2009 Nisan Anneleri buraya

bişey daha benim kız nerdeyse herzaman emerken mıçıyor ya:) merken ıııh diye bi sıkıyo sonra bomm bez doluyo başka şekilde yapmıyo nerdeyse bu normalmi sizindemi böyle

benim de nerdeyse öle
hep emerken aklına geliyo kızım mıçmak diorum
bi de ıkınıyo poposunu geriye doğru atıyo çıkarmak için o arada benim memeyi de alıp götürüyo

Tüm canlılarda var olan bir refleksin yenidoğandaki görünümü gastrokolik refleks, mideye bir gıda maddesi girdiğinde, eş zamanlı olarak kalın bağırsaklar da harekete geçerek bağırsak içinde bulunan dışkının dışarı atılması hadisesidir. Son derece sağlıklı ve fonksiyonel bir süreçtir; kesinlikle sindirim ya da emilim bozukluğunun işareti değildir.

şimdi nette okudum aklıma geldi sizlerin yazdıkları hemen paylaşayım dedim zemuszemus

bu yazıyı yazdıktan 20 dk. sonra uyandı yasemin ve hala ayakta yaa mafoldumben dısarı cıktık gezdik sakinledi ama uyumadı hala.babası kucagında uyutmayu çalışıyor şu an..

uyumadıkları vakit biz harap olduğumuz kadar kadar onlarda oluyor....bu sıcakta kucakta vakit geçirdikçe üzülüyorum bebeklere....zaten sıcaklar birde bizim vücut sıcaklığımız alıyorlar....benimde eşim mesaideydi ve idille akşam zor geçti neyseki 10.30 gibi sakinleyip uyududa bende azıcık dinelndim...şimdi 12.30 olmasını bekliyorum mama verip öle yatıcam şansımız varsa sabah 5 yapar yine.....tüm bebekler uyusn ya lütfen.....bu arada babamız yarında mesai biz idille evdeyiz yani...yarın işe gittiğim gündekinden daha fazla yorulacağım kesin....

Allah kolaylık ve sabır versin canım hepimize...

bişey daha benim kız nerdeyse herzaman emerken mıçıyor ya:) merken ıııh diye bi sıkıyo sonra bomm bez doluyo başka şekilde yapmıyo nerdeyse bu normalmi sizindemi böyle
Aynen bizim de öyle oluyor bazen,yapmasını tamamen ben de yaşıyorum yani.

Off ,neler yaşamışsınız ya,inşallah düzelir babanın durumu canım.

tşk ederim canım,iyi oldu öğrendiğim.

canım harem gebze münibüslerine bineceksin.. ya göztepe köprüsünde inip bir taksiye bineceksin. ,3-5 dak sürüyor...

yada göztepe köprüsünden sonraki köprüde inip yürüyeceksin... 10 dak almaz bizdesin..

canım benim için farketmez 8 yada 15 çoğunluk ne derse o olsun....

tamam sencede problem yoksa -- çiçek karar versinn.. oda 2 gündür yok ortalarda...
barıştırmayamı çalışıyorlar acaba...

yeniden teşekkür ederim canım

senin babada bir tuafmış canım... düzenini hemen nasılda bozmuş öyle...

bence uyanacak.. moralini bozmak istemem ama.. baksana saat 6 da yatmış.

canım sen niye yarım olmasını bekliyorsunki .. yarım saatin pazarlığınımı yapıyor yoksa idil hanım ..

iyice acıksın ve bitirsin mamayıda 4-5 saat idare etsin diye....nelerden medet umuyorum baksana....

saol canım içimi rahatlattın

günaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............

sinem çok geçmiş olsun canım....böyle kazalara hazırlıklı olmak gerekli deselerde insanın içi kabul etmiyor...Allahtan zeynebin hiçbişeyi yok çok şükür....ALLAH beterinden korusun meleğini

sinem çok geçmiş olsun canım....böyle kazalara hazırlıklı olmak gerekli deselerde insanın içi kabul etmiyor...Allahtan zeynebin hiçbişeyi yok çok şükür....ALLAH beterinden korusun meleğini

geçmiş olsun sinemcim

SAOLUN ARKADAŞLAR ALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ KORUSUN İNSANIN İÇİ GİDİYOR CANININ ACIDIĞINI DÜŞÜNMEK ÜZÜYOR GERÇEKTEN DİKKAT GEREKTİREN ZAMANLARIMIZ BAŞLADI İŞLER ŞİMDİ BİRAZ DAHA ZORLAŞTI :çok üzgünüm:

amin canım.başladılar tabi hareklenmeye.bizimkini bıraksan yüreyecek nerdeyse.kıpır kıpır.dikkat etmek lazım artık

benimkisi artık yan ve yüzüstü yaşıyor diyebilirim....geçen hafta dönüyor diyordum ama 2 gündür öyle böyle deil yüzüstü dönmesi 3 saniye falan artık kolunuda kurtarıyor akşamdan beri çok işimiz var bunlarla......sabaha karşı bir yatışı vardı ki o şekilde nasıl rahat ediyor bilmiyorum ama öyle uyuyor baksanıza kafa sonradan monte gibi............

canım çok geçmiş olsun, geçen hafta da bizim başımıza geldi biliyorsun... artık güven olmuyor bunlara, hep gözümüzün üstünde olması lazım, uyurlarken bile. bir güne gelmiyor, sabah yapamadıkları şeyi akşam yapıveriyorlar. yalnız şu film işi çok iyi karar verilmesi gereken bir iş.. bebekken hücreler çok hızlı çoğalıyor,bölünüyor, bölünme esnasında alınan radyasyon hücreyi mutasyona ugratıp kansere yol açabiliyor.. hadi düşmede bir derece ki basit düşmelerde çocugu takip edip çok gerekli değilse çekilmemesi taraftarıyım çünkü kafatasında çatlak olsa dahi beyin cerrahları müdahale etmiyor, kendi kendine kapanmasını bekliyorlar ve zaten bebeklerin kafatasları esnek oldugu için öyle kolay kolay kırılmıyor, özellikle 50 cm. ve yukarısı yükseklikten düşme tehlikeli olarak kabul ediliyor.Düşme pozisyonu da çok önemli, ciddi bir yükseklikten düştüyse, oldugu yerde bırakıp ambulans çağırmak, bebek oldugunu belirtmek ve boyun destegi istemek gerekiyor omurilik zedelenmesine yol açmamak için. Dediğim gibi düşmelerde film çekilebilir ama ilerleyen zamanlarda solunum yolu enfeksiyonu geçirdiklerinde her hastalıkta akciğer filmi isteyen doktorlar var. çocuk 3 yaşında 6 kere akciğer filmi çekilmiş gereksiz yere. bu çocukta hücrelerin mutasyona ugramaması şaşırtıcı olur zaten... para için yapıyor bunu bir çok doktor maalesef.çünkü prim alıyor gönderdiği her film için.. çok uyanık olmamız lazım arkadaslar, doktorculuk oynamamamız ama bazen de kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor.. allah doktorların eline düşürmesin, başımızdan da eksik etmesin, ne diyelim...

ayyy idilim yerim ben seni gülşen bizim kızda aynı böle yatıyo dediğin gibi kafa sonradan monte he hehe :))))))))

benimki de aynen valla 2 gündür aştı kendini. bebeklerin bir çoğu bu pozisyonda uyuyor dikkat ettim de.. aslında bu başı yan ve geriye atma solunum yolunu açık tutma pozisyonudur, kim bilir belki böyle daha rahat nefes alıyorlar..

sinem çok geçmiş olsun cnm allah korumuş kuzunu kıyamam ya demek yüzü şişmiş bir de gülüyordu valla bazen onlzr bizi teselli ediyor bi gülüşleriyle
Rumelili bayıldım cnm seninkinin uyuyuşuna ya bizimki de mama yerken o şekilde yemek istiyo deli mi ne tabi yarışı yere yarısı mideye gidiyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…