun gelmesini istemiyorum planlı saatli gidelim olalım sezeryanımızı istiyorum

bende yarın nst ye gidicem izmire gitmem lazım ama eşimin gözünün açılıp açılmayacağı yarın belli olacak açarlarsa izmir yoksa burda nst ye girip dr a fakslıcam sonucu ( oof zaten hormonlarım tavan yaptı cnm sıkkın bi de lohusalıkta sürecek daha normal psikolojime dönmek için sanırım bi 3 ayım daha var ((

birazcık belim dinlendireyim.yemek saatim de gelmiş.
rumelili nerlerde ya?onun da az kaldı doğuma?10 güne bizim doğum listesi baya kalabalıklaşır artık.
birazdan görüşürüz.

megulcü merak etmişsin çokşükür henüz doğurmadım....:asigim:
benimde gündüzleri kayınvalidem yanımda olduğu için giremiyorum....sabah 9 akşam 9 nöbeti tutuyorlar genelde....aslında iyiyim ama gelme demek olmaz şimdi saolsun bana çok yardımcı oluyor....ama sen otur yada iş yap ben internette takılıyım demekte olmuyor geçiriyoruz günleri beraber:1rolleyes:.......huzurda çok şükür doğum yapmış darısı başımıza....ben vadinin yeni bölümünü bekliyorum arada gelirim

Kızlar ben çıkıyom...kendinize iyi bakın...güzel bir gece gecirmeniz dileğiyle ...umarım yarına kadar kimse doğurmaz :)

ne yapıyosunuz kızlar,huzur doğurmuş demekki,sadece bu sayfayı okudum tadım yok bugün,çok methettikleri için dr.a güvenmiştim doğumuda orda yapacaktım sözde ama bugün gezdim doğumhane felan çok soğuk geldi bana onuda geçtim hiç hijyenik değildi canım sıkıldı valla muayene bile olmadan döndüm işim çıktı randevuyu erteleyelim dedim,sonuç hüsran hoş vardır bundada bir iyilik dimi,yarın kuzenimin çalıştığı hastaneyi görmeye gidecem bakalım inşallah iyidirde böyle muallakta kalmam

karar ver artık hayatım vakit yaklaştı

o yüzden canım sıkkın ya zaten,offfff offffff,ne diim anacım,sen kendine iyi bak şenay ha yalancı çobanlıktan felan bahsetmişin olsun her seferinde kaldır bunun şakası olmaz biliyosun geçer deme yani işini sağlama al,sizlerde kızlar ha,haaa bu arada buluşma olmuş ohhh kaynataydınız valla bir güsel kulaklarım çınlamadı hiç,orda olsam gelirdim valla,foto niye yok ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…