2009 Nisan Anneleri buraya

Bir seye gereksiz demek icin konunun uzmani olmak gerektigi gorusundeyim. Bu yazdiklarinizi okuyan anneler bilincli olabilir de olmayabilir de. Boyle seyler soyleyerek aileleri provoke etmek dogru degil diye dusunuyorum. Zaten ailenin izni olmadan hicbir tetkik yapilmaz. Yaptirmak istemeyen de tum sorumlulugu kabul etmis olur.
NOT klavye konusunda uzgunum

cnm şimdi gördüm yazını sgk.gov.tr ye giriyorsun oradan e-sgk yı tıklıyorsun oradan tüm uygulamalara tıklıyorsun oradan işgörememezlik ödeneğini tıklayıp TC kimlik no ilen görüyorsun uzantıyıda yazdım copy paste yap istersen cnm .... http://saglik.ssk.gov.tr/IsgoremezlikTeyit/kontrol.faces
benim 10 günüm yanmıştı erken gelince bebiş ama hemen hemen maaş kadarını alıyorsun cnm çok fazla kesmemişlerdi ben daha çok kesinti bekliyordum..... evrakları daha önce yazmıştım...
Bu arada herkese günaydınlar.....

günaydıın kimsecikler yok aman olmasın zzten herkes bol bol pazar uykusu uyuyup gezsin inşallah biz evdeyiz bugün annemde yani eşimle babam balığa gitti gidin dedim adam inanamadı o eğlensin bari işi çok stresli bu ara tabi dönüşte gelip bizi gezdirmek şartıyla neyse tüm arkadaşlarımda denize bi yerlere gitmiş nasıl imreniyorum bizde gideriz ama şimdi elayla gözüm almıyo daha fazla yoruluyorum bende eylülü bekleyerek kendimi avutuyorum ela daha büyük olucak gazımız bitecek uykusu düzenli olacak da bende tatilegidicem tabi bunlar gerçek olup o zamanda diş ya da başka bi problem çıkmazsa inşallah
bu arada dilek çok geçmiş olsun cnm bazen sıcaktan gözümüz dönüyo soğuk su da içiyoruz duşta alıyoruz sonra yine biz çekiyoruz
Elifcim sanada iyi yolculukkar cnm

selam...kimsecikler yok...

arzucum bizim kendi işyerimiz var .evimizle arasıda 5 dakka bile yok.ben bi evdeyim bi işyerindeyim.gidip geliyorum yani.kerem doğduğundan beridirde onunla ilgilendiğimden çalışmıyo gibiyim zaten.o yüzden öle yazıyo profilde canım.

bu aeada ankaralı anneler buluşuyomu ne zaman ve nerde? o kadarda dikkatli okuyorum atlamışım galiba :bbo:

ne kötü şeykler yaşamışsınız caım ya.zaten olan hep çocuklara oluyo böle durumlarda

kızlardan fırsat kalırsa bende yemek istiyorm annesi.ne güzel bi yatıştır o.sanki annesini o kadar yoran o degil.maşallah idile

iyi yolculuklar iyi tatiller canım

geçmi olsun dozkan.

eveeett ben de bi kaç resim ekleyim.... sanırım becerebilirim.. diğer topikte oldu:)

Eklentiler

• $IMG_0582.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0540.webp
    23 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_0816.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0818.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_0649.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
ay allahım ne kadar tatlı tam ısırmalık olmuş PınarCık bizim için öp kokla misler gibi maşallah

canım çok teşşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben daha evrakları vermedim ssk ya verdikten sonra bakıcam verdiğin linke anladığım kadarıyla benim ssk pirimim ne kadar görünüyosa onu 4 ay la çarpıp veriyorlar dimi :bbo::bbo:

bi tane daha.....

ayyyyy maşallahhhh karpuz yiyomusss bisküvü yiyomusss papatyalar şapkalar takıyomuss pek de tatlıymış bu kuzu yaaa... Yalnız bakarmısın halime artık büyüklerle bile böyle konuşuyorum ben herkesi kuzu diye sevesim var bu siteye girdiğimden kellii neyse yine munzurluğum üstümde gedacımm çok tatlı çok beğendim fotolarıı binkere maşallah canım yavrunaalkisalkisalkis

cnm onlar bir hesaplama yapıyorlar bende tam anlamadım analık sigortasından alıyoruz ya tam o kadar alamıyorsun kesintisi var 70 tl de süt parası ama dediğim gibi aşırı bir kesinti yok hesaplamayıda görürsün bugün verdin mi yarın yada öbürgün mutlaka ssk nın sitesinde görürsün cnm ben 29 da verdim allah izin verirse yarın parayı ptt den alıcam....

ay allahım ne kadar tatlı tam ısırmalık olmuş PınarCık bizim için öp kokla misler gibi maşallah

çok teşekkürler kıslar... ne zamandır eklemek istiyodum bu gün becerebildim:)...

ben sana katılmıyorum arkadaşım malesef ki son zamanlarda doktorlarımız ettiği yeminlere pek sadık kalmıyorlar. Kaldı ki çoğu kez hepimiz farklı zamanlarda örneklerini yaşamışızdır. Tabiki konunun uzmanı olmak gerek bu kanuda haklısın ama tüm doktolar böyledir demiyor m.misafir ayrıca o daha önce sağlık sektörünün içindeymiş yani demek istediğim ipek bilinçli biri doktorların prim aldığını bende çok yakından biliyorum ailemde de doktor var o bile bunu söylüyor.Bu arada sözüm bilinçsiz annelere ve babalara lütfen onlarda biraz araştırsınlar yeter artık atgözlüğünü çıkarıp etrafa bi baksınlar ne oluyo diye... Sinir oluyorum yaa kendini geliştirmeyen insanlara artık cahil insanların devri kapandı öğrenmeye açık olan insanlar olsun etrafımızda çocuklarımızı da bu şekilde yetiştirelim ben bu konuda sonuna kadar savaşıcam allah izin verirse :Saruboceq:valla konu farklı yönlere kaydı biraz da abartmış olabilirim ama gerçekten etrafımda cahil insanlar görmekten çok sıkıldım...mafoldumbenmafoldumben

maşallah pınar çok tatlı çıkmış ya geda büsküvi bile veriyosun he

teşekkürler tatlım
yok canım bi deneyelim dedik arkadaşta çay içerken... maşallah pınar da hayır demedi.... yani çok oburuz çok.... bi kaç defa daha verdik ööle...kirazı muzu şöpür şöpür götürüyo...........
ayyy sultan bu ne ki hem... dün gece çıldırdı biz karpuz yerken.... verdik şapır şupur yedi hatta çataltan bi kısmı ama baya büyük bi kısmı kopup ağzında kaldı bizimki hala yiyo... almaya çalışıyoz aldırmıyo:) sonra tırsıp vermedim nası bağırıyo... emmedi karpuzu tercih etti:)

selam kızlar
almanyadan teyzem geliyo ben annemlere geçiyorum bi kaç gün giremem heralde merak etmeyim
dilekcim buluşmayla ilgili bişi olursa cebim ver sende arasın şeker
öptüm herkesi ençok da sıpaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…