merhaba kızlar bikaç gündür giremedim geçmişide okumadım umarım herkesin
keyfi yerindedir.
ben yine hastalanmayı becerdim. dün gece titreyerek ateşle kalktım.
şirvan şimdi yine dondurma yedi bu diyecek ama bu sefer soğuk suyla başardım
boğazım ağrıyo heryerim dökülüyo off off.
calpol ve parol kullanıyorum. umarım uzun sürmez.
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...r-buyrunbirbirinden-guzel-yagmur-gifleri.html
bu adresteki fotolar bilgisayara arka plan olurmu bilen varmı bilgisayarcı analar yardım edin
cnm çok geçmiş olsungünaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
aynen canım bende aynı işten nefret ediyorum hayırlı yolculuklarSelamlar,biz de yarın şehirdışına çıkacağız,eşimin ailesinin yanına,şimdi de evi toparlıyorum,çamaşır yıka ,as,topla,ütüle...bir de tabi dönüşte aynıları yaşanacak,şu bir yere gitme işinin en çok da bu yanı canımı sıkıyor.e tabi bir de bebişle gitmk nasıl olacak,orada ne yapacak falan..yorucu olacak yani.
KK ya girememek de var tabi canımı sıkan:sinifsinif:
dilek yine mi hastasın cnm ya çocuklarından daha çok hastalanıyorsun sen geçmiş olsun:)merhaba kızlar bikaç gündür giremedim geçmişide okumadım umarım herkesin
keyfi yerindedir.
aynen cnm bende öyle buraya illa girmem gerek bağımlılık yaptı ev işi yapamıyom zaten burayı buldum bulalı:)Nisan annecikleri iyi akşamlar oğlumu uyuttum nihayet ... Kocamda şehir dışında bi girim dedim neler olmuş bayaa bi süredir girmiyorum bu nasıl bişey sanki buraya girmediğimde kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum sizede oluyomu bölee müptelasımı olduk nee:teytey::sm_cool:
günaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
merhaba kızlar bikaç gündür giremedim geçmişide okumadım umarım herkesin
keyfi yerindedir.
Nisan annecikleri iyi akşamlar oğlumu uyuttum nihayet ... Kocamda şehir dışında bi girim dedim neler olmuş bayaa bi süredir girmiyorum bu nasıl bişey sanki buraya girmediğimde kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum sizede oluyomu bölee müptelasımı olduk nee:teytey::sm_cool:
Nisan annecikleri iyi akşamlar oğlumu uyuttum nihayet ... Kocamda şehir dışında bi girim dedim neler olmuş bayaa bi süredir girmiyorum bu nasıl bişey sanki buraya girmediğimde kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum sizede oluyomu bölee müptelasımı olduk nee:teytey::sm_cool:
aynen valla,Miray uyusun diye bakıyorum,uyuyunca da doğru kendimi buraya atıyorum,iş miş hak getire)
Tşk ederim Sultancım,yarın bu saatlerde yola çıkacağız.
sultan allah korusun yaa o nasıl laf öyle anacım valla ürperdim birden boğuluyordu diyince... dikkat edelim bebişlerimize artık ,sakin olmak gerekiyo ama o anda insan panik oluyo allahtan öyle bişey daha yaşamadım birde ben çok soğuk kanlıyımdır ama başıma gelirse ne yaparım bilemiyorum inşallah öyle bişey yaşamayız hiç birimiz .geçmiş olsun canımmmkızlar kerem bugün boğuluyordu ya az kalsın ana kucağındaydı birden bi fışkırarak kusturdu
sonra bi tıkındı ana kucağınad bağlıydı elim ayağıma dolaştı hemen aldım evirdim çevirdim çok korktum çok tıkandı yaa
sanada geçmiş olsun çiçekcim allah kazasız belasız büyütmeyi nasip edr inşallah yavrularımızı ben hep böyle dua ediyorum son zamanlarda ...ayyy sultan geçmiş olsunnnn bende aşıdan sonra şurup veriim demiştim geçen ay çocuğun boğazına kaçtı garip sesler çıkarmıştı tutup çocuğu ters çevirdim aklıma başka hiçbişey gelmedi olmadı çocuğu aldım bahçeye koştum komşu bi amca vardı sırtına falna vurdu düzeldi
arkadaşlar herkese merhaba;
benim ücretsiz izin işi tamamdır...
6 ay baranınla birlikteyim..
şubatta iş başı yapacağım.. o zamana kadar allahın izniyle 9 aylık oluyor ,,,
ondan sonrada çalışmak zor mu gelir acaba,, yada ohh be mi derim bilmiyorum....
eşim işten çıkartırlar diye bekliyordu...
dün akşam üfff yaa çok yoruluyorum.. bende senin gibi ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum..
(bebek işi bitince malün evin işi başlıyor),
bana demez mi birde çalışmak istiyorum.. o zaman ne yapacaksın... tam dayaklık bu adam ...ben yardım ederim demek yok..
canım sen çalışıyormusun ki profilinde çalışmıyor yazıyorda ondan sordum???sagol canım.bizimkisi çoğunlukla işyerinde benimle.alıştı artık buraya.inşallah sende şirvan gibi alırsın iznini
kızlar izin verirseniz ben eşimi dövmek istiyorum..
biraz önce telefonda birbirimize girdik resmen ...
beyefendi.. bursaya giidyormuş.. akşam geç gelecekmiş... gündüz iş.gecede dayısının boks maçı varmış .ona gidecekmiş.. dece geç gelirim dedi..
buraya kadar herşey normal .. hiçbirşey demedim..
bana demezmi sende annemlere git diye.. tam o anda kuyruğuma basılmış kedi gibi çıldırdım..
adam bir yere gidiyor beni anasına göndermeye çalışıyor.. gidip gazlarını alacam .. çoçuğu görecekler...
kendisinin keyfi tıkırında istediği herşeyi yapıyor.. arkadaşlarıyla buluşuyor geziyor tozuyor..
yalandan haftada 1-2 sefer bizi dışarı çıkartıyor,, oda mutlaka yanımızda gene arkadaşlar oluyor..
yada ailelere gidiliyor. tabii önceden ben gidiyorum. beyimiz geliyor 1 saaat oturup kalkılıyor..
çoçukla devamlı ben ilgileniyorum... yeter sıkıldım diye bağırdım en sonunda..
ne deseniz beğenirsiniz.. doğurmasaydın dedi adam bana... sanki tek ben istedim.. benden çok istiyordu halbuki .. tabii ailesinin ağzını kapatmak içinmiş anlıyorum..
bana sende git gezz diyor karışıyormuyum diyor,,ama çoçukla olmuyor.. çok bunaldım evde.. yakında kimseciklerde yok.. aynı şeyleri paylaşacak.. sıkıldım artık... anama - kayınvalideme gitgel..
öğlen çıkım avm gezim dedim.. çoçuğun uyku vakti gelmişti nasıl çıkım şimdi ..
üfff anne olmak çok zor....
gece gelsinnn.. şu babasını güzel bir dövüm de.. sinirim geçsin...
ah canım allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ya inşllah düzelir herşey en kısa zamanda ...merhabalar arkadaşlar.evde net olmadığı için işe gelince girdim kulube.nisan anacıkları.bayağı oldu görüşmeyeli.3.5 aylık ela kübracımı evde babasına bırakıp işe başlamak zorunda kaldım.eşim işten çıkarıldı maalesef.işe başlayalı 3 gün oldu fakat kızım sanki beni unuttu.bana gelince ağlıyor.psikolojim bozuldu.ücretsiz izin alacaktım fakat eşim işten çıkınca olmadı.kızımla ayrı düştük.çok üzülüyorum.canım kızım benim seni çok seviyorum....
Çiçekçim insanlar yaşlandıkça bazı şeylere katlanmaları daha zor oluyor ama bu genelde geçici olur inşallah sizinkilerde geçici bir süreç yaşıyorlardır.kızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
:roflol::roflol: ayyyy alemsin canım yaa çok güldüm benimkide kafayı memeye gömüyor bi ara nefes almıyor birden kendini itiyor ne yapıyorsun diye soruyom gülümsüyor derken hooop yine gömüyor ne arıyosa orda anlamadımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:benim de nerdeyse öle
hep emerken aklına geliyo kızım mıçmak diorum
bi de ıkınıyo poposunu geriye doğru atıyo çıkarmak için o arada benim memeyi de alıp götürüyo
Çok geçmiş olsun canım zeynebin iyi olduğuna sevindim ayyy ama annenede üzüldüm doğrusu emin ol o senden daha çok korkmuştur emanet işte zor oluyor...günaydın herkezlere cumartesi mesaisi olduğundan açılış benden bu sabah dün kabus gibi bir gündü iş yerinde acayip bir yoğunluk vardı telefonlar durmuyo gelen giden bitmiyo benim içimde bir sıkıntı var gidip gelip elimi yüzümü yıkıyorum hamileliğimden beri eski dost sigaramı bile yaktım dün sıkıntıdan ilk kez .... neyse bir ara evi aradım "anne zeynebin kulağına dayasana telefonu belki ses çıkarır sesini duyarım sürekli ağlaması kulağımda nedense " dedim annemde aklın kalmasın kızım zeynep iyi uyuyor ağlamıyorda dedi ve akşam üstü eve dönüş yolunda telefonum çaldı zeynep salıncağından düşmüş annemle babam tedbir için doktoruna götürmüşler doktoruda film çektirin demiş bizimkile önce özel hastaneye orada ilgili doktor olmadığından s.s.k hastanesine gidiyorlar ve filmi çektiriyorlar banada haber verdiler bende evin önündeyim neredeyse direk hastaneye içimden geçiriyorum büyük bişey olmamıştır diye ama bir yandan da tırnaklarımı yiyorum bide giderim ki onlarda çıkıyorlar kuzumun alnı şişmiş hafiftende morarmış ama etrafa gülücükler saçıyor filmi çekilmiş hiç bişey yokmuş bide filim bir ön bir yan çekilmiş ya yandakine bakınca dişlerin geldiği görülüyor 2 alt 2 üst dişi ara ara aklına geldi ki bebeğimin dudağını bükerek ağladı sabah uyandığında ne şiş ne morluk hiç bişeyi kalmamıştı şimdi çok iyi teyzeleri ama dün benim için kabus gibi bir gündü .............
hoşgeldin canım ama kimse kalmadı galiba bende geçmişi okuyum dedim herkes gitmiş mirmirmirmirmirmirmirmirbizim kızda uyudu bende geldim :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?