geçenlerde bende aynısını yaptım canım...
oğlunu arayacağına beni aradım kadına.. niye ortalığı karıştırıyorsun dedim..
kayınvalideme ilk defa söylendim.. oda biz seni çok seviyoruz.. gel diyoruz gelmiyorsun demezmi.. iyitamam benim gündüz işim var.. akşam gelirim dedim kapattım. sonrada üzüldüm..
(kayınvalidem iyidir aslında- kayınpeder fesattır)
Ben çıkıyorum sabahtan beri şunu da okuyayım bunu da okuyayım derken saat kaç oldu hala buradayım,çok alıştım valla ben buraya,sizlere,ama gideyim de biraz iş yapayım
öpüyorumm hepinizi.!
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
aynen cnm ya benimkide çıt desen uyanıyo büyük ihtimalle gaz yüzünden çok derin uyuyamadıkları için yoksa derin uyuyunca uyanmazlar kolay kolay zaten ela nın tüm özellikleri gülfem ve selenin karışımı maşallah.. ne deseniz benim kızı tutuyo
dinozzo kaç gündür yazıcam yazamadım varya senin kızla benimki acayip benziolar erkek simalı olamları bile aynı yeni foto bilg da yok ama 1 ay öncekine bak ben benzetiyom yeni resim koyarım yakında buda idare edr akrabalıkta olamaz bizde
cnm sonuna kadar haklısın bende geçenlerde eşimle böyle bi sebepden tartıştım delirdim sinirden ama farkettim ki uzatırsam zaten cnm sıkkın bi de onunla küs barış daha da sinir olucam :)) sende fazla uzatmamaya çalış cnm dediğin gibi evden çıkma kimseyi görme bi arkadaşınla muhabbet etme zor zamanlar zaten bi de üzerine bu eklenmesin,anlamıyolar işte ama geçen gün fark ettim yine en iyi erkek bizim bu kocalar daha iyisi yok yani bu kadar olabiliyolar :))
:roflol: :roflol: :roflol: koptum valla gülmekten resmi görünce gerçekten benziyolar cnm hele ağız burun aynı seninkinin gözleri daha büyük sanırım saçta yok ikisinde :))
şirvan yardım lazımsa gelelim biz de dövmeye.Hatta sen buraya gel,Bursa ya geliyormuş hazır kocan da.Biz Bursa ekibi güzel bir benzetelim ha,ne dersin???
işte hiç bir erkek 4 4 lük değil ve bi kadını çok iyi anlayamaz ama en iyi koca hatasını kabul edebilen ve telafi etmeye çalışandır :)) atasözü gibi olducanım haklısın valla..
aradı şimdi sinirin geçtimi diye.. hafta sonu bir yerlere gidelim diyor.(deniz)
aklı sıra ortalığı düzeltmeye çalışıyor...
ız ben kaç gündür kopuyom gülmekten hatta senin kzıın bi resmini uzaktan eşime bak cerene diye yutturdum şimdiki halini görsen tıpkı varya seninki daha beyaz biz esmerşz hadi bakalım aradaki 7 farkı bulalım gibi oldu oratk özellik:ikiside çoook tatlı
ay cnm ya yazık sana valla odaların ayrı olması zor olmuyormu yaaaofff uyku offff......akşam cırlamadan sonra saat 10.30 da yatırdım 1 de kalktı....neyse mamasını verdim yine yatırdım ama nafile.....her 15 dakikada bir dönüp kolu altında kalıyor diye ağladı...yanına gelip gitmelerim abartısız 15 i bulmuştur tabi uyku hakgetire bende yan odaya git gel....sonra 04.10 da tamamen kalktı..yine mama ve benim nafile uyutma çabalarımdan sonra onun dönencesini açtım o konuştu ben duş aldım çünkü sinirlerim laçka oldu artık....sonra idil hanım 6 da uyudular....annesi mi?zombi oldum artık....
valla ben bizim yatak odasında park yatağında yatırıyorumkızlar ben size 1 aydır bişey sorucam hep unutuyorum
biz bebek odası almadık daha ela hala bizim odada yatıyo tabi bana da rahat geldi böyle çok sık kalktığı için neyse yaz sonu odasını ayırmayı düşünüyoruz da siz gece gidip gelip duruyo musunuz odasına sürekli ve zor olmuyo mu yoksa onun odasında mı uyuyosunuz başıma gelecekleri bileyimde önceden :))
keremde uyansaada ağlamıyor kendi kendine oyalanıyorbizim odalarımız da yan yana ama ben ayırmaya korkuyorum çünkü yasemin uyanınca ağlayan bir çocuk değil maşallah özellikle de geceleriama bu sorun olabiliyor bazen. bir kaç kere eşim onunla ben baska odada sızıp uyumusuz sabah uyandık. uyanmadıgını zannetmiyorum ama eşim duymamıstır aglamayınca. ben duyarlıyım dönme seslerine, uyanınca alıp emziriyorum. bıraksam belki de o gecelerde oldugu gibi dönüp dönüp dalacak uykuya ki yarım saat falan oyalandıgım oldu yine de aglamadı. uyku aclıktan agır basıyor bizim kızda geceleri sanırım ama o kadar ac kalması iyi değil, mamayla beslense dokunmazdım belki ama anne sütü tutmaz o kadar saat. zaten bu ay az almış kilo, ne kadar emzirsem kar diye düşünüyorum. o yüzden 6 aylık olana kadar bizimle beraber görünüyor şimdilik.
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
aaaa evet meslek yaşadığı şehir fialn vardı noldukikızlar sol taraftaki bilgilerimiz gitmiş hepimizin fark ettinizmi
ArkadaŞlar kalablıksınız ohh ne gÜzel valla sohbette almıŞ yÜrÜmÜŞ bugÜn de kocalar ÇekİŞtİrİlİyor benİm İŞler yoĞundu pek bakamadım gÜlŞencİm sabah okudum senİn İdİlİn yaramazlıklarını allah kolaylık versİn canım ya Şİrvancım hadİ hayırlı olsun almıŞsın 6 aylık İznİ ceyocum Şİrvana katılıyorum İŞ yapıyorsunda ne oluyor kİmseye yaranılmıyor valla takıl İŞte sohbet gÜzel arkadaŞlar gÜzell :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?