2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın

ah canım yaa, boşver, takma sen kafana bak sütün kesilir sonra, böyle dengesiz anlayıssız insanlar bunlar işte, napacaksın. asgari düzeyde görüşeceksin yapacak bir şey yok, eşinle kötü oluyorsun sonra daha mı iyi oluyor sanki..

kızlar amma kaynatmışınız oku oku bitmedi valla kaygana muhabbeti olmuş gene :)),
gülşen selende de 3 gundur gaz sorunu var ağlıyo gene

kızlar amma kaynatmışınız oku oku bitmedi valla kaygana muhabbeti olmuş gene :)),
gülşen selende de 3 gundur gaz sorunu var ağlıyo gene

valla artık alıştım diyorum ama alışılmıyor....işten eve giderken üzülmicem geçecek diyorum ama sinirlerim harap oluyor.....3 ay dediler geçer geçmedi...4 dediler oda yok.....umudum 6.dan yana:)) artık sonrada ağlarsa gerçekten ağlatıcam onu...:))

çünkü bu ara bebeişler özellikle benımkı herşeyi yuzune yada ağzına getiriyo gecen havlusunu yuzune kapatmış nasıl becerdiyse

yazık yaa çok üzülüyorum benböyle haberleri okuyunca geçen gün bu sitede bi kızın yazısını okumuştum oturdum ağladım geçen sene arabada giderken kucağındaymış bebeği kaza yapmışlar bebeği ölmüş nasıl fena oldum. Allah bebeklerimizi bizden almasın.

anam bu kız ilerde kocasına neler yapacak kimbilir söylenecek söylenecek sonra gülücükler saçacak

merhabalar,
emir uyanmadan bi selam vereyim dedim..geçen hafta misafirim vardı, dün gittiler hiç giremedim o yüzden..geçmişede bakamadım daha!! bi kaç güne kadar da yurt dışından görümcemler gelecek...offfff offf...! çok yoruldum ben ya! eşimi yatılı bakıcıya bi türlü razı da edemiyorum, kendine mi güvenemiyo anlamadım ki! sinir..! aman neyse bi geçmişe bakayım ben...

ışte bu yüzden mutlaka oto koltugu kullanın arkadaslar! ne olacak şurdan şurası 2 sokak var arada, oto koltugunu baglamakla ugrasmayayım demeyin. çocugu kucağına al arkaya sıkışırız tekliflerini mutlaka reddedin, gerekiyorsa taksiye binsinler, arabada çocuk aglarsa seyir halindeyken asla oto koltugundan cıkarıp kucagınıza almayın ve emzirmeyin. bebegin oto koltuguna, oto koltugunun araç koltuguna dogru şekilde baglandıgına emin olun. bir anlık ihmal ve hata geri dönülemez sonuclara yol açabiliyor çünkü. Allah bebişlerimizi korusun... :Saruboceq:

Son düzenleme:
Şirvannn nerelerdesin, nooldu senin izin ben dün aldım 6 ay ücretsiz izin benim yerime eleman alınmıştı beni başka bir pozisyona düşünüyorlarmış çocuk olunca bekleme kararı almışlar mutlaka geri dön dediler bakalımyeni yıldan sonra neler olacak kaydirigubbakcemile5

çiçek can ne kadar tatlı olmuş böyle.yerim onu ben,püreli püreli :))).kilo meselesine gelince allahtan bizimkinin de yavaşladı.zaten ilk 3 ay hızlı alırlarmış sonra yavaşlarmış kilo alımları..

ay ya demetin yazdıklarını okuyunca cinlerim tepeme toplandı.ufff nasıl güvenilir ki bi başkasına..yaptıklarını akşama izlesen ne olacak yapacağını yaptıktan sonra.. zaten çok korkuyorum bıraktığım kadın döverse falan diye..biz daha bir kez bile bağırmadık emire, yüksek sesten korkup hemen ağlıyor.napıcağımı bilemiyorum, yatılı bakıcı işi çok kafama yatmıştı ama bizimki nuh diyo peygamber demiyo..annem hep bi ananın doğurduğu bi anaya ucuz gelir der, kime güvenicez yaaa!annem de uyuz anacım gelip sen bak diyorum babanı bırakamam diyo, bi babam var başka kimse yok..o da emekli beraber gelin diyorum sen yolla burada bakarım diyo...çok mecbur kalırsam yollucam emiri ama nasıl dayanırım bilmiyorum ((

sultaaan!! şu görümcekler gidince bizde bi bursa turu yapalım diyoruz..vakit olursa görüşürüz belki tabi sende müsait olursan...

bende katılıorum görümcende doldurmuş olabilir çünkü erkekler öyle düşünmez genelde

YA BEN BÖLE DÜŞÜNMEMİŞTİM OLABİLİR AKŞAMA ÇIKAR ZATEN KOKUSU ANLATIRIM SİZE YARIN AYRINTILARI

YA ZATEN VAR YA BAĞZI AHLARIM VAR YAPICAMI BİLİYORUM BEN Bİ EVLENSİNDE HELE GÖRÜMCE TOPİĞİ AÇSAK MI ACABA YAA ANLATILACAK ÇOK ŞEY VAR ASLINDA kaydirigubbakcemile3

kızlar dün karsta bir bebek ölmüş annesi gözüne tülbent örtmüş 5 dakikada boğulmş bebekcik dikkat edin hatta gözünü örtmeyin burnu çok yakın

AY YAA BÖLE HABERLER DUYDUKÇA Bİ FENA OLUYORUM BENİM ANNEMDE PEK Bİ MERAKLI ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÖZÜNÜ KAPAMAYA BİŞEY OLMAZ DİYİP DURUYO ONU ÖLE KAPADIKÇA BENİM NEFESİM TIKANIYO GİBİ OLUYOOO AMAN ÇOK DİKKAT ...

AMİN CANIMMM

AMİN ARKADAŞIM YAA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN

anam bu kız ilerde kocasına neler yapacak kimbilir söylenecek söylenecek sonra gülücükler saçacak

valla çiçek bunu alacak olucak mı orası meçhul...yakmayalım çocuğun başınıkaydirigubbakcemile3

bizimki kendi örtüyor yüzünü aklınca oyun sanıyor ama tehlikeli tabi...ben o yüzden üstünü bile örtmüyorum idilin çünkü hemen yüzünde battaniyesi.....bir kaç kere yakalamışlığım var kensidini gece tosur tosur uyuyordu gece ama artık hiçbirşey yok beşiğinde başıboş örtü olarak...

çiçek bayıldım cana maşallah saçıda varmış pek güzel bakıyor biz daha keliz
bende örtmüyorum yüzüne ama geçenlerde giyeceği beşiğin içinde kalmış dönencesiyle oynuyo diye bakmamıştım nasıl becermiş hala anlamadım boğazına dolanmıştı walla...

merhaba arkadaşlar biz mersine sağ salim gelebildik. çok şükür. ilk günler zorgeçti biraz ama bugün kızımı denize bile soktuk hiç ağlamadı. bayağı bi durdu. arada girer yazarım. herkese hayırlı güzel günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…