- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
evet hamileydi denız ama kımyasal gebelik çıktı
günaydın kızlar. deniz hoş geldin canım. rumelili rumuzu değiştirmişsin, hayırdır, bir problem mi var?
bu gİdİŞle ben tatİl yapamıyacaĞım bu yıl!!
canım ben zeyneple 7 saat gidiş dönüş otobüs yolculuğu yaptım ama benim kızım zaten arabayı çok sever hiç problemsizdi bi koltukta ona aldım giderken gece yolculuğu yaptık uyuyarak gitti mamasını hazır tuttum uyanmasına izin vermedim sizin bebekler kucakta olması kötü onun dışında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ....
değiştirdim canım...kuzumun adıda olsun dedim....
Yalnız değilsin bende yapmadım ve yapmayacağım....seneye inşallah
gülşencim merhaba .....
Idile çorba denemesi yaptın mı hiç bizim kıza bir kere denedik kıyameti kopardı yemiyecekmiş patates ve havuç haşlayarak yapmıştık doktorun verdiği tarifine uygun şekilde ..... Bide canım idil iyi geceler çayını içmemiş galibe içine çay kaşığının ucuyla şaker karıştır çok az ama tadı gerçekten kötü ve acımtırak o yüzden istememiş olabilir bide öle dene alıştırana kadar bende öle yapmıştım şimdi şekersiz içiyo ...
benim kız da normalde arabayı çok seviiyo ama geçen bi kaç gün kayınvalidemler gelince oto koltuğunu çıkarmak zorunda kaldık. kucakta o da ben de mahvolduk. normalde arabaya bnince hemen uyuyan çocuk gözünü kırpmadı uyumak istiyo uyuyamıyo o yüzden kızıyo filanmaşallah iyi durmuş canım ağlasa ne yapardın otobüstedelikafadulden
oğlumda arabayı seviyor ama dediğin gibi kucakta olucağı beni düşündürüyor.
inşallah üzmez cnm. bakalım napıcaz. gerçi alıştım artık bu haline. bi de eşim yanımda olucak. iki kişi bi çocuğa bakabiliriz heralde. zaten tatil yapmak için değil. eşimle 4 5 gün beraber vakit geçirmek için gidiyorum. çünkü çok yoğun çalışıyor ve hafta içi onu hiç görmüyo gibiyim.canım yaa doktor ne diyor bebeğin iştahsızlığıyla ilgili valla sen böle yazdıkça iştahsız şu kadr içti bi daha içmedi diye ben kötü oluyorum yazık kuzucuma ne istiyor ki acaba ???
denizcim hoşgeldin sizin düğünler felan vardı herhalde yalnış hatırlamıyorsam hayırlı olsun bizde seni özledik şeker
canım hayırlı uğurlu olsun ...
canım iyi yolculuklar iyi tatiller şimdiden umarın selencik annesini üzmez ...
canım uçakla ilgili doktordan aldığın cevaplarını bekliyorum bende merak ediyorum daha var gerçi ama halamızın düğünü için antalyaya uçakla gitcez ama bu durum beni biraz tedirgin ediyor çünkü benim miniğim mamasını kaşıkla yiyo beni zaten emmiyo bir tek meyva sularını biberonla içiyo kalkış ve inişlerde emme refleksi yapması lazımmış bakalım ne diycek senin doktorun .... Benim de bu sene ramazanda herkezi çağırmam bekleniyo geçen yıl hamilelikten bende çağıramamıştım çok kişiyi çağırmayı düşünmüyorum açıkçası bebekler çok zor çünkü bakalım kısmet bu sene ramazanda geldi neredeyse geçen yıl hem zorlu hemde heycanlı günlerimizdi yeni yeni öğrenmiştik hamileliklerimizi bak duygulandım şimdi o günlerinde heycanı ayrı güzeldi ...
cnm zor olabilir. biz arkadaşlarla bu şekilde 1 saatlik yola zpr gidiyoruz. biz de öyle bişey yapabilirdik. ama zor olucağı için vaz geçtik. tabi birazda çocukların huyuna bağlı.eşim az önce aradı.
arkadaşıyla görüşmüş ve tatil planı yapmışlar ama işin düşündüren kısmı var.
tek arabayla gidilcek ve 4 kişi 2 bebek var.
bebekler kucakta olucak ve 12 saatlik yol gidilcek.
eşim karar ver dedi gitmek istiyorum ama ege durur mu acaba?
cnm inşallah geçer zorla yedirmeye çalışmak yorucu ve yıpratıcı çünkü.sinemsin 2811 dr.a götürdüm belli dönemler olabileceğini bunun sebebini bilmediklerini söyledi.
diş etleri kızarmış,kaşınıyor ondan da olabilirmiş.
jel verdi sürüyoruz faydası oldu gibi.
ama iştahsızlık var hala malesef.
az önce oğluma mama verdim ve 70cc içti.
az içsede içim rahatladı.
vallahi aç olduğu zaman o kadar huzursuz oluyorum ki ağlıyorum bazen.
inş.kısa zamanda geçer şu iştahsızlık.
cnm ben bugün ilk defa denedim. 50 cc verdim saat 12 gibi. arkasından da mama istedi aslında 1 saat önce yemişti. şimdi uyudu. bakalım ne kadar uyuycak. inşallah etkisini o uyurken gösterir de en azından 1 saat uyur.gülşencim merhaba .....
Idile çorba denemesi yaptın mı hiç bizim kıza bir kere denedik kıyameti kopardı yemiyecekmiş patates ve havuç haşlayarak yapmıştık doktorun verdiği tarifine uygun şekilde ..... Bide canım idil iyi geceler çayını içmemiş galibe içine çay kaşığının ucuyla şaker karıştır çok az ama tadı gerçekten kötü ve acımtırak o yüzden istememiş olabilir bide öle dene alıştırana kadar bende öle yapmıştım şimdi şekersiz içiyo ...
inşallah üzmez cnm. Bakalım napıcaz. Gerçi alıştım artık bu haline. Bi de eşim yanımda olucak. Iki kişi bi çocuğa bakabiliriz heralde. Zaten tatil yapmak için değil. Eşimle 4 5 gün beraber vakit geçirmek için gidiyorum. çünkü çok yoğun çalışıyor ve hafta içi onu hiç görmüyo gibiyim.
Cnm zor olabilir. Biz arkadaşlarla bu şekilde 1 saatlik yola zpr gidiyoruz. Biz de öyle bişey yapabilirdik. Ama zor olucağı için vaz geçtik. Tabi birazda çocukların huyuna bağlı.
Cnm inşallah geçer zorla yedirmeye çalışmak yorucu ve yıpratıcı çünkü.
Cnm ben bugün ilk defa denedim. 50 cc verdim saat 12 gibi. Arkasından da mama istedi aslında 1 saat önce yemişti. şimdi uyudu. Bakalım ne kadar uyuycak. Inşallah etkisini o uyurken gösterir de en azından 1 saat uyur.
Ya kızlar oyun halısı almakistiyorum selene. özellikle tatilde arabada giderken falan yatırırım oyalanır diyorum.ama selen oyuncaklarla oynarken ağzına sokmaya çalışıyo.becremeyince kızıyo bağırıyo. Bağıra çağırqa oynuyo yani.oyun halısında da öyle olursa diyorum. Yazık olur elimde kalır az para da değil.120 130 falan. Ne dersiniz sizinkiler ne yapıyo.
keremin gaz sorunu varken dr.bizede babuline vermiştibenimkide 3 yada 4 günde bir yapıyor kakasını ,doktor bize babuline önerdi, sanırım işe yarıyor.emmeden dolayı olabileceğini söylemedi, aynı şekilde efemde yarım yada 1 saatte bir emiyor.o zaman doktorun dediği doğru olabilir.bende deneyeyim ama 3 saat çok fazla yaw.hıı bide ılık su vermeyi dene.
hoşgeldin cnmgünaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!
umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!
oh oh maşallah ne güzel bizde gittik geçen ay ama ben denize sokamadımgünaydın bütün güzel anneler bizde geldik tatilden denize de girdik hiç ağlamadı kuzum suyu çok seviyor çooookkk
günaydın herkese.
tatilden dönen herkes hoşgelmiş. biz de bu cuma gidicez fethiyeye.bakalım nasıl olacak. selen arabayı hiç sevmiyor çünkü. hep mızır mızır. o yüzden gece yolculuğu yapıcaz. suyu da çok seviyor ama en son denize soktuk. soğuk geldi ağladı. bakalım orada ne yapıcak. o girebilirse hep bereber girebiliriz çünkü
hayırlı olsun tuğbacım allah bir yastıkta kocatır inş. bizde seni özledik a.s.
tatilciler hoşgeldinizz
bizde ramazanda gitmek istiyoruz.muhafazakar otel diye bilinen şah in paradise fiyatları çok cazip yapmış ramazan için organizasyonlar falan..sahur iftar derdi olmaz ben zaten tutmıcam eşimede hazırlama derdim olmaz çok zor geliyo yemek yapmak zaten bide ramazan özen istiyor poff zor iş.gerçi en büyük derdim şu iftar davetlerinden kaçmak.çağıran da çağırılmak istiyor davet etmeyince laf ediyor cins akrabalar.geçen sene hamileyim diye davet edemedim bu sene kesin beklerler hiiiiiiç çekemem.ama bebekle zor olurmu acaba diye korkuyırum.bide uçağa binmesi zararlı olurmu bilmem dr.u izinden dönsün adamı soru bombardımanına tutacam yine :kedi:
valla biz 7 saatlik yolda ailecek gittik arkaya ben kereme yatak yaptım çok rahat yattı ama ,yinede zorlandık uzun yoldaü heleki12 saatlik yol bide sıkış tepiş çok rahatsız olursunuz söyleyeyimeşim az önce aradı.
cnm sonradan yine görüştük sanki birşey olmamaış gibi davrandı ,OOF Bİ SÜRÜ ALINTI YAPTIM NET GİTTİ
sultancım kayınvalidenle aranız açılmış ama replikler aynı bizdede geçti ama ben bişey söyleyememiştim sonrada patladım ama sen iyi yapmışsın söylemekle
ben de haftasonu evde değildim ama ela beni mahvetti yattığı yeri yadırgadı arabada da seyahat etmek istemiyo kıyameti kopardı falan falan neyse ben geçmşi okuyayımbiraz daha yoksa uyancak benimki şimdi
cnm nasıl değiştirdindeğiştirdim canım...kuzumun adıda olsun dedim....
yalnız değilsin bende yapmadım ve yapmayacağım....seneye inşallah
cnm biz gittik ama 7 saat sürdü hemde arabanın arkası tamamen ikimize aitti yani çok zor arkada kucakta bebek pişer dur kalkda allah korusun kucağınızdan düşerse yani ben böyle bile zorlandım çok zor gibi görünüyo açıkcası....evt uzun yol canım oğlum acaba huzursuz olur mu diye düşünüyorum.
kararsız kaldım çokkkk.:çok üzgünüm:
ama bir yandan da eşimin ve benim de tatile ihtiyacımız var.
özellikle eşimin,artık iş yerindekilere sebepsiz bağırdığını bile görüyorum.
onlara da yazık artık eşim olmadan 6 gün rahatla çalışsınlarkaydirigubbakcemile3
ne yapsak ki?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tatile giden arkadaşlar yolda ne yaptınız,bebeklerin keyfi nasıldı?
slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
kızlar bu sabah kayınvalidem aradı keremi sormak için hep arar
bende iyi dedim mamasını yedi oyun oynuyor hemen
aaaaaa mama mı veriyosun meme versene hep mama verme çocuk anne sütü içsin en azından 6 ay bilmem ne
anne diyorum doymuo ağlıyo uyumuyo diyorum biraz göğsüm dolsun öyle veriyorum diyorum
ay yok öle olmazmış o da öle yapmış sütü gitmiş
süt çektikçe gelirmiş anlatıyorum anlatıyorum anlamıyo en sonunda
yani anne sende herşeye çok karışıyosun dedim kadın bi suraksadı
ben onun annesiyim sizden daha çok ben düşünürüm bütün gün çocukla ben beraberim görüyorum dedim hep aynı şeyleri söylüyosun dedim
ne biçim konuşuyosun sen kaynananla dedi
kim veriyo sana bu aklları demezmi
eminim annemi kastediyodur günahını alıyor
kötü bişeymi dedim ,dedim
fazlada hatırlamıyom sonra görüşürz diye kapadık telleri
ama artık burama kadar gelmişti
dayanamadım söledim yani
herkese günaydınlar kızlar ben dün gece ağlamaktan başım ağrıyo bugun benim oğlan artık bunu huy edindi sanıyorum akşam oldumu uyumamak için direniyo tamam uyumasın diyorum bu seferde uykusuzluktan sürekli ağlıyo.nasıl uyutucamı şaşırdım memede uyumuyo,ayakta sallanmıyo kendini paralıyo ayağa aldığım an,kollarımda uyusun diyorum imkanı yok çingne beşiği kurdurdum eşime onada koyduğum an çığlık çığlığa ben napıcamı şaşırdım bi bebek nasıl uyutulur siz bişey söyleyin artık sinirlerim harap oldu(
günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!
umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!
günaydın bütün güzel anneler bizde geldik tatilden denize de girdik hiç ağlamadı kuzum suyu çok seviyor çooookkk
Günaydın herkese
Günlerdir giremiyorum siteye.Abimin düğüü vardı.1 kına, 2 düğün derken 3 günüm iptal oldu zaten ve çoooook yoruldum.Sizi de çok özledim.Anneler de bebişleri de iyidir umarım.Ben bir geçmişe bakayım.Yetiştirebilirsem tabi:))
eşim az önce aradı.
bende nickimi değiştirmek istiyoruuuuuuuuuum delikafadulden
senin değiştirmen şart zati hihihkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?