merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff
canım 5 ayı bitti 6 ya girdi yavaş yavaş başlayalım dedi
sizlere bişi danışmak istiyorum... oğluşum haftada 1 sefer kakasını yapıyor, doktora sordum ama ikna olmadım çünkü bana 3 saatte bir emzir dedi, sık sık emzirirsen hazımsızlık yapar kakasını yapamaz dedi benim oğlum yarım saatte bir emer,, ben şimdi nasıl 3 saat bekleteyim paşamı,,, maffolur o açlıktan.... ne yapmam gerekiyor.. normal sıklığı günde bir olması gerekiyor değilmi...
kızlar aranızda saçlarını boyatan varmııııııııııı ben ne zmn regli olucam yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıs serap şimdi geçmişe baktım da bu senin deli kaynana bi de emir e takmış kafayı..... ayyy şi,mdi iyisin demi bu konularda....
merhaba kızlar lütfen bana yardımcı olun kafam o kadar karışıkki kızım yaklaşık 3 haftadır emmeyi reddediyor sadece derin uykusunda mırın kırın emzirebiliyorum.ama eğer tam dalmamaışsa açıyor gözlerini ve ağlamaya başlıyor bütün günüm evde onu uyutup emzirmeye çalışmakla geçiyor doktor dişten yapıyordur zorlama bırak 8 sattte bir emsin dedi şaşırıdım bende bıraktım 6 saat sonra emdi kendi isteğiyle ama 5 dk oda diğer memeye geçmedi hal böle olunca doktor ek gıdaya başlattı 5 ayı bitiyor yarın gündüz isterse emsin istemesze zorlama gece ve sabah emer dedi ama benim içim rafat etmedi verdiği ek gıdanın yarısını veriyorum beni emsin diye ama emmiyor uykusundada emzirmeye çalışınca uyanıyor ne yapıyım sizcee offff
sizlere bişi danışmak istiyorum... oğluşum haftada 1 sefer kakasını yapıyor, doktora sordum ama ikna olmadım çünkü bana 3 saatte bir emzir dedi, sık sık emzirirsen hazımsızlık yapar kakasını yapamaz dedi benim oğlum yarım saatte bir emer,, ben şimdi nasıl 3 saat bekleteyim paşamı,,, maffolur o açlıktan.... ne yapmam gerekiyor.. normal sıklığı günde bir olması gerekiyor değilmi...
benimkide 3 yada 4 günde bir yapıyor kakasını ,doktor bize babuline önerdi, sanırım işe yarıyor.emmeden dolayı olabileceğini söylemedi, aynı şekilde efemde yarım yada 1 saatte bir emiyor.o zaman doktorun dediği doğru olabilir.bende deneyeyim ama 3 saat çok fazla yaw.hıı bide ılık su vermeyi dene.sizlere bişi danışmak istiyorum... oğluşum haftada 1 sefer kakasını yapıyor, doktora sordum ama ikna olmadım çünkü bana 3 saatte bir emzir dedi, sık sık emzirirsen hazımsızlık yapar kakasını yapamaz dedi benim oğlum yarım saatte bir emer,, ben şimdi nasıl 3 saat bekleteyim paşamı,,, maffolur o açlıktan.... ne yapmam gerekiyor.. normal sıklığı günde bir olması gerekiyor değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?