2009 Nisan Anneleri buraya

canım kucakta bebekle arabaya binmek çok tehlikeli, nolur yapmayın! Allah korusun kaza anında arabadan fırlıyor bebekler taş gibi.. bir şey olursa affedemezsin kendini ömür boyu.. baska bir çözüm bulun, araba koltugu olmadan olmaz.

Tünaydın. Ben geldim. Çok hastayım. Eşim askere gitti biliyorsunuz. Üzüntüden vücut direncim düştü galiba. Oğluşumu dün kucağıma alamadım hiç. Ateşim vardı. Maske ile emzirdim hep. Maskeyi yadıgadı emmedi pek ama bugün sabah aldım gönlünü daha iyiyim.

selammm..... herkese huzurlu bir gün olsun inşallah....
iyisiniz mi kıslar............. okuduuum kadarıyla asayiş berkemal:)

deniz hoş geldin......

aysunsude ben derim ki midesi hassas bi bebekse hiç hiç çekilmez... biz 10 saatlik yolda arka biza aitken mahvolduk pınar la..... sen iki kez düşün bu tatil işini:)

canım ben playskool un oyun battaniyem ürününü aldım fiyatı da 39 lira civarında. internetten bakabilirsin.

aliyecim çorbayı mı denedin yoksa çayı mı denedin canım tam anlayamadım çayı sende deneyecektin yalnış hatırlamıyorsam doğrumuyum ....
çayı denedim canım. sonuç:1 saat uydu kızım. şimdi kucağımda:bbo:

canım geçmiş olsun. bağışıklığı güçlendirmek için ekinezya çaylarını deneyebilirsin.

sultancım bi süre yazlıktaydım biliyosun ama sor kaç kere denize girdim 3 kere falan 2 ayda. face teki fotolar erikli de kuzenler ev tutmuştu biz de pazar günübirlik eşimle gittik.güzeldi.asıl tatil şimdi eşimle gidiceğimiz olcak yani.sen deyince farkettim evet bütün yaz tatildeymişim ben:kedi:

geçmiş olsun, üzüntünü anlıyorum canım ama güçlü olmalısın bebişin için.. :teselli:

benim miniğim de o şarkıya bayılıyor. Bir de "arı vız vız vız" ve "fış fış kayıkçı" bunları söyleyince yaylanıyor kucağımda müziğe göre
kimyasal gebelik ne oluyoooooooooooooooooo
Gebelik oluyor ama kese oluşmadan sonlanıyor. Aslında oluşmuş tüm gebeliklerin yarısı bu şekilde sonlanıyor. Eskiden gebelik bu kadar erken tespit edilemediği için pek bilinen bir durum değildir
muhtar benim ama ... puanları o toplamış olmazki böyle...

en istifamı istiyim bariiii
Canım şen muhtarlığı yanlış yere açmışsın bak burada kimse puan nasıl verilir onu bile bilmiyor. Laf aramızda ben de yeni öğrendim.
Sana tavsiyem mereklı misafirin dolaştığı topiklerde dolaş.

Başın sağolsun canım.

yaa kızlar benm kzım 5.ayında ve bu zamna kadar ki aşılarında agızdan hiç damla falan verilmedii 3.ay aşısı iki bacak bi kol 4.ay aşısı 2 bacak 5.ayda yok 6.ayda var

Bu aylarda ağızsan verilen aşı Rota virüsü aşısı. Ücretli olduğu için siz alırsanız yaparlar. Ama yapılmadıysa artık geç oldu. 4. aya kadar yapılabiliyor.

[
nerden değiştiriliyo bulamadım (web sitesi yapan bi programcı için kötü bi itiraf:kedi:) yönetime sölemekte gerekebilir tabi

gulshenidil link vermiş http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html

Son düzenleme:

geçmiş olsun kızlar

megul bende geçen ay faranjit olmuştum fecii bişey inşallah en kısa sürede iyileşirsin dr banada maskeyle emzie dedi zaten sıcak ve hastalıktan terliyordum birde maske takınca kirpiklerimden bile ter damlardı 2 gün öyle emzirdim sonra kullanmadım kızıma bulaşmadı çok şükür

Allak kolaylyk versin kızlar acil şifalar dilerim

geçmiş olsun cnm. allah kavuştursun bu arada

canım ben playskool un oyun battaniyem ürününü aldım fiyatı da 39 lira civarında. internetten bakabilirsin.
teşekkürler ipekçim bi bakayım

canım geçmiş olsun faranjit bende de var ne demek olduğunu iyi bilirim doktorun sölediğine göre genetik bir hastalıkmış bu ve bulaşıcı değil beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor kendini koruman gerekiyo terli felan kalma sakın çünkü bu mikrop vucutta yerleşik ve vucudu zayıf yakaldığında ortaya çıkıyor bildiğim kadar tamamen temizlenmesi mümkün değil kendine dikkat ediceksin başka çaresi yok mesela ben asla terli kalmamaya dikkat ederim soğuk su içmem (ama dondurma çok yerim) ...........

daha neler öğreneceğiz bakalım!!!
Cahilliğime verinde o da ne beee!!!

Kimyasal gebelik????

bu işin kimyasalıdamı varmış

Döllenen yumurta sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmiyor ve gebelik sadece kan ve idrar testleri ile tespit edilebiliyor. kadınlar bu düşüğü algılayamıyor, genelde adet gecikmesi sanıyorlar ama aslında düşük yapıyorlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da adlandırılıyor. Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılıyor çiçek te oldugu gibi ama takip sonucunda Beta HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülüyor. Kürtaja gerek olmuyor.

ben de üç sene önce farenjit geçirdim üst üste 3 defa 2-3 ay içerisinde 39-40 derece ateşle, çok kötüydü bilirim acısını. doktorlar kronik oldugunu söylüyorlardı ama bir daha olmadım çok şükür.

başın sağolsun cnm allah size sabır versin

aynı yaa ela da en fazla 2.5 saat uyanık kalıp hemen uymak istyo ama uykuları 40 dk yı gçmiyo böyle oluncada tüm gün onu uyutmakla geçiyo evde hadi neyse ama dışarıda ikimizde mahvoluyoruz ama uykusu kaçmadan hemen uyutursam çok çabuk uyuyo o da

kızlar çok geçmiş olsun nolur dikkat edin kendinize valla yaz günü böyleyiz kışın napıcaz o zaman yaa..jeandark cım benim eşimden evlenmeden önce askere gitti ama ben çok üzülmüştü ve kendimi hasta etmiştim resmen üzüntüden cnm senin bebeğin var nolur güçlü ol ne kadar sürecek askerliği?

merhaba arkadaşlar biz döndük istanbula çok iş var yapılacak evi toparlamam lazım heryer heryer de arada girerim görüşürüz. insanın evi gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…