arkadaşlar herkese merhaba;
benim ücretsiz izin işi tamamdır...
6 ay baranınla birlikteyim..
şubatta iş başı yapacağım.. o zamana kadar allahın izniyle 9 aylık oluyor ,,,
ondan sonrada çalışmak zor mu gelir acaba,, yada ohh be mi derim bilmiyorum....
eşim işten çıkartırlar diye bekliyordu...
dün akşam üfff yaa çok yoruluyorum.. bende senin gibi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum..
(bebek işi bitince malün evin işi başlıyor),
bana demez mi birde çalışmak istiyorum.. o zaman ne yapacaksın... tam dayaklık bu adam ...ben yardım ederim demek yok..
Biz ilk zamandan beri Miray ı sessiz ortamda uyutmadık,ondan mı acaba,uyurken ses olursa da uyanmıyor.Benim kız biraz uykuyu da seviyor.Uykucu şirinem benimmm.
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
kızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
kızlar selammm
kızlar selammm
slm kızlar bu akşam yemek yerken cenkte anakucağında bizim yanımızda bi baktık bizi nasıl izliyo yutkunuyo ağzını açıyo
lokmamı yutamadım teyzesi yemiyelim canı çekiyo galiba dedi gülddük mantıksız ama lokma gitmedi nasıl bakıyo bize inanamazsınız
şimdi 4 aylık bebek gelişimini okuyodum netten sağlıklı çoçuk diye bir siteye girdim meğer bunormal bir durummuş ve bebeğin ekgıdaya geçişine hazır oluşunın ipucuymuş çok şaşırdım
çiçekcim inşallah düzelirler.........
şirvan 1.si gözün aydın izin işi olmuş 2.si aynen talım dövelim bunları....
gelelim parmak olayına........... pınar bir elin yumruğunu ağzına depip ikinci eliyle destek yapıyo:):):)
aynen canım bendeayyy canım yya.. saol ..
şuraya bak sanki kırk yıllık arkadaşız...
ama şu bu gerçek... ben burda hepinizi yıllardan beri tanıyormuş gibiyim..
ve seviyorum .. karşılıksız hemde.. sanal manal.. burası harika ...
oh çok ii yapmışın bizim içinde eğlen bişey olmazrica ederim eda_edanur....
kocişlerine fazla zarar vermeyin nede olsa gene bize lazım olacaklar.....
bende iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum cunda adasına yer ayırttık hftya gidicez bilg.yanımızda olacak orada da okurum inş.sorun olmadan gider geliriz çok korkuyorum ya ağlarsa ya hasta olursa diye bakalım dönüşte anlatırım....
ayn canm yaakızlar selammm
şimdi benim canavara soğuyan mamasını uyurken verme girişimim olucak ve yatağına yatırıcam umarım 5 e kadar uyurda bende kesintisiz uykunun tadına varırım........o kadar uyku bünyeme ters gelebilir gerçi ama ne yapalım uuyuruz artık..dua edin kızlzar....gazam mübarek olsun...
selam,
emir uyuyor, hatta eşimde uyuyor :)) yarın diş tedavim var, o yüzden eşim evde olacak yaşaşsın!! emire bi kaç saat de olsa o bakacak...amaaaan şirvan al birini vur ötekine...bana diyoki sen doktora gideceksin ama yarın mesai var ben işte olmak zorundayım... yalana bak hayır aynı yerde çalışmasak yerim belki de şimdi tüm lab. ekibi izinde, bi biz emir yüzünden gidemedik..iş falan yok, hocalarda izinde..yarın mesaiyi evde yapacaksın yada kendine kalacak başka yer bulacaksın dedim :))) adam çocuk deyince kaçacak yer arıyor bide demez mi ben size karşı görevlerimi yerine getiriyorum diye..
üzüldüm gerçekten çiçek..böyle bi durumda ne denebilirki!! allah hepiniz için hayırlısını nasip etsin..
bi kaç gündür yaşıyoruz biz bunu..geçen gün kayısı yerken yaptı, azıcık suyundan ağzına damlattım şapırdata şapırdata içti..sonra vermeyince epey bi söylendi..ama bu akşam işin suyunu çıkardım,zeytinyağlı taze fasülye pişirmiştim, bakıp bakıp ağlayınca patateslerden azıcık ezip ağzına verdim çılgına döndü..tabi korkudan azıcık verdim ama arkasını istiyo :)))
emelcim nasılsın? alışabildin mi oralara? valla bizimkide bi elini bileğine kadar yutacak bi gün diye korkuyorum :)))
şirvan biz seninle yakın oturuyoruz, canın sıkıldığında ne zaman istersen bana gelebilirsin..her zaman kapım açık, karşılıklı bi kahve içeriz mis gibi, bi de kaynatırız :))
oo siz iyice aştınız olayı valla... bisküvü falan..ay kızlar bende sabah suyla 1 tane bebe bisküvisi ezip verdim bitince kududu bağıra bağıra ağladı..................
bende bekonun var küçük elektrikli steril mak. ben emzik ve biberonları artık 3-4günde 1 steril ediyorumbu arada emzikleri nasıl temizliyorsunuz....
bende chiconun sterize makinesi var.. mikrodalgaya konandan...
hep ona koyuyordum... biberonları ve emziği ,,
ama hep okuduğum... 5-10 dak kaynatılıyor yazılıyor..
bende işim yok ya şuan onları koydun tek tek kaynatıyorum...
sizler nasıl yapıyorsunuz ve ne sıklıkla...
mesela ben süt sağmadan biberonları ve pompayı strize ediyorum ..
soğuyunca da sağma işlemini yapıyordum..
canım bol uykulu geceler diliyorum...
canım sorması ayıp ona düşen görev neymiş,, para kazanmaksa ,, onu bizde yapıyorduk..
sende bana gelebilirsin şeker... bu hafta bitti gerçi ama haftaya bir kaçamak yapabilirim...
8 ağustosda gelecekmisin bana...
esasında aliye-edanur-s-ebru ve etoprak tabii birde ben birbirimize yakın sayılırız...
neden birbirimze gidip gelmiyoruz....
gene mi ilkleri ben yapacam yahuuu
oo siz iyice aştınız olayı valla... bisküvü falan..
yakında çoçukların eline bir ekmek vereceksiniz...
ben hala meme veriyorum ... acaba bendemi versem diyorum sizi okuyunca..
günde bir kere kaynatıyorum biberonu emzik zaten almadı kullanmıyorum..bu arada emzikleri nasıl temizliyorsunuz....
bende chiconun sterize makinesi var.. mikrodalgaya konandan...
hep ona koyuyordum... biberonları ve emziği ,,
ama hep okuduğum... 5-10 dak kaynatılıyor yazılıyor..
bende işim yok ya şuan onları koydun tek tek kaynatıyorum...
sizler nasıl yapıyorsunuz ve ne sıklıkla...
mesela ben süt sağmadan biberonları ve pompayı strize ediyorum ..
soğuyunca da sağma işlemini yapıyordum..
kızz şirvan bende burdayım kızanım
keremin mamasını yaptım soğusun die bekliyorum
bende de süt günde 1 kez doyumluk çıkıyor
meme oyuncak oldu anlıyacağın oruç tutmayıda düşünüyorum sen düşünüyormusun
zaten sütüm azaldı
bide sonradan 1 ay oruç tutmak imkansız ki zaten oruç borçlarım da var
heee bu arada 8 ağustosta nerde buluşuyosunuz
kızz şirvan bende burdayım kızanım
keremin mamasını yaptım soğusun die bekliyorum
bende de süt günde 1 kez doyumluk çıkıyor
meme oyuncak oldu anlıyacağın oruç tutmayıda düşünüyorum sen düşünüyormusun
zaten sütüm azaldı
bide sonradan 1 ay oruç tutmak imkansız ki zaten oruç borçlarım da var
heee bu arada 8 ağustosta nerde buluşuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?