2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar iki soru sorcam..
1.si bebek arabası aldınız mı?
2.si bebeklerin kordon kanını aldırcakmısınız?

1. evet aldım peercardin marka 6,8 kg yani hafif çift yönlü sırtı tam yatıyo örtüsü tam kapanabiliyo.
2. bu konuda ikna edici bişeyler bulamadım sanırım sonuçlarıyla ilgili bi garanti yok bu yüzden düşünmüyorum.kaydirigubbakcemile5

Kızlar iki soru sorcam..

haydi sor sor:

1. si almadık daha ama pier...din (marka yazmıyos ya :)))) alıcam tek düğmeyle kapananlardan

2. si aldırmıcam, çünkü dr bi arkadaşım tıp çok hızlı ilerliyo başka çalışmalar var bu konuda, kök hücreler saç köklerinden falanda elde edilebilecek gerekirse falan dedi..

lazım olursa ikinciyi yaparım olmadı :)))

yaaa ben koca real de lifalif bulamadım üstelik çalışanlarında hiç bişeyden haberi yok.

kızlar ben de yeniyim ama galiba mahalleye kayıt olmayı başaramadım muhtarımız beni listeye almamış, gerçi almışsa da anlamamış olabilirim siteyi çözemedim hala

Bende alamaım daha 3. aya falan anca araba lazım olur diyolar anakucağınıda şimdilik görümcemden alıcam. Ama araba alırken kendime yenisini alıp onunkini iade edicem. Zaten mecburum onun 2. yolda:) Arba konusunda karar vermiştim ama bugün topikte yazıları okuyunca yine kararsız kaldım. Hafif olsun istiyorum. Maxi dye başlayanı beğenmiştim ama bugün macle..... olanını tavsiye ettiklerini okudum bilmiyorum

Kan konusunda bende olumsuz düşünüyorum.Güvenmiyorum kan bankalarına ayrıca 14 yaşından sonra kan hücreleri kullanılamıyormuş. Ve Kordon kanı sadece kanla ilgili hastalıklara çözüm oluyomuş gerisi tıssss...

hoşbulduk
senayı biliyorum kız galiba onun bebekleri dimi

heee bacım,,,ben mıhtarımmm

kız sen resmen alışveriş canavarı oldun

Şirvan senin gibi çalışmayınca böyle yaya yaya hergün 1-2 şey tamamlıyoruz sen bi çıkışta tamamladığın için konsantre bir alışveriş yapıyosun bizimki çok görünüyo ama aynıdır yahu.

diyet ürünler reyonundadır..ben daha önce almıştım realden..

AYY ben hamşle olunca akıl gezmeye gitti herhalde hiç aklıma gelmedi orda aramak ama çalışanlarıda ayıplıyorum onlarda bişey söylemedi.

şenay yok diye mi kimse yazmıyo!!

AHHH DUTAYDIMMM BIRAKMAYAYDIMMM
onsuz çekilmiyo valla.

hoşbulduk
senayı biliyorum kız galiba onun bebekleri dimi

ya şenayımızın ikizlerden biri kız ama öbürü sürpriz yapacak..seninkilerin belli mi cinsiyetleri..aslında burada olsaydı onunla konuşacak çok şeyin olurdu..seherimle baya bişey paylamışlardı.. senin hamilelik nasıl geçiyor bakalım..

almıştır o..sen bilgilerini yazdın mı? bi daha yazıver şeker gözünden kaçmışta olabilir..

canım bende bu hamilelik unutkanlığı varken ne yaptığımı hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

muhtarım beni de alırsan beklenen doğum tarihim 17 nisan :)

bir de doğum hikayelerini nereden takip ediyorsunuz ben bulamıyorum da

Kızlar iki soru sorcam..

Kordon kanını ben aldırmak istiyorum ama biraz pahalı 1000 Euro falan Seneilk 100 Eoro da kira ücreti var. Bu konuda her geçen gün yani çalışmalar yapılıyor. Yani her gün yeni bir hadtalığın tedavisi ekleniyor.....

Arabayı nerden kaça aldın.İnternette övülen P.C. marka bir araba görmüştüm ama onu Mağazalarda göremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…