2009 Nisan Anneleri buraya

valla hangi portreyi görsem sonu tatlıya bağlanıyor.....:)) sizin ki gibi....uyumuyor bizimkide diye başlayan sonunda ama uyuyunca güzel uyuyor diye biten(.....biz hiç 7 saat uyumadık bizim rekor 4 te takıldı kaldı.....artık o 4 te yok.....dönüyor sabah kadar şaka gibi yaa....düşündükçe ağlayasım geliyor.....gözlerim yanıyor artık

ahh arkadaşım yaa valla senin bu uykusuzluk yazılarını okuyunca ben fena oluyorum yazık sana kızlmıyorki bu meleklerede bi gülüşle işlerini hallediyorlar hemen dün gece 04.00 ten sonra bizde senin gibiydik sayılır yarım saat 1 saat aralıklarla sürekli dönmek için mızırdandı gözlerini açmıyo ama sürekli mızır mızır döndürüyorum tık yok uykuya devam yarım saat sonra gene aynı

canım yaaaa ben o zaman hiç konuşmayım Rabbim yardımcın olsun..... bak Nebe suresi'nin "ve cealnee nevmeküm subeetee" ayetini okuyabilirsin İdil eburda bi arkadaş fayda gördüğünü yazmıştı... anlamı biz uykuyu sizin için hayırlı kıldık olması lasım. bizimki gece kaka yapmaya alıştırdı onu bekliyoz biliyom da idil neden bööle ki...

dönmek için mi:) cadı bunlar yaaa... pınar tekerlek gibi Allah tan... tek sorunu poposundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

idilinde sorunu dönmek ve sanırım hiperaktif olucak.....tek bir dakika yattığını bilmiyorum...uyumuyorsa kesin kucakta ve emekleme çabasında......yat bir bakın ama asla....bu arada tavsiyene uyup okucam ayeti saolasın canım

cnm kilom kötü durmuyor ama şu sarkmış göbeğim ve yanlarım çok kötü gösteriyor yani hiç bişey güzel durmuyor üstümde en sonunda kara çarşaf giyip gezcem :))
bence alma canım ya biraz daha sabret.
ben kayısı kurusu yiyice bile demir daha çok kaka
yapıyo.emzirirken kullanma öyle şeyler derim ben.

bende tereddütte kaldım emziriyorum die saolun kızlar mecburen biraz daha ertelesem ii olur

gülşencim ya sen idil anlatırken ben yaşamış gibi oluyorum bana bi uyku hali çöktü canım ya Allah yardımcı olsun
inşallah ilerde bu emeklerinin karşılığını kat kat alırsın sende bizde

sultan yeni bir emre kadar sana güzellik kilo vs. konuşmalarını yasaklıyorum.... kızıııımmm maşallah ben sana nazar değecek diyom sen hala kilo milo kızlar falan diyosun... hele bi geçsin 3 ay daha sen de o çıtırları(!) çatlatırsın "hem ÇITIRIM hem de bu yakışıklı kuzunun ANNESıYıM diye".....

ben de hala 60ım mesela.... eteklere sığamıyom... yada zorla........... pantolon da beli lastikli gibi olanlardan giyiyom yaniii kilolar gidecek inşallah ama biras sabır............

ya emelcim saolsın bidenem
yaa ay ne bileyim yaa ben 64,5 oldum kaldım kilo mühim değil mühim olan şu yağlar şu göbek
sizde göbek varmı kızlar

merhabalar nisan anacıkları..yazılanları okuyorum da kiloları dert eden arkaşlar var.lütfen bunları kendinize sorun etmeyin.bebeklerinizi düşünün.onların anne sütüne en ihtiyacı olduğu dönem.diyet yapıp onları anne sütünden mahrum bırakmayın.kilolar zamanla gider.hem de emziren anneler daha çabuk kilo verirler.siz bu güzel günlerinizin tadını çıkarın..

merhabalar nisan anacıkları..yazılanları okuyorum da kiloları dert eden arkaşlar var.lütfen bunları kendinize sorun etmeyin.bebeklerinizi düşünün.onların anne sütüne en ihtiyacı olduğu dönem.diyet yapıp onları anne sütünden mahrum bırakmayın.kilolar zamanla gider.hem de emziren anneler daha çabuk kilo verirler.siz bu güzel günlerinizin tadını çıkarın..

ya şimdilik herkes de vardır göbek. yani en azından beinm öle:)
sonuçta o devasa göbekten geriye kalanlar ne yaparsak yapalım bu kadar kısa sürede yok olmaz heralde:)

çiçek nerde ya geçmiştede hiç denk gelmedim merak ettim numarasını bilen varsa bi sorun ya en son aile sorunları vardı naptıkii

elevinya bu avardaki resimde ne bikini mi giydirdin boncuğa:)

çiçek in aile sorunları oldğu için aramak istemedim yoksa numarası var hergün giriyor ama çok kalmıyır

elevinya bu avardaki resimde ne bikini mi giydirdin boncuğa:)

çiçek in aile sorunları oldğu için aramak istemedim yoksa numarası var hergün giriyor ama çok kalmıyır

evet teyzesi bikini giydim kızım ama sadece fotomodellik için annem özenmiş almış ama daha cok küçük seneye giyer annne dedim hevesimiz kalamsın diye giydirip resim çektik babasıda kızdı hemen o nee diye:) inşallah düzelir çüçeğin durumlar aklıma takıldı

slm kızlar geçmişi okuyamdım çoookk uzunduu çok şükür evimdeyim çk güsel bi tatil geçirdm önce annemleri yerleştrdk sonr denizlide bi tur attık pamukkale falan sonra aydına geçtik kuşadası didim çok güsel di yaaa kızımda maşşallh gezmeyi pek seviyoo anası gibi zemuszemus gıkı çıkmadı ama en kötüsü annemden ve babamdan ayrılmak olduu çok agladım kızlar şuan bile şoktayım sanki hala annem ler burda oturuyo gibi geliyooo mecbur alışıcam sizler naslsnzzzz

bence de yasak yani. sen öyle diyorsan bizim ölmemiz lazım şuracıkta.

ya emelcim saolsın bidenem
yaa ay ne bileyim yaa ben 64,5 oldum kaldım kilo mühim değil mühim olan şu yağlar şu göbek
sizde göbek varmı kızlar

göbek var hem de nasıl.

bebiş çoook şirin olmuş annesiii :)

Canım valla ne zaman yasemin huysuzluk etse sen aklıma geliyorsun şükrediyorum halime. inşallah bir an önce düzene girer uykusu.

oh ne güzel, sevindim iyi geçtiğine tatilinizin.

bende buralardayım işleri toparlamaya çalışıyorum...biz idille 2 gün kayınvalidede kalıcaz....babamız bu akşam yat gezisinde yarında mesaide.....bizde terasta.))

selam kızlar,

ya bişey sormak istiyorum yoğurt mayalayanlara...mamadan mayalıyoruz demişsiniz peki pastorize mayayla oluyormu? çünkü benim ev yoğurdu mayası bulmam zor...pastorize yoğurttan mayalayan varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi? tabi tutuyorsa!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…