2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar
almanyadan teyzem geliyo ben annemlere geçiyorum bi kaç gün giremem heralde merak etmeyim
dilekcim buluşmayla ilgili bişi olursa cebim ver sende arasın şeker
öptüm herkesi ençok da sıpaları

tamam canım bende çok giremiyorum siteye değişiklik olursa telefon ederim.

bu söylediklerim benim görüşlerimi içermekle beraber diğer bir çok dr.un da tamamen katıldıgı görüşlerdir. hastanelerde dönen rant savaslarıyla ilgili konunun uzmanıyım. gereksiz film çekimi ile ilgili de istersen buna karsı olan dr.ların adını verebilirim kendilerine ulaşıp konu ile ilgili bilgi alabilir isteyen herkes. ailelerin izni olmadan tabi ki hiç bir tetkik yapılmaz fakat burada söz konusu olan izin değil, karar vermek. yine de konuya değindiğin için teşekkür ederim, gerekli mesajı almıstır herkes umarım.

Son düzenleme:
bu arada dilek çok geçmiş olsun cnm bazen sıcaktan gözümüz dönüyo soğuk su da içiyoruz duşta alıyoruz sonra yine biz çekiyoruz

gerçekten bebekle o sıcakta düşünemiyorum nasıl dayanıyosunuz ya.
umarım eylülde bolbol denize girer yazın acısını çıkarırsın canım.

.

bu aeada ankaralı anneler buluşuyomu ne zaman ve nerde? o kadarda dikkatli okuyorum atlamışım galiba :bbo:

evettt buluşuyor. hala tarih değişmedi ayın 8 inde bende buluşuyoruz
keçiören tarafındayım.umarım sende gelirsin.eğer karar verirsen özelden adresi telefonu veririm canım.

dilek çok geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim canımcım.

dilek geçmiş olsun canım.

ist. lu anneler anket actım cevap veren olmamıs bulusma için. bir bakın.

sağol canım.
bu arada ist. ekibi tarihi değiştiriyor demek.
tabi kalabalık olunca tarih belirlemek daha zor.

yaa komşucum hasta ettim kendimi. ama gittim anneme baktırdım birazda
eşim baktı toparladık sayılır.

gerçekten öyle insan hastalanınca bile tadını çıkaramıyor yahu.
ama benim tatlı oğlumda anladı annesini iki gündür uyuma rekoru kırıyor.

dilek yine mi hastasın cnm ya çocuklarından daha çok hastalanıyorsun sen geçmiş olsun:)

ya sultan gerçekten ya benim hayatımda boğazım şişmez ağrımazdı
bu sene 2. oldu. çocuktan beter oldum ben terli terli su içmek konusunda.

Dilek geçmiş olsun canım.Çabuk atlatırsın umarım.

teşekkür ederim canım. çocuk olunca atlatmasanda atlatmış gibi davranıyosun ah ahh.

eveeett ben de bi kaç resim ekleyim.... sanırım becerebilirim.. diğer topikte oldu:)

geda bu ne tatlı bi bıcırık maşallahopuyorumnanaktan
bizimki hala elinde başka bişey yemiyo

kızlar bişey sorcam ya bu sitede reklamı verilen apple3 varya emzirenlerde kullanabilirmiş
ciddi derecede yağ yakıyormuş
benim basen ve göbeklerim felaket durumda acile yok etmem lazım
bugün alışveriş merkezinde iice psikolojim bozuldu hatunlar giymiş mini etekleri incecik vücut bide kendime baktım aynada çok moralim bozuldu yaa

bu apple 30dan alsammki ne diosunuz siz

bence alma canım ya biraz daha sabret.
ben kayısı kurusu yiyice bile demir daha çok kaka
yapıyo.emzirirken kullanma öyle şeyler derim ben.

sanırım emziriyorsun hala sultan o zaman alma sabret biraz daha....yarından itibaren bende rejim yapmaya karar verdim......çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun 1 kilo altına düşmüştüm 63 olmuştum ama şimdi 65 çıkıyorum çok canım sıkıldı...acil bu duruma el atmak niyetindeyim böyle olmayacak.....
yorucu haftasonlarından yorucu olacak haftaiçine doğru gidiyoruz şükür....sözde haftasonları çalışmıyorum istirahat edicem ama nerde yeriem oturalı yarım saat oluyor bu saat oldu dinlenmiş değilim....idil akşamlık uyuzluğunu yaptıktan sonra saat 10 da sızdı...bende şimdi ona mamasını verip yatıcam yarın iş var malum...herkesi öpüyorum bol uykular bebişlere ve güzellllll annişlere

canım ya bence sende diyet miyet yapma bu yorgunluğa
bide vücut direncin düşer hasta falan olursun.
idilde bu tempo varken sen zaten istesende çok kilo almazsın.
daha yeni hareketlenmeye başladıklarıda düşünülürse kaldır
indir derken gider o iki kiloda.

sultan sen resimlerde gayet iyi görünüyosun boşa kompleks yapma valla benim verilecek çooooooook kilom var ama azcık spor yapsam terlesem yemeden kessem süt gidiyor.o yüzden bugünlerin tadını çıkartıyorum yiyorum dilediğim gibi.bukadar erken komplekslere girmeye gerek yok canım daha 3 ayımız yeni doldu 6 7 ay olsa neyse dicem.sen o mini etekli incecik vücutlu hatnların yanından geçerken al keremi kucağına bunu ben doğurdum die gerimm gerimm geril sengözlerimebaksanab valla ben öle yapiorum kaydirigubbakcemile3

Herkezlere gÜnaydın .... Hafta sonu ıyı kaynatılmıŞ dılek Öncelıkle geÇmıŞ olsun sana sultan bencede bıraz sabret canım rıske atma hem resımlerde gayet ıyı gÖrÜnÜyorsun kafaya takılacak bır kılo problemın yok bence ..... GeÇmıŞ olsun dıleklerını ıleten tÜm arkadaŞlara teŞekkÜr ederım . Zeynep maŞllah gayte ıyı baŞında kı morluktan da ŞıŞmeden de eser kalmadı ..... Fılm Çektırme konusunda epeyce yorumlar yapılmıŞ bıraz gerılımlı konuŞmalar olmuŞ konu bambaŞk yÖnlere kaymıŞ kendı adıma kızımın dÜŞtÜĞÜ yerı ve kafasını ÇarptıĞı yerı gÖrÜnce her halukarda doktora gereksınımı duyardım (annemler gÖtÜrmemıŞ olsalarda dahı) bundan sonrası doktorun vereceĞı karara kalmıŞ ve doktorum fılm kararı verdı nasıl her konuda kendısıne gÜvenıyorsam bu konuda da kendısıne gÜvenrek bu ıŞlemı yaptırırıdım yaptırıldı da .... Konu bunun dıŞına taŞmıŞ gerÇı ama kendı adıma dÜŞen payda bunu sÖyleyebılırım tabı kı radyasyon alacaĞının bılıncındeyım bunun zararlı olacaĞının bılıncındeyım ancak dÜŞtÜkten sonra hemen uyumak ısteyen bır bebek kafasının gÖz kemıĞının kenarına kadar ŞıŞıp morarması hangı anneyı ols tedırgın ederdı dıye dÜŞÜnÜyorum yapılan Şeyın bılınÇsızlık olduĞunu dÜŞÜnmÜyorum ........

günaydınlar olsun kızlar herkeslere......benim yine gece mesaim vardı idil hanımla.....artık sinirlensemde faydasız kendime ediyorum.....3 te kalkıp 5.30 yattı.....tabi bu sürelerin dışındaki uyumalarındada her 30 dakikada bir çevirdim kendisini....çocuk dönmek için yaratılmış resmen....emeklesede rahat etse....

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
ecrin 2 gündür hep ağlıyor doymuyormuş gibi hissediyorum zaten bu ay da az kilo almıştı.
doktorun önerdiği aptamil1 in tadını hiç beğenmedi zaten biberonda ememiyor
tadı daha güzel mama kullanan varsa adı nedir söylerseniz sevinirim
ecrin uyanınca almaya gidicem bir de nuby miydi şu anne göğsü şeklinde olan biberon ondan alıcam
dr.browns bebedor falan hiçbirini emmeyi beceremiyor

selammmm... herkese huzurulu güsel bi gün geçirmeyi nasib etsin Allahım..................

Tuğba Doruk aptamil 1'e bayılıyor ama hatırladığım kadarıyla Can bir ara aptamil 1 i içmek istemiyordu Çiçek de doktoruna sorduğunda Aptamil Milumili verebilirsin demişti.Milumili severek içiyor diye biliyorum ama tabi daha net bilgiyi Çiçek verebilir.Gerçi o da kaç gündür girmiyor sanırım.Sahi nerde bu hatun?

idil e kızma annesi.. pınar son 4 gündür gece 4lere kadar uyumuyo...akşam üstü 3-4 gibi uyanıp o saatlere kadar......... bazen mızı mız bazen ööle duruyo ama uyumuyo... bz de uyumuyoz Allah tan uyuyunca uzun uyuyo.... gece 7 saat:) yani 3.30da yattıysa 10-10.30; 4te yattıysa 11de kalkıyo... bugün 11de uyandı hanım.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…