2009 Nisan Anneleri buraya

ya eğer ben de kan pıhtılaşması varsa bir gün önce içmezsem problem olmaz mı?mesela sabah 9 da sezeryan olcaksam o zaman bir gün önce hiç içmemeli miyim?

ŞENAY SEN NE YAPTIN?DOKTOR NE DEDİ?:1hug:

canım en iyisi dr danış ama bence bir sorun olmaz çünki aspirinin veya iğnenin etkisi kullanmasanda bir süre sürüyor mesala ben kanama geçirdiğimde 4 gün ne iğne nede aspirin kullanmadım

bilgi için saol cnmm

kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))

Ay o şalvarlar zaten şişko gösterir,bide hamileyken düşünemiyorum yakaydirigubbakcemile3

Bursasu dönenceyi nerden almıştınız,netten mi?bide ne özellikleri var?Her alışverişten geldiğimde diyorum,tamam,bişey kalmadı ama hala eksikler var,dönencey bir türlü kafama uyan birşey bulamadım.ne özellik arayacağım,onu da bilmiyorum??:uhm:

canım ben yeni geldim şimdi hızla yazıyorum bu arada resimde çok şıksın
cnm çok sağol nede olsa arnavut geliniyiz
PPP
amile seni atıcan mı gübecikleri dikkat et alttan yavrucak uçmasın

he gülüm ben atacam duramamki oynamadan
aman bre deryalarrrr...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:
:roflol::roflol:

ama Arnavutların düğünleri çok güzel eğlenceli geçer,bide bütün hatunlar şıkır şıkır,süslü püslü,ohhh!!

kızlar herkese tatlı uykular demek istiyorum....
ben bir bakım demiştim.. allaha şükür bir terslik yok.
sultanda burdaymış.. kadro tamam anlaşılan....

malüm yarin iş var ,, ben yatar ....
hadi hepinizi öptüm....

bursada kimlikin orda e bebek varya mağazadan aldım cnm kraftın 12 çeşit müziği var uzaktan kumandalı gece lambalı falan 90 a aldık

Geçmiş olsun canım.Tansiyon çok zor gerçekten.

Maşallah bebeğine.Ne güzel bir görüntü yakalamışsınız.Biz o kadar şanslı olamadık.

Teşekkürler canım bilgi için.

evet cnm şalvarların eni 5metre en az
ben giydim denedim varil gibi oldum:roflol:

Hahhaha görmek için sabırsızlıyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…