2009 Nisan Anneleri buraya

gece 2 de emzirdim.. (ben yatmadan kaldırdım valla)

kendisi 4.5 gibi mızlanmalar başladı.. emzirdim..
sabah 9 a geliyordu kalktı .. emdik, altını değiştirdik, biraz oyun oynadık..

10.5 da yeniden kendisi uyudu..
bende bu arada tek başıma kahvaltı yaptım.. hiç sevmiyorum tek başıma kahvaltı yapmayı...
şimdide ekran karşısına geçmiş sallama çayımı içiyorum...

aman sokağı kazıyorlar.. şu kazma makine sesine uyuz oluyorum...
camdan bağırsam mı çoçuk uyuyor diye..

en iyisi camı kapatım... yok yok kapatmıyım ..çoçuk gürültüye alışsın dimi ama....

deniz naptı kız canım akşam
benımkı tam mız mızdı gece 2.30 tan sabah 7 ye kadar haşat etti benı
sehercim valla 9 da uyudu tekrar ama 1 den sonra yandık bizde ee bende yattım 12 de ben toplamda 5 saat uyudum o da 6 kere kalkmalı sen düşün artık ( 5 ten sonra iflah olmadı zaten mızmızda mızmız neymiş sonra 8.30 da tekrar uyuyacakmış hanım bende uyutmadım düzenegirsin artık bööle olmucak ya ben düzeltmeye çalışıcam bu hafta şu saatleri arkadaşımın dediğine göre 1 haftada tamammış ama sabır diyo bakalım şans dileyin bana ( çok yorucu bi hafta olucak
ya da uyutmadı,sabah uyudular,anneler de onlarla beraber uyuyor şimdi :)
aynen sabah girecektim ama o yatarken uzanayım dedim ama bu seferde beni uyku tutmadı
canım şimdi o bütün gün uyur,, sende onu uyutma en iyisi ,, akşam uyusun zilli...

geceyle gündüzü anlasınlar artık ama...

geceyi gündüzü biliyo benim ki ama saati geri çekmeye çalışıyo sabah 5 te kesin kalkış yapmaya çalışıyo yani :))

Son düzenleme:
şirvancım 8 ağustos bana uymuyor o yüzden gelemem tatildeyiz yoksa gelirdim mutlaka..
beni uyku tutmadı bi bakıyım dedim.
gamyoncuiremsu

kızlar bence hiç fark etmez... ben nasılsa evdeyim... allah bir engel vermedikçe...
biz 8 ağustosu ankara buluşma tarihiyle aynı olsun diye demiştim..
ama çoğunluk yoksa 1-2 hafta erteleyebiliriz..

s_ebru - eda_edanurda katılmış olur aramıza...

haber verin lütfennnn

uykuları varsa uyuyorlar valla şirvan kapatma sen...benimde evimin arka tarafında tadilat vardı tamda idilin odasının karşısındaki pencere...nasıl o matkap sesinde uyudu...ilk 1-2 gün bende uyuyamaz diyordum ama tadilat 1 ay sürünce nereye kadar sakınıcam....alıştı zilli ölede uyumaya

merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....

kızlar kargom geldi.. sabah ortalığı bir güzel karıştırmıştım da :)))
ne şubesi - ne müşteri hizmetleri en sonda bölge sorumlusuyla konuştum..
öğleden sonra gelecek olan kargo şimdi geldi....

ne kötü bir kadınım ben böyle....

amannn şimdi bunları boşverimde kargomu açım...

buluşma konusunda beni eşim getirirse mümkün olabilecek şirvan......1-2 hafta sonraya ertelenirse ramazana denk geliyor oruç tutacaklara zor olmasın ama yinede konuşulur,anlaşılır

biz yine haftasonu aydındayız annemde eşimin işi varmış orda tam göçebe olduk elimde çocukla tabi onları görücem diye çok seviniyorum ama ordaya git düzenini kur zor oluyo neyse nete telden girerim artık eşim anneler günü hediyesi cep telefonu almıştı ben çok severim teknolojik şeyleri ama eladan sadece aç kapa yaptım hiç kurcalamamıştım eşim dedi telden girsene nete okuyamadım yazamadım kızlara deyip duruyosun diye..işte bu çocuklar akıl bırakmıyomuş gerçekten insanda

Allah rızkınızı daim eylesin......tıpkı işe ilk başladığım gibi ruh halin seninde....kızın seni unutmaz merak etme hatta dahada bağlanıcak...

çok üzüldüm cnm inşallah eşin hemen iş bulur en azından babayla beraber yabancıda değil eşin iş bulunca gene alırsın ücretsiz iznini allah kolaylıklar versin cnm sana.....
Şirvan bende tatildeyim gelmeyi isterim ama eşim izin verir mi bilmem ? tabi beni de alırsanız aranıza :-(
ertelenirse tabiki ertelenmezsede şimdiden size iyi eğlenceler.....

canım eşin için üzüldüm .. inş. en kısa zamanda kendine uygun bir iş bulur..
erkeğin evde oturması zor gerçekten..

ama elayla daha çok vakit geçirecekler.. kızlar zaten babacı olur.. bu şimdiden olmuş baksana...

Son düzenleme:
gülercim çok sağol ... çok şekerler...
ama utandırdın beni şimdi ...

güler sağolsun .hem barana hemde bana hediye yollamış...
ben sadece gülfeme göndermiştim..

şuan makinem yok.. (eşimde)akşam resmini çekip buraya koyacağım..

canım yeniden çok teşekkür ederim..

YOK CANIM SENİ ARAMIZA ALMAYIZ...
TABİKİDE ARAMIZA ALIRIZ O NASIL BİR LAF ÖYLE...

SEN ÖNCE EŞİNİ KANDIRDA BİZİN ZATEN HEP ARAMIZDASIN....
BU ARADA SEN NERDE OTURUYORDUN..

önümüzdeki hafta herkes tatilde olduğuna göre erteleyim derim ben sizde fikirlerinizi bildirin

kızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
cnm çok üzüldüm ama herkes için en hayırlısı neyse en çok nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallah

cnm merak etme kızın da seni çok seviyor zaten o yüzden tavır yapıyordur elimde çalışan annelrin çocuklarıyla en kaliteli şekilde zamanı nasıl geçirecekleriyle ilgili bi kitap var çok yararlı adı 'anne iş te' orda dr un dediğine göre evden çıkarken ve eve geldiğinde kızınla bi işaretiniz olmalıymış mesala gideken yanağına bi öpücük kondur gelince de hemen aynı şeyi yap böylece çocuk annesinin temelli gitmediğini döneceğini anlamaya başlar rahat edermiş valla dr un yalancısıyım bu arada eşin inşallah en kısa zamanda iş bulur,herşey istediğiniz gibi olur

cnm ben kurtköy'deyim çocuklar biraz daha büyüyünce işbaşı yapmadan viaporta da beklerim çocuklar için çok güzel tabi havalar müsait olursa olmadı da bana gelirsiniz ama önce taşınmam lazım şu an oturduğumuz ev küçük diğer evimizin bitmesini bekliyoruz oraya taşınıcaz allah kısmet ederse, genede sığışırız hiiiiç sorun olmaz.....

Benim evin arkasında, yasemin in odasına 3 m. yakında okulu yıktılar yeni bastan yapıyorlar anlatamam sana gürültüyü. hem de gece 1-2 lere kadar,illallah geldi artık. camları da kapatamıyoruz sıcak oluyor. yasemin alıştı da biz alışamadık, tasınmak istiyoruz.

cadı karı seniiiiiiii naniknanik ac bakalım görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…