2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar gecmişi hızlıca okudum ....çicekim haberini aldım..hadi hayırlısı...olsa da iyi olurdu senin gibi hatundan bir de dünya güzeli kız gelirdi..ama inşallah Can biraz daha büyüyünce Allah aratmadan nasip etsin....
Şirvanım evin hayırlı olsun canım Barab uğurlu geldi bak...

bebeişini uytan damlıyo benimkide birasdan kkalkar kuzum acıkmıştır yumoşum

sultan....tartışmanın iyisi olmaz ama bence tepkini koymakla iyi etmişsin özellikle çocuk meselesinde tepkiyi koymak lazım yoksa onları susturamayız.....moralini bozma sen Keremin annesisin en iyisini bilirsin...

evet ya çiçekim allah hayırlısını versin şirvanda burjuva canımelit kesim o çeşit çeşit ev bilem alır millet krizdee ama ona maşşaşllh gözümüz yok anam allah güle güle otrmayı nasip etsin darısı bizlere inş.

valla canım ben kayganamlara kök söktürdüğüm için bendede sorun yok valla ne dersem o oluyo korkuyolar boşanırım falan die kendidie diyo aman sen eşinle iyi gecin biz başka bişi istemiyoz die herhalde kızı bile bazen bıraktımda bu saatte bu verilcek derim onun harici bişi vermezler ama patavatsızdır işte bazen siinirimi bozar olmadık yerde bi laf söyler dellendirir beni

kıslar hepinize iyi geceler..... bol ve uzuuuun uykulu bir gece olsun inşallah.... biz Pınar la mesaiye kalcaz :):) cin gibi bakıyo uyku falan yok:) öpüldünüz.....

sultancım aynı şeyler.... ufffff haddinin bilmeyen insanları sevmiyom.... benimki de aynıydı..... şimdi de maddi yönden hesap soruyo "iki maaş alıyosunuz napıyonuz" falan...... ona neyse..............

neyse şimdilik susayım.................... okunur mokunur................ hoşçakalın canlarım.........................

Son düzenleme:
canım adı üstünde ne kadarda olsa kayınval,de bu zamana kadar hiç cvp vermemiştim hep he he dediğim için geçindik

incelemeye kalksan çok şey var ben 22 günlük lohusayken 1 gün sonra cam sildim halı sildim yapsa yapardı ama yapmadı

ay canım üzülme ya düzelir inş. bişey çıkmaz idrarda
bizim doktorumuzda artık 1 k,lo almasını bekleme 500gram alsın çok ii dicez demişti

sultancım uzulme hayatım kaygana değilmi hepsi aynı işte şimdi o kurarda kurara kafasında
ay canım üzülmedim de ne gerek var böle şeylere
taktımkafaya bide yarın eşimin halasındayız geçen cumartesi annemlerde toplanmıştık
kaygannam ortda pot kırdı
herkes muhabbet sohpet ederken kendi annem dediki(biizim ailelerimiz arası kötü değil ama gelip gitme arayıp sorma yok onlarda özllikle..)
aslında dünürler ii anlaşsaa samimiyet olsa çocuklarada yansır dedi onlar daha mutlu olurlar
annem samimi olmak için söledi

kayganamda ne dese beğenirsin

amaaaaaaaaan fazla samimi olmayalım
sonra kavga ederiz böle ii!!!

orda bir sürü insanın içinde annemi mahçup etti

annemde cvp vermedi sen bilirsin dedi

sonradan ben kayganaöla konuştum neden böle dedin mahçup ettin annemi dedin
o iiilik olsun die söledi dedim kırılmış biraz dedim

ne varmış onda krılcak sizde herşeyi inceliyosunuz herşeye kırılıyosunuz falanda filan
zeytinyağ gibii üste çıktı

evet canım bırakıp çıkıyorum ama şimdilerde pek bırakmıyorum
aslında bakmak istiyor canına minnet çok seviyolar keremi çünkü ama bide hık pık gibi yapıyor sanki bakmak istemiyomuş gibi
zaten bırakınca çocuk mama yiyor
bide öle terslemedim hee insanca söledim ama....

sultan....tartışmanın iyisi olmaz ama bence tepkini koymakla iyi etmişsin özellikle çocuk meselesinde tepkiyi koymak lazım yoksa onları susturamayız.....moralini bozma sen Keremin annesisin en iyisini bilirsin...
ya ilknurcum hep aynı laflar bozuk plak gibi
tak etti söledim valla
zaten bi gidiyoz çocuğu kucağından indirmiyo yani ben çocuğa hasret kalıyom

yarında eşimin halası çağırdı
şimdi ordada karşılaşçaz gitmekte istemiyorum
çünkü böle şeyler oldumu ben sıcak davranamam bi daha öfff pöfff

kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum

selamlar,

anaaaam şurda bikaç gün giremedim görümcemler vardı bugün gittiler ama ne kaynatmışsınız yawhuu! kaç saattir okuyorum anca son iki gün bitti..neler olmuş ya!

şirvan eviniz hayırlı olsun, allah güzel günler geçirmeyi nasip etsin içinde..
gelelim çiçekime....Allah hakkında hayırlısını nasip etmiş ..ikinci için çok erken, sana yazık olurdu.tam canın en hareketli zamanlarında senin hamilelik yüzünden ağırlaştığın zamanlar olacaktı..ortada hiç bişey yokken neler çektik hatırlamıyomusunuz, ne çabuk unuttunuz o günleri!! uyuyamazdık sabahlara kadar, sinirler tavan yapardı..daha organların bile eski hallerine dönememişlerdir, valla ben arada hissediyorum rahim daha yerine tam oturmamış koştururken falan sallanıyor..

şu iğne meselesine gelince..ben söylemiştim 3 aylık iğnelerden oldum diye..herkeste aynı şey olur demiyorum ama ben adet konusunda bi sorun yaşamadım..geçen ay regl oldum.kilo aldırır dediler çok korkuyodum ama bu da kişiden kişiye değişiyo demekki! benim aksine iştahım iğneden sonra iyice kapandı.sadece süt olsun diye zar zor yiyorum, şu süt işi bitse yemek aklıma bile gelmeyecek..

neyse herkes yatmış galiba..bende emire süt sağıp yatayım bari..bide şu emme sorununu halletseydik ahhh! neyse bunada şükür hala anne sütü alabilliyor..

herkese iyi geceler..allah rahatlık versin tüm annelere ve kuzularına..

kızlar bende 7-8 haftadır adet olmuyorum korkmam lazımmı :S
daha düzene girmedi diye kendimi avutuyo olmayayım sakın korktum şimdi

bende keremi doyurup yatayım dedim
manikür pedikür uğraştım bişeylerle
şimdide meyve yiyorum süt olsun die
hadi herkese ii geceler

valla canım ben daha hiç olmadım
hamile kalırsam zor farkederim anca doğum sancılarım tutunca çünkü zati 4-5 aylık hamile gibiyim :))

aaaa 2010 ikiz anasına sözüm var hep yardımcı olacam diyeee üye olunca haberim olsun şekerrrrr

tabi hayatım haber veririm .... saolasın

hayırlı olsun canım arkadaşını bebeği..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:Saruboceq:

amin canım saolasın ...

kimyasal gebelikmiş..

can beye şimdilik kardeş gelmiyor....

çiçekte çok sevdiği kayınvalidesine gidiyormuş...

canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim baştada demiştim olumsuz haber alırsak üzülücez biz diye ama çiçeğin adına sevindim stres yapmıştı kız hakkında hayırlısı allah gönlüne göre gönlünün istediği zamanda nasip etsin ...

gülşencim meraktayım şu iyi geceler çayı işinize yaradı mı arkadaşım ?

canım başınız saolsun ....

bizimde böle bir anda alev almıştı :))))))))))))))) canım ya her zaman susmak iyi değil sonra böle bir anda patlıyor insan sene gene bile bişey dememişsin geri durması gerektiğini ifade etmişsin gerçi bende böle içime atarım atarım sonra bir anda patlarım

kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum

sultancım biz hem mamasının hemde yoğurdunun içine eziyoruz bence problem yok bebeğim nasıl seviyorsa ona göre hareket etmeye çalışıyorum artık düzenli her sabah mamasını yapıp içine 3-4 adet cici bebe eziyorum azıcık peynir eziyorum ve yediriyorum nasıl yediğini görseniz bayılıyo (maşallah kızıma)

herkesçiklere günaydınlar mutlu hafta sonları ............

herkese günaydınlar kızlar ben dün gece ağlamaktan başım ağrıyo bugun benim oğlan artık bunu huy edindi sanıyorum akşam oldumu uyumamak için direniyo tamam uyumasın diyorum bu seferde uykusuzluktan sürekli ağlıyo.nasıl uyutucamı şaşırdım memede uyumuyo,ayakta sallanmıyo kendini paralıyo ayağa aldığım an,kollarımda uyusun diyorum imkanı yok çingne beşiği kurdurdum eşime onada koyduğum an çığlık çığlığa ben napıcamı şaşırdım bi bebek nasıl uyutulur siz bişey söyleyin artık sinirlerim harap oldu (

Benim oğlum da ilk 3 ay sürekli ağladı. herkes karnına saat yönünde masaj yap, nurse harvey gaz için bitki şurubu onu al içir falan herşeyi denedim gerçi biraz faydasını gördüm ama asıl memeden sütüm ilk başta çok hızlı gelip sonra damla damla gelmesi imiş... hızlı gelince gaz yapıyor tıkanıyor boğazında kalıyor idi. meme ile savaşıyordu, gazını çıkartıp devam ettiğimde de damla damla az geldiği için kızyordu... yine savaşıyordu... bunu işe başlayıp sağmaya başlayınca anladım.... ve hala evde iken memeden veriyorum ve gerçekten de tesşhisim doğru....

ve uyku saati geçince dalmakta çok zorlanıyor. uyandıktan sonra en fazla 1-1,5 saat sonra uyutmayı deneyin. benim ki yalancı memeyi alıyor o sırada ve kolumda ayakta gezerek sallıyorum kucağımda... bazen zıplıyorum bazen... gazı çıkmamışsa eğer zıplamak işe yarıyor biraz sonra kusuyor ve rahatlıyor çünkü.. gazı çıakrsa kusmuyor.......yani gazı çıkmamışsa bilerek sallayıp kussun keşke diyom rahatlasın diye... gerçekten de rahatlıyor ve uyuyor...sonuç olarak mutlaka bir derdi var ki uyumadığını anladım ben...

canım bizimkinin gaz sorunu yok artık ama şu dediğin doğru sanırım uyku saati geçince çıldırıyo ben en iyisi bu duruma göre bişeyler yapim

günaydın herkese
başınız sağolsun cnm.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

canım başınız sağolsun..allah sabır versin...
mekanı cennet olur inş...

benim ananemde vefat edeli bugün tam 1 ay olmuş...zaman ne cabuk geçiyor...
canım senin de başın sağolsun. bilmiyodum yoktum herhalde ben. kaç gündür dicem unutuyorum. evinizde güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah.çok seindim istediğinizi aldığınıza.

iyi yapmışsınız cnm başka dr.a gitmekle. emmiyo benmki de ben de çok üzülüyorum. bi de bugünlerde o kadar huysuz ki ne yediriyo ne içiriyo emmiyo sütüm gidrek azalıyo sağdırmıyo da. sadece gece emmekle süt kalmazki.

cnm hediyelerini aldım çok teşekkür ederim. kullanışlı ve şık bir hediye seçmişsin. fotoğrafını henüz çekemedim. çekince koyucam.
serapçım iğneyi adet görmeden mi yaptırdın. çünkü dr a sormadm ne zaman yaptırıcağımı. internette adetin ilk günü yazıyo. ama ben daha adet olmadım. nasıl olucak. ben bi denicem sanırım. yan etki yaparsa çok bırakırım napıyım.

değildir cnm. düzene giriyo dediğin gibi

valla canım ben daha hiç olmadım
hamile kalırsam zor farkederim anca doğum sancılarım tutunca çünkü zati 4-5 aylık hamile gibiyim :))
güldürdün beni sultan. aynı durumdayım. normal giysiyle değilde. mayoyla ben de 5 aylık gibiyim:)

cnm benimki de bazen öyle yapıyo. dün gece de öyleydi ağlıyo uyumuyo ne yapsak istemiyo.bazen benimkini son çare olarak kucağımda gezdiriyorum. başını omzuma koyup uyuyo genelde.

ben şimdi bi süt sağmayı denicem bakalım çıkıcakmı ne kadar çıkıcak.

selamsss herkese mutlu huzurlu bol gülücüklü günler..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…