jeandark cım benim eşimden evlenmeden önce askere gitti ama ben çok üzülmüştü ve kendimi hasta etmiştim resmen üzüntüden cnm senin bebeğin var nolur güçlü ol ne kadar sürecek askerliği?
teşekkürler cnm paylaştığın için.selen de 11 12 gibi uyuyp 5 6 gibi mıkırdanıyo.ben de alıp emziriyorum.almıyımmı acaba artık.kızlar ben ela sabaha karşı mızıldanmaya başlıyo genellikle saat 5 ten sonra diye onu gaz sancısı var sanıyordum ama gözü kapalı uyuyo hala da mızmızlanıp duruyo ilgilenmesem uyanıyo falan meğersem hafif uykuya geçtiği içinmiş bakın belki sizede yarar
Dört aylık bebek ve uyku - [ www.anneyiz.biz ]
merhaba arkadaşlar biz döndük istanbula çok iş var yapılacak evi toparlamam lazım heryer heryer de arada girerim görüşürüz. insanın evi gibisi yok
1 yıl sürecek. Şİmdi Samsun'da ay sonuna kadar daha sonra ya İstanbul ya da Ankara'da olacak. İstanbul olsun ya. Ne yaparım ben şu kadarcık bebişle yalnız. Ailem İstanbul'da ama yine de yerini doldurmaz babanın.:Saruboceq:
teşekkürler cnm paylaştığın için.selen de 11 12 gibi uyuyp 5 6 gibi mıkırdanıyo.ben de alıp emziriyorum.almıyımmı acaba artık.
1 yıl sürecek. Şİmdi Samsun'da ay sonuna kadar daha sonra ya İstanbul ya da Ankara'da olacak. İstanbul olsun ya. Ne yaparım ben şu kadarcık bebişle yalnız. Ailem İstanbul'da ama yine de yerini doldurmaz babanın.:Saruboceq:
kızlar ben ela sabaha karşı mızıldanmaya başlıyo genellikle saat 5 ten sonra diye onu gaz sancısı var sanıyordum ama gözü kapalı uyuyo hala da mızmızlanıp duruyo ilgilenmesem uyanıyo falan meğersem hafif uykuya geçtiği içinmiş bakın belki sizede yarar
Dört aylık bebek ve uyku - [ www.anneyiz.biz ]
kızlar benim oğlan emmeyi bıraktığı için mama başladık.
sütün mü azalmıştı canım?
kızlar benim oğlan emmeyi bıraktığı için mama başladık.
Tünaydın. Ben geldim. Çok hastayım. Eşim askere gitti biliyorsunuz. Üzüntüden vücut direncim düştü galiba. Oğluşumu dün kucağıma alamadım hiç. Ateşim vardı. Maske ile emzirdim hep. Maskeyi yadıgadı emmedi pek ama bugün sabah aldım gönlünü daha iyiyim.
geçmiş olsun kızlar
megul bende geçen ay faranjit olmuştum fecii bişey inşallah en kısa sürede iyileşirsin dr banada maskeyle emzie dedi zaten sıcak ve hastalıktan terliyordum birde maske takınca kirpiklerimden bile ter damlardı 2 gün öyle emzirdim sonra kullanmadım kızıma bulaşmadı çok şükür
Allak kolaylyk versin kızlar acil şifalar dilerim
başın sağolsun cnm allah size sabır versin
aynı yaa ela da en fazla 2.5 saat uyanık kalıp hemen uymak istyo ama uykuları 40 dk yı gçmiyo böyle oluncada tüm gün onu uyutmakla geçiyo evde hadi neyse ama dışarıda ikimizde mahvoluyoruz ama uykusu kaçmadan hemen uyutursam çok çabuk uyuyo o da
kızlar çok geçmiş olsun nolur dikkat edin kendinize valla yaz günü böyleyiz kışın napıcaz o zaman yaa..jeandark cım benim eşimden evlenmeden önce askere gitti ama ben çok üzülmüştü ve kendimi hasta etmiştim resmen üzüntüden cnm senin bebeğin var nolur güçlü ol ne kadar sürecek askerliği?
bende sütümü sağıp veriyordum ama benimde çok azaldı.
az önce denedim belki emer diye ama 1 dk.emdi bıraktı .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar bişey sorucam 1 haftadır oğlum gece sepetinde dönüyor.
dönmekten kastım düz yatırıyorum mama için kalktığımda sepette yamuk yattığını görüyorum.
sizin bebişler de başladımı gece rahat durmamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?