2009 Nisan Anneleri buraya

demirim alınma canım banada bazen cvp gelmiyo hiç takmıyom valla ayrıca bak ben eski üyeyim.......................

selinay2002 aysunsudeNAZ burcuarda demirim sinemsin sengün ugly zeyno5 şanay şirvan maşallah çok kalabalığız ama yazan yok baksanıza .....................

yaa cnmda sıkılıyo sıcak bi yandan demir emerken sorun çıkarıyo birini emiyo diğerini emmiyo kilo alıcakmı die endişe ediorum eşim şehir dışında öffffffffffffffffffffffffffff

canım bu iştahsızlık sorunu bizde de var ya!
zorla içirmeye çalışıyorum.
çok ağladığımı hatırlıyorum bu çocuk aç diye.
tamam havalar sıcak ama böyle aç durulmazki 5-6 saat aç kalıyor bende dayanamıyorum.
biberon ağzına girdiği gibi başlıyor ağlamaya.
az önce eşimle dr.umuza götürdük oğlumu.
ama muaynanesine 5 ten sonra gelicekmiş bizde 5 ten sonra gidicez bakalım ne dicek.
en azından bir çözüm bir tavsiyede bulunsun.

bende ağlıyorum biberonlada vermek istemiyorumona alışır diye sıpa kaşıkla güzel içiyo belki kucağıma aldığımda sıcak oluyo diye yatırıyorum o zmnda içiyo ama söylene söylene çok yoruluyorum bazen tükeniyorum ama yinede yılmicam yaa aç aç dolaşıyo valla dr.dan sonra yazarsan sevinirim fikir edinmiş olurum

yaa cnmda sıkılıyo sıcak bi yandan demir emerken sorun çıkarıyo birini emiyo diğerini emmiyo kilo alıcakmı die endişe ediorum eşim şehir dışında öffffffffffffffffffffffffffff

eşin şehir dışında diye bize sarıyon anlaşıldı seni nazlı seni

selinay2002 aysunsudeNAZ burcuarda demirim sinemsin sengün ugly zeyno5 şanay şirvan maşallah çok kalabalığız ama yazan yok baksanıza .....................

ben yemek yapıyorum bir yandan ,,, o yüzden devamlı yazamıyorum..

insan anne olunca olur olmaz alınmaya baslıyor her şeye işte.. için rahat olsun öyle bir şey yok canım.

benimkinin de öyle bir haftalık bir dönemi oldu, geçti. dr. umuz normal bir dönem oldugunu söyledi.

2 gün önce uyutmuştum bizimkini bi süre sonra bi baktım bu halde.artık çok kaydırıyo kendini.bi daha baglamadan bırakmıcam valla

bnmki 3.5 aylık kaç saat arayla içireyim sizce 3 saatten önce verirsem ağlıyo almıyo bazen 2.5 saat bekliyorum dr.da 3-3.5 saat arayla ver demişti sizinkiler ne alemde?

mutlaka yazıcam canım hepimizin bebekleri var ve fikir edincez.
ben dikkatini dağıtıp içirmek için neler yapıyorum neler.
bana dr.um daha önce 3-4 saat arayla besle artık demişti.
onu da denedim ama fayda etmedi.mafoldumben
sinirlerim yıpranıyor artık .
her öğün kandırma çabalarıdelikafadulden
artık dr.umunda bu işten anlamadığını düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
iyi anlatılan başka çocuk dr.u var ona götürcez.
umarım bir çare bulur

nasıl ya!inanmıyorum dalga geçiyosun:uhm:

yok kız ne dalgasııııııııııı doğru bende kendimi hep zayıf bi insan olarak canlandırıyorumda gözümü bi acıyorum aaaa ne göreyimmmmm aynaya sığmıyorum:))))))
belimede ayaklarımada oldu şekerim ödemlerimi çok zor attım 9 ayı evde yatarak geçirdiğim için şiştim birazda

kızma şekerim sohbet edenlere teşekkür ettiğine göre birileri konuşmuş demekki bizde öyle başka topiklerdeki gibi yeni gelenle konuşmama gibi çocukca şeyler yok sadece hamileliğimizi ilk öğrendiğimiz günlerden beri bir aradayız doğal olarak birbirimiz hakkında daha çok şey biliyoruz telde msn de de görüşüyoruz sende bizimle vakit geçirdikce öyle insan ayıran bi tipler olmadığımızı anlarsın biz bugüne kadar bi kişiyi istemedik oda bidaha giremedi zaten yani seni istemesek gayeeeeet açık belli ederiz üzülme bak saat 9 dan beri sitede görünüyorum ama nerdeeeeeeeee daha yeni cevap yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…