aaaa evet meslek yaşadığı şehir fialn vardı nolduki
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
aaaa kızlar nerdesiniz yahuuu......
yaa kızlar benim kız bugün bi garip çok uyudu yaa şimdi de gece uykusuna yattı erkenden gece kalkarda olmadık saatte oturur mu dersiniz(
hiç fena fikir değilmiş yani..sen bence boksor dayısını ara, maç sonrası bir temiz benzetsin :))
kızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
yok artık! yas kaç senin anne babada? nerden çıkmış boşanmak? sorunları var mıydı ki daha önce?
eski problemler hortlamış yine. babam seneler önce annemi sekreteriyle aldatmıştı birkaç ay ayrı kalıp barışmışlardı annem affetmişti ama şiömdi devamlı eski konuları açıp babamı çıldırtıomuş. babamda patlamış en sonunda amann ne bilim üzüldüm. ikiside 50 yaşındalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?