2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar.
gerçi kimse yok ama ben selam veriyim yinede
geldim gittim bilinsin yani.
geçmişi okumak kolay oldu.
anlaşılan haftasonu herkes gezmeler gitmiş sayfalar artmamış.
deniz hoşgeldin. sen tatilden dinlenerek değil yorularak döndün demek.
bebekle tatil yorucu mu oluyor acep.

günaydın anneler....
bir süredir giremedim misafirler, pazar gezmesi derken hafta başı oldu...
çok şükür bizde herşey yolunda umarım sizdede öyledir bi geçmişe göz gezdireyim...
tatilciler gelmişbiz daha bu sene su göremedik denizi bırak gölede razıyım ama nasip olmadı...

Günaydın herkese
Günlerdir giremiyorum siteye.Abimin düğüü vardı.1 kına, 2 düğün derken 3 günüm iptal oldu zaten ve çoooook yoruldum.Sizi de çok özledim.Anneler de bebişleri de iyidir umarım.Ben bir geçmişe bakayım.Yetiştirebilirsem tabi:))

günaydın herkese.
tatilden dönen herkes hoşgelmiş. biz de bu cuma gidicez fethiyeye.bakalım nasıl olacak. selen arabayı hiç sevmiyor çünkü. hep mızır mızır. o yüzden gece yolculuğu yapıcaz. suyu da çok seviyor ama en son denize soktuk. soğuk geldi ağladı. bakalım orada ne yapıcak. o girebilirse hep bereber girebiliriz çünkü

hayırlı olsun tuğbacım allah bir yastıkta kocatır inş. bizde seni özledik a.s.

tatilciler hoşgeldinizz

bizde ramazanda gitmek istiyoruz.muhafazakar otel diye bilinen şah in paradise fiyatları çok cazip yapmış ramazan için organizasyonlar falan..sahur iftar derdi olmaz ben zaten tutmıcam eşimede hazırlama derdim olmaz çok zor geliyo yemek yapmak zaten bide ramazan özen istiyor poff zor iş.gerçi en büyük derdim şu iftar davetlerinden kaçmak.çağıran da çağırılmak istiyor davet etmeyince laf ediyor cins akrabalar.geçen sene hamileyim diye davet edemedim bu sene kesin beklerler hiiiiiiç çekemem.ama bebekle zor olurmu acaba diye korkuyırum.bide uçağa binmesi zararlı olurmu bilmem dr.u izinden dönsün adamı soru bombardımanına tutacam yine :kedi:

canım yaa doktor ne diyor bebeğin iştahsızlığıyla ilgili valla sen böle yazdıkça iştahsız şu kadr içti bi daha içmedi diye ben kötü oluyorum yazık kuzucuma ne istiyor ki acaba ???

günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!

umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!

denizcim hoşgeldin sizin düğünler felan vardı herhalde yalnış hatırlamıyorsam hayırlı olsun bizde seni özledik şeker

canım hayırlı uğurlu olsun ...

canım iyi yolculuklar iyi tatiller şimdiden umarın selencik annesini üzmez ...

canım uçakla ilgili doktordan aldığın cevaplarını bekliyorum bende merak ediyorum daha var gerçi ama halamızın düğünü için antalyaya uçakla gitcez ama bu durum beni biraz tedirgin ediyor çünkü benim miniğim mamasını kaşıkla yiyo beni zaten emmiyo bir tek meyva sularını biberonla içiyo kalkış ve inişlerde emme refleksi yapması lazımmış bakalım ne diycek senin doktorun .... Benim de bu sene ramazanda herkezi çağırmam bekleniyo geçen yıl hamilelikten bende çağıramamıştım çok kişiyi çağırmayı düşünmüyorum açıkçası bebekler çok zor çünkü bakalım kısmet bu sene ramazanda geldi neredeyse geçen yıl hem zorlu hemde heycanlı günlerimizdi yeni yeni öğrenmiştik hamileliklerimizi bak duygulandım şimdi o günlerinde heycanı ayrı güzeldi ...

eşim az önce aradı.
arkadaşıyla görüşmüş ve tatil planı yapmışlar ama işin düşündüren kısmı var.
tek arabayla gidilcek ve 4 kişi 2 bebek var.
bebekler kucakta olucak ve 12 saatlik yol gidilcek.
eşim karar ver dedi gitmek istiyorum ama ege durur mu acaba?

tamam sinemcim sorunca hemen yazarım sana.uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyorsa nasıl yaparım bilmem ecrin inadı tuttumu asla ağzını açmaz aç bekletememde havaalanını yıkar valla ağlarken :)

sinemsin 2811 dr.a götürdüm belli dönemler olabileceğini bunun sebebini bilmediklerini söyledi.
diş etleri kızarmış,kaşınıyor ondan da olabilirmiş.
jel verdi sürüyoruz faydası oldu gibi.
ama iştahsızlık var hala malesef.
az önce oğluma mama verdim ve 70cc içti.
az içsede içim rahatladı.
vallahi aç olduğu zaman o kadar huzursuz oluyorum ki ağlıyorum bazen.
inş.kısa zamanda geçer şu iştahsızlık.

OOF Bı SÜRÜ ALINTI YAPTIM NET GıTTı
sultancım kayınvalidenle aranız açılmış ama replikler aynı bizdede geçti ama ben bişey söyleyememiştim sonrada patladım ama sen iyi yapmışsın söylemekle
ben de haftasonu evde değildim ama ela beni mahvetti yattığı yeri yadırgadı arabada da seyahat etmek istemiyo kıyameti kopardı falan falan neyse ben geçmşi okuyayımbiraz daha yoksa uyancak benimki şimdi

12 saat yol 2 bebek uzun değilmi canım ya
evt uzun yol canım oğlum acaba huzursuz olur mu diye düşünüyorum.
kararsız kaldım çokkkk.:çok üzgünüm:
ama bir yandan da eşimin ve benim de tatile ihtiyacımız var.
özellikle eşimin,artık iş yerindekilere sebepsiz bağırdığını bile görüyorum.
onlara da yazık artık eşim olmadan 6 gün rahatla çalışsınlarkaydirigubbakcemile3
ne yapsak ki?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tatile giden arkadaşlar yolda ne yaptınız,bebeklerin keyfi nasıldı?

tamam sinemcim sorunca hemen yazarım sana.uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyorsa nasıl yaparım bilmem ecrin inadı tuttumu asla ağzını açmaz aç bekletememde havaalanını yıkar valla ağlarken :)

valla tuğbacım internette okumuştum ben öle olduğunu kalkış ve inişlerde kabin basıncı azaldığından kulaklarında ağrı yapar ve bebek ağlayabilir yazıyordu bunu azaltma yöntemide emme reflksi yapmasıymış emzirin yada sevdiği bişeyler biberonla verin yada emzik emmesini sağlayın yazıyordu ya uyuku saatlerine göre hareket edin demişti uyku sırasında da bişeyleri emerse biberon emzik v.s. Problemsiz geçebileceği yazıyordu ........

olabilir canım doğrudur bu dişler biraz huysuzlandırdı bütün bebekleri inşallah en kısa zamanda atlatırsın canım

canım benım selen seviyo arbayı mesela 5 saat yola gıttık surekli uyudu uyanıncada ilgisini çeken bı oyuncağı tavana yapıştırdık ona baka baka gen euyudu yada oyalandı senın ege arabayı seviyomu canım

canım ben zeyneple 7 saat gidiş dönüş otobüs yolculuğu yaptım ama benim kızım zaten arabayı çok sever hiç problemsizdi bi koltukta ona aldım giderken gece yolculuğu yaptık uyuyarak gitti mamasını hazır tuttum uyanmasına izin vermedim sizin bebekler kucakta olması kötü onun dışında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…