- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
canım çok geçmiş olsun, geçen hafta da bizim başımıza geldi biliyorsun... Artık güven olmuyor bunlara, hep gözümüzün üstünde olması lazım, uyurlarken bile. Bir güne gelmiyor, sabah yapamadıkları şeyi akşam yapıveriyorlar. Yalnız şu film işi çok iyi karar verilmesi gereken bir iş.. Bebekken hücreler çok hızlı çoğalıyor,bölünüyor, bölünme esnasında alınan radyasyon hücreyi mutasyona ugratıp kansere yol açabiliyor.. Hadi düşmede bir derece ki basit düşmelerde çocugu takip edip çok gerekli değilse çekilmemesi taraftarıyım çünkü kafatasında çatlak olsa dahi beyin cerrahları müdahale etmiyor, kendi kendine kapanmasını bekliyorlar ve zaten bebeklerin kafatasları esnek oldugu için öyle kolay kolay kırılmıyor, özellikle 50 cm. Ve yukarısı yükseklikten düşme tehlikeli olarak kabul ediliyor.düşme pozisyonu da çok önemli, ciddi bir yükseklikten düştüyse, oldugu yerde bırakıp ambulans çağırmak, bebek oldugunu belirtmek ve boyun destegi istemek gerekiyor omurilik zedelenmesine yol açmamak için. Dediğim gibi düşmelerde film çekilebilir ama ilerleyen zamanlarda solunum yolu enfeksiyonu geçirdiklerinde her hastalıkta akciğer filmi isteyen doktorlar var. çocuk 3 yaşında 6 kere akciğer filmi çekilmiş gereksiz yere. Bu çocukta hücrelerin mutasyona ugramaması şaşırtıcı olur zaten... Para için yapıyor bunu bir çok doktor maalesef.çünkü prim alıyor gönderdiği her film için.. çok uyanık olmamız lazım arkadaslar, doktorculuk oynamamamız ama bazen de kendi kendimizin doktoru olmamız gerekiyor.. Allah doktorların eline düşürmesin, başımızdan da eksik etmesin, ne diyelim...
sinem çok geçmiş olsun cnm allah korumuş kuzunu kıyamam ya demek yüzü şişmiş bir de gülüyordu valla bazen onlzr bizi teselli ediyor bi gülüşleriyle
Rumelili bayıldım cnm seninkinin uyuyuşuna ya bizimki de mama yerken o şekilde yemek istiyo deli mi ne tabi yarışı yere yarısı mideye gidiyo o zaman
ipekcim ilk film çekilme işini duyunca zaten ama radyon aldı dedim zaten kontrolsüzce aslında iyi olmadığının farkındayım ama annemle babam bebeğin kendi doktoru film çektirin diyince düşünmemişler hemen fil çektirmişler gerçi annem iyi oldu diyor öteki türlü hep aklımı meşgul etcekti diyo allah bi daha göstermesin böle bişeyede gerek kalmasın inşallah
Şirvan bence bir topik açın,İstanbullular nr zaman buluşsun diye,hatta bir anket daha iyi olur????
günaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
valla elif bende tahıllı mama veriyorum gece için....akşam 1 de verdim idil 5 te ayaktaydı......hani bunun tahıl esprisi ...kalkcam dedimi kalkıyor valla
çok geçmişşş olsun allah bidaha zyaşatmasın melekrler korusun yavrucuklarımızıgünaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
cenk 6da falan uyudu daha uyanmadı sevinmelimiyim yoksa gene sabah 5de uyanacak diye üzülmelimiyim?
yoktu böle bidurum hergün değişiyolar
olmazsa bende yarın cenki uykusu gelsede çırpınıp uyutmamalıyım düzeni bi kaçrsa yarasa gibi oluruz
çok geçmişşş olsun allah bidaha zyaşatmasın melekrler korusun yavrucuklarımızı
şirvancım uyanmadııı
emmeye uyandı 11,30da bidaha uyudu dabahta 8de kalktıı
süper uyduk ikimizdekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?