2009 Nisan Anneleri buraya

ipekcim ilk film çekilme işini duyunca zaten ama radyon aldı dedim zaten kontrolsüzce aslında iyi olmadığının farkındayım ama annemle babam bebeğin kendi doktoru film çektirin diyince düşünmemişler hemen fil çektirmişler gerçi annem iyi oldu diyor öteki türlü hep aklımı meşgul etcekti diyo allah bi daha göstermesin böle bişeyede gerek kalmasın inşallah

çocuklar iyileşiyor da zaten, annelerin ruhunda açılan yaralar iyileşmiyor... ben bile yasemin düştükten sonra en ufak bir seste irkilir oldum,-ki bizim evin yanında inşaat var, düşünün artık halimi- o düşme sesi aklımdan çıkmıyor bir türlü..

Kızlar ıŞlerımı bır an Önce toparlıyıp Çıkmam lazım herkeze ıyı bır hafta sonu dılıyorum hepınızı ve meleklerınız ÖpÜyorum

amin canım.. annen baban çok fena olmuşlardır, bir de emanet gözüyle bakıyorlar zaten... nasıl düştüğünü görmüşler mi acaba? salıncak dediğin nasıl bir şey?

kızlar dün başladık ya uyku düzenleme çalışmalarına oof akşama ölüyorum sandım zaten bi gece önce çok azuyumuştum ve yorgundum 11 12 arası bi sabah 15 18 arası da öğle uykusu uyutmaya çalışıyorum tabi bu düzeni birazda ela belirledi ama kendi haline bıraksam hep değiştirecek neyse o da her istediğinde uyuyamayıp uyumak için yarımya da bi saat bekleyince yorulmuş ki gece çok azkalktık çok şükür 9.15 uyudu 5 e doğru uyandı ama bu bizim 4 aylık rekorumuzdu

Sinemcim çok geçmiş olsun,çok şükür ki Zeynep şimdi iyiymiş.
Bizim kız hiç yan yatarak uyumuyor,ama bizimkinin de kafası sonradan monte,sırtüstü yatıyor,ama kafa sağa yada sola kıvrılmış şekilde.

Bir de artık daha sık acıkıyor olmalı ki,önceden ben alıp emzirmesem uyanmayan bebk şimdi 4:30 - 5:00 gibi başlıyor kıpraşmaya,ya artık sütüm yetmiyor,ya da büyüdüğü için daha sık acıkıyor diyorum,yani işin özü Denizciğim,bize kesintisiz uyumak haram.Zaten bebeği 8-9 aylık olan annelerden de duyuyorum gece enaz bir kez kalktıklarını.Gece daha tok tutan gece mamaları varmış,tahıllı sanırım,onlardan versek belki daha çok tok kalırlar.

valla elif bende tahıllı mama veriyorum gece için....akşam 1 de verdim idil 5 te ayaktaydı......hani bunun tahıl esprisi ...kalkcam dedimi kalkıyor valla

Şirvan bence bir topik açın,İstanbullular nr zaman buluşsun diye,hatta bir anket daha iyi olur????

canım ben anket yapmasını bilmiyorum..bilen varsa yapsın ....

canım çok geçmiş olsun... allah beterinden saklasın....
ana yüreği hisseder diye bir söz var ,, boşuna söylenmemiş baksanıza...

valla elif bende tahıllı mama veriyorum gece için....akşam 1 de verdim idil 5 te ayaktaydı......hani bunun tahıl esprisi ...kalkcam dedimi kalkıyor valla

ididlin o yatış pozisyonundayken .. poposunu ısırabilirmiyim.. canım çekti valla...

baranda geceleri 3-4 saat arayla kalkıyor.. emiyor sonra tekrar kaldığı uykuya devam

çok geçmişşş olsun allah bidaha zyaşatmasın melekrler korusun yavrucuklarımızı

şirvancım uyanmadııı
emmeye uyandı 11,30da bidaha uyudu dabahta 8de kalktıı
süper uyduk ikimizdekaydirigubbakcemile3

şirvancım buluşma eğer 12 sinden sonra olursa gelebilirim. pazar günü tatile çıkıyoruz. bakalım inşallah gezip gelicez. bebekle ilk defa inşallah hayırlısıyla kazasız belasız gider geliriz. hepinizi öpüyorum..

selamss annecikler... herkes iyi sanırım okuduum kadarıyla.... ben de kalktım kahvaltı pınar derken anca geldim... sizi okudum bi selam vereyim dedim....
sinemcim geçmiş olsun.... zeynep in iyi olmasına sevindim... Rabbim kötü etnesin hiç birini......
hareketle konuşulmuş pınarın maşallahı var.. 1 aydır yuvarlanmayı güsel yapıyo:):):) yüzüstü yatınca kollar önde baş yukarda ayaklarını dayarsak kendini sürüklüyor...... ben de ööle yapıyom:) işkenceci anaaaa.... zaten bebek 1 aylıktı bende silndir yastıklar var onların üstüne başını koyup yuvarlamayı öğretti babası.... yani çocuk az çekmiyo baa ve anneden:)

ayyy benim de abim yanımdaydı 3 haftadır.... dün gece gitti memlekete ordan da askere gidecek içim bi garip oldu

Selamlar,biz de yarın şehirdışına çıkacağız,eşimin ailesinin yanına,şimdi de evi toparlıyorum,çamaşır yıka ,as,topla,ütüle...bir de tabi dönüşte aynıları yaşanacak,şu bir yere gitme işinin en çok da bu yanı canımı sıkıyor.e tabi bir de bebişle gitmk nasıl olacak,orada ne yapacak falan..yorucu olacak yani.
KK ya girememek de var tabi canımı sıkan:sinifsinif:

merhaba kızlar bikaç gündür giremedim geçmişide okumadım umarım herkesin
keyfi yerindedir.
ben yine hastalanmayı becerdim. dün gece titreyerek ateşle kalktım.
şirvan şimdi yine dondurma yedi bu diyecek ama bu sefer soğuk suyla başardım
boğazım ağrıyo heryerim dökülüyo off off.
calpol ve parol kullanıyorum. umarım uzun sürmez.

kızlar bu arada istanbulun buluşma tarihi değişmiş herhalde
ankara da varsa bi değişiklik haber verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…