Herşey güzel olucak canlarım ama endişelenmemek elde değil tabi bilinmezden korkuyoruz. KUcağımıza aldığımız an hepimiz rahatlıycaz ve dünyanın tek annesi kendimizmişiz gibi kimseye vermek istemiycez bebekleri. hemde herkesten iyi bakıcaz kendi bebeğimize çünkü kimse bizden daha iyi anlamıyacak o küçüçük şeyi.
Kızım ilk ses çıkardığında sadece kı kı gibi bişey diyodu ama ben her kı deyişinde başka bir ihtiyacı olduğunu sesinin tonundan anlıyodum. Yani onlar bizim bebeklerimiz ve bizden iyi kimse anlamaz onları hiç canınızı sıkmayın sadece elinizden geldiği kadar doğuma kadrada doğumdan sonrada rahat olmaya dinlenmeye çalışın en büyük düşman stres kızlar. Sütüm az olacak diye düşünürseniz gerçekten az olurmuş mesela. Yani herşey beyinde bitiyo aslında.
ay dozkan bu gece harika konuşuyon çok iyi moral oldun ağzına ve yüreğine sağlık
canım yaaa ilaç gibi geldi yazdıkların duymaya ihtiyacım olan şeyleri yazmışsın valla kafamdaki soru işaretleri bi nebze rahatlıo bööle şeyler duydukça teşekkürler Türkiye Teşekkürler Dilekim sevoorum seni:)
6. nisan annesi kim olacak diye anket açtıya çiçek oraya yazmış kendisişenayyyyyy gel söyle sen nerden duydun nişan işini bacım yaaa.
maşallah bebişe annesi gelsede biey olmaz artık içini rahat tutselam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
baştan tavrını koy ve sakın taviz vermeya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü
maşallah tatlı bebişeay yazık bebeğe yaaa
dicek laf bulamıyorum yani
bu arada bizde bu sabah doktordaydık kızlar
bebiş yüzünü plesantaya dayamış malesef poz vermedi
2.500 gram olmuş
doktor teyzemi iri bebek olacağa benziyor diyor
bebeişin kafası sağ yanda yani aşağıda ama kanalda değil
daha erken dedi
bide kızlar çok güzel bi şeye şahit olduk
2 boyutluda bakarken bebiş gözlerini kırpıştırdı açtı kapadı sonra ağzını kocamaaan açtı esniyor dedim doktorda su içiyor dedi
sonra ağzını kapadı tadına bakarmış gibi nım nım nım yaptı hehehe anlatabilmişimdir umarım...
ama çok güzeldi ya o görüntü yaa hala gözümün önünde canım benim yaaa
doğurmadım canım zaten artık doğuracakmışım gibide gelmiyo sanki hep içimde yaşıcak bu sıpalarbursasu seninde dr vardı bugün ii geçti inşallah,ben güzel haberlerle döndüm maşallah daha iim en azından doğum gelse hangi hastaneye gideceğim belli dr.um belli e bebeğimde ii çok şükür,şenaycım doğurmamış ohh ne kalsa kar bebeklerde şenayda ii olduktan sonra,hastanede kalacak arkadaşım boşver ya olumsuz tarafını alma yat anasını satayım bak keyfine daha emniyetli yermi var hastaneden akıllım,aklımda kalanlar şimdilik bunlar yahu aslında vardı ama şu mo ya basmamışım işte,burdayım zaten azıcık data gireyim geliyorum
bilgi için saol cnmm
kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))
valla bilmiom canım baba izni. google a yaz bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?