selam kızlar,
ya bişey sormak istiyorum yoğurt mayalayanlara...mamadan mayalıyoruz demişsiniz peki pastorize mayayla oluyormu? çünkü benim ev yoğurdu mayası bulmam zor...pastorize yoğurttan mayalayan varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi? tabi tutuyorsa!!
selam herkese size bişey sormak istiyorum bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz ben kafayı yemek üzereyimde benim oğlum 3 ayına kadar ayakta sallayınca uyuyıdu son 15 gündür ayağa aldığım anda kıyamet kopartıyo hadi memede uyusun diyorum yok karnını doyuruyo memeyi bırakıyo kollarımda sallıyorum imkansız uyumuyo ağlıyo artık uykusuzluktan sürekli ağlıyo ve ağlayarak sızıyo bazen çok üzülüyorum ööle ağlamasına ne onda hal kalıyı ne bende yorgunluktan uyutmak tam bi işkence oldu napıcam ben yaa(
valla hangi portreyi görsem sonu tatlıya bağlanıyor.....:)) sizin ki gibi....uyumuyor bizimkide diye başlayan sonunda ama uyuyunca güzel uyuyor diye biten(.....biz hiç 7 saat uyumadık bizim rekor 4 te takıldı kaldı.....artık o 4 te yok.....dönüyor sabah kadar şaka gibi yaa....düşündükçe ağlayasım geliyor.....gözlerim yanıyor artık
benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:
ben mamadan mayalamadım canım pastorize sütten yaptım ve pastorize yoğurt kullandım....100 cc süte 2 çay kaşığı yoğurt koydum....yoğurda biraz süt ekleyip krema kıvamına getirdim ve süte kattım....bu arada sütün sıcaklığı serçe parmağımızı değdirmizde ancak 7 ye kadar sayabilme sıcaklığıydı....çok güzel tuttu aradım şimdi kızımı hepsini yemiş...eve gider gitmez yeniden mayalıcam....
benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:
:)gençmiş kaynanan
benim kendi annem 55 yaşında face bok lu hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?