dün doktordaydık kızlar.kızımın kilosu 5800 olmuş.41 günde sadece 800 gr almış,doktor ayına göre kilosu normal ölçülerde dedi ama benim canım sıkıldı azıcık boyumuz 62 cm olmuş
bittim kızlar sabahtan beri.. yasemin yeni uyudu, uyudu demeyeyim de artık bayıldı resmen. sabah 6 da kalktı o saaten bu yana toplamda 1 saat ya uyudu ya uyumadı. nasıl huysuzlandı ağlamak değil artık anırıyordu yaa.. mafoldumben napsam olmadı eller ağızda,memeyi atıyor sürekli, yan yatıyor, yüz üstü dönme hamlesi yapıyor, kolu altında kalıyor dönemiyor, dö,ndürüyorum yüzüstü ona da aglıyor, sırt üstü döndürüyorum yine aglıyor, kucagımda aglıyor, kucagımda da uyumuyor, kollarım koptu artık bıraktım bir ara 2-3 dk. öyle agladı bagırdı durdu yerde, sinirlerim kalktı yaa,sonra içim de dayanmıyor aldım tabi ama kendi de mahvoldu, beni de mahvetti. bir kargo dan hediyemiz geldi onları görünce sustu, ben de giydirdim fotosunu cektim. görürsünüz tipini çam sakızı çoban armaganı topiğinde, gözler falan kıpkırmızı artık.. inşallah uyur babası gelene kadar da uyanmaz.. :Saruboceq:
valaha alışan bebek alışıyo alışmazsa neyapsan nafile yolüstü oturuyoruz korna,otobüs sesi çokk dalıncaya kadar hemen irkiliyoaman sokağı kazıyorlar.. şu kazma makine sesine uyuz oluyorum...
camdan bağırsam mı çoçuk uyuyor diye..
en iyisi camı kapatım... yok yok kapatmıyım ..çoçuk gürültüye alışsın dimi ama....
merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
mrb hatunlar bgn giremedim misafir ordusu vardı gittiler şükür dün neler oldu ya akşam düğün vardı 7 de gittik ceren hanımın uyku saatiydi düğün başlamadan uyudu pucetinde 8 de saz ekibinin dıngırtmasıyla bütün vücudu sıçrayarak bi uyandıkiii başladı çığlıklar atarak ağlamaya allahım inanılmazdı göz yaşalrı artık çenesine akıyodu kuzumun zapdedemedik ve 10dak içerisinde kaçarcasına eve koştuk ama bitmedi aynı çıığlıklarr gece 11e kadar devam ne yapacağımı şaştım artık ağlamaktan helak oldu içini çekmeye başladı nerdeyse çarşafa koyup sallayalım dicektim eşime 1 kaşık calpol verem dedim ve hemen yumdu gözleriniki sabah 6 ya kadar emmek için uyanmadıda bende korktum şahsen aynısını yapar diye oys kulaklarına pamuk tıkayıp saç bantı takmıştım üstünede ama artık iyiy duyuyorlar demek 3 aylıkkende düğüne gitmiştik mışıl mışıl uyumuştu bende ona güvenmiştim bidaha gidermiyim tövbeeeeeee
chveneburi kızını resimden gördüğüm kadarıyla maşallahsı var bende geçen hafta götürmüştüm keremi
doktor dedi bundan sonra ayda 1 kilo almasını bekleme dedi
artık yavaş yavaş dedi
keremde başını tutamıyor benimde cnm ona çok sıkılıyor yaa
kucağımda oturur pozisyonunda tutuyorum en fazla 2-3 kere başını kaldırıp indiriyor
gün içinde yüzüstü yatırıyorum uğraşıyor kafasını kaldırmaya ama hemen yoruluyor
eski problemler hortlamış yine. babam seneler önce annemi sekreteriyle aldatmıştı birkaç ay ayrı kalıp barışmışlardı annem affetmişti ama şiömdi devamlı eski konuları açıp babamı çıldırtıomuş. babamda patlamış en sonunda amann ne bilim üzüldüm. ikiside 50 yaşındalar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?