2009 Nisan Anneleri buraya

canım bilgiler için sağol banada lazımdı. iyi oldu.. opuyorumnanaktan

Biz ilk zamandan beri Miray ı sessiz ortamda uyutmadık,ondan mı acaba,uyurken ses olursa da uyanmıyor.Benim kız biraz uykuyu da seviyor.Uykucu şirinem benimmm.

ben hep sesli ortamlarda uyuttum şimdi rahat uyuyor dün arkadaşıma gittim 2 bebeği aynı odaya yatırdık onun kızı uyandı bir çığlık atıyor ağlarken benimkini ruhu duymadı delikafadulden

şirvancım valla bencede haklısın ama benimkide çok geziyor baktım olmuycak ben ondan çok gezmeye başladım. hergün bi yerdeyim. ya arkadaşlarıma gidiyorum ya feti paşa korusuna alışveriş merkezleri. kiloda vermeye başladım oğlumda dışarıya alıştı bebek arabasında uyuyakalıyor.

maşallah kızın bebeşine çok tatlı bilgisar ekranından burnunu sıktım kaydirigubbakcemile3

benimkide sinir yaaa... bebek neşeliyken alıyo zıplatıyo oynuyo ağlamaya başladı mı al annesi bu seni istiyo. iyi günde kötü günde dememişşmiydik biz.. :bbo:

ooh ela uyurken bi duş alabildim allahım zaten ufak şeylerle mutlu olan bi tiptim ama iyice ufalmaya başladı artık :)) sürekli gazı gelip çığlık atarak uyanıyo da ben duştayken denk gelmedi allahtan

ee ben bu saatten sonra sesli uyumaya nasıl alıştırıcam bak bi de bu var şimdi uyku,yemek düzeni,sesli ortam...

alıştırmaya çalış canım bak ablam çıt çıkarttırmazdı yiğenim uyurken şimdi 1 yaşında en ufak bi seste basıyo feryadı sonra uykuyu alamadığı için devamlı huzursu mızırdanıyo

saol canım.. oğlumla tek başıma vakit geçirecem ..

kızlar sol taraftaki bilgilerimiz gitmiş hepimizin fark ettinizmi

kız ne kadar dikkatilisn.. ben saat 1 den beri ekranın karşısındayım hiç farketmedim..

seninkide dayaklıkmış şekerim..
benimkini döverken onuda gönder senin kocanıda aradan çıkartım..
o zmana bende sinir minir kalmaz...

evet canım bir gün toplanıp koruya gidelim temiz hava iyi gelir...
gerçi bu hafta 2 kez akşam yemeğine ordaydım ama.. arkadaşlarla daha farklı olur.

ne yapıyordun .. uyurken tv.açıyorsun.. evde bizden başka kimse yok.. doğal olarakta ses olmuyor...
burda yazışıyorum diye tv açmıyorum..

ben bugün dışarı çıkım dedim ya.. baran 1.5 da uyudu.. hemde banyo yaptırmadan.. hala uyuyor...

bu kadar uykuya akşam uyumaz.. babada yok zaten ben tam çıldırırım..

Son düzenleme:
sultan gazetde okudum..
6 kişide domuz gribi çıkmış...

aman dikkattt ....

yaaa benim kocada devamlı bursaya gidip geliyorrr

bursada mı çıkmış amanın ...:S
keşke kocana deseydin dur bende geliom diye

canım geç dönecekmiş..gece 11 de dayısının boks maçı varmış.. onu izleyecekmiş paşam...

vakitli gidip geldiği bir gün gelecem inş.

kültür koleji ihsaniye de miydi neydi
ben de üçevlerde oturuyorum küçük sanayinin çıkışında beşevlerden sonra

valla bilmiyorum tam nerde....

canım geç dönecekmiş..gece 11 de dayısının boks maçı varmış.. onu izleyecekmiş paşam...

vakitli gidip geldiği bir gün gelecem inş.

valla bilmiyorum tam nerde....

dayısı boksörmü kız vay anasını bence sen öyleyse kocanı dövemeye fazla heveslenme hheheh

ya gelseydin ben kocamı anasına yollardım kalırdın ne olcak
çoluk çombalak yapardık bişeyler yerdik içerdik tüh

ayyy canım yya.. saol ..
şuraya bak sanki kırk yıllık arkadaşız...

ama şu bu gerçek... ben burda hepinizi yıllardan beri tanıyormuş gibiyim..
ve seviyorum .. karşılıksız hemde.. sanal manal.. burası harika ...

heee bu arada boksör olsa ne yazar.. onlarda bilek gücü varsa..

bizde de çene gücü var... maşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…