çarşamba günü babam götürdü evrakları p.tesi alırsın demişler bende bugün baktım netden onaylanmış alacağın tutarı bile görüyorsun....
götüreceğiniz evraklar hst.işbaşı raporun işyerine imzalat kaşelet+doğum raporu aslı olmalı+vizite kağıdı yeterli cnm eğer sen gitmeyeceksen dilekçe istiyorlar şu sigortalı ben ödeme talep ediyorum adres tel imza atıp gidecek kişiye ver cnm
çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir....
Biz ilk zamandan beri Miray ı sessiz ortamda uyutmadık,ondan mı acaba,uyurken ses olursa da uyanmıyor.Benim kız biraz uykuyu da seviyor.Uykucu şirinem benimmm.
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
dinozzo kaç gündür yazıcam yazamadım varya senin kızla benimki acayip benziolar erkek simalı olamları bile aynı yeni foto bilg da yok ama 1 ay öncekine bak ben benzetiyom yeni resim koyarım yakında buda idare edr akrabalıkta olamaz bizde
içelim güzelleşelim o zaman:içelim:
bugünün konusu kocalar galiba dünde ben dayımın kızına bebek görmeye gittim eşim ordayken arıyor arkadaaşları aramış çaybahçesinde oyun oynamaya kağıt oyunu önceki günde sölemişti izin vermemiştim hadi dedim bu sefer gitsin kılıbık mılıbık diolarmışta dalga geçiyolarmış halbuki sık çıkar dışarı bunuda bana silah olarak kullanıyor işte
geç kalma demeyi ihmal etmedim tabi bende daha sonra annemlere geçtim saat 12 oldu benim adam ortalarda yok telefonumunda sarjı bitmiş aradımı aramadımı bilmiyorum
en sonunda dayanamadım aradım nerdesin die oyun bitmemiş de
gelcekmiş saat yarım olmuş bendeçok sinirlendim araba bendeydi oda motorla gitmiş arkadaşlarının yanına ben çocuğu arabaya koycakmışım onu almaya gitçekmişim
gelmiyorum dedim git motoru bırak işyerine dolmuşa bin gel
neyseki öle geldi bide gecenin bi körü çocuğu anakucağına koyacam tek başıma ya yolda çocuk ağlasa Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var
vesselam bu erkekler pek düşüncesiz
ee ben bu saatten sonra sesli uyumaya nasıl alıştırıcam bak bi de bu var şimdi uyku,yemek düzeni,sesli ortam...
ArkadaŞlar kalablıksınız ohh ne gÜzel valla sohbette almıŞ yÜrÜmÜŞ bugÜn de kocalar ÇekİŞtİrİlİyor benİm İŞler yoĞundu pek bakamadım gÜlŞencİm sabah okudum senİn İdİlİn yaramazlıklarını allah kolaylık versİn canım ya Şİrvancım hadİ hayırlı olsun almıŞsın 6 aylık İznİ ceyocum Şİrvana katılıyorum İŞ yapıyorsunda ne oluyor kİmseye yaranılmıyor valla takıl İŞte sohbet gÜzel arkadaŞlar gÜzell :))))))))))))))
kızlar sol taraftaki bilgilerimiz gitmiş hepimizin fark ettinizmi
içelim güzelleşelim o zaman:içelim:
bugünün konusu kocalar galiba dünde ben dayımın kızına bebek görmeye gittim eşim ordayken arıyor arkadaaşları aramış çaybahçesinde oyun oynamaya kağıt oyunu önceki günde sölemişti izin vermemiştim hadi dedim bu sefer gitsin kılıbık mılıbık diolarmışta dalga geçiyolarmış halbuki sık çıkar dışarı bunuda bana silah olarak kullanıyor işte
geç kalma demeyi ihmal etmedim tabi bende daha sonra annemlere geçtim saat 12 oldu benim adam ortalarda yok telefonumunda sarjı bitmiş aradımı aramadımı bilmiyorum
en sonunda dayanamadım aradım nerdesin die oyun bitmemiş de
gelcekmiş saat yarım olmuş bendeçok sinirlendim araba bendeydi oda motorla gitmiş arkadaşlarının yanına ben çocuğu arabaya koycakmışım onu almaya gitçekmişim
gelmiyorum dedim git motoru bırak işyerine dolmuşa bin gel
neyseki öle geldi bide gecenin bi körü çocuğu anakucağına koyacam tek başıma ya yolda çocuk ağlasa Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var
vesselam bu erkekler pek düşüncesiz
canım bilgiler için sağol banada lazımdı. iyi oldu.. opuyorumnanaktan
ben hep sesli ortamlarda uyuttum şimdi rahat uyuyor dün arkadaşıma gittim 2 bebeği aynı odaya yatırdık onun kızı uyandı bir çığlık atıyor ağlarken benimkini ruhu duymadı delikafadulden
şirvancım valla bencede haklısın ama benimkide çok geziyor baktım olmuycak ben ondan çok gezmeye başladım. hergün bi yerdeyim. ya arkadaşlarıma gidiyorum ya feti paşa korusuna alışveriş merkezleri. kiloda vermeye başladım oğlumda dışarıya alıştı bebek arabasında uyuyakalıyor.
maşallah kızın bebeşine çok tatlı bilgisar ekranından burnunu sıktım kaydirigubbakcemile3
ne yapıyordun .. uyurken tv.açıyorsun.. evde bizden başka kimse yok.. doğal olarakta ses olmuyor...alıştırmaya çalış canım bak ablam çıt çıkarttırmazdı yiğenim uyurken şimdi 1 yaşında en ufak bi seste basıyo feryadı sonra uykuyu alamadığı için devamlı huzursu mızırdanıyo
benimde canım dışarı çıkmak isstiyor ama zorda geliyor nereye gitçem tek başınada olmuyor yaaa
ay valla şirvan yaaa
bütün gün gezzerdik he of be offffffff
sen bursanın neresindeydin...
benim eşim kültür kollejine geliyor... oranın okul kıyafetlerini yapıyor..
bursada mı çıkmış amanın ...:S
keşke kocana deseydin dur bende geliom diye
kültür koleji ihsaniye de miydi neydi
ben de üçevlerde oturuyorum küçük sanayinin çıkışında beşevlerden sonra
canım geç dönecekmiş..gece 11 de dayısının boks maçı varmış.. onu izleyecekmiş paşam...
vakitli gidip geldiği bir gün gelecem inş.
valla bilmiyorum tam nerde....
dayısı boksörmü kız vay anasını bence sen öyleyse kocanı dövemeye fazla heveslenme hheheh
ya gelseydin ben kocamı anasına yollardım kalırdın ne olcak
çoluk çombalak yapardık bişeyler yerdik içerdik tüh
dayısı boksörmü kız vay anasını bence sen öyleyse kocanı dövemeye fazla heveslenme hheheh
ya gelseydin ben kocamı anasına yollardım kalırdın ne olcak
çoluk çombalak yapardık bişeyler yerdik içerdik tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?