2009 Nisan Anneleri buraya

benim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)

günaydın kızlar son halime koydum avatarıma inşallah bir daha bu kiloyu görmem tartıda.................................

senin göbek çok kocaman deil ne şanslısın ya maşallah ben büyük boy bi karpuzla yaşıorm resmen:)

günaydın ...............

nasılmış bakim şişko nisan anneleri

iyi sayılırız bebişcim yaa grip olmuşummmmmm

ay çiçek çok zor oluyo bu halde grip geçmiş olsun canım geçenlerde bende olmuştum................

günaydın nisan annişleri .....

iyi haftasonları biz bugün silivriye gidicez oğlumla annmle.

günaydın ...............

nasılmış bakim şişko nisan anneleri

günaydın kıslar.....................................

çiçek sende yandan göbüş resmini koy avatarına bi ara seninkide bana pek büyük gelmedi aslında..................................bide beni ilk bebişte görseydiniz göbüş müthiş büyüktü....................................

benimde kalça ve bacaklara vurdu kilo ama baksana ...............

geçen günkü önden olan resimde normal geldi bana ama yandan belli olur tabiiii.................................

kimse de yokmuş. baba izni konusunda bilgisi olna yokkk mu???
bizimki devamlı soruyor bana kaç gün izin var diyee

benim bildiğim 3 gün izin veriyorlar... muhasebeci arkadaşlar daha iyi bilir tabii.

geçmiş olsun bitanem ,, yat istirahat et biraz...

benimde kalça ve bacaklara vurdu kilo ama baksana ...............

geçen günkü önden olan resimde normal geldi bana ama yandan belli olur tabiiii.................................

canım bu resimi ne zaman çektin...
faza kilon yokmuş gibi duruyor......

geçmiş olsun canım kendine iyi bak bebişne bişey olmaz hapşırmakla dün moralin bozuktu vücut direncin düşmüştür c vitaminine ağırlık ver..

Günaydın kızlar!!sabah sabah herkes burada maşallah,valla bende de alışkanlık oldu burası,keşke daha önceden girseymişim.Gerçi bayadır okuyordum ama üye değildim,konuşmalara katılamıyordum.
Çiçek geçmiş olsun bu arada,kendine dikkat et.

günaydın canım , biz böyleyiz işte bağımlılık yaparız adama...
ben buarayı takip edecem diye çalışamıyorum

ben çatlamadım niyeyse

bende böyle diyebilmeyi çok isterdim senağlama

ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü

canım bırak eşinin ailesini ayol omu doğuracak boşver gene kavga çıkar gerekirse onlarmı önemli bebekmi benim görümcem senin çocuğun yamuk yumuk olacak diyo nedenmiş kundağa sarmıyorum diye..bende sanane sen çocuk yetiştirirken bana soruyomusun dedim artık küsüz zaten çok rahatım ohhhh

canım benim ailem bile böyle annem bile hemen ek besinlere geçmeyi düşünüyor bende diyom kaynanaya ne gerek var anne sağol sen bana yetiyonda artıyon bile diye.

canım eğer şöyle ağzı açık ayran gibi görmek istiyosan bebişini gitmeden yarım saat 1 saat kadar önce çikolata ye ama az değil bayaa nutellayı kaşıkla şöle,sonra ultrasonda habire yalandığını göreceksin:ecrin_bebek:
banada dr dedi işe yarıyor denedim onayladım yani,hatta uçan tekme atıyodelikafadulden

canım sorma ben bugün menopoz spor takılıyorum:) bööle sabahtan beri yüzüm 5 karış oturuyorum nie bööleyimbilmiorumda

dolunaydandır canım dün bende arabesk bi moddaydım..

hahah bende gece terliyorum her gece aynı sorun sırılsıklam olunca ayy sumu geldi diye panik içinde fırlıyorum tıkk yok şimdilik,hem şişman hem koniğiz hahah

geçmiş olsun canımcım bebek hapşırırken çıkmazda idrar kaçağı olabilir -tatlicadiarzu-
ne zaman kurtulacaz bu dertlerden off off

kızlar sağolun inşallah çok ağır geçmez grip. evet ya sinehas gerekirse tartışıveririz söz konusu bebeişlerse dünyayı yıkarız vallahi panter emel olurum

kızlar bende kafayı yedim sonunda sanki otururken bebeğin başı aşağıdaya onu eziyomuşum gibi bi hisse kapılıp sürekli yer değiştiriyorum..
ama benim suçum yokki sürekli hıçkırıyor aşağıda yavrucak
bende oturunca kıvrım yerinden ezilecek sanıyom psikopata bağladım yine..

kızlar sağolun inşallah çok ağır geçmez grip. evet ya sinehas gerekirse tartışıveririz söz konusu bebeişlerse dünyayı yıkarız vallahi panter emel olurum

öyle valla kusura bakmasınlar benim annem karışınca sana karışan olunca ne yapıyodun dedim sinir oluyodum boğasım geliyodu dedi..hahahahah
dedim artık bende sana sinir olucam ama eşimin ailesi gelsin bile istemirum sigara kokusundan küllük gibi kokuyolar yaklaşmasınlar benim bebeğime...kötükedihüso

ya evet başaşağı duruyo zavallıcıkar ne kadar rahatsızlar düşünsene ayyy kıyamam ben onlara minicik şeyler ühühühühühüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…