günaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................
günaydın ...............
nasılmış bakim şişko nisan anneleri
günaydın nisan annişleri .....
iyi haftasonları biz bugün silivriye gidicez oğlumla annmle.
benim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)
günaydın nisan annişleri .....
iyi haftasonları biz bugün silivriye gidicez oğlumla annmle.
günaydın ...............
nasılmış bakim şişko nisan anneleri
kimse de yokmuş. baba izni konusunda bilgisi olna yokkk mu???
bizimki devamlı soruyor bana kaç gün izin var diyee
geçmiş olsun bitanem ,, yat istirahat et biraz...benim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)
benimde kalça ve bacaklara vurdu kilo ama baksana ...............
geçen günkü önden olan resimde normal geldi bana ama yandan belli olur tabiiii.................................
benim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)
Günaydın kızlar!!sabah sabah herkes burada maşallah,valla bende de alışkanlık oldu burası,keşke daha önceden girseymişim.Gerçi bayadır okuyordum ama üye değildim,konuşmalara katılamıyordum.
Çiçek geçmiş olsun bu arada,kendine dikkat et.
ben çatlamadım niyeyse
ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü
kızlar dün hemşerimiz olan bir teyze bizi kahvaltıya çağırdı kızı doğum yaptığı için kızında kalıyor bebek 51 günlük annesi serviste hosteslik yapıyor kız bebek yavrum ağzı burnu çapak içinde annesi çatlak bir kadın annane anneden çatlak annesi gidince bebeğe pirinç lapası yedirdi bide hurma ya anlatamam size her yer toz pislik bebekte gık yok melek gibi ay ben şididen aman nasıl temiz bir ortam oluştururum nasıl iyi bakarım diye strese giriyorum kadın bebeğin arasıra ağzına küp şeker sokuyor şok oldum ya kimse kusura bakmasın ama yaşlılarımız biraz cahil pardon çok ama çok cahil kadın bide anneme akıl veriyor doğar doğmaz ağzına şekerli su ver diye
Geçmiş olsun canım.Tansiyon çok zor gerçekten.
Maşallah bebeğine.Ne güzel bir görüntü yakalamışsınız.Biz o kadar şanslı olamadık.
Teşekkürler canım bilgi için.
Hahhaha görmek için sabırsızlıyorumdelikafadulden
canım sorma ben bugün menopoz spor takılıyorum:) bööle sabahtan beri yüzüm 5 karış oturuyorum nie bööleyimbilmiorumda
kızlar size bir şey anlatayım da gülün biraz.... biraz önce su içerken koltuğa dökmüşüm farkında değilim bir şey almak için kalktım ve geri döndüğümde koltuktaki ıslaklığı farkettim abovvvv bir tırstım "ay suyum geldi" herhalde diye aksamdan beri de belim ağrıyordu...esimle de küsüm ya hemen banyoya gittim baktım camasırda var mı diye ama suratımı ayna da görğnce ben bile koptum -tatlicadiarzu-
kızlar sağolun inşallah çok ağır geçmez grip. evet ya sinehas gerekirse tartışıveririz söz konusu bebeişlerse dünyayı yıkarız vallahi panter emel olurum
kızlar bende kafayı yedim sonunda sanki otururken bebeğin başı aşağıdaya onu eziyomuşum gibi bi hisse kapılıp sürekli yer değiştiriyorum..
ama benim suçum yokki sürekli hıçkırıyor aşağıda yavrucak
bende oturunca kıvrım yerinden ezilecek sanıyom psikopata bağladım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?