şimdiye kadar biriktirdiğim herşeyi döktüm bana bunları yaptılar ama ses çıkarmadım artık tavrımı koyucam dedim o da kızdı görüşmemek için bahane arıyordun buldun diye
ya kayınpederiminbana yaptıı anlayışsızlığı kimse yaşamamıştır
12.haftamda düşük tehlikesi geçirdim adapazarında annemlerdeyken orda hastanede yattım oraya gelmediler hadi kayınpeder çalışıo falan dedim istanbula dönüncede gelmediler sonra arıyo çakma kaynanamın doğum günüymüş gelin kutlamaya diyor
doktor bana yerinden kalkma diyor adamın dediğine bak.gelemeyiz tuğba yerinden kalkmamalıymış dedi eşim gitmedik diye kızdı trip falan yaptı kayınpeder
şimdi torunlarını göstermesem yeridir ama yine herpazar gidiyorum ayaklarına çocuğumu kucağıma alamıyorum karnı acıkmadıkça elden ele geziyor bişey demiyorum yine de dışlanan ben oluyorum
kızlar amma kaynatmışınız oku oku bitmedi valla kaygana muhabbeti olmuş gene :)),
gülşen selende de 3 gundur gaz sorunu var ağlıyo gene
kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın
aay yaa göze tülbent niye örtülür ki anlamadım kıyamam ufacık yaa hiç bi şeyden habersiz
valla artık alıştım diyorum ama alışılmıyor....işten eve giderken üzülmicem geçecek diyorum ama sinirlerim harap oluyor.....3 ay dediler geçer geçmedi...4 dediler oda yok.....umudum 6.dan yana:)) artık sonrada ağlarsa gerçekten ağlatıcam onu...:))
yazık yaa çok üzülüyorum benböyle haberleri okuyunca geçen gün bu sitede bi kızın yazısını okumuştum oturdum ağladım geçen sene arabada giderken kucağındaymış bebeği kaza yapmışlar bebeği ölmüş nasıl fena oldum. Allah bebeklerimizi bizden almasın.
bende katılıorum görümcende doldurmuş olabilir çünkü erkekler öyle düşünmez genelde
canım hiiç tartışma bence. serinkanlı davran. sen de evleneceksin,sen de doğuracaksın o zaman ben sana bu yaptıklarını söylediklerini hatırlatıcam, bebeginle odana cekildiginde gelip sen bebegi bizden esirgiyor musun niye gelmiyorsun yanımızda otursana,uzansana diyecegim. o zaman anlarsın beni de. ben şimdi sana ne kadar anlatsam boş türkü gibi bir kulagından girer öbür kulagından cıkar, eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar de kapa konuyu.
kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın
yazık yaa çok üzülüyorum benböyle haberleri okuyunca geçen gün bu sitede bi kızın yazısını okumuştum oturdum ağladım geçen sene arabada giderken kucağındaymış bebeği kaza yapmışlar bebeği ölmüş nasıl fena oldum. Allah bebeklerimizi bizden almasın.
İşte bu yüzden mutlaka oto koltugu kullanın arkadaslar! ne olacak şurdan şurası 2 sokak var arada, oto koltugunu baglamakla ugrasmayayım demeyin. çocugu kucağına al arkaya sıkışırız tekliflerini mutlaka reddedin, gerekiyorsa taksiye binsinler, arabada çocuk aglarsa seyir halindeyken asla oto koltugundan cıkarıp kucagınıza almayın ve emzirmeyin. bebegin oto koltuguna, oto koltugunun araç koltuguna dogru şekilde baglandıgına emin olun. bir anlık ihmal ve hata geri dönülemez sonuclara yol açabiliyor çünkü. Allah bebişlerimizi korusun... :Saruboceq:
anam bu kız ilerde kocasına neler yapacak kimbilir söylenecek söylenecek sonra gülücükler saçacak
YA BEN BÖLE DÜŞÜNMEMİŞTİM OLABİLİR AKŞAMA ÇIKAR ZATEN KOKUSU ANLATIRIM SİZE YARIN AYRINTILARI
YA ZATEN VAR YA BAĞZI AHLARIM VAR YAPICAMI BİLİYORUM BEN Bİ EVLENSİNDE HELE GÖRÜMCE TOPİĞİ AÇSAK MI ACABA YAA ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR ASLINDA kaydirigubbakcemile3
AY YAA BÖLE HABERLER DUYDUKÇA Bİ FENA OLUYORUM BENİM ANNEMDE PEK Bİ MERAKLI ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ KAPAMAYA BİŞEY OLMAZ DİYİP DURUYO ONU ÖLE KAPADIKÇA BENİM NEFESİM TIKANIYO GİBİ OLUYOOO AMAN ÇOK DİKKAT ...
AMİN CANIMMM
AMİN ARKADAŞIM YAA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN
merhaba arkadaşlar biz mersine sağ salim gelebildik. çok şükür. ilk günler zorgeçti biraz ama bugün kızımı denize bile soktuk hiç ağlamadı. bayağı bi durdu. arada girer yazarım. herkese hayırlı güzel günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?