canım ya bence sende diyet miyet yapma bu yorgunluğa
bide vücut direncin düşer hasta falan olursun.
idilde bu tempo varken sen zaten istesende çok kilo almazsın.
daha yeni hareketlenmeye başladıklarıda düşünülürse kaldır
indir derken gider o iki kiloda.
idil e kızma annesi.. pınar son 4 gündür gece 4lere kadar uyumuyo...akşam üstü 3-4 gibi uyanıp o saatlere kadar......... bazen mızı mız bazen ööle duruyo ama uyumuyo... bz de uyumuyozAllah tan uyuyunca uzun uyuyo.... gece 7 saat:) yani 3.30da yattıysa 10-10.30; 4te yattıysa 11de kalkıyo... bugün 11de uyandı hanım.....................
valla hangi portreyi görsem sonu tatlıya bağlanıyor.....:)) sizin ki gibi....uyumuyor bizimkide diye başlayan sonunda ama uyuyunca güzel uyuyor diye biten(.....biz hiç 7 saat uyumadık bizim rekor 4 te takıldı kaldı.....artık o 4 te yok.....dönüyor sabah kadar şaka gibi yaa....düşündükçe ağlayasım geliyor.....gözlerim yanıyor artık
valla hangi portreyi görsem sonu tatlıya bağlanıyor.....:)) sizin ki gibi....uyumuyor bizimkide diye başlayan sonunda ama uyuyunca güzel uyuyor diye biten(.....biz hiç 7 saat uyumadık bizim rekor 4 te takıldı kaldı.....artık o 4 te yok.....dönüyor sabah kadar şaka gibi yaa....düşündükçe ağlayasım geliyor.....gözlerim yanıyor artık
ahh arkadaşım yaa valla senin bu uykusuzluk yazılarını okuyunca ben fena oluyorum yazık sana kızlmıyorki bu meleklerede bi gülüşle işlerini hallediyorlar hemen dün gece 04.00 ten sonra bizde senin gibiydik sayılır yarım saat 1 saat aralıklarla sürekli dönmek için mızırdandı gözlerini açmıyo ama sürekli mızır mızır döndürüyorum tık yok uykuya devam yarım saat sonra gene aynı
canım yaaaa ben o zaman hiç konuşmayımRabbim yardımcın olsun..... bak Nebe suresi'nin "ve cealnee nevmeküm subeetee" ayetini okuyabilirsin İdil eburda bi arkadaş fayda gördüğünü yazmıştı... anlamı biz uykuyu sizin için hayırlı kıldık olması lasım. bizimki gece kaka yapmaya alıştırdı onu bekliyoz biliyom da idil neden bööle ki...
cnm kilom kötü durmuyor ama şu sarkmış göbeğim ve yanlarım çok kötü gösteriyor yani hiç bişey güzel durmuyor üstümde en sonunda kara çarşaf giyip gezcemsultan sen resimlerde gayet iyi görünüyosun boşa kompleks yapma valla benim verilecek çooooooook kilom var ama azcık spor yapsam terlesem yemeden kessem süt gidiyor.o yüzden bugünlerin tadını çıkartıyorum yiyorum dilediğim gibi.bukadar erken komplekslere girmeye gerek yok canım daha 3 ayımız yeni doldu 6 7 ay olsa neyse dicem.sen o mini etekli incecik vücutlu hatnların yanından geçerken al keremi kucağına bunu ben doğurdum die gerimm gerimm geril sengözlerimebaksanab valla ben öle yapiorum kaydirigubbakcemile3
bence alma canım ya biraz daha sabret.
ben kayısı kurusu yiyice bile demir daha çok kaka
yapıyo.emzirirken kullanma öyle şeyler derim ben.
sanırım emziriyorsun hala sultan o zaman alma sabret biraz daha....yarından itibaren bende rejim yapmaya karar verdim......çünkü doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun 1 kilo altına düşmüştüm 63 olmuştum ama şimdi 65 çıkıyorum çok canım sıkıldı...acil bu duruma el atmak niyetindeyim böyle olmayacak.....
yorucu haftasonlarından yorucu olacak haftaiçine doğru gidiyoruz şükür....sözde haftasonları çalışmıyorum istirahat edicem ama nerde yeriem oturalı yarım saat oluyor bu saat oldu dinlenmiş değilim....idil akşamlık uyuzluğunu yaptıktan sonra saat 10 da sızdı...bende şimdi ona mamasını verip yatıcam yarın iş var malum...herkesi öpüyorum bol uykular bebişlere ve güzellllll annişlere
ya emelcim saolsın bidenemsultan yeni bir emre kadar sana güzellik kilo vs. konuşmalarını yasaklıyorum.... kızıııımmm maşallah ben sana nazar değecek diyom sen hala kilo milo kızlar falan diyosun... hele bi geçsin 3 ay daha sen de o çıtırları(!) çatlatırsın "hem ÇITIRIM hem de bu yakışıklı kuzunun ANNESİYİM diye".....
ben de hala 60ım mesela.... eteklere sığamıyom... yada zorla........... pantolon da beli lastikli gibi olanlardan giyiyomyaniii kilolar gidecek inşallah ama biras sabır............
elevinya bu avardaki resimde ne bikini mi giydirdin boncuğa:)
çiçek in aile sorunları oldğu için aramak istemedim yoksa numarası var hergün giriyor ama çok kalmıyır
sultan yeni bir emre kadar sana güzellik kilo vs. konuşmalarını yasaklıyorum.... kızıııımmm maşallah ben sana nazar değecek diyom sen hala kilo milo kızlar falan diyosun... hele bi geçsin 3 ay daha sen de o çıtırları(!) çatlatırsın "hem ÇITIRIM hem de bu yakışıklı kuzunun ANNESİYİM diye".....
ben de hala 60ım mesela.... eteklere sığamıyom... yada zorla........... pantolon da beli lastikli gibi olanlardan giyiyomyaniii kilolar gidecek inşallah ama biras sabır............
ya emelcim saolsın bidenem
yaa ay ne bileyim yaa ben 64,5 oldum kaldım kilo mühim değil mühim olan şu yağlar şu göbek
sizde göbek varmı kızlar
evet teyzesi bikini giydim kızım ama sadece fotomodellik için annem özenmiş almış ama daha cok küçük seneye giyer annne dedim hevesimiz kalamsın diye giydirip resim çektik babasıda kızdı hemen o nee diye:) inşallah düzelir çüçeğin durumlar aklıma takıldı
idilinde sorunu dönmek ve sanırım hiperaktif olucak.....tek bir dakika yattığını bilmiyorum...uyumuyorsa kesin kucakta ve emekleme çabasında......yat bir bakın ama asla....bu arada tavsiyene uyup okucam ayeti saolasın canım
slm kızlar geçmişi okuyamdım çoookk uzunduu çok şükür evimdeyim çk güsel bi tatil geçirdm önce annemleri yerleştrdk sonr denizlide bi tur attık pamukkale falan sonra aydına geçtik kuşadası didim çok güsel di yaaa kızımda maşşallh gezmeyi pek seviyoo anası gibi zemuszemus gıkı çıkmadı ama en kötüsü annemden ve babamdan ayrılmak olduu çok agladım kızlar şuan bile şoktayım sanki hala annem ler burda oturuyo gibi geliyooo mecbur alışıcam sizler naslsnzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?