ben 55 kiloydum sigarayı bıraktım 63 kilo oldum.63 le hamile kaldım 81 kiloyla doğuma girdim.şuanda 67 kiloyum.tekrar 55 olmak istiyorum ama çok yiyiyorum yaaa bende bu yemek konusunda irade sıfır.nasıl olcak bilmiyorum valla zemuszemuszemuszemus
ben 55 kiloydum sigarayı bıraktım 63 kilo oldum.63 le hamile kaldım 81 kiloyla doğuma girdim.şuanda 67 kiloyum.tekrar 55 olmak istiyorum ama çok yiyiyorum yaaa bende bu yemek konusunda irade sıfır.nasıl olcak bilmiyorum valla zemuszemuszemuszemus
valla ben de yemekten kendimi alıkoyamıyorum. gerci emzirme döneminde böyle oluyor zaten ama ben ezelden beri böyleyim. yemek yapmayı, yemeyi çok seviyorum. dün aksam markete gittik, eşim baktı söyle bir faturaya, seni hiç tanımayan birine su faturayı versem bu kişi kaç kilo diye kimse 80 den asagı rakkam söylemez dedi :kedi: ama naapiim yaa, yaşamak için yiyenlerden değil yemek için yaşayanlardanım ben...
aynen bende homini homini yiyorum cokacimcoook hamile kalınca tek tük içtiğim sigarayı bıraktım bugünlerde canım çok istiyo da direnmekteyim
be bu topiğe ne zmn girsem kimse bnmle konuşmuoyo evet yeni üye olmuş olabilirim aranıza yeni kişilerin briden girmesini yadırgamışda olabilirsiniz fakat bende bi nisan annesi olarak sizinle görüşlerimi ve yaşadığımız her türlü soruna ortak olmak istemiştim bi daha buraya yazacağımıda sanmıyorum şimdiye kdr bnmle sohbet eden arkadaşlarada tşkler
bende senin gibiyim şirvan.bende anlamıyorum bu yüzden konuyada yorum yapamıyorum.biz 6.aydan sonra başlıcaz artık arkadaşlar bizimle paylaşırlar tecrübelerini.
doktor demir verdi bu gidişimizde.sizlerede başlattımı doktorunuz?
:roflol::roflol::roflol: çiçek sen bi alemsin yaa nerden aklına geldi birde nasıl yakaladın bu pozu çok güldüm yaaa Eee hadi bakalım bugün belli olacaktı dimi hayırlısı inşallah dış gebelik değildir de boşu boşuna kürtaj olmana gerek kalmasın barii.Bu arada bi yerde okumuştum erkek bebeklerin oluşumunda spermin anne rahminin en derinlerinde döllenebiliyomuş kızlarda ise çok derine gerek kalmıyo spermin yüzeyinde olması bile hamile kalmana sebepmiş demek istediğim hani şu yastık filan kullanılıyo ya kız bebeklerde gerek yokmuş yani :kedi::kedi:
be bu topiğe ne zmn girsem kimse bnmle konuşmuoyo evet yeni üye olmuş olabilirim aranıza yeni kişilerin briden girmesini yadırgamışda olabilirsiniz fakat bende bi nisan annesi olarak sizinle görüşlerimi ve yaşadığımız her türlü soruna ortak olmak istemiştim bi daha buraya yazacağımıda sanmıyorum şimdiye kdr bnmle sohbet eden arkadaşlarada tşkler
bir de bende göbek kaldı kızlar yaa.. ben kiloluyken bile göbegim olmazdı öyle dışarda, bütün vücuduma alırdım ama şimdi bariz kocaman bir göbek kaldı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?