ya eğer ben de kan pıhtılaşması varsa bir gün önce içmezsem problem olmaz mı?mesela sabah 9 da sezeryan olcaksam o zaman bir gün önce hiç içmemeli miyim?
ŞENAY SEN NE YAPTIN?DOKTOR NE DEDİ?:1hug:
bilgi için saol cnmm
kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))
Ay o şalvarlar zaten şişko gösterir,bide hamileyken düşünemiyorum yakaydirigubbakcemile3
, ceyo16, cicekcicek+, Ruveydax, tuğçe8, ŞİRVAN+
muhabbetinizede doyum olmuyor kızlar
neyiniz var yaw
bilgi için saol cnmm
kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))
cnm çok sağol nede olsa arnavut geliniyizcanım ben yeni geldim şimdi hızla yazıyorum bu arada resimde çok şıksın
amile seni atıcan mı gübecikleridikkat et alttan yavrucak uçmasın
Bursasu dönenceyi nerden almıştınız,netten mi?bide ne özellikleri var?Her alışverişten geldiğimde diyorum,tamam,bişey kalmadı ama hala eksikler var,dönencey bir türlü kafama uyan birşey bulamadım.ne özellik arayacağım,onu da bilmiyorum??:uhm:
bursada kimlikin orda e bebek varya mağazadan aldım cnm kraftın 12 çeşit müziği var uzaktan kumandalı gece lambalı falan 90 a aldık
canım Allah ın izniyle idare ediyorum hamd olsun,3gün önce tansiyon fırladı 3 gündür yatıyorum hastanede bugün çıktım nerdeyse sezaryenle alacaklardı atlattık çok şükür,canım takvimin nasıldı hatırlamıyorum ama istersen baby gaga dan yapayım bebişinin muhtemel doğum zamanını yazman yeterli
ay yazık bebeğe yaaa
dicek laf bulamıyorum yani
bu arada bizde bu sabah doktordaydık kızlar
bebiş yüzünü plesantaya dayamış malesef poz vermedi
2.500 gram olmuş
doktor teyzemi iri bebek olacağa benziyor diyor
bebeişin kafası sağ yanda yani aşağıda ama kanalda değil
daha erken dedi
bide kızlar çok güzel bi şeye şahit olduk
2 boyutluda bakarken bebiş gözlerini kırpıştırdı açtı kapadı sonra ağzını kocamaaan açtı esniyor dedim doktorda su içiyor dedi
sonra ağzını kapadı tadına bakarmış gibi nım nım nım yaptı hehehe anlatabilmişimdir umarım...
ama çok güzeldi ya o görüntü yaa hala gözümün önünde canım benim yaaa
Bilim adamları böğürtlen çayının anne adaylarının şikayetlerini azalttığını keşfetti. Bu çay sabah bulantılarını azaltıyor, düşükleri engelliyor, rahim ağzı kaslarını güçlendiriyor, doğum sancılarını hafifletiyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Ayrıca süt üretimini de artırıyor. Bunun için 2 yemek kaşığı kurutulmuş böğürtlen yaprağını, 1 fincan sıcak suyun içine atın. 10 dakika bekletip için. Günde 3 fincan böğürtlen çayı içerek, sizde kolay bir hamilelik dönemi geçirebilirsiniz
evet cnm şalvarların eni 5metre en az
ben giydim denedim varil gibi oldum:roflol:
Geçmş olsu canım.Tansyon çok zor gerçekten.
teşekkürler arkadaşım evet çok zor en çok bebeğim beslenemezse korkusu oluyor ki en zoru o açken ben nasıl tok olayım çok şükür şimdilik atlattık hamd olsun tekrar teşekkürler
Offffffff canım çooook sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?