2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar baran kalktı ,, altını değiştirdim.. doğurdum ben biraz turlayıp gelim.. hava alım...
mahallede ne kadar alacaksam artık..

moralim düzelsin diye markete gidip alışverşş yapıp gelecem işte...

rica ederim eda_edanur....
kocişlerine fazla zarar vermeyin nede olsa gene bize lazım olacaklar.....
bende iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum cunda adasına yer ayırttık hftya gidicez bilg.yanımızda olacak orada da okurum inş.sorun olmadan gider geliriz çok korkuyorum ya ağlarsa ya hasta olursa diye bakalım dönüşte anlatırım....

aaaa ben gittim diye herkes gitmiş anlaşılan ....

hadi kızlar ben geldim... toplanım bakım...

gerçi şuan baran kucağımda oyun oynuyoruz... ,

ama sizle iletişimde kurabiliirim yanii

Son düzenleme:
yaa kızlar benim kız bugün bi garip çok uyudu yaa şimdi de gece uykusuna yattı erkenden gece kalkarda olmadık saatte oturur mu dersiniz (

aaaa kızlar nerdesiniz yahuuu......

sen bence boksor dayısını ara, maç sonrası bir temiz benzetsin :))

ewet ela sekizde yatıp yarım saat uyudu demek ki onbiri geçer yatmamız dünde bööle yapmıştı düzenleyeyim derken daha berbat oldu saatleri kendine göre ayarlıyo yaa

slm kızlar bu akşam yemek yerken cenkte anakucağında bizim yanımızda bi baktık bizi nasıl izliyo yutkunuyo ağzını açıyo
lokmamı yutamadım teyzesi yemiyelim canı çekiyo galiba dedi gülddük mantıksız ama lokma gitmedi nasıl bakıyo bize inanamazsınız
şimdi 4 aylık bebek gelişimini okuyodum netten sağlıklı çoçuk diye bir siteye girdim meğer bunormal bir durummuş ve bebeğin ekgıdaya geçişine hazır oluşunın ipucuymuş çok şaşırdım

yok artık! yas kaç senin anne babada? nerden çıkmış boşanmak? sorunları var mıydı ki daha önce?

eski problemler hortlamış yine. babam seneler önce annemi sekreteriyle aldatmıştı birkaç ay ayrı kalıp barışmışlardı annem affetmişti ama şiömdi devamlı eski konuları açıp babamı çıldırtıomuş. babamda patlamış en sonunda amann ne bilim üzüldüm. ikiside 50 yaşındalar canım

beraber yaşamasanda ayrı olduklarını bilmek üzer tabi ama berbaer huzursuzlarsa ayrı mutlu olsunlar 50 yaş erken allah ömür verirse bundan sonrasını gönüllerince yaşasınlar bence
evlat olarak üzülürsün tabi bide böle düşün

Çiçek ,ne desem ,üzüldüm valla okuyunca,bence aşabilirler bunları,seneler önce diyorsun,annen zamanında affetmiş de neden hatırlıyor ki ,hem kendini de üzüyor böyle yapınca.

bazen koca koca insanları bile çocuğumuz gibi görüp üzülüyoruz sanki ilgiye daha bir muhtaç gibi oluyorlar çoğu zaman.....Allh bundan sonrasını hayırlı eylesin hepiniz için....sen alışıksın sanırım bunlara daha öncede bahsetmiştin inşallah az yara alarak kurtulur kalpler.........:asigim:

üzüldüm çiçek ama onlarda kocaman insanlar yaşlandıkça daha zor oluyor birlikte yaşamak sanırım, inşallah düzelir eski mutlu günlere dönerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…