2009 Nisan Anneleri buraya

ama annesi çok tatlı o yaa onun cin gibi bakışlarına hastayımmm

ne demişler gül bahçesinden güller deriyorsan dikenin cefasını hoş göreceksin opuyorumnanaktan

eşimde beni öyle motive ediyor tuğba...çaresiz katlanıcaz ne yapalım sağlıklı olsunda....

saol canım....

sıcaktanda randımanlı beslenmiyorlar bu seferde sık kalkıyorlar.....

hayırlı olsun canım iznin doyasıya vaktini ayır baranına...sonrasını düşünmek hep yorar şimdiden düşünme.....

şirvancım çok sevindim ne güzel hem bebişinle beraber olcaksın 9 aya kadar hem işe devam

Son düzenleme:
araba ve ev klimalarınızın filtrelerini değiştirin, temizletin arkadaşlar. bebişleri soguktan koruyabilirsiniz klima acıkken de ama mikroplardan koruyamazsınız. solunum yolu hastalıklarına davetiye çıkarıyor temizliği düzenli yapılmayan klimalar.

gözün aydın canım.ne güzel hem bebişinle daha fazla zaman geçiricen hem de işini kaybetmemiş olucan

slm şirvan bende müdürü bekliyom gelseydi görüşecektim. kısmetse bende 6 ay alcam. kaydirigubbakcemile2

canım inş. senin izin işide olur... yavrunla daha çok vakit geçirmiş olursun..

hayırlı olsun canım iznin doyasıya vaktini ayır baranına...sonrasını düşünmek hep yorar şimdiden düşünme.....

şirvancım çok sevindim ne güzel hem bebişinle beraber olcaksın 9 aya kadar hem işe devam

sağolun kızlar...

Şirvan sevindim senin için bende 6 ay aldım şubat işbaşı tekrar dönebilecekmiyiz acaba ? eve alışırmıyız acep neyse daha çok var en azından kışı evde geçiricez bebişe kim bakacak derdi yok....

bizimkinin öksürüğü geçti ama burnu akıyo şıp şıp.sinir oluyo burnu silinince bas bas bağırıyo edepsiz

ewet cnm doğru söylüyosun bizim dr da haftada 1 klimayı temizleyin ve duvara çevirin bebeğe gelmesin odasının kapısını da kapatmayın hava dolaşımı olsun hep aynı havayı solumasın ve 26 dereceden aşağıda çalıştırmayın dedi şimdilik bi zararını görmedik inşallah bişi de olmaz ama haziranda bi gün açmıştım ilk açışım çok gaz olmuştu o zaman sonra alıştı işte

sagol canım.bizimkisi çoğunlukla işyerinde benimle.alıştı artık buraya.inşallah sende şirvan gibi alırsın iznini

canım bizim iş yeri müsait aslında kimse yok ama ben aletsiz ve edavatsız geldim, ana kucağını felan getirseydim kızım rahat rahat uyurdu.

kızlar ben size 1 aydır bişey sorucam hep unutuyorum
biz bebek odası almadık daha ela hala bizim odada yatıyo tabi bana da rahat geldi böyle çok sık kalktığı için neyse yaz sonu odasını ayırmayı düşünüyoruz da siz gece gidip gelip duruyo musunuz odasına sürekli ve zor olmuyo mu yoksa onun odasında mı uyuyosunuz başıma gelecekleri bileyimde önceden :))

canım bizim iş yeri müsait aslında kimse yok ama ben aletsiz ve edavatsız geldim, ana kucağını felan getirseydim kızım rahat rahat uyurdu.

evet götürseydin keşke.bizimkide bayılıyo ana kucağına aslında eskiden daha çok uyurdu orda artık o kadar sevmiyo galiba

bende senin gibi yaz sonu taşıcam oadasını denizcim.bakalım nasıl olcak

Çok geçmiş olsun Sultancım.

kızlar bugun kızıma beyaz üzüm suyu vermişti annem çook dokundu
Nasıl dokundu canım gaz mı yaptı,ben de dün ağzına suyunu sıkıp verdim ama bir şey olur mu ki?

Off ,sen anlatınca ben bile buradan fena oldum Gülşen,inş tez zamanda düzene girer uykusu,maması,ağlaması..

Deniz,Miray ın da uyku saati şaşınca uyumak bilmiyor ağlaya ağlaya zor uyutuyorum.ama demişsin ya gece uyusun diye biraz uyanık tutuyorum,genelde anneler de öyle der,gündüz yorulsun da gece güzel uyur,o yanlışmış canım okuduklarıma ve deneyimlerime göre.Yorulduğu için daha kötü oluyor ve uyumakta zorlanıyormuş o zaman.

Çok sevindim Şirvan senin adına,hem işin gitmemiş oldu hem de sen oğluşunla vakit geçirebileceksin.

evet götürseydin keşke.bizimkide bayılıyo ana kucağına aslında eskiden daha çok uyurdu orda artık o kadar sevmiyo galiba

aynen cnm bizimkide çok uyurdu nerdeyse eskittik ana kucağını ama şimdi az uyuyo çünkü el kol bi yerde yatakta rahat rahat yatmaya alıştı orası dar geliyo artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…