2009 Nisan Anneleri buraya

ben mamadan mayalamadım canım pastorize sütten yaptım ve pastorize yoğurt kullandım....100 cc süte 2 çay kaşığı yoğurt koydum....yoğurda biraz süt ekleyip krema kıvamına getirdim ve süte kattım....bu arada sütün sıcaklığı serçe parmağımızı değdirmizde ancak 7 ye kadar sayabilme sıcaklığıydı....çok güzel tuttu aradım şimdi kızımı hepsini yemiş...eve gider gitmez yeniden mayalıcam....

c.tesi - pazar - pazartesi forum kalabalık olmuyor, sohbet olmuyor. h. sonu gezmede oldugumuzdan, p. tesi de hafta sonunda yapılamayan işlerin yapılmasından dolayı sanırım...

çiçek de yok ki şöyle bir kaynana muhabbeti dönsün topic de, di mi ama? :))

selam herkese size bişey sormak istiyorum bebeğinizi nasıl uyutuyosunuz ben kafayı yemek üzereyimde benim oğlum 3 ayına kadar ayakta sallayınca uyuyıdu son 15 gündür ayağa aldığım anda kıyamet kopartıyo hadi memede uyusun diyorum yok karnını doyuruyo memeyi bırakıyo kollarımda sallıyorum imkansız uyumuyo ağlıyo artık uykusuzluktan sürekli ağlıyo ve ağlayarak sızıyo bazen çok üzülüyorum ööle ağlamasına ne onda hal kalıyı ne bende yorgunluktan uyutmak tam bi işkence oldu napıcam ben yaa(

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/291129-2009-nisan-bebeklerini-uyutma-sekilleri.html
canım ben böyle bi tpic açmıştım belki yardımcı olur sana

canım seni öyle iyi anlıyorumki benim kızımda en az seninki kadar uykusuz kuduruk
bi kızdı. 72 saat uyumadığımı bilirim.iki saat uğraşırdım 5 dakika uyurdu.
ne ev işi ne yemek hiçbişey yapamazdım ev dandiniydi.benim uykusuzluktan piskolojim berbattı.koçişe bile sardırıyodum valla kafayı.sallamaktan deliye dönüyodu sıpa ama gözler kocaman kocaman açık oluyodu.tam uyudu diye yatırıyodum odadan çıkmadan çiyaklıyodu.hiç yere yatırıpta etrafa baktığını falan hatırlamıyorum ve daha neler neler..
amaaaaaaaaaa o benim prensesim şimdi inanılmaz anlayışlı tatlı bir hanımefendi olduki
bana o günleri unutturup bide kendine kardeş yaptırdı.
eminim sende emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın.
bazı bebekler böyle oluyor durumu kabul edip kendini olabildiğince
strese sokmamak yapabileceğin tekşey ne yazıkki.

benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:

kaydirigubbakcemile3
benim çakma kaynana facebooka üye olmuş arkadaşlık isteği göndermiş :roflol:
balkondan atlasam o da atlarmı acep delikafadulden
buraya da üye olursa şaşırmıcam vallahi :roflol:

helal olsun senın kayganaya diyorum başkada biş demiyom diyemiyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaynana genç olunca böyle oluyo 39 yaşında daha benden 13 yaş büyük kaynanam var haliyle en büyük zevki benimle aşıkatmak

çok teşekkür ederim..bende hemen eşime sipariş verdim organik pastörize süt aldırdım bide yoğurt kalmamıştı onu aldırdım..denicem birazdan.

bu arada emir kuduruğu delirtti beni bugün ve intikamım çok acı oldu!! sabah 7.30 da uyandı ve bi daha da uyutamadım akşama kadar..eşim işten gelince biraz işimiz vardı arabasına koyup dışarı çıktık hemde belki biraz uyur dedik..eh yine uyumadı..9 a doğru eve geldik denedik yine uyumayınca saçlarına zeytinyağı sürdüm, tam banyosunu hazırlıyodum ki babasının omzunda uyuya kaldı..tabi o noktaya kadar ağlamaktan telef oldu..ama artık çok geçti çünkü kafasını yağlamıştım uyandırıp bağırta bağırta yıkadım..yatırdık ondan sonra ama bu gece işimiz var, gündüz uyumazsa gece de adam gibi uyumuyo..işin kötüsü sabah erkenden bizde olurmuş görümcemler..offf of allahım bana sabır ver rabbim :Saruboceq:

gunaydın nisan anacıkları
benım kendi anamla kayganam arasında 1 yas fark var daha 2 side 50 yok ama anam değilde kayganam pek bi kıskanc

günaydın kızlar yaa 2 gündür 5 saat spor falan yapıyomuş gibiyim çok yorgunum çook elanın gazı bu arada 4. ayımız bitti hala var yaa ( bir de gündüz uyku saatini 1 ,5 saate indirmesi beni mahvetti çok şükür bu seferde gece uyuyo ama gündüz uyumayan gazlı çocuk ne yapar kucaktan inmez ( kol kası yaptım valla 2 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…