a kızlar yaaa dün ne oldu biliyomusunz zeynep hanım dün toplasam akşama kadr 2 saat anca uyudu neyse saat 12 gibi yatrdm 1.30 da bi kalktı aglayarak neyse hemn aldım kucagıma gözünü açamıyo uykudan belli tam agzına emzigi veriyim dedim bir kustu ama anlatamm ve çok pis kokuyodu ekşi ekşi hemn ılık suyla yıkadım yavrum migdesinimi bozdu ki ya ne kadar zor bebek büyütmek valla inanırmısınz gözüm çok korktu bi daha dogurmaktann
merhabalar kızlar,
emelcim neler yapıyo pınar bebek, reflüsü ne durumda?
aliyecim güle güle kullan....aslında kıyafet almayı düşündüm ama bedeni olmazsa diye vazgeçtim..sürekli elimin altında olup en çok ihtiyaç duyduğum şeyler onlar oluyo benim diye sana da mutfak havlusu seti aldım..umarım işine yararlar..iğneye gelince bana hem dr. hemde sağlık ocağındakiler 40 ınız çıkar çıkmaz iğne yada spiralle korunmaya başlayabilirsiniz dediler. spiralin düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiğinden ben iğneyi tercih ettim..çok kararsız kaldım başta yan etkisi olacak diye ama bu konu birazda psikolojik.. kilo yapıyo diyolar ama korunmayanlar da kilo alıyo şuanda..ben iğneden 15 gün kadar sonra regli oldum...iğneyide doğumdan 60 gün sonra emire verem aşısı yaptırırken vuruldum :))))
kızlar bu korunma konusunda eşlere fazla güvenmeyin..ben bazen takılıyorum test yaptım hamileyim diye, hemen seviniyo, doğsun onada bakarız diye..ama beyfendi daha emire bakamıyo doğru düzgün..yemek hazırlarken veriyorum ilgilen azıcık diye bu bende durmuyo al uyut bunu diyo..aldırmaya da kıyılmaz hamile kalsam (allah korusun)..o yüzden sonradan sorun yaşamaktansa baştan önlemini almak lazım..bizde başta doğal yollarla korunduk en doğalından emir oldu :)))) yok yani böyle bir korunma yöntemi..önleminizi alın sonra olan bize oluyo adamlara bişey olduğu yok..anca gerine gerine geziyolar baba oldum diye(
Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum
a kızlar yaaa dün ne oldu biliyomusunz zeynep hanım dün toplasam akşama kadr 2 saat anca uyudu neyse saat 12 gibi yatrdm 1.30 da bi kalktı aglayarak neyse hemn aldım kucagıma gözünü açamıyo uykudan belli tam agzına emzigi veriyim dedim bir kustu ama anlatamm ve çok pis kokuyodu ekşi ekşi hemn ılık suyla yıkadım yavrum migdesinimi bozdu ki ya ne kadar zor bebek büyütmek valla inanırmısınz gözüm çok korktu bi daha dogurmaktann
kızlar bu ay 3 tane aşı var dimiiiii kafam karıştı biri sadece rota yaptırdık fln dedi
ben iki biliyom ama..... bu arada aramıza hoşgeldin.....
yaa kızlar benm kzım 5.ayında ve bu zamna kadar ki aşılarında agızdan hiç damla falan verilmedii 3.ay aşısı iki bacak bi kol 4.ay aşısı 2 bacak 5.ayda yok 6.ayda var
ben saçımı doğumdan 3 hafta sonra boyattım. ve hala reglda olmadım
bende doğumdan 20 gün sonra bitkisel boyayla boyattım ve hala regl olmadım canım
kızlar bide bişey sorucam
ben bazen mamann içine 3 tane falan cicibebe atp kereme kaşıkla yediriyorum
sulu oluyor yinedde tabi kerem çok seviyor ama sizce vermelimiyim
ne diosunuz
fşkşrlerinizi merak ediyorum
kızlar benim oğlan dün geceden beri bi kaç kez öksürüyo ööle kuru kuru bi öksürük burnunda akıntı yok ateş falan da yok dr götürcem geçmezsse pzrt niyekine acaba??
canım kıyafet konusunda haklısın. çünkü hangi beden giydiğimi ben bi de bilmiyorum. hiçbişey yakıştırmıyorum kendime. bunlar gerçekten bi bayanın heralde en çok kullandığı elinin altında olması gereken şeylerdir. tekrar teşekkürler.merhabalar kızlar,
emelcim neler yapıyo pınar bebek, reflüsü ne durumda?
aliyecim güle güle kullan....aslında kıyafet almayı düşündüm ama bedeni olmazsa diye vazgeçtim..sürekli elimin altında olup en çok ihtiyaç duyduğum şeyler onlar oluyo benim diye sana da mutfak havlusu seti aldım..umarım işine yararlar..iğneye gelince bana hem dr. hemde sağlık ocağındakiler 40 ınız çıkar çıkmaz iğne yada spiralle korunmaya başlayabilirsiniz dediler. spiralin düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiğinden ben iğneyi tercih ettim..çok kararsız kaldım başta yan etkisi olacak diye ama bu konu birazda psikolojik.. kilo yapıyo diyolar ama korunmayanlar da kilo alıyo şuanda..ben iğneden 15 gün kadar sonra regli oldum...iğneyide doğumdan 60 gün sonra emire verem aşısı yaptırırken vuruldum :))))
kızlar bu korunma konusunda eşlere fazla güvenmeyin..ben bazen takılıyorum test yaptım hamileyim diye, hemen seviniyo, doğsun onada bakarız diye..ama beyfendi daha emire bakamıyo doğru düzgün..yemek hazırlarken veriyorum ilgilen azıcık diye bu bende durmuyo al uyut bunu diyo..aldırmaya da kıyılmaz hamile kalsam (allah korusun)..o yüzden sonradan sorun yaşamaktansa baştan önlemini almak lazım..bizde başta doğal yollarla korunduk en doğalından emir oldu :)))) yok yani böyle bir korunma yöntemi..önleminizi alın sonra olan bize oluyo adamlara bişey olduğu yok..anca gerine gerine geziyolar baba oldum diye(
cnm iyi yolculuklar. inşallah iyi geçer.Herkese merabalar kızlar... birazdan yola çıkıcaz Ankara ya gidiyoruz. Bana bol şans dileyin,tüm nisan annelerini ve bebelerini öpüyorum
yuh ya bilmiyodum böyle dediğini.ağıza alınacak laf mı bunlar doğmamış masum için.ya umarım söylediklerimi çiçekim yanlış anlayıp bana kızmaz..kızma emi bana, senin için demedim öle!! gerçi kötü bişeyde demedim ama korunun falan dedimya belki yanlış anlayıp kırılır, bu da benim istediğim en son şey..hem bu korunma ve hamilelik meselesi zaten hep gündemdeydi...
ben evde amonyaksız boya alıp boyadım..amonyaksız alışımın sebebide benimkinin burnu çok hassas en ufak koku değişikliğinde kucağıma gelmiyo diye..
takma kafana ugly..benim acelem yok :)))) hem ben senin kampa gittiğini biliyodum zaten..
sultancım şu kaynana meselesine gelince..bu sitedeki hatunların çok azı iyi kaynayaya sahip..bunlardan biride sensin..olur bence böyle ufak tefek şeyler..ayrıca telefonda konuşurken söylemiş emzir diye keşke tamam yaparım deyip bildiğini okusaydın..ne olursa olsun çok yardımı olduğunu sen söylüyordun burada..arada idare etmek lazım, bazen annelerimiz bile yapıyo aynı şeyleri..benim annem herkese mama verip verip şişirmiş çocuğu demiş..kimle konuşsam niye mama veriyosun diyo, şaştım kaldım..ama ne yapayım tartışmak çözmüyo işte vermiyorum desem inanmıcaklar verme mama diyolar tamam diyorum kapanıyo konu..ya benim eşimin üvey annesi gibi kaynanan olsaydı,hatırlamıyomusun anlatıyodum burada hamileyken bana çocuğunun ölüsünü gör inşallah diyodu, kör doğar inşallah diyodu..
cnm çok geçmiş olsun. korkmuşsundur. midesi bozulmuş heralde. inşallah olmaz bi dahaa kızlar yaaa dün ne oldu biliyomusunz zeynep hanım dün toplasam akşama kadr 2 saat anca uyudu neyse saat 12 gibi yatrdm 1.30 da bi kalktı aglayarak neyse hemn aldım kucagıma gözünü açamıyo uykudan belli tam agzına emzigi veriyim dedim bir kustu ama anlatamm ve çok pis kokuyodu ekşi ekşi hemn ılık suyla yıkadım yavrum migdesinimi bozdu ki ya ne kadar zor bebek büyütmek valla inanırmısınz gözüm çok korktu bi daha dogurmaktann
maşallah oğluşuna. ben hasretim valla böyle gündüz uykusuna. benimki bağıra çağıra uyuya. en fazla yarım saatte uyanıyo.acaba bende boyatsammı beyazlarım çoğaldı ya boyadan
ya bizim oğlan saat 1 de yattı hala uyuyo bu çocuğa noldu ya
yaw benimkide aynı şekilde öksürüyor, gece yatarken sıcak oluyo sabaha karşı bayağı soğuk,ne yapacağımı şaşırdım valla
bide cici bebe için erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?