kızlar oğlumu kendi dr.u dışında çok iyi anlatılan çocuk dr.una götürdük.
iştahsızlığı için gittik.
o kadar güzel ilgilendi ki artık bu dr.a götürmeye karar verdik.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hiç bir rahatsızlığı yok çok şükür ki.
ama dönem dönem bebeklerde 15-20 güne varan iştahsızlıklar olabiliyormuş bunun nedenini bulunamamış.
sakın içirmek için inatlaşma,az az sık aralıklarla ver dedi.
diş etleri de kızarmış jel vericem ama gerek gördüğünde sür dedi.
iştahsızlığının sebebi buda olabilirmiş.
ek gıdaya başlamamızı söyledi dr.u dedim daha çok erken sakın dedi.
(3.5 aylık ege.)
anne sütü çok önemli yetiyorsa mama verme ama sütüm az geliyor diyorsan mama verebilirsin dedi.
(kendi dr.u kilo için mamaya başlatmıştı.)
artık bu aydan sonra en az 500 gr.almalı bebekler dedi ve bizimki 40 gr.vermişmafoldumben
yani 6 kiloyken 5.960'a inmiş.boyda 61
rota virüs aşısının 2.dozu varmış bu ay.
iştahsızlığı için idrar kültürüne de bakmak istediğini söyledi.
idrar kültürü yaptırcaz.
1 hafta sonra tekrar çağırdı kilo takibi için.
dr.dönüşü kendimi tutamayıp ağladım ege memeyi emseydi keşke 6 ay.
sütüm azaldı sağıp verdiğim için sanırım.
emse sıpa of offf.
SULTANcım bende memnun oldum
hoşgldin demir geç oldu ama bend esrakafamçokkarıştı
kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar slm.kısmetse eylül annesi olcam.bi sorum var.adetleriniz tekrar ne zman başladı...
esracım ben muğlada değilim bodrumdayım en azından sıcak olunca oğlumu anneme bırakıp denize gidebiliyiroum valla sizin orası efil efildir şimdi gerçi ben turgutreisteyim burada da rüzgar eksik olmuyo doğru valla dünyanın her yerinden görüşebilme imkanı olması çok güzel
Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum
oh ya ne güzel yerler oralar tadını çıkar valla burası yayla gibi gecelerii battaniye örtüyoz hala 10 gün önce mersindeydik gelince üşüdük valla eşim bide şaka yapıyto klimayı kapat üşüdüm diye:)
kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
a.s.a.s.selamlar güzel nisan anneleri ben temizlik yapıom bi mola veriim dedim İYÜKSEL canım hiç küsermiim arkadaşım insanlık hali mesajını aldım canım senin canın sağolsun bende ETOPRAK arkadaşıma daha ulaştıramadım ama tatile gitmiştim 15 gün önce daha 1 gece kalmıştık haber geldi kayınvalidem şeker komasına girrmiş yoğun bakımda yakınları acil gelsin son kez görsün demişler hemen döndük tabii babasıda olmadığı için eşim çok fena oldu neyse o günden beri uraşıyoz çok şükür yoğunbakımdan çıktı bende daha yeni kendime geliyom neyse yani insanın başına heran herşey gelebilir insanlık hali tatlım sıkma canını temizliğim bitsin tekrar dönerim tatlı anneler ve bebişleria.s.
a.s.a.s.selamlar güzel nisan anneleri ben temizlik yapıom bi mola veriim dedim İYÜKSEL canım hiç küsermiim arkadaşım insanlık hali mesajını aldım canım senin canın sağolsun bende ETOPRAK arkadaşıma daha ulaştıramadım ama tatile gitmiştim 15 gün önce daha 1 gece kalmıştık haber geldi kayınvalidem şeker komasına girrmiş yoğun bakımda yakınları acil gelsin son kez görsün demişler hemen döndük tabii babasıda olmadığı için eşim çok fena oldu neyse o günden beri uraşıyoz çok şükür yoğunbakımdan çıktı bende daha yeni kendime geliyom neyse yani insanın başına heran herşey gelebilir insanlık hali tatlım sıkma canını temizliğim bitsin tekrar dönerim tatlı anneler ve bebişleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?