kızlar biraz gülün diye bu fotoyu ekliyorum bizim cancan halasını çok seviyo resimden anlaşılacağı gibihalası kucağına alınca çocuk bööle oluo
amin cnm amin ne güzel bir dua
sana da hayırlı cumalar cnm.
buarada unuttum herkese günaydın
cnm ya benim kızım gündüz çok az uyuyo bu yüzden de huysuz oluyo. istediğim gündüz bir defa da olsa biraz uzun uyuması. acaba gündüz bu çaydan bi kere versem uyku için işe yararmı.
haftaya da tatile gidicez fethiyeye sırf arabada durmuyo ve gündüz uyumuyo diye gece yolculuğu yapıcaz.dr a da sorucam en azından gündüz arabada uyuması için ne verebilirim diye
arzu şimdi şenayla konuştuk bizim buluşma şimdilik ertelendi.
ama ben mercimek köftesi ve börek yaptım.
hadi gel şimdi çay içelim.
yoksa ben kendi başıma yiyip şişcemmmm
Ay aslında iyi oldu ertelenmesi benim oğlan uyuyor uyansın gelirim canım
vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek
ohh ohh yeyyin gari........ne güzel yakın yakın gidip geliyosunuz
canım bende senden farksız değilim 80 kilo hamile kaldım 98 le doğuma gittim 88 kiloya kadar indim şimdide kilo almaya başladım offfffff 93 oldum işte diyetisyene başlıycamda bakalım inşallah işe yarar bende diyordum 80 inde altına inerim nerddeee 80 ini görsek bariii
vercez vercez merak etmeyin 6 aydan sonra daha hızlı veriliyomuş diye duydum ben 88 le hamile kaldım 138 oldum hayy maşalllaaaaaaaaaaah şimdi 94 üm önceden her hafta bi kilo veriyodum 3 haftadır tık yok bakalım nolcek
canım bende senden farksız değilim 80 kilo hamile kaldım 98 le doğuma gittim 88 kiloya kadar indim şimdide kilo almaya başladım offfffff 93 oldum işte diyetisyene başlıycamda bakalım inşallah işe yarar bende diyordum 80 inde altına inerim nerddeee 80 ini görsek bariii
yalnız değilmişim :sm_cool: bende 98 le doğuma girdim :kedi: bende 65 70 arası olmalıyım evlendiğimde öyleydim kocam zayıf olmamı istemiyo evlendiğimiz zamanki gibi istiyor :kedi::kedi:
kızlar takmayın kıloları bu kadar 6 aydan sonra sıpalar ayaklanınca veririz guzelcene peşleriinde koşmaktan
amiiiiiiiiiiiiin cuma vakti hürmetine Allahım bütün nisan analarına kilo vermek nasip et
Allahımmmm bana çifter çifter doğurmayı nasip ettin çok şükür kilolarıda üçer beşer onar vermeyi nasip etttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?