2009 Nisan Anneleri buraya

aman maşallah seher....senin kızın uslu kız olacak sadece kolikmiş derdi....benm ki öle değil anam velveleci bir tip....edepsiz de....hepsi işte....çok iyi huyları vardırmafoldumben

aman maşallah seher....senin kızın uslu kız olacak sadece kolikmiş derdi....benm ki öle değil anam velveleci bir tip....edepsiz de....hepsi işte....çok iyi huyları vardırmafoldumben

bızımkı babaya cekmiş canım aynı onun kucukluğuymuş kayganam diyo bana çekse idil gibi cırlak olması lazımmış anam diyo

günaydın kızlar. kızımla iş yerine geldik. müdürümüz gelsinde izin isteyecez. 6 ay yokum allah izin verirse. kızımı rahat rahat büyüteyim.

geçmiş olsun canım.ama üzme kendini bu kadar.arkadaşlarında dediği gibi 6 ay emzireceksin.hiç emmeyen bebeklerde var canım.bebişinin annesine ihtiyacı var.en kısa zamanda iyileşirsin umarım.dualarımız seninle

geçmi olsun sultan.kerem 2 aylıkken bizde öle bi olay yaşadık.insan panik oluyo ne yapacağını şaşırıyo valla

kızlar çok yoruldum biraz önce eve geldim annmeler taşınıyolar bugn eşya yola çıkıyo sabah 5 gibi de biz gitcz 1 hafta yokum burda kendinize ii bakın hakkınızı hell edin canlarım benm

kolay gelsin ekim

canım bizim doktorumuz uyku düzeni için acele etme dedi.kerem ya memede uyuyo ya da kucakta sallanarak.bende kendi kendine uyumasını istiyorum ama genelde 6 ay bitince başlarlarmış kendi kendine uyumaya.tabi bazı bebekler doğdukları andan itibaren kendileri uykuya dalabiliyo.bu da o bebişlerin annelerini şanşı ne güzel ya

Allah sabır versin canım.sen çalıyosun bi de.zor valla

Canım çok geçmiş olsun ama inan bana annelik psikolojisiyle böyle söylüyorsun, dramatize etme olayı güçlü olmaya çalış lütfen. arkadasların da dediği gibi sen cok şanslı bir annesin ki 6 ay emzirebileceksin bebegini. bu ayrıcalıgının farkına var. sen huzursuz oldukça bebegin de hissedip huzursuz olur. Kendini bir an önce toparla moral olarak,zamanı gelince de tedavine başla. önce sen önemlisin çünkü sen bebegine bakabilirsin saglıklı olursan ama bebegin sana bakamaz. uçağa bindin mi hiç bilmiyorum ama acil durumda oksijen maskeleri açıldıgında önce kendi maskenizi sonra cocugunuzun maskesini takın der. çünkü maskeni hemen takmazsan bayılabilirsin ve çocugunun oksijen maskesini takmaya fırsatın olmaz. bu yüzden önce kendini düşün, sen iyi olursan bebegin de iyi olacak. acil şifalar diliyorum.

canım sert cisim kaçmadıysa yan çevirebilirsin nefes alması için.

Benimki de 2 gündür 2-3 saatte bir kalkıp emmek istiyor..

canım sabah 7 de kalkıyo genelde 9.30 ta tup yatıyo gözler minicik oluyo 1 saat uyuyo kalkıyo saat11 i gecmez 2 ye kadar uyutmuyorum 2 de gene tup yatıyo 4 yada5 te kalkar sonra akşam 8 .30 a kadar oyalarım sonra yatar bidaha gece 2 kez mamaya kalkar öyle sık kalkmaz ama huysuzluğu üstündeyse 10 u buluyo yatması gece

bir de bir 3 yaşında bir de 1 yaşında bebeği olan bşi arkadaşım var ilkinde bilmiyordum çok çektim uykusundan ama 2. ayarladım dedi o da 4. aya girince çalışmaya başlamış 5 te öğrenmişti dedi 1 haftanı alıyo çok yoruluyosun ama sonra çok rahat ediyosun dedi aslında kendim içinde istiyorum öğrenmesini hiç bi yere gidemiyorum uykusu kaçıyo ağlıyo hep uyumak istiyo uyamıyo falan..
hele akşam eşim yemeğe gidelim dedi yok geç kaldık elanın uyku saati geliyo dedim olsun orda uyur çok sıkıldın dedi gittik ve yarım saat yolda uyudu allah var huysuzluk etmedi ama eve geldik 11.30 yatışı o da ağlaya ağlaya 2 saat burnumdan getirdi kucaktan inmedi 2 saat gezdim 2 saaat ağladım resmen yaa bi daha uyku saatinde hayatta çıkmam

denızcım uyku saati geldimi bizimkide öyle dinlemiyo bişey uyucak illa gecen pazara gitti uyku saatı geldi bi naktım kanguruda uyudu denıze gıdıncede aynı yaptı ılla uyku saatınde uyucak yoksa kıyamet kopuyo bizdede

cnm akşam yatış saati 8.30 mu maşallah 2 kere kalıp sabah kalkıyo hee nazar değmesin
aslında elayla aynılar nerdeyse elada 7.30 kalkış 2 saat sonra bi daha uyku 1 saat yatıp kalkıyo 2 gibi uyuyo 4-5 e kadar sonra 8 civarı uyuyoo ama ben gece ve gündüz uykularında çok yanına gidip tekrar tekrar uyutuyorum çok uyanıyo gazdan işte yaa oof demek ki sorunum uyku değil hala gaz ( ne güzel doğru teşhisi koydum sana yazarken

denızcım benım selende kolık biliyosundur gerçi ne çektim ondan gece bazen bizdede oluyo ama selen uyanmıyo ıkınıyo tıkınıyo çıkarıp gazını devam ediyo

seher şoktayım şimdi bi daha okudum da uyku saatleri kalkış saatleri tamamen aynı yaa ama haftanın 3-4 günü biz bööleyiz diğer günler günde 2 kere değil azıcık uykularla 4 kere yat kalk yapıyo tüm günüm uyutmaya çalışarak geçiyo tabi neyse napalım bunada şükür 2 saatte bir kalktığımız günlerde oldu
bir de bişii daha sorucam 4 gibi kalkınca 8.30 a kadar tutabiliyo musun sen seleni benimki 4 gibi kalkarsa 6.30 dan sonra huysuzlanmaya başlıyo cnm çıkıyo yarım saatlik bi uyku daha istiyo bu seferde gece daha çok kalkacak diye uyutmak istemiyorum

günaydın herkese
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinizde gerçekten çok iyi ve çok iyi nyetlisiniz allah hepnizden razı olsun...
bizimde doktor kontrolümüz vardı oğlum 700 gr almış doktor bukadar kusmasına ragman şahane almış dedi çok sevindim ama iki gündür sanki doymuyor bende biberona sağıp veriyorum görebilmek için ne kadar geldiğini hem biberonada alışması için
bu gün birazdeha iyiyim moral olarak ama sağlık olarak değil dahada rattı öksürüğüm bogulcak gibi oluyorum yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyoruz..
sanırım 6 ayı tamamlayamıyacam..
ne yapalım bizimde nasibimizde bu varmış tıpkı bütün hamilelik boyunca normal doğum yapacam deyipde doğumda kalp atışalrımın hızlanmasıyla sezeryana alınmam gibi
yani hayatımızdaki hiç birşey planladığımız gibi gitmiyor...
hepinize tekrar teşekkür ediyorum yazdıklarınız bana gerçekten moral verdi...

kızlar günaydın benim sorunum sıcakla
çok terliyorum klimayı açsam benim kız radar gibi yan odadan hissediyo hemen hapşırmaya başlıyo alışsın diye uğraşıyorum bayaa ama boş..
yanıyom valla

arkadaşlar herkese merhaba;

benim ücretsiz izin işi tamamdır...

6 ay baranınla birlikteyim..

şubatta iş başı yapacağım.. o zamana kadar allahın izniyle 9 aylık oluyor ,,,

ondan sonrada çalışmak zor mu gelir acaba,, yada ohh be mi derim bilmiyorum....

eşim işten çıkartırlar diye bekliyordu...
dün akşam üfff yaa çok yoruluyorum.. bende senin gibi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum..
(bebek işi bitince malün evin işi başlıyor),
bana demez mi birde çalışmak istiyorum.. o zaman ne yapacaksın... tam dayaklık bu adam ...ben yardım ederim demek yok..

canım 1-2 kez hapşırması normal,,, odanın havası değişiyor diye oluyor...
mesela bizimki dışarı çıkınca hapşırır,, altını açınca hapşırır...

seninkide oyle olmasın... bence klimaya alıştır..
biz arabada giderken açıyoruz... klima yönünü ayaklara veriyoruz

valla cnm burası 40 derecenin üzerinde old. için ben 3 haftadır açıyorum benim kız gazlı old. halde alıştı gazı arttırmıyo çok şükür zaten açmazsam sıcaktan uyuyamıyo bana benzemiş aynı sıcaktan nefret ediyo o da arada hapşırıyo ama hasta falan olmadı hiç çok şükür alıştı artık sanırım

slm şirvan bende müdürü bekliyom gelseydi görüşecektim. kısmetse bende 6 ay alcam. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…