doğurur ayak bırı daha düştü aramıza heeee,hoşgeldın şeker,okuyodun yazmıyodun ha,sessız çoğunluk senıkötükedihüso
Kızlar iki soru sorcam..
1.si bebek arabası aldınız mı?
2.si bebeklerin kordon kanını aldırcakmısınız?
yok ben takvim yapmayı bilemiyorum malesef
evet ikizlerim olucak
aa sen muhtar dedikleri kızsın değilmi okuyodum senide benide kaydediver ne olacak
selinay geldim.
Çiçek dedi ben uyguladım hemen bir tayt birde likralı kilotlu çorap aldım geldim
Kızlar iki soru sorcam..
selam kızlar,
yürüyüşten yeni geldim bende..
çiçek gelmedi mi hala ya!! ben birsürü lifalif aldım :)) biri tropikal meyveli , biride meyveli fındıklı bişey.. bide şu probiyotik yoğurtlardan aldım..ama ben bunların hepsinden nefret ederim.. ya neden faydalı hiç bir şeyin tadı güzel olmaz kiiii!!
bu arada şenayı site yasaklamış!! neden ya!! naptıki şenay??? hayret ya!
nisan ikizler hoşgeldin canım.. ama neden bunca zaman hiç yazmadın? neyse diyoduk zaten zaman azaldıkça aramıza katılan çok olur diye..3. ikiz anamız da sen olucan anlaşılan..hoş elimizde bisen varsın şuan..seherimden haber yok, şenay yasaklı..
yaaa ben koca real de lifalif bulamadım üstelik çalışanlarında hiç bişeyden haberi yok.
kızlar ben de yeniyim ama galiba mahalleye kayıt olmayı başaramadım muhtarımız beni listeye almamış, gerçi almışsa da anlamamış olabilirim siteyi çözemedim hala
1. evet aldım peercardin marka 6,8 kg yani hafif çift yönlü sırtı tam yatıyo örtüsü tam kapanabiliyo.
2. bu konuda ikna edici bişeyler bulamadım sanırım sonuçlarıyla ilgili bi garanti yok bu yüzden düşünmüyorum.kaydirigubbakcemile5
haydi sor sor:
1. si almadık daha ama pier...din (marka yazmıyos ya :)))) alıcam tek düğmeyle kapananlardan
2. si aldırmıcam, çünkü dr bi arkadaşım tıp çok hızlı ilerliyo başka çalışmalar var bu konuda, kök hücreler saç köklerinden falanda elde edilebilecek gerekirse falan dedi..
lazım olursa ikinciyi yaparım olmadı :)))
hoşbuldukselam kızlar,
yürüyüşten yeni geldim bende..
çiçek gelmedi mi hala ya!! ben birsürü lifalif aldım :)) biri tropikal meyveli , biride meyveli fındıklı bişey.. bide şu probiyotik yoğurtlardan aldım..ama ben bunların hepsinden nefret ederim.. ya neden faydalı hiç bir şeyin tadı güzel olmaz kiiii!!
bu arada şenayı site yasaklamış!! neden ya!! naptıki şenay??? hayret ya!
nisan ikizler hoşgeldin canım.. ama neden bunca zaman hiç yazmadın? neyse diyoduk zaten zaman azaldıkça aramıza katılan çok olur diye..3. ikiz anamız da sen olucan anlaşılan..hoş elimizde bisen varsın şuan..seherimden haber yok, şenay yasaklı..
heee bacım,,,ben mıhtarımmm
kız sen resmen alışveriş canavarı oldun
diyet ürünler reyonundadır..ben daha önce almıştım realden..
şenay yok diye mi kimse yazmıyo!!
hoşbulduk
senayı biliyorum kız galiba onun bebekleri dimi
almıştır o..sen bilgilerini yazdın mı? bi daha yazıver şeker gözünden kaçmışta olabilir..
hoşbulduk
senayı biliyorum kız galiba onun bebekleri dimi
kordon kanı bizde aldırmıcaz bildiğim kadarıyla zaten dişten üretilebiliyo artık kök hücre
Kızlar iki soru sorcam..
1. evet aldım peercardin marka 6,8 kg yani hafif çift yönlü sırtı tam yatıyo örtüsü tam kapanabiliyo.
2. bu konuda ikna edici bişeyler bulamadım sanırım sonuçlarıyla ilgili bi garanti yok bu yüzden düşünmüyorum.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?