selam kızlar
almanyadan teyzem geliyo ben annemlere geçiyorum bi kaç gün giremem heralde merak etmeyim
dilekcim buluşmayla ilgili bişi olursa cebim ver sende arasın şeker
öptüm herkesi ençok da sıpaları
Bir seye gereksiz demek icin konunun uzmani olmak gerektigi gorusundeyim. Bu yazdiklarinizi okuyan anneler bilincli olabilir de olmayabilir de. Boyle seyler soyleyerek aileleri provoke etmek dogru degil diye dusunuyorum. Zaten ailenin izni olmadan hicbir tetkik yapilmaz. Yaptirmak istemeyen de tum sorumlulugu kabul etmis olur.
NOT klavye konusunda uzgunum
bu arada dilek çok geçmiş olsun cnm bazen sıcaktan gözümüz dönüyo soğuk su da içiyoruz duşta alıyoruz sonra yine biz çekiyoruz
.
bu aeada ankaralı anneler buluşuyomu ne zaman ve nerde? o kadarda dikkatli okuyorum atlamışım galiba :bbo:
dilek çok geçmiş olsun cnm
dilek geçmiş olsun canım.
ist. lu anneler anket actım cevap veren olmamıs bulusma için. bir bakın.
ahhh canımmm çok geçmiş olsun hastalanmış benim güzel arkadaşım gelim de çorba yapım sana ama çıkmışsınn yaa ...:1no2: sana özel mesaj attım umarım görmüşsündür.benim için bi değişiklik yok buluşma ile ilgili sanırım şenay için de sorun yoktu. yaaa bu arada diğer ANKARALI nisan anneleri buluşmaya gelecekmi kimseden ses çıkmadı da merak ettim.umarım herkes iyidir bende 2-3 gündür giremiyordum neyse oğlum kucağımda şu an tek elimle de yazmak zor oluyor ayyyy tepeme çıkacak nerdeyseeben çıkım şimdilik sonra görüşürüz kızlarrr.
canım çok geçmiş olsun..
çocukla hasta olmakda çok zormuş uyanmasında biraz daha dinleneyim diye yüzüne bakıyorum bende sabahtan beri yatıyorum bugün hiç keyfim yok canım oğlumda sağolsun beni hiç üzmedi güzel gezel uyuyor..
aman daha fazla ilerlemeden iyileşirsin umarım...
dilek yine mi hastasın cnm ya çocuklarından daha çok hastalanıyorsun sen geçmiş olsun:)
Dilek geçmiş olsun canım.Çabuk atlatırsın umarım.
eveeett ben de bi kaç resim ekleyim.... sanırım becerebilirim.. diğer topikte oldu:)
kızlar bişey sorcam ya bu sitede reklamı verilen apple3 varya emzirenlerde kullanabilirmiş
ciddi derecede yağ yakıyormuş
benim basen ve göbeklerim felaket durumda acile yok etmem lazım
bugün alışveriş merkezinde iice psikolojim bozuldu hatunlar giymiş mini etekleri incecik vücut bide kendime baktım aynada çok moralim bozuldu yaa
bu apple 30dan alsammki ne diosunuz siz
canım ya bence sende diyet miyet yapma bu yorgunluğasanırım emziriyorsun hala sultan o zaman alma sabret biraz daha....yarından itibaren bende rejim yapmaya karar verdim......çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun 1 kilo altına düşmüştüm 63 olmuştum ama şimdi 65 çıkıyorum çok canım sıkıldı...acil bu duruma el atmak niyetindeyim böyle olmayacak.....
yorucu haftasonlarından yorucu olacak haftaiçine doğru gidiyoruz şükür....sözde haftasonları çalışmıyorum istirahat edicem ama nerde yeriem oturalı yarım saat oluyor bu saat oldu dinlenmiş değilim....idil akşamlık uyuzluğunu yaptıktan sonra saat 10 da sızdı...bende şimdi ona mamasını verip yatıcam yarın iş var malum...herkesi öpüyorum bol uykular bebişlere ve güzellllll annişlere
kızlar bişey sorcam ya bu sitede reklamı verilen apple3 varya emzirenlerde kullanabilirmiş
ciddi derecede yağ yakıyormuş
benim basen ve göbeklerim felaket durumda acile yok etmem lazım
bugün alışveriş merkezinde iice psikolojim bozuldu hatunlar giymiş mini etekleri incecik vücut bide kendime baktım aynada çok moralim bozuldu yaa
bu apple 30dan alsammki ne diosunuz siz
günaydınlar olsun kızlar herkeslere......benim yine gece mesaim vardı idil hanımla.....artık sinirlensemde faydasız kendime ediyorum.....3 te kalkıp 5.30 yattı.....tabi bu sürelerin dışındaki uyumalarındada her 30 dakikada bir çevirdim kendisini....çocuk dönmek için yaratılmış resmen....emeklesede rahat etse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?