2009 Nisan Anneleri buraya

beraber işe başlarız artık....

hayırlı olsun muhtarımıza ne mutlu baran beye hihoyyyt
saol canım ..

Şirvannnnn aldın mı sgk dan paranı ben ptesi alıyorum

yok güzelim ben daha işlem falan yaptırmadım... bugün yarın şirkete gitmem lazım ..,
izin dilekçesini imzalayacağım ..eşimin götrmesini bekliyorum...
evraklarda (raporda) sorun var demişlerdi, onlara bakacam..

sen nasıl hallettinde hemen parayı alıyorsun..hemen çabuk veriyorlarmı öyle

elif ya ben öyle düşünüyordum ama bende fark etmeye başladım ki gerçekten zorla uyanık tutunca daha kötü oluyo daha iyi uyumuyo yani saol valla zorlamayayım demekki çocuğu

Deniz biz almıştık oda ama Miray da hala bizim odada sepette yatıyor.Artık sepet küçük gelmeye başladı,ben de odasına geçirmeyi düşünüyorum.Allah tan odasıyla bizim oda karşılıklı ,çok yol gitmeyeceğim hhiihiihii

evet götürseydin keşke.bizimkide bayılıyo ana kucağına aslında eskiden daha çok uyurdu orda artık o kadar sevmiyo galiba

ee büyüyorlar büyüdükçe hareketleniyorlar yerlerine sığmıyorlar tabi yaramazlar

ben doğduğu günden beri odasında yatırıyorum. tabi abisiyle birlikte paylaşıyorlar odayı. ilk günlerde ben kaldım odada sonra yatak odasıne geçtim o beşiğinde uyudu. odalar yakın tıslayına hemen uyanıp emziriyorum. hiç sorun olmadı. yalnız bi kere cik oğlum uyandırdı anne kardeşim ağlıyo kalk diye. çok fena sızmışımkaydirigubbakcemile3

çarşamba günü babam götürdü evrakları p.tesi alırsın demişler bende bugün baktım netden onaylanmış alacağın tutarı bile görüyorsun....
götüreceğiniz evraklar hst.işbaşı raporun işyerine imzalat kaşelet+doğum raporu aslı olmalı+vizite kağıdı yeterli cnm eğer sen gitmeyeceksen dilekçe istiyorlar şu sigortalı ben ödeme talep ediyorum adres tel imza atıp gidecek kişiye ver cnm
çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir....

valla canım bıraz yun parkında bıraz babasıyla muhabbet derkesn tutuyoruz zaten çokta uykusu varsa sızıyo kalıyo
bızde klıma gaz yapıyo feci selene açamıyorum o yuzden

ben kaçıyom kızlar kızım uyudu telef olmasın burda sonra görüşürüz. öptüm kızımmın resimlerini yükledim bakın emi.

aaa ben hastaneden işe başlama raporumu alacam....

ben almadım öyle bir evrak ,, ne olcak şimdi..

şimdi gitsm verirlermi acaba
birde vizite kağıdı hangi tarihli olacak

yok cnm hani 37.hftda rapor almıştık ya şu tarihte başlayabilir diye hani diyosun ya 28 de raporum bitti diye o rapor işte, vizite kağıdı da günlük olacak giderken alırsın 3 günlükde olabilir cnm

ben 1 eylülde işbaşı cerenimden ayrılcam azkaldı kzııma görümcemin kızı bakıcak galiba güveniyorum ona hafta içi bizimle kalvak hafta sonları evine gider banada iyi olur benim kız gün içinde 20 dakikalık 10 kezuyyo belki bu ne ya bölük bölük o yüzden de 3 gündür mızımız

huuu napıyonuz niye yazmıonuz küserim bak

idil 2 aylıkken odasını ayırdım ben.....gece gidip geliyorum evet ama zor olmuyor çünkü ben onunla aynı odada uyuyamıyorum...bütün gece hışır hışır dönüp duruyor bende gözümü kırpamıyorum öyle olunca...yan yana bizim odalarımızda çok sorun olmuyor....

inşallah Elif inşallah canım

vizite kağıdı izne ayrıldığın günkü ve baranın doğum tarihli olanı istiyorlar....

[

bizim odalarımız da yan yana ama ben ayırmaya korkuyorum çünkü yasemin uyanınca ağlayan bir çocuk değil maşallah özellikle de geceleri ama bu sorun olabiliyor bazen. bir kaç kere eşim onunla ben baska odada sızıp uyumusuz sabah uyandık. uyanmadıgını zannetmiyorum ama eşim duymamıstır aglamayınca. ben duyarlıyım dönme seslerine, uyanınca alıp emziriyorum. bıraksam belki de o gecelerde oldugu gibi dönüp dönüp dalacak uykuya ki yarım saat falan oyalandıgım oldu yine de aglamadı. uyku aclıktan agır basıyor bizim kızda geceleri sanırım ama o kadar ac kalması iyi değil, mamayla beslense dokunmazdım belki ama anne sütü tutmaz o kadar saat. zaten bu ay az almış kilo, ne kadar emzirsem kar diye düşünüyorum. o yüzden 6 aylık olana kadar bizimle beraber görünüyor şimdilik.

canım çok geçmiş olsun kızlar söylenebilecek herşeyi söylemişler bende aynen katılıyorum bunaltma kendini
canım çok geçmiş olsun

iyi geceler kızlar sağolasın çiçekçim ama doğum gunum cuma beım şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun sultancım
ben görmüşken kutlayayım kızların beni ne zaman serbest bırakacağı belli olmuyo giremem falan

canım sürekli odaya gidilip geliniyo ben artık mecalsizlikten eşimi kaldırıyorum kızlardan biri ağlıyo bana getir diye ama yaz sonu dahada büyümüş uykuları düzene girmiş olacak geceleri çok kalkmazsın bence

Kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum,hamileymiş,ne kadar heyecanlı ve panikti.,geçen sene bu zamanlardaki duygularım geldi aklıma.

canım çok geçmiş olsun.

kızlar bugun kızıma beyaz üzüm suyu vermişti annem çook dokundu

geçmiş olsun canım.

gülşen Allah yardımcın olsun.benim kızım da gece 3 kere kalkıyo biraz uyanık kalıyo uyuyo genelde 5 ten sonra 8 e kadar ayakta oluyoruz.az da olsa seni anlayabiliyorum.benim avantajım şu an çalışmıyo olmam

maşallah çok güzel.huysuzluğuna katlancaksın artık annesi

deniz ben de akşam uyku saaatinde dışarı çıkmıyorum hatta misafir bile almamaya çalışıyorum.çünkü benim tırtıl çıt sesinden uyanıyo malesef.

tipik erkek modeli işte.aynı sözleri ben de duyuyorum.bi de şu herkes napıyosa sen de onu yapacaksın sözü var ya kıl oluyorum.

Kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum,hamileymiş,ne kadar heyecanlı ve panikti.,geçen sene bu zamanlardaki duygularım geldi aklıma.

hayırlı olsun.ne güzel valla ben hamileliği özledim.a.s

geçenlerde bende aynısını yaptım canım...
oğlunu arayacağına beni aradım kadına.. niye ortalığı karıştırıyorsun dedim..
kayınvalideme ilk defa söylendim.. oda biz seni çok seviyoruz.. gel diyoruz gelmiyorsun demezmi.. iyitamam benim gündüz işim var.. akşam gelirim dedim kapattım. sonrada üzüldüm..
(kayınvalidem iyidir aslında- kayınpeder fesattır)
aman canım boşver hepsi aynı bunların.. kendi ana babamız gibi olamazlar...
canım çok geçmiş olsun.. allah şifalar versin..

kız sultan aman dikkat:.. bırak iş gücü keremin yanından ayrılma.. ben uyusada devamlı bakıyorum çoçuğa.. huzursuz oluyorum.. yada yanımda yatırıyorum..
hem sütün yetiyorsa niye ek gıda veriyosun.. nasılsa ilerde onlardan hep yiyecek..
bırak sadece anne sütü alsın.. ben sadece öyle yapıyorum.. hiç birşey vermedim daha...

aynen cnm ya benimkide çıt desen uyanıyo büyük ihtimalle gaz yüzünden çok derin uyuyamadıkları için yoksa derin uyuyunca uyanmazlar kolay kolay zaten ela nın tüm özellikleri gülfem ve selenin karışımı maşallah.. ne deseniz benim kızı tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…