ya şenayımızın ikizlerden biri kız ama öbürü sürpriz yapacak..seninkilerin belli mi cinsiyetleri..aslında burada olsaydı onunla konuşacak çok şeyin olurdu..seherimle baya bişey paylamışlardı.. senin hamilelik nasıl geçiyor bakalım..
benim iki erkek tek yumurtahayır canım onun biri kız biri süpriz kaydirigubbakcemile5
senin afacanlar ne zaman geliyo
kaç kilo aldın ikiz anası olarak.:uhm:
kızlar ben de yeniyim ama galiba mahalleye kayıt olmayı başaramadım muhtarımız beni listeye almamış, gerçi almışsa da anlamamış olabilirim siteyi çözemedim hala
Kordon kanını ben aldırmak istiyorum ama biraz pahalı 1000 Euro falan Seneilk 100 Eoro da kira ücreti var. Bu konuda her geçen gün yani çalışmalar yapılıyor. Yani her gün yeni bir hadtalığın tedavisi ekleniyor.....
Arabayı nerden kaça aldın.İnternette övülen P.C. marka bir araba görmüştüm ama onu Mağazalarda göremedim...
benim iki erkek tek yumurta
sıkıntılı oldu biraz tabi ikizler zor oluyo şeker falanda çıktı o yüzden sürekli diyet 15 kilo aldım ben ama doktorum onu bile çok buldu bebeklerim ufak 2300 gr lar haftaya olucak zaten doğumda şeker olduğu için erken alıcak dr
canım bende bu hamilelik unutkanlığı varken ne yaptığımı hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
muhtarım beni de alırsan beklenen doğum tarihim 17 nisan :)
bir de doğum hikayelerini nereden takip ediyorsunuz ben bulamıyorum da
sıkıntılı oldu biraz tabi ikizler zor oluyo şeker falanda çıktı o yüzden sürekli diyet 15 kilo aldım ben ama doktorum onu bile çok buldu bebeklerim ufak 2300 gr lar haftaya olucak zaten doğumda şeker olduğu için erken alıcak dr
ankamall de enüst katta Libas bebe den aldım canım kod:2010 du herhalde p.c. enfants
ayak örtüsüde var. ikiye değil dörde katlanıyo olmasıda ayrıca güzel. internette bi bak istersen:CüvCüv:
şenay yok diye mi kimse yazmıyo!!
geliyor dün nisan kuzularında yazmıştı...tuğçe yoklama veriyo mu kızlar ben raslamadım bugünlerde.
şeker olmasaydı böyle olmazdı çok zorlandım istediğini yiyemiyosun sonuçtaKilon süper valla. ahh ahhh ben bir taneye aldım o kadar.delikafadulden
hep senay yok diyosunuz neden doğum falanmı oldu okumadım benya ben bizim kızlarınkini aylara göre paylaşımın altında nisan anneleri var oradada nisan kuzları bunlar diye bii topik var oradan takip ediyorum..
allah kolaylık versin canım..ama allahtan şenay yok, o kilolardan çok muzdarip (yokken arkasından konuşayım).. ben bile 25 kilo aldım, ye de yarasın oğluşlarına dicem ama şekerle zor tabi..şenayın sürpriz yumurcak da kız olursa alırız senin oğlanlara şenayın kızları kaydirigubbakcemile5
ay ben yemek yapmaya kaçıyorum...öptüm sizi..akşama gelirim..cokacimcoook
oda biraz abartmış sanırım gerçi siz sitece çok samimisiniz sanırım hakkında konuşmak gibi olmasında ben gebelikten öncede hep çok fittim yani öyle kilo falan kaldıramam ama gebeliktede insanın canı yemek istiyorniye şimdi yazıyosun şenaymı geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............
geliyor dün nisan kuzularında yazmıştı...
demek ikiside erkek...
allah bağışlasın ... 15 kilo
bizim şişko ikiz anası oturan boğa olmuştu...
20 küsür kilo...
sen az almışsın...
selinay geldim.
Çiçek dedi ben uyguladım hemen bir tayt birde likralı kilotlu çorap aldım geldim
1. evet aldım peercardin marka 6,8 kg yani hafif çift yönlü sırtı tam yatıyo örtüsü tam kapanabiliyo.
2. bu konuda ikna edici bişeyler bulamadım sanırım sonuçlarıyla ilgili bi garanti yok bu yüzden düşünmüyorum.kaydirigubbakcemile5
Kızlar ya benim yine kasılmam varnolucak bu halim benim. Bakalım yarın dr. ne dicek?
Yürüyenlere çok imreniyorum bizde güya siteye taşındık ben rahat yüriyim diye ama ev içinde zor yürüyorum dışarda imkansız
Pazar günü kahvaltıya gttik geldik baygın yattım bütün gün..
ben k ile başlayan 3 tekerlekli aldım travel sistem inş memnun kalırım....
tek bebektebile bazen doktorlar yanılıyo arkadaşımın üçüzleri oldu 3 erkek dedilerdoğumda kapıda beklerken biri kız çıkınca inanamadık hani kapıdaolmasak yanlışlık hata karışıklık var sanacaz o derec .allahın işi çoğul gebelikte hele gözükememesi normal.
şeker olmasaydı böyle olmazdı çok zorlandım istediğini yiyemiyosun sonuçta
hep senay yok diyosunuz neden doğum falanmı oldu okumadım ben
oda biraz abartmış sanırım gerçi siz sitece çok samimisiniz sanırım hakkında konuşmak gibi olmasında ben gebelikten öncede hep çok fittim yani öyle kilo falan kaldıramam ama gebeliktede insanın canı yemek istiyor
oda biraz abartmış sanırım gerçi siz sitece çok samimisiniz sanırım hakkında konuşmak gibi olmasında ben gebelikten öncede hep çok fittim yani öyle kilo falan kaldıramam ama gebeliktede insanın canı yemek istiyor
evet biz çok samimiyiz..
kaç aydır burda birlikte yazışıyoruz...
kardeş gibi olduk..
birbirimize kırılmayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?