2009 Nisan Anneleri buraya

Herşey güzel olucak canlarım ama endişelenmemek elde değil tabi bilinmezden korkuyoruz. KUcağımıza aldığımız an hepimiz rahatlıycaz ve dünyanın tek annesi kendimizmişiz gibi kimseye vermek istemiycez bebekleri. hemde herkesten iyi bakıcaz kendi bebeğimize çünkü kimse bizden daha iyi anlamıyacak o küçüçük şeyi.
Kızım ilk ses çıkardığında sadece kı kı gibi bişey diyodu ama ben her kı deyişinde başka bir ihtiyacı olduğunu sesinin tonundan anlıyodum. Yani onlar bizim bebeklerimiz ve bizden iyi kimse anlamaz onları hiç canınızı sıkmayın sadece elinizden geldiği kadar doğuma kadrada doğumdan sonrada rahat olmaya dinlenmeye çalışın en büyük düşman stres kızlar. Sütüm az olacak diye düşünürseniz gerçekten az olurmuş mesela. Yani herşey beyinde bitiyo aslında.

canım yaaa ilaç gibi geldi yazdıkların duymaya ihtiyacım olan şeyleri yazmışsın valla kafamdaki soru işaretleri bi nebze rahatlıo bööle şeyler duydukça teşekkürler Türkiye Teşekkürler Dilekim sevoorum seni:)

umarım biraz rahatlamışsındır canım. Hadi sen git uyu bebişinle ilgili hayaller kur belki rüyanda görürsün. Şöyle prakta yürüyüşte denizkenarında falan hayal et.ohhhhh ne güzel olacak.kaydirigubbakcemile5

Herkese huzurlu tatlı bir gece diliyorum ve kaçıyorum.Yarın görüşürüz kızlar.

bugünde doğum olmadan tamamlamışız maşallah....... biraz daha dursunlar tabi kuzular küçükler...benim kızımda dursun bu hafta daha sonra gelsin...:)) uyuyanlara tatlı rüyalar

şenayyyyyy gel söyle sen nerden duydun nişan işini bacım yaaa.
6. nisan annesi kim olacak diye anket açtıya çiçek oraya yazmış kendisi
maşallah bebişe annesi gelsede biey olmaz artık içini rahat tut

ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü
baştan tavrını koy ve sakın taviz verme
maşallah tatlı bebişe

doğurmadım canım zaten artık doğuracakmışım gibide gelmiyo sanki hep içimde yaşıcak bu sıpalar

herkes yattı bende girip geçmişe bakayımda çok birikmesin dedim yarın geç girerim arkadaşım yarın gidecek

çok büyük özlemle bekliyorum bende ama hep zamanını bekle büyüde gel diyorum oğlum içerden yeter anne beynimi yedin dicek yakında

günaydın ben bugün erkenciyim. normalde de kalkıyorum da bu saatte bu sabah eşim daha uyuduğu için onun kalkmasını beklemem gerekiyor kahvaltı için. Bu arada da geçmişi falan okuyayım dedim.

kimse de yokmuş. baba izni konusunda bilgisi olna yokkk mu???
bizimki devamlı soruyor bana kaç gün izin var diyee

bilgi için saol cnmm

kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))

ay maşallah. bursalılar böyle düğüne çok meralı olur. bide arnavut geliniysen yandın. Allahtan ben bursada yaşamıyorum. Orda olsam bi sürü düğüne denk gelirdi hamileliğim. Oynayamayacağım diye üzülür dururdum. delikafadulden

valla bilmiom canım baba izni. google a yaz bi istersen

evet googledan bir araştırayım o zaman. benim eşim çok kıskanç hastane çantası yapıyorum benim hastane çantam yok mu diyor. doğum iznim ne kadar acaba diye merak ediyor. kendi doğuracak sanki.

günaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…