sorma yaaaa bende sıkılıoru patlıyorum hatta
çiçeğimmm sana ne oldu canım benim
canım sorma ben bugün menopoz spor takılıyorum:) bööle sabahtan beri yüzüm 5 karış oturuyorum nie bööleyimbilmiorumda
kızlar iyi geceler,umarım herkes rahat uyku uyuyabilir.
demekki ruh halimiz hep aynı canım yeterki iyi olalımda şu son zamanlarda biraz daralıp sıkılsakta olur senin tansiyonunda yükselmişti inşallah geri düşmüştür
annesi büyüyünce kızların neresini kurcalıycağını öğreniyorbenim bebek resmen alt tarafı kurcalıo şuan:) çıkıcak mı acep
Geçmiş olsun canım.Tansiyon çok zor gerçekten.
Maşallah bebeğine.Ne güzel bir görüntü yakalamışsınız.Biz o kadar şanslı olamadık.
Teşekkürler canım bilgi için.
Hahhaha görmek için sabırsızlıyorumdelikafadulden
:Allaha şükür düştü canım şu sıralar problem yok o konuda şu son zamanlar kazasız belasız geçsede bebişlerde rahatlasa biz de:)
kızlar size bir şey anlatayım da gülün biraz.... biraz önce su içerken koltuğa dökmüşüm farkında değilim bir şey almak için kalktım ve geri döndüğümde koltuktaki ıslaklığı farkettim abovvvv bir tırstım "ay suyum geldi" herhalde diye aksamdan beri de belim ağrıyordu...esimle de küsüm ya hemen banyoya gittim baktım camasırda var mı diye ama suratımı ayna da görğnce ben bile koptum -tatlicadiarzu-
kızlar size bir şey anlatayım da gülün biraz.... biraz önce su içerken koltuğa dökmüşüm farkında değilim bir şey almak için kalktım ve geri döndüğümde koltuktaki ıslaklığı farkettim abovvvv bir tırstım "ay suyum geldi" herhalde diye aksamdan beri de belim ağrıyordu...esimle de küsüm ya hemen banyoya gittim baktım camasırda var mı diye ama suratımı ayna da görğnce ben bile koptum -tatlicadiarzu-
çiçek baktın hamileliğin eğlenceli kısmı geçiyor, yorucu, şimdilik bilinmeyenlerle dolu annişlik başlıyor sanırım bu yüzden bilinçaltın harekete geçti ve suratsızlık olarak ortaya çıktı canımcım.
Nerden mi biliyorum bende her nekadar tecrübeli anne olsamda bu bebek için yeni anneyim.Sağsalim kucağıma alacakmıyım? doktorlar doğru mu söyledi herşey gerçekten yolunda mı? eli kolu ayağı herşeyi iyi mi? bintane soruyla beraber üşüşüyo kafama . Biliyorumki bütün anneler bunu yaşıyor ama bilmek uygulamaya yetmiyor bazen ne yazıkki.
Eminim bütün nisan anneleri olarak hepimiz çok iyi bakacağız bebişlere.Bu kadar duyarlı anlayışlı insanların kendi bebeklerine neler verebileceğini azçok tahmin edebiliyorum.
annesi büyüyünce kızların neresini kurcalıycağını öğreniyor
çocuğu rahat bırak hehehe:))
saol benanbercim gerçekten çok güzel bi görüntüydü:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?