2009 Nisan Anneleri buraya

selamsss herkese mutlu huzurlu hayırlı bir gün diliyorum...

huzurcum bu konuda bi fikrim yok ama ben de sultanın dediği gibi sağıp ver.. ben de pınar bazen mide bulantısı yaşayınca emmek istemiyo o zaman sağıp biberonla babasına verdiriyom.... inşallah düzelir....

kıs serap şimdi geçmişe baktım da bu senin deli kaynana bi de emir e takmış kafayı..... ayyy şi,mdi iyisin demi bu konularda....

herkese merhaba... ben uzun zamandır giremiyordum nete...
artık burdayım... herkese mutlu umutlu bir gün diliyorum ( akşam oldu ama neyse : )

sizlere bişi danışmak istiyorum... oğluşum haftada 1 sefer kakasını yapıyor, doktora sordum ama ikna olmadım çünkü bana 3 saatte bir emzir dedi, sık sık emzirirsen hazımsızlık yapar kakasını yapamaz dedi benim oğlum yarım saatte bir emer,, ben şimdi nasıl 3 saat bekleteyim paşamı,,, maffolur o açlıktan.... ne yapmam gerekiyor.. normal sıklığı günde bir olması gerekiyor değilmi...

dr doğru söylemiş canım... sık emzirmek hazımsızlık yapıyo ve boşaltım zamanında olmazsa karın ağrısı reflü gibi sorunlar olabiliyo... ben kendim yaşadım ondan biliyom... bi de uzman tv den öğrenebilirsin.......................... inşallah düzelir........ zeytin yağı da deneyebilirsin.........

canım sütün mü yokki yarım saatte bir emiyor?
sütün varsa da kusmuyormu yani yarım saat yeni doğduklarında bile 1 saat arayla emiyorlardı

1 hafta yapmazsa bebiş kakasını kabız sayılıyor benim oğlumunda başından geçmişti çünkü

3 saat olmasada emzirme aralığın yarım saat olmamalı çok az bir süre cnm oyala bebişi
2 saatte 1 emzir

kıs serap şimdi geçmişe baktım da bu senin deli kaynana bi de emir e takmış kafayı..... ayyy şi,mdi iyisin demi bu konularda....

bırak ya o manyağı ben allah a havale ettim..herkes diyo zaten onun başına bi gelecek var diye..çok komik ya kendi kafasında yazıp kendi oynayanlardan. hamileyken çok göz yaşı döktüm ve allaha çok yalvardım ona öyle bi dert versinki herkesi unutsun diye..aman zaten onun huyuymuş görümcem hamileyken onada telefon edip doğururken sende doğurduğunda geberirsiniz inşallah falan diyomuş..

valla benim öz kaynanam hayatta olsaydı iyi geçinmeye çalışırdım tabi bazılarının kaynanası kadar kötü olmazsa, ama bu çakmaların tek derdi para oluyo..kocalarıyla çocuklarının arasını açmak için her yolu deniyolar..öz olanların çoğu yinede kendi oğullarının mutluluğu için bişeyler yapıyolar iyi kötü..bide işin öte yanı bende allah izin verirse bir gün kaynana olucam, istemem yani benim içinde böyle düşünülsün..

canım bebeklerin böyle reddetme dönemleri olabiliyor, çok zorlama ama bence böyle bir dönemde de ek gıda vermek memeden iyice sogumasına yol açar gibi geliyor bana.

her bebegin vücut saati farklı işliyor kaka konusunda. yalnız emzirme için yarım saat cok az bir aralık gercekten, daha hazmedemeden tekrar meme geliyor. acıkıyor ve alıyorsa ya sütün az geliyor cok sık acıkıyor ya da sütün var ama nasıl olsa yarım saatte bir emecek diye fazla emmeyip bırakıyor. bence yarım saatten bir saate çıkar, öyle öyle en az 2 saat arayla emmeye alıştır canım.

benimkide 3 yada 4 günde bir yapıyor kakasını ,doktor bize babuline önerdi, sanırım işe yarıyor.emmeden dolayı olabileceğini söylemedi, aynı şekilde efemde yarım yada 1 saatte bir emiyor.o zaman doktorun dediği doğru olabilir.bende deneyeyim ama 3 saat çok fazla yaw.hıı bide ılık su vermeyi dene.

günaydın kızlarrrr.
oğlumun iştahsızlığıyla yeni bir güne başladım:çok üzgünüm:
en son sabah 03.00te 40cc içti.
almıyor ağzına biberonu sıpa
uyutmaya çalışıyorum bide öyle vermeyi denicem.
bu arada diş etleri çok kırmızılaştı dr.umuzun verdiği jel rahatlatıyor.

günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!

umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!

günaydın mirmirmirmir

ecrinin rekoru bugün sabah 5 gece çok erken uyumaya başladı o yüzden erkenden uyanıyor

anası ne zaman delirecek bakalım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…