ama annesi çok tatlı o yaa onun cin gibi bakışlarına hastayımmm
ne demişler gül bahçesinden güller deriyorsan dikenin cefasını hoş göreceksin opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım.ama üzme kendini bu kadar.arkadaşlarında dediği gibi 6 ay emzireceksin.hiç emmeyen bebeklerde var canım.bebişinin annesine ihtiyacı var.en kısa zamanda iyileşirsin umarım.dualarımız seninle
geçmi olsun sultan.kerem 2 aylıkken bizde öle bi olay yaşadık.insan panik oluyo ne yapacağını şaşırıyo valla
kolay gelsin ekim
canım bizim doktorumuz uyku düzeni için acele etme dedi.kerem ya memede uyuyo ya da kucakta sallanarak.bende kendi kendine uyumasını istiyorum ama genelde 6 ay bitince başlarlarmış kendi kendine uyumaya.tabi bazı bebekler doğdukları andan itibaren kendileri uykuya dalabiliyo.bu da o bebişlerin annelerini şanşı ne güzel ya
Allah sabır versin canım.sen çalıyosun bi de.zor valla
Canım çok geçmiş olsun ama inan bana annelik psikolojisiyle böyle söylüyorsun, dramatize etme olayı güçlü olmaya çalış lütfen. arkadasların da dediği gibi sen cok şanslı bir annesin ki 6 ay emzirebileceksin bebegini. bu ayrıcalıgının farkına var. sen huzursuz oldukça bebegin de hissedip huzursuz olur. Kendini bir an önce toparla moral olarak,zamanı gelince de tedavine başla. önce sen önemlisin çünkü sen bebegine bakabilirsin saglıklı olursan ama bebegin sana bakamaz. uçağa bindin mi hiç bilmiyorum ama acil durumda oksijen maskeleri açıldıgında önce kendi maskenizi sonra cocugunuzun maskesini takın der. çünkü maskeni hemen takmazsan bayılabilirsin ve çocugunun oksijen maskesini takmaya fırsatın olmaz. bu yüzden önce kendini düşün, sen iyi olursan bebegin de iyi olacak. acil şifalar diliyorum.
canım sert cisim kaçmadıysa yan çevirebilirsin nefes alması için.
Benimki de 2 gündür 2-3 saatte bir kalkıp emmek istiyor..
arkadaşlar herkese merhaba;
benim ücretsiz izin işi tamamdır...
6 ay baranınla birlikteyim..
şubatta iş başı yapacağım.. o zamana kadar allahın izniyle 9 aylık oluyor ,,,
ondan sonrada çalışmak zor mu gelir acaba,, yada ohh be mi derim bilmiyorum....
eşim işten çıkartırlar diye bekliyordu...
dün akşam üfff yaa çok yoruluyorum.. bende senin gibi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum..
(bebek işi bitince malün evin işi başlıyor),
bana demez mi birde çalışmak istiyorum.. o zaman ne yapacaksın... tam dayaklık bu adam ...ben yardım ederim demek yok..
dün akşam üfff yaa çok yoruluyorum.. bende senin gibi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum..
bana demez mi birde çalışmak istiyorum.. o zaman ne yapacaksın... tam dayaklık bu adam ...ben yardım ederim demek yok..
slm şirvan bende müdürü bekliyom gelseydi görüşecektim. kısmetse bende 6 ay alcam. kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun canım iznin doyasıya vaktini ayır baranına...sonrasını düşünmek hep yorar şimdiden düşünme.....
şirvancım çok sevindim ne güzel hem bebişinle beraber olcaksın 9 aya kadar hem işe devam
araba ve ev klimalarınızın filtrelerini değiştirin, temizletin arkadaşlar. bebişleri soguktan koruyabilirsiniz klima acıkken de ama mikroplardan koruyamazsınız. solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkarıyor temizliği düzenli yapılmayan klimalar.
bizimkinin öksürüğü geçti ama burnu akıyo şıp şıp.sinir oluyo burnu silinince bas bas bağırıyo edepsiz
sağol şirvan
geçmiş olsun zeyno.
iş yerinde çocuk uyuyamadı yaa. saf saf bakınıyo garibim.
inş.cnm sende bizler gibi alırsın iznini dönüşümüz muhteşem olacak opuyorumnanaktanslm şirvan bende müdürü bekliyom gelseydi görüşecektim. kısmetse bende 6 ay alcam. kaydirigubbakcemile2
sagol canım.bizimkisi çoğunlukla işyerinde benimle.alıştı artık buraya.inşallah sende şirvan gibi alırsın iznini
inş.cnm sende bizler gibi alırsın iznini dönüşümüz muhteşem olacak opuyorumnanaktan
canım bizim iş yeri müsait aslında kimse yok ama ben aletsiz ve edavatsız geldim, ana kucağını felan getirseydim kızım rahat rahat uyurdu.
kızlar ben size 1 aydır bişey sorucam hep unutuyorum
biz bebek odası almadık daha ela hala bizim odada yatıyo tabi bana da rahat geldi böyle çok sık kalktığı için neyse yaz sonu odasını ayırmayı düşünüyoruz da siz gece gidip gelip duruyo musunuz odasına sürekli ve zor olmuyo mu yoksa onun odasında mı uyuyosunuz başıma gelecekleri bileyimde önceden :))
kızlar kerem bugün boğuluyordu ya az kalsın ana kucağındaydı birden bi fışkırarak kusturdu
sonra bi tıkındı ana kucağınad bağlıydı elim ayağıma dolaştı hemen aldım evirdim çevirdim çok korktum çok tıkandı yaa
Nasıl dokundu canım gaz mı yaptı,ben de dün ağzına suyunu sıkıp verdim ama bir şey olur mu ki?kızlar bugun kızıma beyaz üzüm suyu vermişti annem çook dokundu
Off ,sen anlatınca ben bile buradan fena oldum Gülşen,inş tez zamanda düzene girer uykusu,maması,ağlaması..offf uyku offff......akşam cırlamadan sonra saat 10.30 da yatırdım 1 de kalktı....neyse mamasını verdim yine yatırdım ama nafile.....her 15 dakikada bir dönüp kolu altında kalıyor diye ağladı...yanına gelip gitmelerim abartısız 15 i bulmuştur
tabi uyku hakgetire bende yan odaya git gel....sonra 04.10 da tamamen kalktı..yine mama ve benim nafile uyutma çabalarımdan sonra onun dönencesini açtım o konuştu ben duş aldım çünkü sinirlerim laçka oldu artık....sonra idil hanım 6 da uyudular....annesi mi?zombi oldum artık....
Deniz,Miray ın da uyku saati şaşınca uyumak bilmiyor ağlaya ağlaya zor uyutuyorum.ama demişsin ya gece uyusun diye biraz uyanık tutuyorum,genelde anneler de öyle der,gündüz yorulsun da gece güzel uyur,o yanlışmış canım okuduklarıma ve deneyimlerime göre.Yorulduğu için daha kötü oluyor ve uyumakta zorlanıyormuş o zaman.bir de bir 3 yaşında bir de 1 yaşında bebeği olan bşi arkadaşım var ilkinde bilmiyordum çok çektim uykusundan ama 2. ayarladım dedi o da 4. aya girince çalışmaya başlamış 5 te öğrenmişti dedi 1 haftanı alıyo çok yoruluyosun ama sonra çok rahat ediyosun dedi aslında kendim içinde istiyorum öğrenmesini hiç bi yere gidemiyorum uykusu kaçıyo ağlıyo hep uyumak istiyo uyamıyo falan..
hele akşam eşim yemeğe gidelim dedi yok geç kaldık elanın uyku saati geliyo dedim olsun orda uyur çok sıkıldın dedi gittik ve yarım saat yolda uyudu allah var huysuzluk etmedi ama eve geldik 11.30 yatışı o da ağlaya ağlaya 2 saat burnumdan getirdi kucaktan inmedi 2 saat gezdim 2 saaat ağladım resmen yaa bi daha uyku saatinde hayatta çıkmam
evet götürseydin keşke.bizimkide bayılıyo ana kucağına aslında eskiden daha çok uyurdu orda artık o kadar sevmiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?