2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar maşallah iyi kabalıksınız gene dünden beri beni işlerim çok yoğun ya gelemiyorum muhabbete şöle bir gözattım geçmişe iyi kaynatılmış gene şirvancım bu arada büyük bir ihtimalle buluşmaya katılacağım bende bana nasıl gelebileceğimi evini tarif edebilirsen bende eşime anlatıcam oda bana yardımcı olacak gelebilmem konusunda ........ :lepi: (gebzeden katılacağım bilgine)

zor cidden bitecek gibi değil mi taşınmaya kadar gitmiş iş:))

işe başlayan nisan anneleri nerdesiniz?

biz burdayız çalışıyoruz:))

canımmm çok teşekkürler.......... tabiki hayır alışmak zor ist.dan sonra burası küçük bi mahalle... ilçesindeyiz de....... bi de sizi okudukça daha bi öslüyom oraları.........

selam kıslarrrrr,

okuldan yazıyorum..kaydımı oldum, 2:30 da diş randevum var takılayım size dedim azıcık..

takvim eşin adına çok üzüldüm, maddi açıdan bebekle zor olmaz inşallah bu durum..ama öte yandan kızın güvenilir ellerde...en azından için rahat olsun, hem yavrular annelerini unutmazlar..

şirvan buluşma meselesine gelince, pazartesi görümcemler gelecek ne zaman giderler bilmiyorum..o yüzden 8 ağustosa kesin bişey diyemem dedim..ama 15 ine kesin gitmiş olurlar.çiçekte gelecekti 8 inde ama 15 i ona uyacakmı? şimdilik 15 bana uyar görünüyor..

iyüksel senin doğum iznin bitti mi? bitince izin işini ne yapacaksın? ya bi de devlet bize doğum parası falan veriyomuydu, ben daha bildirmedimde okula!!

kızlar benim kayınvalideler bizde biliosunuz giremiorum hiç bu aralar
fırsat bulmuşken yazayım dedim ama o kadar şey okudum aklımda bişi kalmadı alıntı yapmayı da unutmuşum:)
buluşma erteleniyo galiba
biz buralardayız şimdilik bi yere gitmioz o yüzden 8i de olur bana sonrası da

canımmm çok teşekkürler.......... tabiki hayır alışmak zor ist.dan sonra burası küçük bi mahalle... ilçesindeyiz de....... bi de sizi okudukça daha bi öslüyom oraları.........

ah emelcim :gitme: boşver be amaaan nesini özlicen, trafik, gürültü koşuşturmaca içinde bi hayat var burada...küçük yerler daha sakin olur..işler daha çabuk yürür.hem küçük yerde çocuk yetiştirmek daha kolay olur,çocuk dışarı çıkıp oynayabilir, arkadaş edinir..başka açılardan bakıp moral bul diye söylüyorum ama her buluşmada kulaklarını çınlatırız yinede.

selamlar güsel annecikler.................biras siz biras pınar derken okudum:) şirvan güle güle kullanın hediyelerinizi.... bu kargolar az çektirmiyolar.......
meme harici ben de karpuz kiraz veriyom şapır şupur emyo... karpuz bağımlısı oldu..... hatta çatalı kendine verdik kendisi tutup yiyo:) artık büyümüş..... fakat eda nın dediği gibi vermicem artık........ memeden soğur gibi oldu....

slm rüveyda bende merak etmiştim komşum nerelerde diye, umarım iyisinizdir, kayınvaliden baya kalıyor sanırım ne zaman gidecek ?

ayy saolasın serapcım..... bu arada geçmiş olsun... diş sorunu bende de var... bu keneler bizi fena etti saç diş halsizlik..................emir koca adam olmuş maşallah:)

evet gülşen önceki durumunuza göre iyi sayılır.inşallah daha da iyi olur.

çok üzüldüm canım .inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.

iyi yapmışsın şirvan inan kaç gündür ben de sinir oldum.,

güle güle kullanın canım inşallah zevkine uygundur.

halemon canım çok geçmiş olsun .üzülme bebğinin iyi olması için önce sen iyi olmalısın.bu aya kadar emdi nasılsa
doğdu doğalı mama alan bebeklerimiz var burda.

sultan kereme geçmiş olsun.face te fotolarına baktım.çok hoşsun ya.gerçekten 2009 nisan annelerinin hepsinde ayrı bi güzellik var.

kıslar biz şimdi pınar la müzik çalışıyoz:) baby starın eğlence bölümü var orda piyano gştar davul... biz gitarı seçtik.... şimdilik onunlayım:) öpüldünüzzzz herkese hayırlı cumalar...............

slm rüveyda bende merak etmiştim komşum nerelerde diye, umarım iyisinizdir, kayınvaliden baya kalıyor sanırım ne zaman gidecek ?

iiyiz canım tşk ederim
kayınvalidemler 9 gün oldu geleli. bi haftaya görümcem doğum yapçak oraya gitçekler biraz orda kalcaklar. ondan sonra da okul açılcak zaten. kayınvalideyi göndermeyi düşünmüyoz. benim bebişe o bakıcak

kızlar ikili egzersiz arkadaşım alsam mı die düşünüodum geçen kid centrum die bi yerde başka bi oyuncak gördüm .exercise piano die. mantık aynı da yatınca üstte kalan yerlerde piano tuşları var.
ayaklarıyla tekmeliceği yerde de hoş melodiler var filan. bana ikili egzersizden daha kapsamlı ve hoş geldi ama internette arattım hiç bi yerde çıkmadı ne adı ne markası.
alıp almamakta kararsız kaldım sonuçta oyuncak bu

valla bazen özeniyorum..

kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan bu arada canım çıktı uyku çalışmalarına başladık ya uyanık tutucam diye delirdim belim koptu sonuçta kucağımda uyudu kaldı 2 kezde oof bu hafta da kilo vermezsem daha da veremem herhalde her uykudan önce 1 saat kucakta geziyo geç uyusun diye inşallah emeğimin karşılığını alırım :)) neyse öptüm hepinizi girmeye çalışıcam yinede kendinize iyi bakın güzel anneler

çatalmı tutuyor
kız dikkat edin Allah korusun
benimki daha bilinçli olarak oyuncak bile tutamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…