2009 Nisan Anneleri buraya

benımkısı tatıl sayılmaz!!
ılk hafta ablamın nıkahı evlılık telaŞıylŞa uĞraŞtık.
Hemen ertesı gÜn annemlerın taŞınması.
Ne denız yÜzÜ gÖrdÜm ne havuz...
Acayıp yorugunum son ana kadar ıŞ yaptımm.
Annem ÇocuĞa baktı bÜtÜn ıŞler bana kaldı..

evet canım kan değerleri yukseliyo normal gebelik gibi ama sonra iniyo öle bişidi sanırım bizim meraklı misafir daha net cevp verebilir bu jkonuda

maşallah iyi durmuş canım ağlasa ne yapardın otobüstedelikafadulden
oğlumda arabayı seviyor ama dediğin gibi kucakta olucağı beni düşündürüyor.

değiştirdim canım...kuzumun adıda olsun dedim....

Yalnız değilsin bende yapmadım ve yapmayacağım....seneye inşallah

gülşencim merhaba .....
Idile çorba denemesi yaptın mı hiç bizim kıza bir kere denedik kıyameti kopardı yemiyecekmiş patates ve havuç haşlayarak yapmıştık doktorun verdiği tarifine uygun şekilde ..... Bide canım idil iyi geceler çayını içmemiş galibe içine çay kaşığının ucuyla şaker karıştır çok az ama tadı gerçekten kötü ve acımtırak o yüzden istememiş olabilir bide öle dene alıştırana kadar bende öle yapmıştım şimdi şekersiz içiyo ...

idil 2 haftadır çorba içiyor sinem.....patates havuç ilk hafta öyle verdik geçen hafta kabakta karıştı işin içine :)) yedi maşallah tabi çok severek yediğini söyleyemem...meyve gibi değil yani....iyi geceler çayını dediğin gibi deneyeyim sinem yoksa ne yapıcam o çayı....kendim içeyim desem bir uyurum idilide duyamam.:))

maşallah iyi durmuş canım ağlasa ne yapardın otobüstedelikafadulden
oğlumda arabayı seviyor ama dediğin gibi kucakta olucağı beni düşündürüyor.
benim kız da normalde arabayı çok seviiyo ama geçen bi kaç gün kayınvalidemler gelince oto koltuğunu çıkarmak zorunda kaldık. kucakta o da ben de mahvolduk. normalde arabaya bnince hemen uyuyan çocuk gözünü kırpmadı uyumak istiyo uyuyamıyo o yüzden kızıyo filan
bi de kucakta olunca sana da baya zor oluyo onu da söliim
ama şöle bişi olabilir arkaya bi tane oto koltuğu takarsınız dönüşümlü kullanır bebişler bence daha rahat edersiniz

inşallah üzmez cnm. bakalım napıcaz. gerçi alıştım artık bu haline. bi de eşim yanımda olucak. iki kişi bi çocuğa bakabiliriz heralde. zaten tatil yapmak için değil. eşimle 4 5 gün beraber vakit geçirmek için gidiyorum. çünkü çok yoğun çalışıyor ve hafta içi onu hiç görmüyo gibiyim.

cnm zor olabilir. biz arkadaşlarla bu şekilde 1 saatlik yola zpr gidiyoruz. biz de öyle bişey yapabilirdik. ama zor olucağı için vaz geçtik. tabi birazda çocukların huyuna bağlı.

cnm inşallah geçer zorla yedirmeye çalışmak yorucu ve yıpratıcı çünkü.

cnm ben bugün ilk defa denedim. 50 cc verdim saat 12 gibi. arkasından da mama istedi aslında 1 saat önce yemişti. şimdi uyudu. bakalım ne kadar uyuycak. inşallah etkisini o uyurken gösterir de en azından 1 saat uyur.

ya kızlar oyun halısı almakistiyorum selene. özellikle tatilde arabada giderken falan yatırırım oyalanır diyorum.ama selen oyuncaklarla oynarken ağzına sokmaya çalışıyo.becremeyince kızıyo bağırıyo. bağıra çağırqa oynuyo yani.oyun halısında da öyle olursa diyorum. yazık olur elimde kalır az para da değil.120 130 falan. ne dersiniz sizinkiler ne yapıyo.

aliyecim çorbayı mı denedin yoksa çayı mı denedin canım tam anlayamadım çayı sende deneyecektin yalnış hatırlamıyorsam doğrumuyum ....

keremin gaz sorunu varken dr.bizede babuline vermişti
işe yarıyor gerçekten
hatta bana bile kullanabilirsin demişti

günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!

umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!
hoşgeldin cnm
tatile gittiğini kaçırmışım okuyamamaışım
nerelerde dedim bende

günaydın bütün güzel anneler bizde geldik tatilden denize de girdik hiç ağlamadı kuzum suyu çok seviyor çooookkk
oh oh maşallah ne güzel bizde gittik geçen ay ama ben denize sokamadım

aliyecim sırftatildesin hayatım faceden resimlerinizi gördüm zaten siz tatilde değilmiydiniz,
oh ne güzel valla bizim içinde eğlen

oh ne güzel tuğbacım yaa
bende nefret ediyorum yemekyapmaktan hazırlamaktan
eşimde dio zaten ramazan geliyo ne yapçaz:))

valla biz 7 saatlik yolda ailecek gittik arkaya ben kereme yatak yaptım çok rahat yattı ama ,yinede zorlandık uzun yoldaü heleki12 saatlik yol bide sıkış tepiş çok rahatsız olursunuz söyleyeyim
cnm sonradan yine görüştük sanki birşey olmamaış gibi davrandı ,
iikidesölemişim
dün onlardaydık eşimle pazara çıktık
çıkmadan emzirmiştim ama süt olmadığı belliydi eve bi girdim sanki keremi kesmişler
nasıl ağlıyo kimse sakinleştirememiş çocuk açlıktan ağlıyo baktım aceleyle mamayı soğutmaya çalışıyolar
sonra sömledim kaynanama ,
gömrdünmü işte doymuyor memeyle dedim
sonra anldı
değiştirdim canım...kuzumun adıda olsun dedim....

yalnız değilsin bende yapmadım ve yapmayacağım....seneye inşallah
cnm nasıl değiştirdin

cnm biz gittik ama 7 saat sürdü hemde arabanın arkası tamamen ikimize aitti yani çok zor arkada kucakta bebek pişer dur kalkda allah korusun kucağınızdan düşerse yani ben böyle bile zorlandım çok zor gibi görünüyo açıkcası....

başın sağolsun.mekanı cennet olsun.

hoşgeldin aramıza sultan.senin ki iyi kaynanaydı iyisi bile bu kadar oluyo işte.

çaresini bulabilirsem söylerim ama malesef uyku konusunda ben de çaresizim.

günaydınnnnnnnnnnn!!!!
2 haftalık yorucu tatilden sonra tekrar döndüm!!!!

umarım hepiniz iyisinizdir???
çok ösledim hepinizi!!

hoşgeldin canım

günaydın bütün güzel anneler bizde geldik tatilden denize de girdik hiç ağlamadı kuzum suyu çok seviyor çooookkk

hoşgeldin.

hoşgeldin

biz hafta sonu bileciğe gittik.3 buçuk saatlik yol.annem arkada kzımlaydı buna rağmen çocuk mahfoldu.-tatlicadiarzu-

offf offff ben çok hasta oluyorum.2 hafta önce hafta hastaydım.bugün yine hastayım.kızım olmasa önemli değil ama onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum malesef.var mı bağışıklığı kuvvetlendirmenin bi yolu arkadaşlar.benim sorunum sinüzit faranjit.biri olunca diğeri de oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…