2009 Nisan Anneleri buraya

ahhh canımmm çok geçmiş olsun hastalanmış benim güzel arkadaşım gelim de çorba yapım sana ama çıkmışsınn yaa ...:1no2: sana özel mesaj attım umarım görmüşsündür.benim için bi değişiklik yok buluşma ile ilgili sanırım şenay için de sorun yoktu. yaaa bu arada diğer ANKARALI nisan anneleri buluşmaya gelecekmi kimseden ses çıkmadı da merak ettim.umarım herkes iyidir bende 2-3 gündür giremiyordum neyse oğlum kucağımda şu an tek elimle de yazmak zor oluyor ayyyy tepeme çıkacak nerdeysee ben çıkım şimdilik sonra görüşürüz kızlarrr.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun..
çocukla hasta olmakda çok zormuş uyanmasında biraz daha dinleneyim diye yüzüne bakıyorum bende sabahtan beri yatıyorum bugün hiç keyfim yok canım oğlumda sağolsun beni hiç üzmedi güzel gezel uyuyor..
aman daha fazla ilerlemeden iyileşirsin umarım...

Nisan annecikleri iyi akşamlar oğlumu uyuttum nihayet ... Kocamda şehir dışında bi girim dedim neler olmuş bayaa bi süredir girmiyorum bu nasıl bişey sanki buraya girmediğimde kendimde büyük bi eksiklik hissediyorum sizede oluyomu bölee müptelasımı olduk nee:teytey::sm_cool:

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun
birşy olmamasına çok sevindim

aynen canım bende aynı işten nefret ediyorum hayırlı yolculuklar

dilek yine mi hastasın cnm ya çocuklarından daha çok hastalanıyorsun sen geçmiş olsun:)
aynen cnm bende öyle buraya illa girmem gerek bağımlılık yaptı ev işi yapamıyom zaten burayı buldum bulalı:)

keremde hala uyumadı offfff

Zeynep'e çok geçmiş olsun Sinemcim.Birşeyi olmamasına çok sevindim.

Dilek geçmiş olsun canım.Çabuk atlatırsın umarım.

aynen valla bi facebook bi kk ikisine bakmadan içim rahat etmio kaydirigubbakcemile3 bende iş miş yapamiom enerjim kalmıyo ecrinden zaten uykumu alamadımmı benden kimse bişe beklemesin :umursamaz:

sehercim dışardan geldik
gezmeye gidildimi bebişin düzeni bozuluyo
gürültüden uyuyamadı bugün
ben dün gece hayatımda ilk defa yoğurt mayaladım hem bizw hem kereme küçük bir kasde maşallah çok güzel tuttu
bende yedirdim bugün kereme sevdi maşllah
doktorumuza söölemek yok ama :)

bende yeni geldim dr da gittik bugün 62 cm ve 6.160 kg olmuşuz sultan sen erken başlamadın mı benim dr gelecek ay sebze çorbalarına başlarız dedi, bende buraya girmezsem yatarken suçluluk hissediyorum walla

sevrey ben doktora bişeyler verelimmi dedim hayıır dedi daaha erken sadece önümüzdeki ay kan ilacına başlıcaz dedi ama ben dayanamadım benim sütümde çok azaldığı için yoğurtta verdim

sev-rey

çarşamba günü babam götürdü evrakları p.tesi alırsın demişler bende bugün baktım netden onaylanmış alacağın tutarı bile görüyorsun....
götüreceğiniz evraklar hst.işbaşı raporun işyerine imzalat kaşelet+doğum raporu aslı olmalı+vizite kağıdı yeterli cnm eğer sen gitmeyeceksen dilekçe istiyorlar şu sigortalı ben ödeme talep ediyorum adres tel imza atıp gidecek kişiye ver cnm
çok uzun oldu umarım anlatabilmişimdir....

adresi verebilirmisin canım netten nasıl görüyosun alacağın tutarı bende pazt.vericem evrakları birde ne kadar alınıyor bilgin varmı toplam 16 haftalık üzret haesaplanıyor dimi ?

kızlar doğum parasını alan varmı içinizde aldıysanız ne kadar ve nasıl bir prosedür uygulanıyor bilgi lütfen !!!

aynen valla,Miray uyusun diye bakıyorum,uyuyunca da doğru kendimi buraya atıyorum,iş miş hak getire)

Tşk ederim Sultancım,yarın bu saatlerde yola çıkacağız.

aynen valla,Miray uyusun diye bakıyorum,uyuyunca da doğru kendimi buraya atıyorum,iş miş hak getire)

Tşk ederim Sultancım,yarın bu saatlerde yola çıkacağız.

hayırlıyolculuklar elifcim

sultan kız bencede erken hele gazlı bebeişe yoğurt:uhm:

herkese bağımlılık yaptı burasıkaydirigubbakcemile3

sultan allah korusun yaa o nasıl laf öyle anacım valla ürperdim birden boğuluyordu diyince... dikkat edelim bebişlerimize artık ,sakin olmak gerekiyo ama o anda insan panik oluyo allahtan öyle bişey daha yaşamadım birde ben çok soğuk kanlıyımdır ama başıma gelirse ne yaparım bilemiyorum inşallah öyle bişey yaşamayız hiç birimiz .geçmiş olsun canımmm

sanada geçmiş olsun çiçekcim allah kazasız belasız büyütmeyi nasip edr inşallah yavrularımızı ben hep böyle dua ediyorum son zamanlarda ...

şirvancımmm çok sevindim bende ekimde başlıyacağım işe 6 aylık olsun öyle başlarım demiştim işyerine, sağ olsun onlarda izin vermişlerdi ama geriye 2 ayım kaldı bende şimdiden düşünüyorum işe gidince çok özlicem yavrumu allahtan babaanne bakacak bakıcı derdimiz yok en azından .
sagol canım.bizimkisi çoğunlukla işyerinde benimle.alıştı artık buraya.inşallah sende şirvan gibi alırsın iznini
canım sen çalışıyormusun ki profilinde çalışmıyor yazıyorda ondan sordum???

amannn şirvan al birini vur ötekini mi neydi öyle bi laf vardı işte hepsi aynı bunlar Sen yinede tartışabiliyorsun ben haklı olsam dahi bizimki zeytinyağı gibi üste çıkıyo nasıl beceriyo anlamadım ama sanırım ben fazla tartışmayı kaldıramıyorum o bi başladımı konuşmaya susturana aşkolsun alah alahh konu neydi nereye geldi kafamçokkarıştı yani takmaya gerek yok en iyisi beklentilerimizi aza indirgeyelim belki böyle olunca daha mutlu oluruz...kaydirigubbakcemile2
ah canım allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ya inşllah düzelir herşey en kısa zamanda ...

kızlar selammm
benim biraz canım sıkkın annem ve babamın araları bozuk boşanmayı düşünüyolar
Çiçekçim insanlar yaşlandıkça bazı şeylere katlanmaları daha zor oluyor ama bu genelde geçici olur inşallah sizinkilerde geçici bir süreç yaşıyorlardır.

benim de nerdeyse öle
hep emerken aklına geliyo kızım mıçmak diorum
bi de ıkınıyo poposunu geriye doğru atıyo çıkarmak için o arada benim memeyi de alıp götürüyo
:roflol::roflol: ayyyy alemsin canım yaa çok güldüm benimkide kafayı memeye gömüyor bi ara nefes almıyor birden kendini itiyor ne yapıyorsun diye soruyom gülümsüyor derken hooop yine gömüyor ne arıyosa orda anlamadımm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Çok geçmiş olsun canım zeynebin iyi olduğuna sevindim ayyy ama annenede üzüldüm doğrusu emin ol o senden daha çok korkmuştur emanet işte zor oluyor...

bizim kızda uyudu bende geldim :icecream:
hoşgeldin canım ama kimse kalmadı galiba bende geçmişi okuyum dedim herkes gitmiş mirmirmirmirmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…