eşim az önce aradı.
arkadaşıyla görüşmüş ve tatil planı yapmışlar ama işin düşündüren kısmı var.
tek arabayla gidilcek ve 4 kişi 2 bebek var.
bebekler kucakta olucak ve 12 saatlik yol gidilcek.
eşim karar ver dedi gitmek istiyorum ama ege durur mu acaba?
ya kızlar oyun halısı almakistiyorum selene. özellikle tatilde arabada giderken falan yatırırım oyalanır diyorum.ama selen oyuncaklarla oynarken ağzına sokmaya çalışıyo.becremeyince kızıyo bağırıyo. bağıra çağırqa oynuyo yani.oyun halısında da öyle olursa diyorum. yazık olur elimde kalır az para da değil.120 130 falan. ne dersiniz sizinkiler ne yapıyo.
çayı denedim canım. sonuç:1 saat uydu kızım. şimdi kucağımda:bbo:aliyecim çorbayı mı denedin yoksa çayı mı denedin canım tam anlayamadım çayı sende deneyecektin yalnış hatırlamıyorsam doğrumuyum ....
canım geçmiş olsun. bağışıklığı güçlendirmek için ekinezya çaylarını deneyebilirsin.offf offff ben çok hasta oluyorum.2 hafta önce hafta hastaydım.bugün yine hastayım.kızım olmasa önemli değil ama onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum malesef.var mı bağışıklığı kuvvetlendirmenin bi yolu arkadaşlar.benim sorunum sinüzit faranjit.biri olunca diğeri de oluyo.
Tünaydın. Ben geldim. Çok hastayım. Eşim askere gitti biliyorsunuz. Üzüntüden vücut direncim düştü galiba. Oğluşumu dün kucağıma alamadım hiç. Ateşim vardı. Maske ile emzirdim hep. Maskeyi yadıgadı emmedi pek ama bugün sabah aldım gönlünü daha iyiyim.
benim miniğim de o şarkıya bayılıyor. Bir de "arı vız vız vız" ve "fış fış kayıkçı" bunları söyleyince yaylanıyor kucağımda müziğe görehatta ne yaptı biliyomusunuz ben oğlumu kucağıma aldım şarkı söylüyodum kırmızı balık diee bi şarkımız var çok seveyio emir neyse onu sölediim bi aktım garip garip bakıyoo..hatta ağzım açık kaldı dedi güldü..yani ona garip gelioo böyle ilgilenmek o hiç yapmadığı için..
Gebelik oluyor ama kese oluşmadan sonlanıyor. Aslında oluşmuş tüm gebeliklerin yarısı bu şekilde sonlanıyor. Eskiden gebelik bu kadar erken tespit edilemediği için pek bilinen bir durum değildirkimyasal gebelik ne oluyoooooooooooooooooo
Canım şen muhtarlığı yanlış yere açmışsın bak burada kimse puan nasıl verilir onu bile bilmiyor. Laf aramızda ben de yeni öğrendim.muhtar benim ama ... puanları o toplamış olmazki böyle...
en istifamı istiyim bariiii
slm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
yaa kızlar benm kzım 5.ayında ve bu zamna kadar ki aşılarında agızdan hiç damla falan verilmedii 3.ay aşısı iki bacak bi kol 4.ay aşısı 2 bacak 5.ayda yok 6.ayda var
nerden değiştiriliyo bulamadım (web sitesi yapan bi programcı için kötü bi itiraf:kedi:) yönetime sölemekte gerekebilir tabi
offf offff ben çok hasta oluyorum.2 hafta önce hafta hastaydım.bugün yine hastayım.kızım olmasa önemli değil ama onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum malesef.var mı bağışıklığı kuvvetlendirmenin bi yolu arkadaşlar.benim sorunum sinüzit faranjit.biri olunca diğeri de oluyo.
Tünaydın. Ben geldim. Çok hastayım. Eşim askere gitti biliyorsunuz. Üzüntüden vücut direncim düştü galiba. Oğluşumu dün kucağıma alamadım hiç. Ateşim vardı. Maske ile emzirdim hep. Maskeyi yadıgadı emmedi pek ama bugün sabah aldım gönlünü daha iyiyim.
geçmiş olsun cnm. allah kavuştursun bu aradaTünaydın. Ben geldim. Çok hastayım. Eşim askere gitti biliyorsunuz. Üzüntüden vücut direncim düştü galiba. Oğluşumu dün kucağıma alamadım hiç. Ateşim vardı. Maske ile emzirdim hep. Maskeyi yadıgadı emmedi pek ama bugün sabah aldım gönlünü daha iyiyim.
teşekkürler ipekçim bi bakayımcanım ben playskool un oyun battaniyem ürününü aldım fiyatı da 39 lira civarında. internetten bakabilirsin.
geçmiş olsun, üzüntünü anlıyorum canım ama güçlü olmalısın bebişin için.. :teselli:
offf offff ben çok hasta oluyorum.2 hafta önce hafta hastaydım.bugün yine hastayım.kızım olmasa önemli değil ama onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum malesef.var mı bağışıklığı kuvvetlendirmenin bi yolu arkadaşlar.benim sorunum sinüzit faranjit.biri olunca diğeri de oluyo.
daha neler öğreneceğiz bakalım!!!
Cahilliğime verinde o da ne beee!!!
Kimyasal gebelik????
bu işin kimyasalıdamı varmış
aslında güzelmiş ipekçim fiyatı da uygun. ama bizim hanım yüzüstü durmaktan hoşlanmıyr
canım üstünde sırt üstü veya yan da yatabiliyor, ayaklarıyla elleriyle oyuncaklara vuruyor elliyor, resimlerine bakıyor.
başın sağolsun cnm allah size sabır versinslm kızlar giremiyom buaralar
dayım vefat etti kalp krizinden yazlıkta karaburunda yakında hastane olmadığı için ambulanta 2 saate geldiği için kaybettik
sütüm kaçmasın diye üzülmemeye çalışıyom ama içim yanıyo çok fena
oğluşumda sanki anladı uykusunda ağlayarak uyanıyo buara
benim babamda vefat etmişti dayıma dede öğretcektik oda olmadı((((((((((
aynı yaa ela da en fazla 2.5 saat uyanık kalıp hemen uymak istyo ama uykuları 40 dk yı gçmiyo böyle oluncada tüm gün onu uyutmakla geçiyo evde hadi neyse ama dışarıda ikimizde mahvoluyoruz ama uykusu kaçmadan hemen uyutursam çok çabuk uyuyo o daBenim oğlum da ilk 3 ay sürekli ağladı. herkes karnına saat yönünde masaj yap, nurse harvey gaz için bitki şurubu onu al içir falan herşeyi denedim gerçi biraz faydasını gördüm ama asıl memeden sütüm ilk başta çok hızlı gelip sonra damla damla gelmesi imiş... hızlı gelince gaz yapıyor tıkanıyor boğazında kalıyor idi. meme ile savaşıyordu, gazını çıkartıp devam ettiğimde de damla damla az geldiği için kızyordu... yine savaşıyordu... bunu işe başlayıp sağmaya başlayınca anladım.... ve hala evde iken memeden veriyorum ve gerçekten de tesşhisim doğru....
ve uyku saati geçince dalmakta çok zorlanıyor. uyandıktan sonra en fazla 1-1,5 saat sonra uyutmayı deneyin. benim ki yalancı memeyi alıyor o sırada ve kolumda ayakta gezerek sallıyorum kucağımda... bazen zıplıyorum bazen... gazı çıkmamışsa eğer zıplamak işe yarıyor biraz sonra kusuyor ve rahatlıyor çünkü.. gazı çıakrsa kusmuyor.......yani gazı çıkmamışsa bilerek sallayıp kussun keşke diyom rahatlasın diye... gerçekten de rahatlıyor ve uyuyor...sonuç olarak mutlaka bir derdi var ki uyumadığını anladım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?