- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Günaydın herkese
Günlerdir giremiyorum siteye.Abimin düğüü vardı.1 kına, 2 düğün derken 3 günüm iptal oldu zaten ve çoooook yoruldum.Sizi de çok özledim.Anneler de bebişleri de iyidir umarım.Ben bir geçmişe bakayım.Yetiştirebilirsem tabi:))
günaydın kızlarrrr.
Oğlumun iştahsızlığıyla yeni bir güne başladım:çok üzgünüm:
En son sabah 03.00te 40cc içti.
Almıyor ağzına biberonu sıpa
uyutmaya çalışıyorum bide öyle vermeyi denicem.
Bu arada diş etleri çok kırmızılaştı dr.umuzun verdiği jel rahatlatıyor.
günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!
umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!
günaydın herkese
günlerdir giremiyorum siteye.abimin düğüü vardı.1 kına, 2 düğün derken 3 günüm iptal oldu zaten ve çoooook yoruldum.sizi de çok özledim.anneler de bebişleri de iyidir umarım.ben bir geçmişe bakayım.yetiştirebilirsem tabi:))
günaydın herkese.
Tatilden dönen herkes hoşgelmiş. Biz de bu cuma gidicez fethiyeye.bakalım nasıl olacak. Selen arabayı hiç sevmiyor çünkü. Hep mızır mızır. O yüzden gece yolculuğu yapıcaz. Suyu da çok seviyor ama en son denize soktuk. Soğuk geldi ağladı. Bakalım orada ne yapıcak. O girebilirse hep bereber girebiliriz çünkü
hayırlı olsun tuğbacım allah bir yastıkta kocatır inş. Bizde seni özledik a.s.
Tatilciler hoşgeldinizz
bizde ramazanda gitmek istiyoruz.muhafazakar otel diye bilinen şah in paradise fiyatları çok cazip yapmış ramazan için organizasyonlar falan..sahur iftar derdi olmaz ben zaten tutmıcam eşimede hazırlama derdim olmaz çok zor geliyo yemek yapmak zaten bide ramazan özen istiyor poff zor iş.gerçi en büyük derdim şu iftar davetlerinden kaçmak.çağıran da çağırılmak istiyor davet etmeyince laf ediyor cins akrabalar.geçen sene hamileyim diye davet edemedim bu sene kesin beklerler hiiiiiiç çekemem.ama bebekle zor olurmu acaba diye korkuyırum.bide uçağa binmesi zararlı olurmu bilmem dr.u izinden dönsün adamı soru bombardımanına tutacam yine :kedi:
evt uzun yol canım oğlum acaba huzursuz olur mu diye düşünüyorum.12 saat yol 2 bebek uzun değilmi canım ya
tamam sinemcim sorunca hemen yazarım sana.uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyorsa nasıl yaparım bilmem ecrin inadı tuttumu asla ağzını açmaz aç bekletememde havaalanını yıkar valla ağlarken :)
sinemsin 2811 dr.a götürdüm belli dönemler olabileceğini bunun sebebini bilmediklerini söyledi.
Diş etleri kızarmış,kaşınıyor ondan da olabilirmiş.
Jel verdi sürüyoruz faydası oldu gibi.
Ama iştahsızlık var hala malesef.
Az önce oğluma mama verdim ve 70cc içti.
Az içsede içim rahatladı.
Vallahi aç olduğu zaman o kadar huzursuz oluyorum ki ağlıyorum bazen.
Inş.kısa zamanda geçer şu iştahsızlık.
evt uzun yol canım oğlum acaba huzursuz olur mu diye düşünüyorum.
Kararsız kaldım çokkkk.:çok üzgünüm:
Ama bir yandan da eşimin ve benim de tatile ihtiyacımız var.
özellikle eşimin,artık iş yerindekilere sebepsiz bağırdığını bile görüyorum.
Onlara da yazık artık eşim olmadan 6 gün rahatla çalışsınlarkaydirigubbakcemile3
ne yapsak ki?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tatile giden arkadaşlar yolda ne yaptınız,bebeklerin keyfi nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?