valla benımkı sabaha kadar uyutmadı gece 2 de kalktı sabah 7 de yattı
sehercim valla 9 da uyudu tekrar ama 1 den sonra yandık bizde ee bende yattım 12 de ben toplamda 5 saat uyudum o da 6 kere kalkmalı sen düşün artıkdeniz naptı kız canım akşam
benımkı tam mız mızdı gece 2.30 tan sabah 7 ye kadar haşat etti benı
aynen sabah girecektim ama o yatarken uzanayım dedim ama bu seferde beni uyku tutmadıya da uyutmadı,sabah uyudular,anneler de onlarla beraber uyuyor şimdi :)
canım şimdi o bütün gün uyur,, sende onu uyutma en iyisi ,, akşam uyusun zilli...
geceyle gündüzü anlasınlar artık ama...
şirvancım 8 ağustos bana uymuyor o yüzden gelemem tatildeyiz yoksa gelirdim mutlaka..
beni uyku tutmadı bi bakıyım dedim.
gamyoncuiremsu
8 ağustos benim belli değil ama tarih değiştirsek bence de güzel olur tabi size uyarsa!!
edacım bende vermek istemiyodum başka yicek ama zaten emmiyo mama vermek zorunda kalıcam böyle giderse mama vermektense sebzelere başlıcam yavaş yavaş..
hadi ben kaçar..önce okula oradanda dişçiye gidicem..akşam okurum artık..öptüm hepinizi..
aman sokağı kazıyorlar.. şu kazma makine sesine uyuz oluyorum...
camdan bağırsam mı çoçuk uyuyor diye..
en iyisi camı kapatım... yok yok kapatmıyım ..çoçuk gürültüye alışsın dimi ama....
kızlar bence hiç fark etmez... ben nasılsa evdeyim... allah bir engel vermedikçe...
biz 8 ağustosu ankara buluşma tarihiyle aynı olsun diye demiştim..
ama çoğunluk yoksa 1-2 hafta erteleyebiliriz..
s_ebru - eda_edanurda katılmış olur aramıza...
haber verin lütfennnn
merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
çok üzüldüm cnm inşallah eşin hemen iş bulur en azından babayla beraber yabancıda değil eşin iş bulunca gene alırsın ücretsiz iznini allah kolaylıklar versin cnm sana.....merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
çok üzüldüm cnm inşallah eşin hemen iş bulur en azından babayla beraber yabancıda değil eşin iş bulunca gene alırsın ücretsiz iznini allah kolaylıklar versin cnm sana.....
Şirvan bende tatildeyim gelmeyi isterim ama eşim izin verir mi bilmem ? tabi beni de alırsanız aranıza :-(
ertelenirse tabiki ertelenmezsede şimdiden size iyi eğlenceler.....
cnm çok üzüldüm ama herkes için en hayırlısı neyse en çok nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun inşallahkızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
cnm ben kurtköy'deyim çocuklar biraz daha büyüyünce işbaşı yapmadan viaporta da beklerim çocuklar için çok güzel tabi havalar müsait olursa olmadı da bana gelirsiniz ama önce taşınmam lazım şu an oturduğumuz ev küçük diğer evimizin bitmesini bekliyoruz oraya taşınıcaz allah kısmet ederse, genede sığışırız hiiiiç sorun olmaz.....YOK CANIM SENİ ARAMIZA ALMAYIZ...
TABİKİDE ARAMIZA ALIRIZ O NASIL BİR LAF ÖYLE...
SEN ÖNCE EŞİNİ KANDIRDA BİZİN ZATEN HEP ARAMIZDASIN....
BU ARADA SEN NERDE OTURUYORDUN..
önümüzdeki hafta herkes tatilde olduğuna göre erteleyim derim ben sizde fikirlerinizi bildirin
buluşma konusunda beni eşim getirirse mümkün olabilecek şirvan......1-2 hafta sonraya ertelenirse ramazana denk geliyor oruç tutacaklara zor olmasın ama yinede konuşulur,anlaşılır
uykuları varsa uyuyorlar valla şirvan kapatma sen...benimde evimin arka tarafında tadilat vardı tamda idilin odasının karşısındaki pencere...nasıl o matkap sesinde uyudu...ilk 1-2 gün bende uyuyamaz diyordum ama tadilat 1 ay sürünce nereye kadar sakınıcam....alıştı zilli ölede uyumaya
kızlar kargom geldi.. sabah ortalığı bir güzel karıştırmıştım da :)))
ne şubesi - ne müşteri hizmetleri en sonda bölge sorumlusuyla konuştum..
öğleden sonra gelecek olan kargo şimdi geldi....
ne kötü bir kadınım ben böyle....
amannn şimdi bunları boşverimde kargomu açım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?