2009 Nisan Anneleri buraya

Biz ilk zamandan beri Miray ı sessiz ortamda uyutmadık,ondan mı acaba,uyurken ses olursa da uyanmıyor.Benim kız biraz uykuyu da seviyor.Uykucu şirinem benimmm.

bende eskiden olsa üzülürdüm ama herkes lohusalığımı kabul edip ona göre davranırken erkek olsa belki ama hele hele bi bayandan anlayışsızlık görmek çok garip gelmişti ama üzülmüyorum artık ben çünkü anlamıyo anlamak istemiyo bencil benimki onun istediği olsun istiyo sööle sööle anlamıyo bende koydum mecburen mesafeyi yoksa tepeme çıkacak :))

Ben çıkıyorum sabahtan beri şunu da okuyayım bunu da okuyayım derken saat kaç oldu hala buradayım,çok alıştım valla ben buraya,sizlere,ama gideyim de biraz iş yapayım
öpüyorumm hepinizi.!

kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...

beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..

bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..

bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....

gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...

Ben çıkıyorum sabahtan beri şunu da okuyayım bunu da okuyayım derken saat kaç oldu hala buradayım,çok alıştım valla ben buraya,sizlere,ama gideyim de biraz iş yapayım
öpüyorumm hepinizi.!

aman canım boşver.. yapıyorsunda yaranılmıyor kimseye..
bende kaçgünüdr yoktum geçmişi biraz okudum...

baran beyde yanımda uyuyor.. kıpırdanmalar başladı.. birazdan uyanır , çıkar biraz mahaldede turlarız artık..

cnm sonuna kadar haklısın bende geçenlerde eşimle böyle bi sebepden tartıştım delirdim sinirden ama farkettim ki uzatırsam zaten cnm sıkkın bi de onunla küs barış daha da sinir olucam :)) sende fazla uzatmamaya çalış cnm dediğin gibi evden çıkma kimseyi görme bi arkadaşınla muhabbet etme zor zamanlar zaten bi de üzerine bu eklenmesin,anlamıyolar işte ama geçen gün fark ettim yine en iyi erkek bizim bu kocalar daha iyisi yok yani bu kadar olabiliyolar :))

şirvan yardım lazımsa gelelim biz de dövmeye.Hatta sen buraya gel,Bursa ya geliyormuş hazır kocan da.Biz Bursa ekibi güzel bir benzetelim ha,ne dersin???

dinozzo kaç gündür yazıcam yazamadım varya senin kızla benimki acayip benziolar erkek simalı olamları bile aynı yeni foto bilg da yok ama 1 ay öncekine bak ben benzetiyom yeni resim koyarım yakında buda idare edr akrabalıkta olamaz bizde

Eklentiler

• $DSC01456.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 40

:roflol: :roflol: :roflol: koptum valla gülmekten resmi görünce gerçekten benziyolar cnm hele ağız burun aynı seninkinin gözleri daha büyük sanırım saçta yok ikisinde :))

canım haklısın valla..
aradı şimdi sinirin geçtimi diye.. hafta sonu bir yerlere gidelim diyor.(deniz)

aklı sıra ortalığı düzeltmeye çalışıyor...

:roflol: :roflol: :roflol: koptum valla gülmekten resmi görünce gerçekten benziyolar cnm hele ağız burun aynı seninkinin gözleri daha büyük sanırım saçta yok ikisinde :))

ız ben kaç gündür kopuyom gülmekten hatta senin kzıın bi resmini uzaktan eşime bak cerene diye yutturdum şimdiki halini görsen tıpkı varya seninki daha beyaz biz esmerşz hadi bakalım aradaki 7 farkı bulalım gibi oldu oratk özellik:ikiside çoook tatlı

şirvan yardım lazımsa gelelim biz de dövmeye.Hatta sen buraya gel,Bursa ya geliyormuş hazır kocan da.Biz Bursa ekibi güzel bir benzetelim ha,ne dersin???

canım benim gelmeme gerek yok .
bursa ekibi halleder...
şuan yalavodaymış.. ben arabanın plakasını verim.. kesin yolunu..

dövün şu adamı... klava:klava: klava:

ama yokk vaaa..
onu benim dövmem gerek ki ,, sinirim gitsin.....

canım haklısın valla..
aradı şimdi sinirin geçtimi diye.. hafta sonu bir yerlere gidelim diyor.(deniz)

aklı sıra ortalığı düzeltmeye çalışıyor...
işte hiç bir erkek 4 4 lük değil ve bi kadını çok iyi anlayamaz ama en iyi koca hatasını kabul edebilen ve telafi etmeye çalışandır :)) atasözü gibi oldu

inanmıyorum yuttu mu kocan :)) ee şimdi büyürlerken fotolarına bakalım değişcekler mi büyüyüncede mi benzicekler

ay cnm ya yazık sana valla odaların ayrı olması zor olmuyormu yaaa

valla ben bizim yatak odasında park yatağında yatırıyorum
ama gündüzleri odasında uyutuyorum biz yatana kaadar odasında yatıyor
bende ayırmak istiyorum ama küçük geliyor daha bide kerem çok kusuyor tıkanıyor Allah korusun

keremde uyansaada ağlamıyor kendi kendine oyalanıyor
kerem en geç dışarda değilsek 9-10 arası uyumuş oluyor bende yatmadan önce onun mama saatine göre yatıyorum tabi dün gece 3de yattım mamasını uyurken veriyorum uykuya devam ediyor gece uyandığını hatırlamıyorum valla
sabah bazen 6 bazen 7-8 gibi uyanmış oluyor onun seslerine uyanıyorum kendi kendine konuşuyor hıçkırık tutmuş oluyor genellikle çünkü her sabah kesin kaka yapmış oluyor:)tembel anası uyanamadığından ...:)
sonra kalkıyoruz alt değiştrime beslenme falan sonra yine yatağa geçiyoruz uyuyoruz
bugün saat 13 de kalktık valla tabi ben araalarda uyandım
sonra kerem oyun oynadı beslendi bende bu araada bie kaç ev işimi yaptım
saat 15 e gelirken uyudu yani ayağımda sallayarak şimdi gözler açıldı

ayıp etmiş haklısın

bu arada bana geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim annişler

ArkadaŞlar kalablıksınız ohh ne gÜzel valla sohbette almıŞ yÜrÜmÜŞ bugÜn de kocalar ÇekıŞtırılıyor benım ıŞler yoĞundu pek bakamadım gÜlŞencım sabah okudum senın ıdılın yaramazlıklarını allah kolaylık versın canım ya Şırvancım hadı hayırlı olsun almıŞsın 6 aylık ıznı ceyocum Şırvana katılıyorum ıŞ yapıyorsunda ne oluyor kımseye yaranılmıyor valla takıl ıŞte sohbet gÜzel arkadaŞlar gÜzell :))))))))))))))

içelim güzelleşelim o zaman:içelim:

bugünün konusu kocalar galiba dünde ben dayımın kızına bebek görmeye gittim eşim ordayken arıyor arkadaaşları aramış çaybahçesinde oyun oynamaya kağıt oyunu önceki günde sölemişti izin vermemiştim hadi dedim bu sefer gitsin kılıbık mılıbık diolarmışta dalga geçiyolarmış halbuki sık çıkar dışarı bunuda bana silah olarak kullanıyor işte

geç kalma demeyi ihmal etmedim tabi bende daha sonra annemlere geçtim saat 12 oldu benim adam ortalarda yok telefonumunda sarjı bitmiş aradımı aramadımı bilmiyorum
en sonunda dayanamadım aradım nerdesin die oyun bitmemiş de

gelcekmiş saat yarım olmuş bendeçok sinirlendim araba bendeydi oda motorla gitmiş arkadaşlarının yanına ben çocuğu arabaya koycakmışım onu almaya gitçekmişim

gelmiyorum dedim git motoru bırak işyerine dolmuşa bin gel
neyseki öle geldi bide gecenin bi körü çocuğu anakucağına koyacam tek başıma ya yolda çocuk ağlasa Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var

vesselam bu erkekler pek düşüncesiz

ceren uyuak üzereydi dayanamadım kucağıma aldım göğsüme basını yasladı gözlerimin içne öyle baktıki bende ona bakıp ağladım okul açılınca nasıl ayrılcam senden diye öyle güzel dinlediki beni yaaa kıyamam ben ona napıca ya ben bu konuyu çok takmaya başladım mersinde bile annem ona bakıyodu ben denize gidiyodum 1-2 saat ozaman bile aklım kalıyodu yaa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…