2009 Nisan Anneleri buraya

a kızlar yaaa dün ne oldu biliyomusunz zeynep hanım dün toplasam akşama kadr 2 saat anca uyudu neyse saat 12 gibi yatrdm 1.30 da bi kalktı aglayarak neyse hemn aldım kucagıma gözünü açamıyo uykudan belli tam agzına emzigi veriyim dedim bir kustu ama anlatamm ve çok pis kokuyodu ekşi ekşi hemn ılık suyla yıkadım yavrum migdesinimi bozdu ki ya ne kadar zor bebek büyütmek valla inanırmısınz gözüm çok korktu bi daha dogurmaktann

aaaa olur cnm böyle şeyler neden gözün korkuyo bnmkide dün emdi emdi ki gereğinden fazla emdiğine eminim bir kustuuuuuu üstüm başım ıslandı şimdi çok sıcaklar var ya tabii terliyo yavrularımız daha sonrada bi rüzgar yiyolar hemen midelerini üşütüyolar bencede üşütmüştür

canımm teşekkürler.. hala devam ama azaldı..... günde 15 değil 3 falan...:):):) pek bi hareketli kıpır kıpır maşallah..... emir nasıl annesiiiiii... Rabbim kuzularımızı korusun.... ben de kaynanamlayım malummmm........................................ öptüm seni............

Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum

Rabbim seninlew olsun canım...... Allah a emant ol...............................

canım inşallah bişiy yoktur merak etme............... pınar hep öyle biliyosunuz..... hele o ilk zamalar günde 18 15 kez dolu dolu kusuyodu hem süt değil peynir............ şimdi azaldı şükür............ üzme kendini................ emiyosa yediklerine dikkat et................... geçmiş olsun......................

ayy saoln kızlar yaaa bilmiyorum valla bazen yerine yatırıyorum arkamı dönmeden uyanıyoo

dün hırsımı adamdan aldım valla allahtan o dasesini çıkarmıyo garibim sonra hırsım gidince adamdan özürdiliyom

yaa kızlar benm kzım 5.ayında ve bu zamna kadar ki aşılarında agızdan hiç damla falan verilmedii 3.ay aşısı iki bacak bi kol 4.ay aşısı 2 bacak 5.ayda yok 6.ayda var

:roflol:aynen bende sinirlenince bizimkine sarıyorum onunda sesi çıkmıyo bı kdr sabırlı olacağı aklıma fgelmezdi ama oğluna resmen aşııkkkkk
bu arada adın nagihan mı ekim.29

yaa kızlar benm kzım 5.ayında ve bu zamna kadar ki aşılarında agızdan hiç damla falan verilmedii 3.ay aşısı iki bacak bi kol 4.ay aşısı 2 bacak 5.ayda yok 6.ayda var

aaa belkide ondandır ama ishal aşısı o ağzıdan olan neden yapmadılarki acaba:bbo:

kızlar benim oğlan dün geceden beri bi kaç kez öksürüyo ööle kuru kuru bi öksürük burnunda akıntı yok ateş falan da yok dr götürcem geçmezsse pzrt niyekine acaba??

acaba bende boyatsammı beyazlarım çoğaldı ya boyadan
ya bizim oğlan saat 1 de yattı hala uyuyo bu çocuğa noldu ya

demirim bırak uyusun annesi bazen arada bizimkide ööle yapıyo geçenlerde 11 de bi yattı saat 4 de uyandı bende gidip gelip nefesini kontrol ettim ama bebişler uykuda büyürlermiş biliyosun

kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum

kızlar benim oğlan dün geceden beri bi kaç kez öksürüyo ööle kuru kuru bi öksürük burnunda akıntı yok ateş falan da yok dr götürcem geçmezsse pzrt niyekine acaba??

yaw benimkide aynı şekilde öksürüyor, gece yatarken sıcak oluyo sabaha karşı bayağı soğuk,ne yapacağımı şaşırdım valla

bide cici bebe için erken değil mi?

canım kıyafet konusunda haklısın. çünkü hangi beden giydiğimi ben bi de bilmiyorum. hiçbişey yakıştırmıyorum kendime. bunlar gerçekten bi bayanın heralde en çok kullandığı elinin altında olması gereken şeylerdir. tekrar teşekkürler.
ben de 1 aylıkken kontrole gittiğimde dr vermişti iğneyi demek hemen yaptırmam gerekiyomuş. şimdi yaptırsam olur mu acaba. en iyisi dr.u arayıp bi sorayım.

Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum
cnm iyi yolculuklar. inşallah iyi geçer.

yuh ya bilmiyodum böyle dediğini.ağıza alınacak laf mı bunlar doğmamış masum için.

cnm çok geçmiş olsun. korkmuşsundur. midesi bozulmuş heralde. inşallah olmaz bi daha

acaba bende boyatsammı beyazlarım çoğaldı ya boyadan
ya bizim oğlan saat 1 de yattı hala uyuyo bu çocuğa noldu ya
maşallah oğluşuna. ben hasretim valla böyle gündüz uykusuna. benimki bağıra çağıra uyuya. en fazla yarım saatte uyanıyo.
bu hafta resmen tükendim kızlar. inanın çok huysuz oldu. ne yatmaktan hoşlanıyo ne kucakta gezmekten. oyuncakla oynarken bile kızıp bağırıyo bişeylere. zar zor ağlaya ağlaya uyutabiliyorum.onda da 15-20 dk da uyanıyo. bütün gün gece 12 olmasını bekliyorum sürekli saate bakıyorum. çünkü o zaman gece uykusuna geçiyo. en erken 5 gibi uyanıyo bazen de 7 8 gibi. acaba gece böyle kesintisiz uyuduğu için mi gündüz uyumuyo. gündüz uyutmanın bir yolunu bulmam lazım çünkü bu şekilde hiçbirşey yapamıyorum. çok yoruldum valla bu hafta.

aliyecim banyo yaptırıyomusun bebişine bnmki banyo yapınca hemen bayılıyo hoş bizimki babasına çekmiş yastığa çeyrek kala uyuyo maşallaaaaahhhh ya 1. çocuk nasıl olursa 2.si tersi olurmuş ya öyle olursa bide kız çocuğun yaramazı huysuzu bi başka olurmuş korktum ben ya yapmasammımafoldumbenmafoldumben

yaw benimkide aynı şekilde öksürüyor, gece yatarken sıcak oluyo sabaha karşı bayağı soğuk,ne yapacağımı şaşırdım valla

bide cici bebe için erken değil mi?

sana katılıyorum bizde bodrumda olamamıza rağmen sabah 6 gibi buz kesiyo her tarafı bende bebeğimin üstüne kalın pikesini örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…