2009 Nisan Anneleri buraya

nuby den yeni bir biberon aldım..
meme ucu anne memesi gibiymiş,, esneye biliyorumuş...

benimki geçenlerde sağdığım sütü dr.brows dan içmedi..
annem kaşıkla vermişti..

bakalım bundann emecekmi,....

Son düzenleme:
eeee kızlar ben şimdiye kadar süt sağıp derin dondurucuya koyuyordum..
şimdi 6 ayda evdeyin ne olcak o sütler...

sahibinden comdan satışıma çıkarsam acaba :)))
taze annesütü... gel vatandaş gellllllll

bende eşime söledim böle böle die
götürürüm dedi
sen neresinde oturuyosun
biz istanbulu pek bilmiyoruz
eşimin bi arkadaşı var istanbullu o da bizle gelirse bende gelebilirim

anadolu yakasında göztepe köprüsüne-e5 'e çok yakınımm..

aaa süper olur....

sitenin ele başları toplanmış olur....

şirvancım 8 ağustos bana uymuyor o yüzden gelemem tatildeyiz yoksa gelirdim mutlaka..
beni uyku tutmadı bi bakıyım dedim.
gamyoncuiremsu

deniz naptı kız canım akşam
benımkı tam mız mızdı gece 2.30 tan sabah 7 ye kadar haşat etti benı

heee para kazanıyomuş şaşkın..aynı maaşı bende alıyorum ama :)) ya akşam oturtmadı beni hadi yatalım sabah çok işimiz var diye..doktora kayıtlarının son günüymüşte..

ben her kullanımdan sonra kaynamış suda bekletiyorum..

ya evet 8 ağustosta ne var?? benim haberim yok ki!!

ebet oluşum çok tatlı :))) kızı olanlara duyurulur :))))

ya bu arada benimde sütüm iyice azaldı..benimki zatten emmiyodu sürekli sağıp veriyodum ama yetiyodu..nasıl olsa nazar değecek hali kalmadı sölim bari bi sağmada 150 cc falan geliyodu şimdi 60 cc zor geliyo!!

şirvancım 8 ağustos bana uymuyor o yüzden gelemem tatildeyiz yoksa gelirdim mutlaka..
beni uyku tutmadı bi bakıyım dedim.
gamyoncuiremsu

8 ağustos benim belli değil ama tarih değiştirsek bence de güzel olur tabi size uyarsa!!

edacım bende vermek istemiyodum başka yicek ama zaten emmiyo mama vermek zorunda kalıcam böyle giderse mama vermektense sebzelere başlıcam yavaş yavaş..

hadi ben kaçar..önce okula oradanda dişçiye gidicem..akşam okurum artık..öptüm hepinizi..

gençlermiş bayağı. umarım hallederler. bunca seneden sonra yeni bir baslangıç yapmak zor..

Ben de sürekli siliyorum Tuğba.İyice alışırsa diye korkuyorum.Dayımın kızı 6. sınıfta hala gece yatarken eline çorap geçiyor:))

yok be canım, o kız bir istisna,korkma.

biz biberon kullanmadıgımız için şimdilik almadım sterilizasyon makinası. alırsam chicco nun elektriklisini almak istiyordum annemlere falan da götürebileyim ya da tatile diye, çünkü oralarda microdalga yok. ama şimdi weewell in elektriklisi düşünüyorum. farkı kullandıgı kirli suyu sterilize esnasında biriktriyor, tekrar kullanmıyor olması. ben emziği protex sabunla yıkayıp,çeşme suyuyla durulayıp, üzerine kaynamış sıcak içme suyu döküyorum.

bende var o biberondan. 2 kere kullanmak zorunda kaldık, aldı,sorun etmedi.

günaydın nisan anacıkları

günaydınnn

selam hatunlar bizde uyuduk gece çok güzeldi.....12 de yatırdım besleyip gece 3 te dönmüş yine memesi düşmüş ağzından ona uyandı saolsun eşim kalktı ben 5.15 te kalktım yine doyurdum yine uyudu saolsun....her 30 dakikada dönen balığı tavaya tuş ediyorum yine ama benim balık uyumaya devam ediyor....bunada çok şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…