2009 Nisan Anneleri buraya

Canım çok geçmiş olsun.Bu kadar üzme kendini.Ben bebeğim 1 aylık olmadan mama vermek zorunda kaldım.Sen 6 ay emzireceksin ki bu hiç az bir süre değil.Senin sağlklı olman asıl ok önemli.Bebeğinin sana ihtiyacı var.

Geçmiş olsun canım.

kızlar çok yoruldum biraz önce eve geldim annmeler taşınıyolar bugn eşya yola çıkıyo sabah 5 gibi de biz gitcz 1 hafta yokum burda kendinize ii bakın hakkınızı hell edin canlarım benm

Kolay gelsin.

halemoon geçmiş olsun canım.............

ya geçmişi okudum birsürü alıntı yaptım hepsi kaybolmuş..............................

kaynanalar çekiştirilmiş bende eşim oraya gidince seni doldurmalarına izin verme lütfen tek isteğim bu diyorum ...........hheheh........................

canım geçmiş olsun dualarım senle allah şifa versin moralini yüksek tut arkadaşım
bursasucum geçmişolsun insan kendi doktor olsa bile bebeğine bişey olsa bian bakar kalır otelaşı çabul atlatmayı öğrenmek nasıl olcaksa
ekim29 allah kavuştursun ablanla başbaşa kaldınız demek

kızlar bugun kızıma beyaz üzüm suyu vermişti annem çook dokundu

noldu canım kızına bende üzüm suyu verdim hiç bişey olmamıştı ama zararlıysa bende vermiyim bi daha ben iyice cıvıttım bugün birazcık yoğurt vereyim dedim benimkine azccık ağzına sürdüm çok sevdi bana nasıl kızıyor vermiyorum tekrar verdim hemen yedi. yanında yemek yiyemiyorum ne yesem ağzımın içine bakıyo kollarını çırpmaya başlıyo banada ver diye ...:)

hallemon yazdıklarını okudum canım allah şifa versin dozkana sonuna kadar katılıyorum sen moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin için.. tedavilerde en önemli faktörlerden biride moral.. dualarım seninle
dün kontrolümüz vardı 3 aylık olduk bizde 6 kilo olmuş boyuda 59 cm.. kalça çıkıklığı ultrasonu temiz sonucu temiz çıktı çok şükür. şimdilik bi sıkıntımız yok. doktor ishal aşısı yapalım dedi özel aşıymış 150 ytl siz yaptırdınız mı gerekli bişey mi hiç duymadım yaptıran gerekli bişeyse bende yaptırıcam .. onun haricinde 6 aydan önce sadece anne sütü ver diyor ben doğduğundan beri mama da veriyordum şimdi sütüm baya çoğaşdı günde 2 kere ye düşürmüştüm. tamamen kes dedi. bakalım yarın bi denicem zaten artık benim oğlan mamayı zor yiyor daha çok beni emiyor..
ama ara ara yine meyve sularından vermeyi düşünüyorum tadımlık ne dersiniz siz veriyormusunuz..

bide mesajlaşmayı öğrenebilsem....

canım çok geçmiş olsun öle arada oluyo sanırım bebeklere benimde elim ayağıma dolanıyo

kızlar çok yoruldum biraz önce eve geldim annmeler taşınıyolar bugn eşya yola çıkıyo sabah 5 gibi de biz gitcz 1 hafta yokum burda kendinize ii bakın hakkınızı hell edin canlarım benm

canım allah kolaylık versin .......

iyi tatiller ebrucum keyfini çıkarın ...

canım acil şifalar dilerim sen kendin iyi ol moralli ol güçlü ol ki bebeğinin sana ihtiyacı var arkadaşlar zaten tüm sölenmesi gerekenleri yazmışlar iletmişler sana aynı şeylerden bahsedebilirim çok erken anne sütünü alamayan bir çok bebeğimiz var ne olacak nasıl olacak düşünmek yerine düzgün güzel bir beslenme programı oluşturmak ve sevgini ilgini şefkatini vermen (ki zaten böledir şüphesiz) kendini bir an önce toparlamakta bebeğine yapacağın çok büyük bir iylilktir .... ki herşeyden önce çok şükür ki 6 ay emzirebileceksin bu çok güzel emin ol ...

kızlar hoşgeldiniz yaa bursasu+, cicekcicek+, etoprak, şen_ay gözlerim yollarda kaldııı

canım çok teşekkür ederim ankarada eşimin halası 5 kuzeni ve aileleri var inşallah geldiğimde mutlaka irtibata geçicem sizlerle ..... görümce meselesinide takmamaya çalışıyorum ama pek olmuyor görümcem benden küçük 3 senedir içlerindeyim 3 senedir kardeşime yapmadım ben onun için yaptıklarımı çok dokunuyor o yüzden damadı felan taktığım yok yoksa :)))))))))

günaydın kızlar.ela gece 12 de yattı sabah son kalkış da 7 bi de aradaki kalkmalarla benim ne ara uyumama izin verecek merak ediyorum
bu arada yeme saatlerini uyku saatini düzene sokmak ve kendi kendine uyumasını sağlamak istiyorum sihirli bi değneği olan var mı :))) dr hava çok sıcak şu anda uyku saatlerini düzenlemen çok zor dedi
nette de önce 3-5 gün bebeğinizin günde ne kadar uyuduğuna bakın toplayın ona göre 2 gündüz uykusu ve akşam yatma saatlerini belirleyin yazıyo uyuya kalsa bile uyandırın bebekler düzeni çok sever zor olsada düzenlemek onun içinde çok iyi olacak yazıyoo ama ela geçen gün rekor kırıp 16 saat dün se 12,5 saat uyudu o bile belli olmuyo yani :))

denız işin zor ben uykuyu oturturdumda yemek duzenını beceremedim acıkmadan ağzına mama sürmüyo

denız işin zor ben uykuyu oturturdumda yemek duzenını beceremedim acıkmadan ağzına mama sürmüyo

amaan zaten bu şunu şöle yapın bunu böyle yapın diyen uzmanların hiç çocuk büyütmediklerini düşünüyorum yada onların çocukları robot gibi istekleri şekilde programlıyolar

sallamadan uyusun diolar uyumuyo anacım uyumuyoooo

offf uyku offff......akşam cırlamadan sonra saat 10.30 da yatırdım 1 de kalktı....neyse mamasını verdim yine yatırdım ama nafile.....her 15 dakikada bir dönüp kolu altında kalıyor diye ağladı...yanına gelip gitmelerim abartısız 15 i bulmuştur tabi uyku hakgetire bende yan odaya git gel....sonra 04.10 da tamamen kalktı..yine mama ve benim nafile uyutma çabalarımdan sonra onun dönencesini açtım o konuştu ben duş aldım çünkü sinirlerim laçka oldu artık....sonra idil hanım 6 da uyudular....annesi mi?zombi oldum artık....

aynen canım onlar çocuklarını dedikleri gibi yetiştiriyosa helal olsun onlara ben beceremıyorum demek

gülşenim senin işin benden zor valla en azından benim zilli saat 10 gıbı yatıyo bıdaha sabah 5 yada 6 ne zaaman uyanmk isterse cancazı kalkıyo aradada mama yıyo tabi gözünü bila açmadan tubba yatak tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…