- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
yaa cnmda sıkılıyo sıcak bi yandan demir emerken sorun çıkarıyo birini emiyo diğerini emmiyo kilo alıcakmı die endişe ediorum eşim şehir dışında öffffffffffffffffffffffffffff
canım bu iştahsızlık sorunu bizde de var ya!
zorla içirmeye çalışıyorum.
çok ağladığımı hatırlıyorum bu çocuk aç diye.
tamam havalar sıcak ama böyle aç durulmazki 5-6 saat aç kalıyor bende dayanamıyorum.
biberon ağzına girdiği gibi başlıyor ağlamaya.
az önce eşimle dr.umuza götürdük oğlumu.
ama muaynanesine 5 ten sonra gelicekmiş bizde 5 ten sonra gidicez bakalım ne dicek.
en azından bir çözüm bir tavsiyede bulunsun.
yaa cnmda sıkılıyo sıcak bi yandan demir emerken sorun çıkarıyo birini emiyo diğerini emmiyo kilo alıcakmı die endişe ediorum eşim şehir dışında öffffffffffffffffffffffffffff
selinay2002 aysunsudeNAZ burcuarda demirim sinemsin sengün ugly zeyno5 şanay şirvan maşallah çok kalabalığız ama yazan yok baksanıza .....................
be bu topiğe ne zmn girsem kimse bnmle konuşmuoyo evet yeni üye olmuş olabilirim aranıza yeni kişilerin briden girmesini yadırgamışda olabilirsiniz fakat bende bi nisan annesi olarak sizinle görüşlerimi ve yaşadığımız her türlü soruna ortak olmak istemiştim bi daha buraya yazacağımıda sanmıyorum şimdiye kdr bnmle sohbet eden arkadaşlarada tşkler
ne biliyim her zmn aynı şey olunca bana kasıt var gibi oldu ya da ben öyle hissettim haklısınız bebişlerin ne zmn ne yapacağı belli olmuyo ama hep bana denk geldi demekki ben genelde oğlum uyuduktan sonra dışarıda çıkamadığım için bilg. başına geçiyorum ne biliyim öyle estiler işte tşkler
canım bu iştahsızlık sorunu bizde de var ya!
zorla içirmeye çalışıyorum.
çok ağladığımı hatırlıyorum bu çocuk aç diye.
tamam havalar sıcak ama böyle aç durulmazki 5-6 saat aç kalıyor bende dayanamıyorum.
biberon ağzına girdiği gibi başlıyor ağlamaya.
az önce eşimle dr.umuza götürdük oğlumu.
ama muaynanesine 5 ten sonra gelicekmiş bizde 5 ten sonra gidicez bakalım ne dicek.
en azından bir çözüm bir tavsiyede bulunsun.
seni nazlı nisan annesi seni.a.s.
bende ağlıyorum biberonlada vermek istemiyorumona alışır diye sıpa kaşıkla güzel içiyo belki kucağıma aldığımda sıcak oluyo diye yatırıyorum o zmnda içiyo ama söylene söylene çok yoruluyorum bazen tükeniyorum ama yinede yılmicam yaa aç aç dolaşıyo valla dr.dan sonra yazarsan sevinirim fikir edinmiş olurum
nasıl ya!inanmıyorum dalga geçiyosun:uhm:
yok kız ne dalgasııııııııııı doğru bende kendimi hep zayıf bi insan olarak canlandırıyorumda gözümü bi acıyorum aaaa ne göreyimmmmm aynaya sığmıyorum:))))))şenaycım yanlış anlama sakın. kilona bişey dediğim yok. 138 e çıktığını bilmiyodum sadece. o kadar zamandır burdayız ilk defa duydum da ona şaşırdım. nedense ben seni gözümde zayıf bi insan olarak canlandırmışım
belimede ayaklarımada oldu şekerim ödemlerimi çok zor attım 9 ayı evde yatarak geçirdiğim için şiştim birazdainanamıyorum yaa... 50 kilo mu aldın yani.. ay canım yaa, nasıl taşıdın sen kendini öyle, iyi bir şey olmamıs beline ayaklarına falan.. maşallahın var vermişsin yine, bak şurda bir şey kalmamıs eski kilona
be bu topiğe ne zmn girsem kimse bnmle konuşmuoyo evet yeni üye olmuş olabilirim aranıza yeni kişilerin briden girmesini yadırgamışda olabilirsiniz fakat bende bi nisan annesi olarak sizinle görüşlerimi ve yaşadığımız her türlü soruna ortak olmak istemiştim bi daha buraya yazacağımıda sanmıyorum şimdiye kdr bnmle sohbet eden arkadaşlarada tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?