canım adı üstünde ne kadarda olsa kayınval,de bu zamana kadar hiç cvp vermemiştim hep he he dediğim için geçindikkız nazarmı deydi,, siz ne güzel anlaşıyordunuz kayınvalidenle... gözemi geldin acaba.
bak işte güzelim ne kadar da olsa kayınvalide işte.. senin o söylediğin sözde bişey yok ama.. o büyütür durur artık..
halbuki annelerimize neler diyoruz..
ay canım üzülme ya düzelir inş. bişey çıkmaz idrardakızlar oğlumu kendi dr.u dışında çok iyi anlatılan çocuk dr.una götürdük.
iştahsızlığı için gittik.
o kadar güzel ilgilendi ki artık bu dr.a götürmeye karar verdik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hiç bir rahatsızlığı yok çok şükür ki.
ama dönem dönem bebeklerde 15-20 güne varan iştahsızlıklar olabiliyormuş bunun nedenini bulunamamış.
sakın içirmek için inatlaşma,az az sık aralıklarla ver dedi.
diş etleri de kızarmış jel vericem ama gerek gördüğünde sür dedi.
iştahsızlığının sebebi buda olabilirmiş.
ek gıdaya başlamamızı söyledi dr.u dedim daha çok erken sakın dedi.
(3.5 aylık ege.)
anne sütü çok önemli yetiyorsa mama verme ama sütüm az geliyor diyorsan mama verebilirsin dedi.
(kendi dr.u kilo için mamaya başlatmıştı.)
artık bu aydan sonra en az 500 gr.almalı bebekler dedi ve bizimki 40 gr.vermişmafoldumben
yani 6 kiloyken 5.960'a inmiş.boyda 61
rota virüs aşısının 2.dozu varmış bu ay.
iştahsızlığı için idrar kültürüne de bakmak istediğini söyledi.
idrar kültürü yaptırcaz.
1 hafta sonra tekrar çağırdı kilo takibi için.
dr.dönüşü kendimi tutamayıp ağladım ege memeyi emseydi keşke 6 ay.
sütüm azaldı sağıp verdiğim için sanırım.
emse sıpa of offf.
ay canım üzülmedim de ne gerek var böle şeyleresultancım uzulme hayatım kaygana değilmi hepsi aynı işte şimdi o kurarda kurara kafasında
evet canım bırakıp çıkıyorum ama şimdilerde pek bırakmıyorumah canım üzülme lütfen, sütün kesilir, mekanı cennet olur inşallah.. :Saruboceq:
yahu ben anlamadım, sen kerem i bırakıp falan cıkıyordun ona, bu kadın ilk defa mı duyuyor kerem in mama yediğini de böyle sıralamıs telefonda ?? benim kimsenin aklına ihtiyacım yok sana bunları söylemek için çok şükür kendi aklım bana yeter deseydinklava: tööbe tööbeee
inşallah bir şey çıkmaz idrar kültüründe, geçmiş olsun..
ya ilknurcum hep aynı laflar bozuk plak gibisultan....tartışmanın iyisi olmaz ama bence tepkini koymakla iyi etmişsin özellikle çocuk meselesinde tepkiyi koymak lazım yoksa onları susturamayız.....moralini bozma sen Keremin annesisin en iyisini bilirsin...
kızlar bende 7-8 haftadır adet olmuyorum korkmam lazımmı :S
daha düzene girmedi diye kendimi avutuyo olmayayım sakın korktum şimdi
aaaa 2010 ikiz anasına sözüm var hep yardımcı olacam diyeee üye olunca haberim olsun şekerrrrr
hayırlı olsun canım arkadaşını bebeği..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:
kimyasal gebelikmiş..
can beye şimdilik kardeş gelmiyor....
çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...
oku okuuu okuu bu ne kızlar helal valla.....gülfemciğimin iyi kalpli anneciği merak etmiş canım burdayım bende işten fırsat kalınca okuyorum...
croxilex saol canım iltifatlar için.....bu arada bu puan verme işini söyleyinde bizde verelim bende puan cahiliyim
slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
kızlar bu sabah kayınvalidem aradı keremi sormak için hep arar
bende iyi dedim mamasını yedi oyun oynuyor hemen
aaaaaa mama mı veriyosun meme versene hep mama verme çocuk anne sütü içsin en azından 6 ay bilmem ne
anne diyorum doymuo ağlıyo uyumuyo diyorum biraz göğsüm dolsun öyle veriyorum diyorum
ay yok öle olmazmış o da öle yapmış sütü gitmiş
süt çektikçe gelirmiş anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo en sonunda
yani anne sende herşeye çok karışıyosun dedim kadın bi suraksadı
ben onun annesiyim sizden daha çok ben düşünürüm bütün gün çocukla ben beraberim görüyorum dedim hep aynı şeyleri söylüyosun dedim
ne biçim konuşuyosun sen kaynananla dedi
kim veriyo sana bu aklları demezmi
eminim annemi kastediyodur günahını alıyor
kötü bişeymi dedim ,dedim
fazlada hatırlamıyom sonra görüşürz diye kapadık telleri
ama artık burama kadar gelmişti
dayanamadım söledim yani
kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum
herkese günaydınlar kızlar ben dün gece ağlamaktan başım ağrıyo bugun benim oğlan artık bunu huy edindi sanıyorum akşam oldumu uyumamak için direniyo tamam uyumasın diyorum bu seferde uykusuzluktan sürekli ağlıyo.nasıl uyutucamı şaşırdım memede uyumuyo,ayakta sallanmıyo kendini paralıyo ayağa aldığım an,kollarımda uyusun diyorum imkanı yok çingne beşiği kurdurdum eşime onada koyduğum an çığlık çığlığa ben napıcamı şaşırdım bi bebek nasıl uyutulur siz bişey söyleyin artık sinirlerim harap oldu(
başınız sağolsun cnm.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
canım senin de başın sağolsun. bilmiyodum yoktum herhalde ben. kaç gündür dicem unutuyorum. evinizde güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah.çok seindim istediğinizi aldığınıza.canım başınız sağolsun..allah sabır versin...
mekanı cennet olur inş...
benim ananemde vefat edeli bugün tam 1 ay olmuş...zaman ne cabuk geçiyor...
iyi yapmışsınız cnm başka dr.a gitmekle. emmiyo benmki de ben de çok üzülüyorum. bi de bugünlerde o kadar huysuz ki ne yediriyo ne içiriyo emmiyo sütüm gidrek azalıyo sağdırmıyo da. sadece gece emmekle süt kalmazki.kızlar oğlumu kendi dr.u dışında çok iyi anlatılan çocuk dr.una götürdük.
iştahsızlığı için gittik.
o kadar güzel ilgilendi ki artık bu dr.a götürmeye karar verdik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hiç bir rahatsızlığı yok çok şükür ki.
ama dönem dönem bebeklerde 15-20 güne varan iştahsızlıklar olabiliyormuş bunun nedenini bulunamamış.
sakın içirmek için inatlaşma,az az sık aralıklarla ver dedi.
diş etleri de kızarmış jel vericem ama gerek gördüğünde sür dedi.
iştahsızlığının sebebi buda olabilirmiş.
ek gıdaya başlamamızı söyledi dr.u dedim daha çok erken sakın dedi.
(3.5 aylık ege.)
anne sütü çok önemli yetiyorsa mama verme ama sütüm az geliyor diyorsan mama verebilirsin dedi.
(kendi dr.u kilo için mamaya başlatmıştı.)
artık bu aydan sonra en az 500 gr.almalı bebekler dedi ve bizimki 40 gr.vermişmafoldumben
yani 6 kiloyken 5.960'a inmiş.boyda 61
rota virüs aşısının 2.dozu varmış bu ay.
iştahsızlığı için idrar kültürüne de bakmak istediğini söyledi.
idrar kültürü yaptırcaz.
1 hafta sonra tekrar çağırdı kilo takibi için.
dr.dönüşü kendimi tutamayıp ağladım ege memeyi emseydi keşke 6 ay.
sütüm azaldı sağıp verdiğim için sanırım.
emse sıpa of offf.
cnm hediyelerini aldım çok teşekkür ederim. kullanışlı ve şık bir hediye seçmişsin. fotoğrafını henüz çekemedim. çekince koyucam.selamlar,
anaaaam şurda bikaç gün giremedim görümcemler vardı bugün gittiler ama ne kaynatmışsınız yawhuu! kaç saattir okuyorum anca son iki gün bitti..neler olmuş ya!
şirvan eviniz hayırlı olsun, allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin içinde..
gelelim çiçekime....Allah hakkında hayırlısını nasip etmiş ..ikinci için çok erken, sana yazık olurdu.tam canın en hareketli zamanlarında senin hamilelik yüzünden ağırlaştığın zamanlar olacaktı..ortada hiç bişey yokken neler çektik hatırlamıyomusunuz, ne çabuk unuttunuz o günleri!! uyuyamazdık sabahlara kadar, sinirler tavan yapardı..daha organların bile eski hallerine dönememişlerdir, valla ben arada hissediyorum rahim daha yerine tam oturmamış koştururken falan sallanıyor..
şu iğne meselesine gelince..ben söylemiştim 3 aylık iğnelerden oldum diye..herkeste aynı şey olur demiyorum ama ben adet konusunda bi sorun yaşamadım..geçen ay regl oldum.kilo aldırır dediler çok korkuyodum ama bu da kişiden kişiye değişiyo demekki! benim aksine iştahım iğneden sonra iyice kapandı.sadece süt olsun diye zar zor yiyorum, şu süt işi bitse yemek aklıma bile gelmeyecek..
neyse herkes yatmış galiba..bende emire süt sağıp yatayım bari..bide şu emme sorununu halletseydik ahhh! neyse bunada şükür hala anne sütü alabilliyor..
herkese iyi geceler..allah rahatlık versin tüm annelere ve kuzularına..
değildir cnm. düzene giriyo dediğin gibikızlar bende 7-8 haftadır adet olmuyorum korkmam lazımmı :S
daha düzene girmedi diye kendimi avutuyo olmayayım sakın korktum şimdi
güldürdün beni sultan. aynı durumdayım. normal giysiyle değilde. mayoyla ben de 5 aylık gibiyim:)valla canım ben daha hiç olmadım
hamile kalırsam zor farkederim anca doğum sancılarım tutunca çünkü zati 4-5 aylık hamile gibiyim :))
herkese günaydınlar kızlar ben dün gece ağlamaktan başım ağrıyo bugun benim oğlan artık bunu huy edindi sanıyorum akşam oldumu uyumamak için direniyo tamam uyumasın diyorum bu seferde uykusuzluktan sürekli ağlıyo.nasıl uyutucamı şaşırdım memede uyumuyo,ayakta sallanmıyo kendini paralıyo ayağa aldığım an,kollarımda uyusun diyorum imkanı yok çingne beşiği kurdurdum eşime onada koyduğum an çığlık çığlığa ben napıcamı şaşırdım bi bebek nasıl uyutulur siz bişey söyleyin artık sinirlerim harap oldu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?