yok bakamamıştı eşimle aynı yıl doğduumuz için bakamıyormuş bakalım senin bebekde erkekmi
hım peki canım
bana erkek demışti dur bakalım...............
bende heyecanla beklıyorum
eşim kız diyor ama
ben evde olmak istıyorum tv karsısında uyumak uzanıp tv izlemek
ama çalışıyoruzzz yaa
ben kullanıyom hala ama hepde unutuyorum. akılma geldikçe alıyom. bende hiç sevmiyom ilaç kullanmayı.bursasu canım ben geldim. sabahtan beri anca fırsat buluyorum iş yerinde yoğunluk vardı rahatladı şükür. kızlar benimde bulantılarım düzeldi sanırım. bu arada benim kontrolüm bu haftaydı ama ben 2 hafta sonra gidicem 3,5 aylık olucak cinsiyet söyler belki ozaman. folic asit hala kullanıyormusunuz. bir çoğunuz da elevite geçmiş. ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum doktora sorucam doğal besinlerden alamazmıyız ilaç şart mı diye . bu arada ade mekre resmi gördüm ilk önce çşok oldum. kaç filan görünüyor nasıl olur imkansız diye düşündüm. sonra doktorumuz çizdi deyince tamam dedim. mışıl mışıl uyuyor. çok güzel allah analı babalı büyütsün. :sm_cool:
DOĞUMDAN SONRA DA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ
BEN HENÜZ KARAR VERMEDİM. EŞİM AYRIL DİYOR, BEBİŞE SEN BAK DİYOR.
9 AYLIK YİĞENİM VAR. - 2 GÜN ANANE- 2 GÜN BABANE - BAKIYOR, ÇOÇUK ORTADA PERİŞAN OLUYOR. O YÜZDEN EŞİM EN AZINDAN 2-3 YAŞINA KADAR SEN BAK DİYOR,, ONDAN SONRADA 2.ÇOÇUK YAPARIZ. İYİCE EVE HANIMI OLURUM HERHALDE...
NE YAPSAM ?????:uhm:
dogumdan sonra calışmam sanırım
glnm işin cok zor aynı evde kayınvalidenlerle kalman
Şirvan bende senin gibi kararsızım çalışıp çalışmamak konusunda
Eşimin ailesi ile birlikte oturuyorum ama
Yinede kendim büyütmek isterim bebeğimi
Eşimde bana bırakıyor iş konusunu
Evet iyi bir anne kayınvalidem:)kaynanan iyi biriyse bi anne gibiyse anlaşabiliyorsan neden olmasın sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?