2009 Nisan Anneleri buraya

dün doktordaydık kızlar.kızımın kilosu 5800 olmuş.41 günde sadece 800 gr almış,doktor ayına göre kilosu normal ölçülerde dedi ama benim canım sıkıldı azıcık boyumuz 62 cm olmuş

dün doktordaydık kızlar.kızımın kilosu 5800 olmuş.41 günde sadece 800 gr almış,doktor ayına göre kilosu normal ölçülerde dedi ama benim canım sıkıldı azıcık boyumuz 62 cm olmuş

gayet güzel canım kızının kilosu standartlarda seyrediyor bizde 4.ayda 400 gr almışız ama doktorumuz bişey demedi hemde o kadar yiyor...benim kızın bünyesi şimdiden yediğini yakıyor sanırımzemuszemus

bittim kızlar sabahtan beri.. yasemin yeni uyudu, uyudu demeyeyim de artık bayıldı resmen. sabah 6 da kalktı o saaten bu yana toplamda 1 saat ya uyudu ya uyumadı. nasıl huysuzlandı ağlamak değil artık anırıyordu yaa.. mafoldumben napsam olmadı eller ağızda,memeyi atıyor sürekli, yan yatıyor, yüz üstü dönme hamlesi yapıyor, kolu altında kalıyor dönemiyor, dö,ndürüyorum yüzüstü ona da aglıyor, sırt üstü döndürüyorum yine aglıyor, kucagımda aglıyor, kucagımda da uyumuyor, kollarım koptu artık bıraktım bir ara 2-3 dk. öyle agladı bagırdı durdu yerde, sinirlerim kalktı yaa,sonra içim de dayanmıyor aldım tabi ama kendi de mahvoldu, beni de mahvetti. bir kargo dan hediyemiz geldi onları görünce sustu, ben de giydirdim fotosunu cektim. görürsünüz tipini çam sakızı çoban armaganı topiğinde, gözler falan kıpkırmızı artık.. inşallah uyur babası gelene kadar da uyanmaz.. :Saruboceq:

bu sabah kerem uykusundan uyandı çok aç olmasına rağmen mamasınıyemedi
kıyameti kopardı bende 120 cc yaptığım mamanın içine 2 tane bebe büsküvisi attım yarısını yedi zaten o da sulu oldu kalanı biberona boşallattım 90 cc vardı

sorma canım aynen ilk defa cenkte 6da uyandı uyumadı öğlen bi ara uyudu oda ağlayarak 1 saat sonra uyandı şimdiartık sızdı oyun halısında baya debelendikten sonra dermanı kalmadı artık
geçen haftalara iştahı azalmıştı şimdi maşallah diyimde arttı gibi gecede 1 kere kalkardı şimdi 3 oldu sütmü az desem bezleri hep çiş midemi büyüyo nedir
bide dün yazmıştım bizyerken bize bakıyo diye birazevvler karpuz yiyoduk gene bize bakıp yalanıyodu annem saniyelik bi hareketle elini suyuna batırıp cenke yalattı biraz yavaş yapsa izin vermicem ışık hızıyla bvecerdi neyalandı ama görmeniz lazım ağzı yapışkan kalmasın sileyim dedim bişey kalmamışki herşeyi yalamış:))

valaha alışan bebek alışıyo alışmazsa neyapsan nafile yolüstü oturuyoruz korna,otobüs sesi çokk dalıncaya kadar hemen irkiliyo

canım çok üzüldüm inş daha ii biiş bulur bu vesile olmuş olur
iyiki senin işin varmış olmasa daha zor
sen üzme kendini bebeğin senin kokundan bile vazgeçemezki

ya kızlar siz burda böle dönüyo kolu altta kalıyo filan die anlatınca bizimkine bakıyorum hiiç bi çaba yok dönmek için. belki uğraşsa dönecek de hiç uğraşmıyo
ama sırt üstü yatarken kafayı bi kaldırıyo beline kadar kalkıyo nerdeyse. ama nası zorluyo ıııh die ses çıkarıo

valla bizimkinde de yok daha bi numara dönme falan
bu ay çokaz kilo almış cok canım sıkıldı.6200 dü geçen ay 6550 olmuş.doktor zaten ayına göre fazlası var mama ver demicem ama daha çok su iç süt bol olsun dedi
boyuda 62cm

mrb hatunlar bgn giremedim misafir ordusu vardı gittiler şükür dün neler oldu ya akşam düğün vardı 7 de gittik ceren hanımın uyku saatiydi düğün başlamadan uyudu pucetinde 8 de saz ekibinin dıngırtmasıyla bütün vücudu sıçrayarak bi uyandıkiii başladı çığlıklar atarak ağlamaya allahım inanılmazdı göz yaşalrı artık çenesine akıyodu kuzumun zapdedemedik ve 10dak içerisinde kaçarcasına eve koştuk ama bitmedi aynı çıığlıklarr gece 11e kadar devam ne yapacağımı şaştım artık ağlamaktan helak oldu içini çekmeye başladı nerdeyse çarşafa koyup sallayalım dicektim eşime 1 kaşık calpol verem dedim ve hemen yumdu gözleriniki sabah 6 ya kadar emmek için uyanmadıda bende korktum şahsen aynısını yapar diye oys kulaklarına pamuk tıkayıp saç bantı takmıştım üstünede ama artık iyiy duyuyorlar demek 3 aylıkkende düğüne gitmiştik mışıl mışıl uyumuştu bende ona güvenmiştim bidaha gidermiyim tövbeeeeeee

chveneburi kızını resimden gördüğüm kadarıyla maşallahsı var bende geçen hafta götürmüştüm keremi
doktor dedi bundan sonra ayda 1 kilo almasını bekleme dedi
artık yavaş yavaş dedi

keremde başını tutamıyor benimde cnm ona çok sıkılıyor yaa
kucağımda oturur pozisyonunda tutuyorum en fazla 2-3 kere başını kaldırıp indiriyor

gün içinde yüzüstü yatırıyorum uğraşıyor kafasını kaldırmaya ama hemen yoruluyor

bişey daha benim kız nerdeyse herzaman emerken mıçıyor ya:) merken ıııh diye bi sıkıyo sonra bomm bez doluyo başka şekilde yapmıyo nerdeyse bu normalmi sizindemi böyle

ay canım korkmuş demekki

benim de nerdeyse öle
hep emerken aklına geliyo kızım mıçmak diorum
bi de ıkınıyo poposunu geriye doğru atıyo çıkarmak için o arada benim memeyi de alıp götürüyo

ecrinde aynı valla

ama bizimkiler nisan sonlarına doğru doğdular benimki nisan 24 doğumlu bizden 2 3 hafta önde olanlarmı başladı bunları yapmaya yoksa bizimki kadarkende yapıyolarmıydi bilmiyorum

doktor çok fazla oturur pozisyonda tutmayın dedi 45 derecelik açıda tutun dedi birde dik tutmayın bütün yük omuriliğe biner dedi daha çok küçükler dedi yüzü dışa dönük tutarkende karınlarına bastırmayın dedi ama çok şey demiş -tatlicadiarzu-

aah ah çiçekim iyi biirim ben onu çocuğu evlenince anne babası merak eder mutlumu diye ama ben evlendiğim günden beri onalrı merak ediyorum nasıllar tartışıyolarmı diye.babam hep derdi sende evlen ankaradan evi satıp gitcem sıkıldım buralardan diye bizde inanmaz yapamazsın başka yerde derdik neyse ben evlendikten 2 ay sonra fila annem ankaradan van a geldi benim evime babam gelmedi o zaman annem buraya geldi ve ertesi gün babam teli kapattı ulaşamaz olduk 1 kaç gün öyle merak ettik komşuları filan aradık görmedk dediler bi evli kardesim var ank.da ona dedik eve git bak gitse ne görsün babam kendi ile şlgili bütün eşyalarını almış gitimiş arabada yok tabi annem kalamadı burda döndü 1 hafta sonra ben krşzlerdeyim ağlamaktan heşlak oldum ki babam hayatta böyle şeyler beklenmeyen kendi halinde bi insan annem ank ya gittikten sonra bizim evin oradaki emlakçı geliyo eşiniz bu evi sattı ama 6 aylık kira ödedi haberin olsun 6 aya boşalt diyo duyduğumda dünyalar başımıza yıkıldı babam evi satmış ve ortada yoktu polise gittik anlattı kocaman adam kendi iradesi ile gitmiş belli bişey yaypamayız ne diye arayalımki bulsak ne sebeğple getircez diye tınlamadılar öyle böyle çok fena 20 günün sonunda bababm beni aradı ve mersinde ev aldığını orad yaşayacağını annemde gelmek istemediği için onun kirasını ödedim orda kalsın dedi uzun konuşmala sonrasında yalvararak annemde yanına gelsin dedim şartlar koyarak kabul a etti annemde gitti .....vs arada cok olay var ama uzadı yani yaşlanınca özellikle emekli olunca bunalıma giriyo erkekler boşluktan bence gecen hafta ordaydık iyi gibiler ama babam annemi hala tehdşt ediyo sıkmayın beni karadenize giderim diyo ooof of başınızı ağrıttım çiçek yaramı deşti bir derdim var amı yazsaydımki

bide diyoki aslında ben ortaya cıkmazdımda sen yeni evlisin üzlme dedim diyo kardesimde hamileydi o zaman onada kıyamamış bişey olur diye düşünmüş off psikoloğa gitmesi şart ama söyleyine klasik ben delimiyim lafı anlatamıyoruz

huuuu nerde millet niye gaçtınız huuuuu

cenk 6da falan uyudu daha uyanmadı sevinmelimiyim yoksa gene sabah 5de uyanacak diye üzülmelimiyim?
yoktu böle bidurum hergün değişiyolar
olmazsa bende yarın cenki uykusu gelsede çırpınıp uyutmamalıyım düzeni bi kaçrsa yarasa gibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…