- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
Benim evin arkasında, yasemin in odasına 3 m. yakında okulu yıktılar yeni bastan yapıyorlar anlatamam sana gürültüyü. hem de gece 1-2 lere kadar,illallah geldi artık. camları da kapatamıyoruz sıcak oluyor. yasemin alıştı da biz alışamadık, tasınmak istiyoruz.
cadı karı seniiiiiiii naniknanik ac bakalım görelimmm
işe başlayan nisan anneleri nerdesiniz?
selam,
emir uyuyor, hatta eşimde uyuyor :)) yarın diş tedavim var, o yüzden eşim evde olacak yaşaşsın!! emire bi kaç saat de olsa o bakacak...amaaaan şirvan al birini vur ötekine...bana diyoki sen doktora gideceksin ama yarın mesai var ben işte olmak zorundayım... yalana bak hayır aynı yerde çalışmasak yerim belki de şimdi tüm lab. ekibi izinde, bi biz emir yüzünden gidemedik..iş falan yok, hocalarda izinde..yarın mesaiyi evde yapacaksın yada kendine kalacak başka yer bulacaksın dedim :))) adam çocuk deyince kaçacak yer arıyor bide demez mi ben size karşı görevlerimi yerine getiriyorum diye..
üzüldüm gerçekten çiçek..böyle bi durumda ne denebilirki!! allah hepiniz için hayırlısını nasip etsin..
bi kaç gündür yaşıyoruz biz bunu..geçen gün kayısı yerken yaptı, azıcık suyundan ağzına damlattım şapırdata şapırdata içti..sonra vermeyince epey bi söylendi..ama bu akşam işin suyunu çıkardım,zeytinyağlı taze fasülye pişirmiştim, bakıp bakıp ağlayınca patateslerden azıcık ezip ağzına verdim çılgına döndü..tabi korkudan azıcık verdim ama arkasını istiyo :)))
emelcim nasılsın? alışabildin mi oralara? valla bizimkide bi elini bileğine kadar yutacak bi gün diye korkuyorum :)))
şirvan biz seninle yakın oturuyoruz, canın sıkıldığında ne zaman istersen bana gelebilirsin..her zaman kapım açık, karşılıklı bi kahve içeriz mis gibi, bi de kaynatırız :))
canımmm çok teşekkürler.......... tabiki hayır alışmak zor ist.dan sonra burası küçük bi mahalle... ilçesindeyiz de....... bi de sizi okudukça daha bi öslüyom oraları.........
slm rüveyda bende merak etmiştim komşum nerelerde diye, umarım iyisinizdir, kayınvaliden baya kalıyor sanırım ne zaman gidecek ?kızlar benim kayınvalideler bizde biliosunuz giremiorum hiç bu aralar
fırsat bulmuşken yazayım dedim ama o kadar şey okudum aklımda bişi kalmadı alıntı yapmayı da unutmuşum:)
buluşma erteleniyo galiba
biz buralardayız şimdilik bi yere gitmioz o yüzden 8i de olur bana sonrası da
ah emelcim :gitme: boşver be amaaan nesini özlicen, trafik, gürültü koşuşturmaca içinde bi hayat var burada...küçük yerler daha sakin olur..işler daha çabuk yürür.hem küçük yerde çocuk yetiştirmek daha kolay olur,çocuk dışarı çıkıp oynayabilir, arkadaş edinir..başka açılardan bakıp moral bul diye söylüyorum ama her buluşmada kulaklarını çınlatırız yinede.
selam hatunlar bizde uyuduk gece çok güzeldi.....12 de yatırdım besleyip gece 3 te dönmüş yine memesi düşmüş ağzından ona uyandı saolsun eşim kalktı ben 5.15 te kalktım yine doyurdum yine uyudu saolsun....her 30 dakikada dönen balığı tavaya tuş ediyorum yine ama benim balık uyumaya devam ediyor....bunada çok şükür.....
merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
kızlar kargom geldi.. sabah ortalığı bir güzel karıştırmıştım da :)))
ne şubesi - ne müşteri hizmetleri en sonda bölge sorumlusuyla konuştum..
öğleden sonra gelecek olan kargo şimdi geldi....
ne kötü bir kadınım ben böyle....
amannn şimdi bunları boşverimde kargomu açım...
gülercim çok sağol ... çok şekerler...
ama utandırdın beni şimdi ...
güler sağolsun .hem barana hemde bana hediye yollamış...
ben sadece gülfeme göndermiştim..
şuan makinem yok.. (eşimde)akşam resmini çekip buraya koyacağım..
canım yeniden çok teşekkür ederim..
slm rüveyda bende merak etmiştim komşum nerelerde diye, umarım iyisinizdir, kayınvaliden baya kalıyor sanırım ne zaman gidecek ?
zor cidden bitecek gibi değil mi taşınmaya kadar gitmiş iş:))
2 yıl sürecekmiş, bizim kata ulasınca ustaların gözü içerde, bitince çocuklar, pislikleri, ha bire bir şeyler atıp duruyorlardı, balkonu kapatmak zorunda kaldık onlar yüzünden, bir de yeni planda tam önümüze geliyor, bütün ışığımızı, havamızı kesecek(
ah emelcim :gitme: boşver be amaaan nesini özlicen, trafik, gürültü koşuşturmaca içinde bi hayat var burada...küçük yerler daha sakin olur..işler daha çabuk yürür.hem küçük yerde çocuk yetiştirmek daha kolay olur,çocuk dışarı çıkıp oynayabilir, arkadaş edinir..başka açılardan bakıp moral bul diye söylüyorum ama her buluşmada kulaklarını çınlatırız yinede.
selamlar güsel annecikler.................biras siz biras pınar derken okudum:) şirvan güle güle kullanın hediyelerinizi.... bu kargolar az çektirmiyolar.......
meme harici ben de karpuz kiraz veriyom şapır şupur emyo... karpuz bağımlısı oldu..... hatta çatalı kendine verdik kendisi tutup yiyo:) artık büyümüş..... fakat eda nın dediği gibi vermicem artık........ memeden soğur gibi oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?