2009 Nisan Anneleri buraya

iyi geceler arkadaşlar...
iki gündür giremiyordum girdiğimdede yazmadan çıkıyordum
şuan kimse yok ama ben yinede içimi dökmek rahatlamak istiyorum..
yaklaşık bir haftadır nefes darlığım vardı tabi daha öncesindende alerjilerim iki gündür çok artınca yani nefes alamıyacak duruma gelince doktora gittim gitmeden öncede hep dua ettim inşallah hasta değilimdir diye..
dün sabah doktordaydım ilk önce alerjik bronşit dedi film istedi film çekildi ve doktorun yanına girdim durumun kötü dedi bebğin kaç aylık dedi 3 aylık dedim 6 aylık olunca sütünü kes ve tedaviye başlayalım dedi aslında şimdide başlamamız lazım ama bebeğin çok küçük dedi bana çocuk şuruplarından yazdı.. aşağıya inerken başımdan kaynar sular döküldü sanki benim bebeğim daha süt kuzusu onu nasıl ayırırm sütünden ne yaparım ben o ne yapar nasıl dayanırım.. dün bütün gün ağladım eşim annem beni sakinleştirmek için uğraştılar ama onlar bana baktıkça ben sanki daha kötü oluyorum çok korkuyorum bebeğime anne sütü yetiyor diye su bile içirmeyen ben dünden beri meyve sularına başladım alışsın diye zaten dünkü sıkıntıdan sanırım bu gün sütüm okadar azdıkı yavrum hiç doymadı sanki sabaha kadar uyuyan çokuk dün gece 4 defa kalktı bütün gün huzursuzdu onun yüzüne baktıkca ağlamak geliyo içimden elimde değil ben ne hayaller kurmuştum 2 sene oğlumu emzirecektim ama şimdi ciğerlerim çok kötü belkide bundan sonra doktor hiç emzirme diyecek en çok da onu benden ayırmalarından korkuyorum ya hastanede yatarsam diye...
biliyorum çok uzattım ve gereksiz yere sizinde canınızı sıktım ama elimde değil kimseye anlatamıyorum eşime ısrar ettim kayınvalidemlere söyleme diye çünkü beni anlıyacaklarını hiç sanmıyorum ne olmuşki millet hiç emzirmiyo çocuğunu diyecekler çünkü bunu bana dün eşimde söyledi ve bana gereğinden fazla ilgi göstermeye başladı yemekleri yapıyo bana bal pekmez yediryor ve sabaha kadar uyumadı nezaman uyansam oturma odasında tv izliyordu...
neyse sizi tanımasamda bol bol dualarınıza ihtiyacım var ne olur esirgemeyin olurmu....

geçmiş olsun canım bebeğinde önemli ama sağlığın daha önemli canım benım o yuzden tedaviye başlarsın 6 aylık olunca üzülme gecer hastalığın allahın izniyle

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah ama nolur moralini bozma sütün çok olması için bu önemli.... Allah a emanet.....................

halemoon geçmiş olsun acil şifalar dilerim.ama unutmaki her hastalığın en önemli ilacı moraldir.iyileşmen için kendini üzme moralini yüksek tut.hepimizin hayalleri var emzirmek için ama ne malum memeyi bırakmıcakları benim kızımda sadece 300gr almış bu ay çok üzüldüm ek gıdalara başlaya biliriz dedi dr. önce üzüldüm sonra dedim ne yapayım anne sütünden nasibi ne kadarsa o kadar emer.sende üzülme bebekler telapatik varlıklardır demişti dr. biz üzülürsek hissederlermiş.bebişin ve sağlığın için moralini yüksek tut.rabbim acil şifalar versin

bildiğim kadarıyla zeytinyağı iyi geliyomuş...

kızlar biz ceyoyla yani elifle taaa çocukluktan hatta ilk okuldan tanışık çıktık çok sevindim
aaaa ne güzel olmuş sevindim sizin adanıza ...kaydirigubbakcemile5

bekleriz canım ankara ekibi olarak vereliniortak

tabiki anlayışsız kendi kızkardeşi yada ablası aynı konumda olsaydı bunun lafi bile olmazdı sen gelin olduğun için her hareketin göze batar valla hiç üzme derim kendini çünkü kaynanalar ve görümceler hep eynıymış değişmezmiş bende yeni öğrendim değiştiremeyiz bu düzeni ve vazgeçtim üzülmekten artık , benzer sorunlar yaşadım seninle ondan böyle söylüyorum :sm_cool: deliliğe vurucam kendimi artık varsın deli desinler umrumda değil ...

yapıyo canım eşimde kartıda var zaten
yaa çiçekçim eşin burada senin yazdıklarını okumuyodur dimi ne bilim pek ajan gibi geldi ???

kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın
Ayyy allah korusun yaaa allah anesine sabır versin dikkatli olalım kızlar düşünmesi bile kötüü yaaa

valla aynen canım bende ...

Ahhhh canım benim üzülme bak bizim de sütümüz yetmiyor opuyorumnanaktanyani ya sütün hiç olmasaydı en azından hiç olmazsa sen 6 ay doya doya emzireceksin zaten o da bebişine yeter Geçmiş olsun tatlım şimdiden

halemoon boşuna o kdr tepki gösteriosun bak benim aylardır azıcık sütüm var oğlum boş memeyi emiyo hergün defalarca bende çok üzülüyorum ama kendini kahredecek bi durum yok ortada sonuçta sen moralli ol yavrunla güzel oyunlar oyna o daha mutlu olur

cnm çok geçmiş oldun en azından 6 ay emzirebileceksin zaten 6.ayda ek gıdalar başlıyor sen kendi sağlığını düşün

tabiki canım ara beni

kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın

yazık ya cahillik işte çok dikkatli olmak gerek bu arada ceyo ve seher arkadaş çıkmışlar ne güzel

benimde dayımın kızı ndoğum yaptı suyu gelmiş acil sezeryana almışlar 3 haftası daha vardı bebişin
bi görseniz ufacık yaaa incecik bacaklar yaa kerem onun yanında abi kaldı resmen 2,700gram

kızlar kerem bugün boğuluyordu ya az kalsın ana kucağındaydı birden bi fışkırarak kusturdu
sonra bi tıkındı ana kucağınad bağlıydı elim ayağıma dolaştı hemen aldım evirdim çevirdim çok korktum çok tıkandı yaa

halemoon geçmiş olsun canım aramızda anne sütü alamayan çok bebiş var bunlardan biride benim kızım......hepimiz isterdik çok emzirebilmek ama elden ne gelir ki.....sen hiç olmazsa 6 ay sütünü vereceksin bence çok şanslısın sen ve bebeğin...vesveseyi bırakıp kendi sağlığınla ilgilen ki bebeğine yetebil....sağlıkla kal inşallah dualarımız seninle......

ayyy sultan geçmiş olsunnnn bende aşıdan sonra şurup veriim demiştim geçen ay çocuğun boğazına kaçtı garip sesler çıkarmıştı tutup çocuğu ters çevirdim aklıma başka hiçbişey gelmedi olmadı çocuğu aldım bahçeye koştum komşu bi amca vardı sırtına falna vurdu düzeldi

kızlar çok yoruldum biraz önce eve geldim annmeler taşınıyolar bugn eşya yola çıkıyo sabah 5 gibi de biz gitcz 1 hafta yokum burda kendinize ii bakın hakkınızı hell edin canlarım benm

iyi geceler kızlar sağolasın çiçekçim ama doğum gunum cuma beım şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun sultancım

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm allah hiç kimseyi hasta etmesin gene çaresi var hstlığının arkadaşımın eşi de MS hastası olmuş daha çocuğu iki yaşında allah tüm hastalıkları bizden uzak tutsun inş.

ya aslında hepimiz ilkyardımla ilgili bişeyler okusak iyi olur.
çok geçmiş olsun canım korkutmuş kereta.

Canım benim kızınlarında dediği gibi 6 ay emzirmiş olacaksın bu bile çok çok güzel
burda bisürü anne mecburen mama veriyo.
asıl önemli olan senin sevgin. yani sen sağ salim yanında olacaksınki o senin sevginden alacak bütün ihtiyaçlarını.
önce kendi sağlığına dikkat et canım. lütfen kendini üzüp bebeğine de yansıtma
onlar herşeyi anlar. çok geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…