2009 Nisan Anneleri buraya

mügecim hem de günde 2 kere yaptırıyorum. 1 haftaya kadar banyo yaptırınca gündüz 2 yada 3 saat uyurdu. bu hafta böyle nedense. anlamadım gitti. haftaya dr a gidicez zaten. bakalım o nedicek.
genelde öyle oluyo galiba. ama bence erkek huysuz daha zor ya. çünkü bi de erkeklerde genelde kolik oluyo ozaman vay halimize işte. boşver bakma sen onlara ya. yaparsın bi tane de kız:)

aliyecim yapıcam zaten kaçarı yokta bazen gözüm korkuyo işte hani tersi olursa diye sende kendini yıpratma şekerim her gün huyları değişiyo bu sıpaların bizimkide geçen gün saat 2 lerde uyudu geçiş dönemleri bunlar
bizim gaz sorunumuz azdı çok şükürde 2 aydır kakasını yapmıyo kabız değiil ama yapmıyo işte fitille yaptırıyrum o da alışkanlık yapacak die korkuyorum şimdi büyüdü diye kayısı yediriyorum ama o da işe yaramicak sanırım

ayy kızlar yaa ben bu sıpayı napıyımmm evde tam 11 çeşit mama var ama benm ki içinden sadece 3 tanesini yiyyo ben zeynebi düşündm her zamn farklı şeyler tatsın diyee ama bizimksi begenmiyoo allahtan yogurdn her çeşidini yiyoooo

ee yiyomuş işte annesi neyi dert ettinkiiiiiiii

bize aşıdan sonra ferro sanol damla verdiler kan için 1 yaşına kadar sizede verdilermi ayy tadı iğrenç ama pas suyu gibi aynı günde 3 kere 3 damla bide yazık çocuğa ya iğrenç tadı

canım haber verirsen sevinirim

akşam haber veremedim canım benm kız mamadan olan yoğurdudaa yemiş...diğerine göre daha tatlı oluyor tadı ...akşam yine sütten yaptım 1 saat öncede yedirdim yedi maşallah...çok seviyor yoğurdu....

şimdi başlamasaydım hiç başlayamazdım şirvan.....büyüdükçe ayrılmak çok zorlaşıyor....şimdilerde işten gelip yüzüne yaklaşınca yanağımı seviyor yada yanağımı yüzüne dayayınca hiçbirşey yapmadan boynuma sokuyor başını......zor yani hep zor ayrılmak...:kedi:

allah rahmet eylesin canım.....

iyi geceler çayını akşam aldık sinem yaptık ama içen kim.....daha biberonu verdim geveledi ağzında sonra kaşıkla vereyim dedim ilk kaşıktan sonra öğürdü hatta muhallebinin bir kısmını çıkardı:1no2:

herkese iyi haftasonları kızlar.....benimde sabahtan ablam geldi birlikte tüm gün oturduk çok iyi geldi bana....canım benim......idilide şimd sızdırdım ayaklarımda yatırimde bulaşıklarımı makineye dizeyim

ben hala burdayım benim hatun ayaklardan inmiyor....az önce babası alıp yatağına yatıraktı gözleri pörtledi hemncik......bende fırsat bu fırsat tırnaklarını kestim...arkadaşımın 2 oğlu sünnet olucak haftaya bugünde sünnet yatağı yapacaklar yani bu akşam diyim....bizide çağırdılar idil uyanınca gidip gitmemekte kararsızım...huysuz diye biryere gitmiyorum bu seferde bunalıyorum....hoş herkes boşver bebek o gel diyor ama insan kendini mahçup hissediyor o ağladıkça....rahatsızlık hissi veriyorum diye tüm haftasonu evdeyim.....haftaiçi çalış haftasonu ev.....kız bir yere gitmeye gitmeye iyiden iyiye yabani olacak başıma...olmadı caddede geziniriz azıcık....baby slıng aldım bu hafta onu denerim...

bize aşıdan sonra ferro sanol damla verdiler kan için 1 yaşına kadar sizede verdilermi ayy tadı iğrenç ama pas suyu gibi aynı günde 3 kere 3 damla bide yazık çocuğa ya iğrenç tadı

bizede verdiler canım.ama doktor 1 kerede 10 damla dedi.hatta dediki berbat bi tadı var o yüzden ilacı verdiğin kaşığı başka bişeyde kullanma ,çünkü bu afacanlar hafızaya kaydediyolar ve unutmuyolar ,ek gıdalara geçince o kaşıkla verirsen kabul etmeyebilir mamayı dedi.

bi de bunun lekesi zor çıkıyomuş.

valla canım ben daha hiç olmadım
hamile kalırsam zor farkederim anca doğum sancılarım tutunca çünkü zati 4-5 aylık hamile gibiyim :))

aynen canım 7 aylık hamileyle yanyana oturdum pek fark yok gibiydi mafoldumben

valla canım şu 2 haftam 2 aydan uzundu sanki benimkide hergün böyleydi.3 öğün dışarı çıkıyoruz daha eve dönmeden uyuyakalıyo.derdi gezmekmiş bi dene istersen

kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben 17 günlükken boyattım 2 hafta öncede röfle yaptırdım..

bizede verdiler her kilo için iki damla kullanın dedi doktor.
bebeklerin demir rezervi bu ayda bitiyomuş onun için kullanmak gerekiyomuş.
ama ben daha başlamadım.

bence git nasıl olsa böylede ağlıyo sanada değişiklik olur belki gürültüde sızar kalır belli mi olur.

kızlar slm.kısmetse eylül annesi olcam.bi sorum var.adetleriniz tekrar ne zman başladı...
ben hala regli olmadım

ay canım ya
benim keremde çok kusuyor hergün kesin kusuyor nedense yedikleri öğütülmüş olarak çıkıyor doktora gidince sorcam

merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…