aliyecim banyo yaptırıyomusun bebişine bnmki banyo yapınca hemen bayılıyo hoş bizimki babasına çekmiş yastığa çeyrek kala uyuyo maşallaaaaahhhh ya 1. çocuk nasıl olursa 2.si tersi olurmuş ya öyle olursa bide kız çocuğun yaramazı huysuzu bi başka olurmuş korktum ben ya yapmasammımafoldumbenmafoldumben
ekim 29 canım benimkinede hiç ağızdan verilmedi geçen gün aşı olduk 2 tane bacaklarından oldu 6. aya kadar yok aşı artık.
ayy kızlar yaa ben bu sıpayı napıyımmm evde tam 11 çeşit mama var ama benm ki içinden sadece 3 tanesini yiyyo ben zeynebi düşündm her zamn farklı şeyler tatsın diyee ama bizimksi begenmiyoo allahtan yogurdn her çeşidini yiyoooo
ekim 29 canım benimkinede hiç ağızdan verilmedi geçen gün aşı olduk 2 tane bacaklarından oldu 6. aya kadar yok aşı artık.
canım haber verirsen sevinirim
bunada şükür canımmm ..
valla helal sana.... ben ayrıamadım bebeğimden .. bakalım şubata kadar evdeyim.. ondan sonrada çok zor gelir...
keşke kovsalardı diyorum bazen.... namkörlük ediyorum dimi,,, o kadar iş arayan varken...
internet varsa git canım... şaka bir yana ... değişiklik olur bviraz.. ama tabii muhabbetinizi bilemiyeceğim..
slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
tabi hayatım haber veririm .... saolasın
amin canım saolasın ...
canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim baştada demiştim olumsuz haber alırsak üzülücez biz diye ama çiçeğin adına sevindim stres yapmıştı kız hakkında hayırlısı allah gönlüne göre gönlünün istediği zamanda nasip etsin ...
gülşencim meraktayım şu iyi geceler çayı işinize yaradı mı arkadaşım ?
canım başınız saolsun ....
bizimde böle bir anda alev almıştı :))))))))))))))) canım ya her zaman susmak iyi değil sonra böle bir anda patlıyor insan sene gene bile bişey dememişsin geri durması gerektiğini ifade etmişsin gerçi bende böle içime atarım atarım sonra bir anda patlarım
sultancım biz hem mamasının hemde yoğurdunun içine eziyoruz bence problem yok bebeğim nasıl seviyorsa ona göre hareket etmeye çalışıyorum artık düzenli her sabah mamasını yapıp içine 3-4 adet cici bebe eziyorum azıcık peynir eziyorum ve yediriyorum nasıl yediğini görseniz bayılıyo (maşallah kızıma)
herkesçiklere günaydınlar mutlu hafta sonları ............
bize aşıdan sonra ferro sanol damla verdiler kan için 1 yaşına kadar sizede verdilermi ayy tadı iğrenç ama pas suyu gibi aynı günde 3 kere 3 damla bide yazık çocuğa ya iğrenç tadı
valla canım ben daha hiç olmadım
hamile kalırsam zor farkederim anca doğum sancılarım tutunca çünkü zati 4-5 aylık hamile gibiyim :))
herkese günaydınlar kızlar ben dün gece ağlamaktan başım ağrıyo bugun benim oğlan artık bunu huy edindi sanıyorum akşam oldumu uyumamak için direniyo tamam uyumasın diyorum bu seferde uykusuzluktan sürekli ağlıyo.nasıl uyutucamı şaşırdım memede uyumuyo,ayakta sallanmıyo kendini paralıyo ayağa aldığım an,kollarımda uyusun diyorum imkanı yok çingne beşiği kurdurdum eşime onada koyduğum an çığlık çığlığa ben napıcamı şaşırdım bi bebek nasıl uyutulur siz bişey söyleyin artık sinirlerim harap oldu(
kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bizede verdiler canım.ama doktor 1 kerede 10 damla dedi.hatta dediki berbat bi tadı var o yüzden ilacı verdiğin kaşığı başka bişeyde kullanma ,çünkü bu afacanlar hafızaya kaydediyolar ve unutmuyolar ,ek gıdalara geçince o kaşıkla verirsen kabul etmeyebilir mamayı dedi.
bi de bunun lekesi zor çıkıyomuş.
ben hala burdayım benim hatun ayaklardan inmiyor....az önce babası alıp yatağına yatıraktı gözleri pörtledi hemncik......bende fırsat bu fırsat tırnaklarını kestim...arkadaşımın 2 oğlu sünnet olucak haftaya bugünde sünnet yatağı yapacaklar yani bu akşam diyim....bizide çağırdılar idil uyanınca gidip gitmemekte kararsızım...huysuz diye biryere gitmiyorum bu seferde bunalıyorum....hoş herkes boşver bebek o gel diyor ama insan kendini mahçup hissediyor o ağladıkça....rahatsızlık hissi veriyorum diye tüm haftasonu evdeyim.....haftaiçi çalış haftasonu ev.....kız bir yere gitmeye gitmeye iyiden iyiye yabani olacak başıma...olmadı caddede geziniriz azıcık....baby slıng aldım bu hafta onu denerim...
ben hala regli olmadımkızlar slm.kısmetse eylül annesi olcam.bi sorum var.adetleriniz tekrar ne zman başladı...
ay canım yaa kızlar yaaa dün ne oldu biliyomusunz zeynep hanım dün toplasam akşama kadr 2 saat anca uyudu neyse saat 12 gibi yatrdm 1.30 da bi kalktı aglayarak neyse hemn aldım kucagıma gözünü açamıyo uykudan belli tam agzına emzigi veriyim dedim bir kustu ama anlatamm ve çok pis kokuyodu ekşi ekşi hemn ılık suyla yıkadım yavrum migdesinimi bozdu ki ya ne kadar zor bebek büyütmek valla inanırmısınz gözüm çok korktu bi daha dogurmaktann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?