2009 Nisan Anneleri buraya

cnm bnm en azından için rahatlamıştır bnmkinin işi belli olmuyo ben emme saatini 3.5 çıkardım bu kdrda üzülme her bebek anne sütü alacak diye bişy yok sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş evet anne sütü alsa daha iyi olurdu ama sende sağıyomuşsun geceleride kalk sağ sakla dolapta ben öyle yapıyorum gerçi bnmki ben bi yere gidersem ağlarsa anneannesi içirsin die bugün meme verdiğimde yarı uykulu olduğu için iyi emdi bakalım akşama doğru nolcak

merhabalarrr yoruldum yaaa okul açılmadan ramazan öncesi işe kalkıştım yaa yaım boyatcaz evi iş miş .ok götürüyo evi valla nasıl kalkcam altından heryeri değilde oturduğumuz odayla mutfak boyancakbebek kokudan etkilenmez inş onu odasından çıkartmam napıyım emziriyom diye birinede bırakamam bi kaç gün giremem herelde offof

ay müge sıcaktır sizin oralar valla ne güzel bişey bu kk van niree muğla niree çok seviyorum burayı valla

a.s.a.s.selamlar güzel nisan anneleri ben temizlik yapıom bi mola veriim dedim İYÜKSEL canım hiç küsermiim arkadaşım insanlık hali mesajını aldım canım senin canın sağolsun bende ETOPRAK arkadaşıma daha ulaştıramadım ama tatile gitmiştim 15 gün önce daha 1 gece kalmıştık haber geldi kayınvalidem şeker komasına girrmiş yoğun bakımda yakınları acil gelsin son kez görsün demişler hemen döndük tabii babasıda olmadığı için eşim çok fena oldu neyse o günden beri uraşıyoz çok şükür yoğunbakımdan çıktı bende daha yeni kendime geliyom neyse yani insanın başına heran herşey gelebilir insanlık hali tatlım sıkma canını temizliğim bitsin tekrar dönerim tatlı anneler ve bebişleria.s.

esracım ben muğlada değilim bodrumdayım en azından sıcak olunca oğlumu anneme bırakıp denize gidebiliyiroum valla sizin orası efil efildir şimdi gerçi ben turgutreisteyim burada da rüzgar eksik olmuyo doğru valla dünyanın her yerinden görüşebilme imkanı olması çok güzel

merhabalar kızlar,

emelcim neler yapıyo pınar bebek, reflüsü ne durumda?

aliyecim güle güle kullan....aslında kıyafet almayı düşündüm ama bedeni olmazsa diye vazgeçtim..sürekli elimin altında olup en çok ihtiyaç duyduğum şeyler onlar oluyo benim diye sana da mutfak havlusu seti aldım..umarım işine yararlar..iğneye gelince bana hem dr. hemde sağlık ocağındakiler 40 ınız çıkar çıkmaz iğne yada spiralle korunmaya başlayabilirsiniz dediler. spiralin düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiğinden ben iğneyi tercih ettim..çok kararsız kaldım başta yan etkisi olacak diye ama bu konu birazda psikolojik.. kilo yapıyo diyolar ama korunmayanlar da kilo alıyo şuanda..ben iğneden 15 gün kadar sonra regli oldum...iğneyide doğumdan 60 gün sonra emire verem aşısı yaptırırken vuruldum :))))

kızlar bu korunma konusunda eşlere fazla güvenmeyin..ben bazen takılıyorum test yaptım hamileyim diye, hemen seviniyo, doğsun onada bakarız diye..ama beyfendi daha emire bakamıyo doğru düzgün..yemek hazırlarken veriyorum ilgilen azıcık diye bu bende durmuyo al uyut bunu diyo..aldırmaya da kıyılmaz hamile kalsam (allah korusun)..o yüzden sonradan sorun yaşamaktansa baştan önlemini almak lazım..bizde başta doğal yollarla korunduk en doğalından emir oldu :)))) yok yani böyle bir korunma yöntemi..önleminizi alın sonra olan bize oluyo adamlara bişey olduğu yok..anca gerine gerine geziyolar baba oldum diye (

kızlar slm.kısmetse eylül annesi olcam.bi sorum var.adetleriniz tekrar ne zman başladı...

40 bitince 25 gün geçti oldu benim ama burda daha olamyan arkadaşlar var kişiye göre değişir o canım

Son düzenleme:

oh ya ne güzel yerler oralar tadını çıkar valla burası yayla gibi gecelerii battaniye örtüyoz hala 10 gün önce mersindeydik gelince üşüdük valla eşim bide şaka yapıyto klimayı kapat üşüdüm diye:)

Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum

:roflol::roflol:ay çok güldüm klima işine 7 senedir burdayım çıkacak bi tat kalmadı artık hatta kış olunca sıkılıyorum bile:çok üzgünüm:

ya umarım söylediklerimi çiçekim yanlış anlayıp bana kızmaz..kızma emi bana, senin için demedim öle!! gerçi kötü bişeyde demedim ama korunun falan dedimya belki yanlış anlayıp kırılır, bu da benim istediğim en son şey..hem bu korunma ve hamilelik meselesi zaten hep gündemdeydi...

kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben evde amonyaksız boya alıp boyadım..amonyaksız alışımın sebebide benimkinin burnu çok hassas en ufak koku değişikliğinde kucağıma gelmiyo diye..

takma kafana ugly..benim acelem yok :)))) hem ben senin kampa gittiğini biliyodum zaten..

sultancım şu kaynana meselesine gelince..bu sitedeki hatunların çok azı iyi kaynayaya sahip..bunlardan biride sensin..olur bence böyle ufak tefek şeyler..ayrıca telefonda konuşurken söylemiş emzir diye keşke tamam yaparım deyip bildiğini okusaydın..ne olursa olsun çok yardımı olduğunu sen söylüyordun burada..arada idare etmek lazım, bazen annelerimiz bile yapıyo aynı şeyleri..benim annem herkese mama verip verip şişirmiş çocuğu demiş..kimle konuşsam niye mama veriyosun diyo, şaştım kaldım..ama ne yapayım tartışmak çözmüyo işte vermiyorum desem inanmıcaklar verme mama diyolar tamam diyorum kapanıyo konu..ya benim eşimin üvey annesi gibi kaynanan olsaydı,hatırlamıyomusun anlatıyodum burada hamileyken bana çocuğunun ölüsünü gör inşallah diyodu, kör doğar inşallah diyodu..

anlayışın için çok teşekkürler canım...en kısa zamanda arayı kapatacağım...bu arada kayınvalidene çok geçmiş olsun...acil şifalar...zor senin işin de ...Allah sana da kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…