2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar merek etmeyin çoçuklar bir ayaklansın .. siz o zaman görün kiloyu..

dün yiğenim (1.5 yaşında) annemdeydi, annesi çalışıyor... ((bu arada kardeşim hamileyken 20 kilo aldı. şimdi 36 beden pantolanlara giriyor.. bana inat yapıyor biraz..:)))

diyecem dün kıçımın üstüne oturamadım hiç..
emirle ilgilen - sonra baran bey...
bu tempo hergün olsa kilomu dayanır anacım.

kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibi halası kucağına alınca çocuk bööle oluo

:roflol::roflol::roflol: çiçek sen bi alemsin yaa nerden aklına geldi birde nasıl yakaladın bu pozu çok güldüm yaaa Eee hadi bakalım bugün belli olacaktı dimi hayırlısı inşallah dış gebelik değildir de boşu boşuna kürtaj olmana gerek kalmasın barii.Bu arada bi yerde okumuştum erkek bebeklerin oluşumunda spermin anne rahminin en derinlerinde döllenebiliyomuş kızlarda ise çok derine gerek kalmıyo spermin yüzeyinde olması bile hamile kalmana sebepmiş demek istediğim hani şu yastık filan kullanılıyo ya kız bebeklerde gerek yokmuş yani :kedi::kedi:

arzu şimdi şenayla konuştuk bizim buluşma şimdilik ertelendi.
ama ben mercimek köftesi ve börek yaptım.
hadi gel şimdi çay içelim.
yoksa ben kendi başıma yiyip şişcemmmm

aliyecim hiç problem yok hele bebekken sabahtan bi yapıyordum 100 cc çayı akşam gece uykusuna geçiyordu hala bitiremiyordu doğal olarak yani en azından ben veriyordum

vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek

canım bende senden farksız değilim 80 kilo hamile kaldım 98 le doğuma gittim 88 kiloya kadar indim şimdide kilo almaya başladım offfffff 93 oldum işte diyetisyene başlıycamda bakalım inşallah işe yarar bende diyordum 80 inde altına inerim nerddeee 80 ini görsek bariii

yalnız değilmişim :sm_cool: bende 98 le doğuma girdim :kedi: bende 65 70 arası olmalıyım evlendiğimde öyleydim kocam zayıf olmamı istemiyo evlendiğimiz zamanki gibi istiyor :kedi::kedi:

vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek

inanamıyorum yaa... 50 kilo mu aldın yani.. ay canım yaa, nasıl taşıdın sen kendini öyle, iyi bir şey olmamıs beline ayaklarına falan.. maşallahın var vermişsin yine, bak şurda bir şey kalmamıs eski kilona

kızlar takmayın kıloları bu kadar 6 aydan sonra sıpalar ayaklanınca veririz guzelcene peşleriinde koşmaktan

yalnız değilmişim :sm_cool: bende 98 le doğuma girdim :kedi: bende 65 70 arası olmalıyım evlendiğimde öyleydim kocam zayıf olmamı istemiyo evlendiğimiz zamanki gibi istiyor :kedi::kedi:

ben de 80 le kaldım 96 ile doguma girdim en son 85 kiloydum ama tartılmadım ne zamandır inşallah almamısımdır :kedi: boyum 1.69 benim de 65-70 olmam lazım yaa.. ben de evlendiğimde öyleydim...

valla ben 60 hamile kaldım 75 le doğuma girdim 61 e indim ama sankım yukselişe geçtim bu ara 62 oldum

bir de bende göbek kaldı kızlar yaa.. ben kiloluyken bile göbegim olmazdı öyle dışarda, bütün vücuduma alırdım ama şimdi bariz kocaman bir göbek kaldı mafoldumben

amiiiiiiiiiiiiin cuma vakti hürmetine Allahım bütün nisan analarına kilo vermek nasip et

aminnnnnnnnnnnnnnnn................

Allahımmmm bana çifter çifter doğurmayı nasip ettin çok şükür kilolarıda üçer beşer onar vermeyi nasip etttttttt

amin....................................

allah hepimizin gönlüne göre versin........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…