2009 Nisan Anneleri buraya

muhasebecii nisan anaları bana yardm edinnnn bu muh. yüzünden okulu bırakıcm nerdeysee nasl ögrenicmmmmmm kurs olsa gitcm ama o da yok bı sıpaylada ünv gidilmezzzz şaştım kaldımmmmmmm

sabah takipteydim de ecrini uyuturken uyumuşum oturduğum yerde kociş de evdeydi almış yatırmış ecrini bana da rahat uzan demiş hatırlamıyorum bile koltukta uzanıp uyumaya devam etmişim gece uyutmadı sıpa ne yapim kalkınca birde baktımki ohooooooooooooo geçmiş oku oku bitmedi

çiçek için hayırlısı buymuş artık çok dikkatli olur çok korktu kızcağız

slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((

baaşın sağolsun canım allah yattığı yerde dinlerndirsin

başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım.....................

canım başınız sağolsun..allah sabır versin...
mekanı cennet olur inş...

benim ananemde vefat edeli bugün tam 1 ay olmuş...zaman ne cabuk geçiyor...

ayy canmm benm yaa allah rahmet eylesin :Saruboceq:

kızlar bu sabah kayınvalidem aradı keremi sormak için hep arar
bende iyi dedim mamasını yedi oyun oynuyor hemen
aaaaaa mama mı veriyosun meme versene hep mama verme çocuk anne sütü içsin en azından 6 ay bilmem ne
anne diyorum doymuo ağlıyo uyumuyo diyorum biraz göğsüm dolsun öyle veriyorum diyorum
ay yok öle olmazmış o da öle yapmış sütü gitmiş
süt çektikçe gelirmiş anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo en sonunda
yani anne sende herşeye çok karışıyosun dedim kadın bi suraksadı
ben onun annesiyim sizden daha çok ben düşünürüm bütün gün çocukla ben beraberim görüyorum dedim hep aynı şeyleri söylüyosun dedim

ne biçim konuşuyosun sen kaynananla dedi
kim veriyo sana bu aklları demezmi
eminim annemi kastediyodur günahını alıyor
kötü bişeymi dedim ,dedim
fazlada hatırlamıyom sonra görüşürz diye kapadık telleri

ama artık burama kadar gelmişti
dayanamadım söledim yani

ayy canm yaaa karışıyolar işte en ii onlar biliyo yaaa akşama kadr biz ilgileniyoruz sıplarla ii hallerini kötü hallerini biz biliyoruz davulun sesi uzaktan hoş gelir ya millete sen sıkma canını

kız nazarmı deydi,, siz ne güzel anlaşıyordunuz kayınvalidenle... gözemi geldin acaba.
bak işte güzelim ne kadar da olsa kayınvalide işte.. senin o söylediğin sözde bişey yok ama.. o büyütür durur artık..
halbuki annelerimize neler diyoruz..

canım bozma moralini herkes bişeyler söyleyip duruyo zaten ohoo bana neler söylüyolar bi bilsen... sonra düzelir yine aranız merak etme

kızlar oğlumu kendi dr.u dışında çok iyi anlatılan çocuk dr.una götürdük.
iştahsızlığı için gittik.
o kadar güzel ilgilendi ki artık bu dr.a götürmeye karar verdik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hiç bir rahatsızlığı yok çok şükür ki.
ama dönem dönem bebeklerde 15-20 güne varan iştahsızlıklar olabiliyormuş bunun nedenini bulunamamış.
sakın içirmek için inatlaşma,az az sık aralıklarla ver dedi.
diş etleri de kızarmış jel vericem ama gerek gördüğünde sür dedi.
iştahsızlığının sebebi buda olabilirmiş.
ek gıdaya başlamamızı söyledi dr.u dedim daha çok erken sakın dedi.
(3.5 aylık ege.)
anne sütü çok önemli yetiyorsa mama verme ama sütüm az geliyor diyorsan mama verebilirsin dedi.
(kendi dr.u kilo için mamaya başlatmıştı.)
artık bu aydan sonra en az 500 gr.almalı bebekler dedi ve bizimki 40 gr.vermişmafoldumben
yani 6 kiloyken 5.960'a inmiş.boyda 61
rota virüs aşısının 2.dozu varmış bu ay.
iştahsızlığı için idrar kültürüne de bakmak istediğini söyledi.
idrar kültürü yaptırcaz.
1 hafta sonra tekrar çağırdı kilo takibi için.
dr.dönüşü kendimi tutamayıp ağladım ege memeyi emseydi keşke 6 ay.
sütüm azaldı sağıp verdiğim için sanırım.
emse sıpa of offf.

eşimin ailesi de çok karışır malesef.
klasik sözler söylenir biz kaç çocuk büyüttük.....
artık kendileri söyleyip kendileri dinliyorlar cvp.vermiyorum bozuluyorlar.
bazende hıııııııı deyip susuyorum.
yada hangi dr.dan duydun diyorum.
hemşire ebe arkadaşlarım var onlara çok danışırım buna da çok kızıyolar.
istiyorlar ki onlara sorup öğreneyim.
ama insanlar bu işin okulunu okumuşlar.
bizlerinde annelik iç güdüleri var bebeğimize nasıl bakıcağımızı en iyi biz biliriz.
benim eşim ailesine bu konu da çok kızıyor.
ama içindenkaydirigubbakcemile3
ancak kendi biliyor kızdığınıkaydirigubbakcemile3

başınız saolsun canım bilirim o acıyı benimde dayım vefat etti allah yaşatmasın kimselere geride kalanlara ömür versin

ah canım üzülme lütfen, sütün kesilir, mekanı cennet olur inşallah.. :Saruboceq:

yahu ben anlamadım, sen kerem i bırakıp falan cıkıyordun ona, bu kadın ilk defa mı duyuyor kerem in mama yediğini de böyle sıralamıs telefonda ?? benim kimsenin aklına ihtiyacım yok sana bunları söylemek için çok şükür kendi aklım bana yeter deseydin klava: tööbe tööbeee

inşallah bir şey çıkmaz idrar kültüründe, geçmiş olsun..

canım başın sağolsun....Allah sizlere sabır versin...mekanı cennet olsun...

sultancım uzulme hayatım kaygana değilmi hepsi aynı işte şimdi o kurarda kurara kafasında

bu kayganalar konusunda rahat olan benim galübaa kız kerçi ben doğru dürüst göremedim bile düğünden 10 ay sonra vefat etti kanserdi kayınbabamda 9 yıl önce ölmüş ikiside yok yani ama iyiydi benimki 25 yıllık büyük eltim bile hala iyi bahseder 1 gün kötü dediklerini duymadım allah rahmet eylesin kızmın babanesi ve dedesi yok baba tarafıdan ama 5 amca 4 hala 1 teyzesi var:)cadaloz bi kayganam olaydı ben bişey diyemezdim susar ağlardım ben pısırık sümsüğüm o konularda anca kendime gücüm yeter bazen kızıyom kendimeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…