bişey daha benim kız nerdeyse herzaman emerken mıçıyor ya:) merken ıııh diye bi sıkıyo sonra bomm bez doluyo başka şekilde yapmıyo nerdeyse bu normalmi sizindemi böyle
benim de nerdeyse öle
hep emerken aklına geliyo kızım mıçmak diorum
bi de ıkınıyo poposunu geriye doğru atıyo çıkarmak için o arada benim memeyi de alıp götürüyo
bittim kızlar sabahtan beri.. yasemin yeni uyudu, uyudu demeyeyim de artık bayıldı resmen. sabah 6 da kalktı o saaten bu yana toplamda 1 saat ya uyudu ya uyumadı. nasıl huysuzlandı ağlamak değil artık anırıyordu yaa.. mafoldumben napsam olmadı eller ağızda,memeyi atıyor sürekli, yan yatıyor, yüz üstü dönme hamlesi yapıyor, kolu altında kalıyor dönemiyor, dö,ndürüyorum yüzüstü ona da aglıyor, sırt üstü döndürüyorum yine aglıyor, kucagımda aglıyor, kucagımda da uyumuyor, kollarım koptu artık bıraktım bir ara 2-3 dk. öyle agladı bagırdı durdu yerde, sinirlerim kalktı yaa,sonra içim de dayanmıyor aldım tabi ama kendi de mahvoldu, beni de mahvetti. bir kargo dan hediyemiz geldi onları görünce sustu, ben de giydirdim fotosunu cektim. görürsünüz tipini çam sakızı çoban armaganı topiğinde, gözler falan kıpkırmızı artık.. inşallah uyur babası gelene kadar da uyanmaz.. :Saruboceq:
uyumadıkları vakit biz harap olduğumuz kadar kadar onlarda oluyor....bu sıcakta kucakta vakit geçirdikçe üzülüyorum bebeklere....zaten sıcaklar birde bizim vücut sıcaklığımız alıyorlar....benimde eşim mesaideydi ve idille akşam zor geçti neyseki 10.30 gibi sakinleyip uyududa bende azıcık dinelndim...şimdi 12.30 olmasını bekliyorum mama verip öle yatıcam şansımız varsa sabah 5 yapar yine.....tüm bebekler uyusn ya lütfen.....bu arada babamız yarında mesai biz idille evdeyiz yani...yarın işe gittiğim gündekinden daha fazla yorulacağım kesin....
Aynen bizim de öyle oluyor bazen,yapmasını tamamen ben de yaşıyorum yani.bişey daha benim kız nerdeyse herzaman emerken mıçıyor ya:) merken ıııh diye bi sıkıyo sonra bomm bez doluyo başka şekilde yapmıyo nerdeyse bu normalmi sizindemi böyle
Off ,neler yaşamışsınız ya,inşallah düzelir babanın durumu canım.aah ah çiçekim iyi biirim ben onu çocuğu evlenince anne babası merak eder mutlumu diye ama ben evlendiğim günden beri onalrı merak ediyorum nasıllar tartışıyolarmı diye.babam hep derdi sende evlen ankaradan evi satıp gitcem sıkıldım buralardan diye bizde inanmaz yapamazsın başka yerde derdik neyse ben evlendikten 2 ay sonra fila annem ankaradan van a geldi benim evime babam gelmedi o zaman annem buraya geldi ve ertesi gün babam teli kapattı ulaşamaz olduk 1 kaç gün öyle merak ettik komşuları filan aradık görmedk dediler bi evli kardesim var ank.da ona dedik eve git bak gitse ne görsün babam kendi ile şlgili bütün eşyalarını almış gitimiş arabada yok tabi annem kalamadı burda döndü 1 hafta sonra ben krşzlerdeyim ağlamaktan heşlak oldum ki babam hayatta böyle şeyler beklenmeyen kendi halinde bi insan annem ank ya gittikten sonra bizim evin oradaki emlakçı geliyo eşiniz bu evi sattı ama 6 aylık kira ödedi haberin olsun 6 aya boşalt diyo duyduğumda dünyalar başımıza yıkıldı babam evi satmış ve ortada yoktu polise gittik anlattı kocaman adam kendi iradesi ile gitmiş belli bişey yaypamayız ne diye arayalımki bulsak ne sebeğple getircez diye tınlamadılar öyle böyle çok fena 20 günün sonunda bababm beni aradı ve mersinde ev aldığını orad yaşayacağını annemde gelmek istemediği için onun kirasını ödedim orda kalsın dedi uzun konuşmala sonrasında yalvararak annemde yanına gelsin dedim şartlar koyarak kabul a etti annemde gitti .....vs arada cok olay var ama uzadı yani yaşlanınca özellikle emekli olunca bunalıma giriyo erkekler boşluktan bence gecen hafta ordaydık iyi gibiler ama babam annemi hala tehdşt ediyo sıkmayın beni karadenize giderim diyo ooof of başınızı ağrıttım çiçek yaramı deşti bir derdim var amı yazsaydımki
Tüm canlılarda var olan bir refleksin yenidoğandaki görünümü gastrokolik refleks, mideye bir gıda maddesi girdiğinde, eş zamanlı olarak kalın bağırsaklar da harekete geçerek bağırsak içinde bulunan dışkının dışarı atılması hadisesidir. Son derece sağlıklı ve fonksiyonel bir süreçtir; kesinlikle sindirim ya da emilim bozukluğunun işareti değildir.
şimdi nette okudum aklıma geldi sizlerin yazdıkları hemen paylaşayım dedim zemuszemus
günaydın arkadaşlar maşallah iyi kabalıksınız gene dünden beri beni işlerim çok yoğun ya gelemiyorum muhabbete şöle bir gözattım geçmişe iyi kaynatılmış gene şirvancım bu arada büyük bir ihtimalle buluşmaya katılacağım bende bana nasıl gelebileceğimi evini tarif edebilirsen bende eşime anlatıcam oda bana yardımcı olacak gelebilmem konusunda ........ :lepi: (gebzeden katılacağım bilgine)
canım benim için farketmez 8 yada 15 çoğunluk ne derse o olsun....şirvan buluşma meselesine gelince, pazartesi görümcemler gelecek ne zaman giderler bilmiyorum..o yüzden 8 ağustosa kesin bişey diyemem dedim..ama 15 ine kesin gitmiş olurlar.çiçekte gelecekti 8 inde ama 15 i ona uyacakmı? şimdilik 15 bana uyar görünüyor..
!
kızlar benim kayınvalideler bizde biliosunuz giremiorum hiç bu aralar
fırsat bulmuşken yazayım dedim ama o kadar şey okudum aklımda bişi kalmadı alıntı yapmayı da unutmuşum:)
buluşma erteleniyo galiba
biz buralardayız şimdilik bi yere gitmioz o yüzden 8i de olur bana sonrası da
evet gülşen önceki durumunuza göre iyi sayılır.inşallah daha da iyi olur.
çok üzüldüm canım .inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.
iyi yapmışsın şirvan inan kaç gündür ben de sinir oldum.,
güle güle kullanın canım inşallah zevkine uygundur.
bide diyoki aslında ben ortaya cıkmazdımda sen yeni evlisin üzlme dedim diyo kardesimde hamileydi o zaman onada kıyamamış bişey olur diye düşünmüş off psikoloğa gitmesi şart ama söyleyine klasik ben delimiyim lafı anlatamıyoruz
bence uyanacak.. moralini bozmak istemem ama.. baksana saat 6 da yatmış.cenk 6da falan uyudu daha uyanmadı sevinmelimiyim yoksa gene sabah 5de uyanacak diye üzülmelimiyim?
yoktu böle bidurum hergün değişiyolar
olmazsa bende yarın cenki uykusu gelsede çırpınıp uyutmamalıyım düzeni bi kaçrsa yarasa gibi oluruz
canım sen niye yarım olmasını bekliyorsunki .. yarım saatin pazarlığınımı yapıyor yoksa idil hanım ..uyumadıkları vakit biz harap olduğumuz kadar kadar onlarda oluyor....bu sıcakta kucakta vakit geçirdikçe üzülüyorum bebeklere....zaten sıcaklar birde bizim vücut sıcaklığımız alıyorlar....benimde eşim mesaideydi ve idille akşam zor geçti neyseki 10.30 gibi sakinleyip uyududa bende azıcık dinelndim...şimdi 12.30 olmasını bekliyorum mama verip öle yatıcam şansımız varsa sabah 5 yapar yine.....tüm bebekler uyusn ya lütfen.....bu arada babamız yarında mesai biz idille evdeyiz yani...yarın işe gittiğim gündekinden daha fazla yorulacağım kesin....
canım harem gebze münibüslerine bineceksin.. ya göztepe köprüsünde inip bir taksiye bineceksin. ,3-5 dak sürüyor...
yada göztepe köprüsünden sonraki köprüde inip yürüyeceksin... 10 dak almaz bizdesin..
canım benim için farketmez 8 yada 15 çoğunluk ne derse o olsun....
tamam sencede problem yoksa -- çiçek karar versinn.. oda 2 gündür yok ortalarda...
barıştırmayamı çalışıyorlar acaba...
yeniden teşekkür ederim canım
senin babada bir tuafmış canım... düzenini hemen nasılda bozmuş öyle...
bence uyanacak.. moralini bozmak istemem ama.. baksana saat 6 da yatmış.
canım sen niye yarım olmasını bekliyorsunki .. yarım saatin pazarlığınımı yapıyor yoksa idil hanım ..
Tüm canlılarda var olan bir refleksin yenidoğandaki görünümü gastrokolik refleks, mideye bir gıda maddesi girdiğinde, eş zamanlı olarak kalın bağırsaklar da harekete geçerek bağırsak içinde bulunan dışkının dışarı atılması hadisesidir. Son derece sağlıklı ve fonksiyonel bir süreçtir; kesinlikle sindirim ya da emilim bozukluğunun işareti değildir.
şimdi nette okudum aklıma geldi sizlerin yazdıkları hemen paylaşayım dedim zemuszemus
sinem çok geçmiş olsun canım....böyle kazalara hazırlıklı olmak gerekli deselerde insanın içi kabul etmiyor...Allahtan zeynebin hiçbişeyi yok çok şükür....ALLAH beterinden korusun meleğini
geçmiş olsun sinemcim
günaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
benimkisi artık yan ve yüzüstü yaşıyor diyebilirim....geçen hafta dönüyor diyordum ama 2 gündür öyle böyle deil yüzüstü dönmesi 3 saniye falan artık kolunuda kurtarıyor akşamdan beri çok işimiz var bunlarla......sabaha karşı bir yatışı vardı ki o şekilde nasıl rahat ediyor bilmiyorum ama öyle uyuyor baksanıza kafa sonradan monte gibi............
benimkisi artık yan ve yüzüstü yaşıyor diyebilirim....geçen hafta dönüyor diyordum ama 2 gündür öyle böyle deil yüzüstü dönmesi 3 saniye falan artık kolunuda kurtarıyor akşamdan beri çok işimiz var bunlarla......sabaha karşı bir yatışı vardı ki o şekilde nasıl rahat ediyor bilmiyorum ama öyle uyuyor baksanıza kafa sonradan monte gibi............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?