2009 Nisan Anneleri buraya

jeandark cım benim eşimden evlenmeden önce askere gitti ama ben çok üzülmüştü ve kendimi hasta etmiştim resmen üzüntüden cnm senin bebeğin var nolur güçlü ol ne kadar sürecek askerliği?

1 yıl sürecek. Şİmdi Samsun'da ay sonuna kadar daha sonra ya İstanbul ya da Ankara'da olacak. İstanbul olsun ya. Ne yaparım ben şu kadarcık bebişle yalnız. Ailem İstanbul'da ama yine de yerini doldurmaz babanın.:Saruboceq:

teşekkürler cnm paylaştığın için.selen de 11 12 gibi uyuyp 5 6 gibi mıkırdanıyo.ben de alıp emziriyorum.almıyımmı acaba artık.

merhaba arkadaşlar biz döndük istanbula çok iş var yapılacak evi toparlamam lazım heryer heryer de arada girerim görüşürüz. insanın evi gibisi yok

hoşgeldin canım

cnm allah kavuştursun dualarım seninle insan tek başına bakamıyo walla eş gibisi yok ben akşam işten dönsün diye bakıyorum.....

teşekkürler cnm paylaştığın için.selen de 11 12 gibi uyuyp 5 6 gibi mıkırdanıyo.ben de alıp emziriyorum.almıyımmı acaba artık.

ela da 3-5 saat uyuyp uyanınca yediriyorum bende ama yedikten 1 saat sonrada mızmızlanırsa anladım ki bu yüzdenmiş cnm bende bişeyler yapmaya çalışıcam bakalım işe yarayacak mı,dün bi kere almadım uzun süre o da tamamen uyandı geri uyumadı ama saat 6.30 olmuştu artık bi de gece bakayım ne yapacak tabi eşimde ne yapacak o ağlarken bilmiyorum :))

allah yardımcın olsun cnm ama iyi yönden bak benim eşim şimdi gitseydi ailemde yok burda sen yine şanslısın ama haklısın eşinin yerinin yerini tutmaz tabi inşallah istanbul olur cnm

ben hep burda yazılanı yapıyodum bilmeden ama eşim hemmmen kucaklıyo . onada söyleyimde yapmasın bi daha

doktora sorduk anne sütüne en yakın mama sımılac mış.
ancak doktor kendi çocuğuna aptamil kullanmış.
çünküüüü aptamilin tadı biraz daha şekerli olduğu için bebekler ondan hoşlanıp alışıyormuş.
bizde aptamil kullanıyoruz.keçi sütü mamasıda verdik onuda sevdi..

ewet cevap vermişsin zaten neyse sağlık olsun cnm ya yine 4 aydan fazla içti anne sütünü,ben ancak 2,5 ay emzirebildim sütm bitti

bende sütümü sağıp veriyordum ama benimde çok azaldı.
az önce denedim belki emer diye ama 1 dk.emdi bıraktı .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar bişey sorucam 1 haftadır oğlum gece sepetinde dönüyor.
dönmekten kastım düz yatırıyorum mama için kalktığımda sepette yamuk yattığını görüyorum.
sizin bebişler de başladımı gece rahat durmamaya?

benim kız sadece yan dönebiliyo ama ters dönemiyo dr kilolu old. için emen dönemeyebilir demişti :)) daha o sıkıntımız başlamadı yani bizim cnm

geçmiş olsun üzüldüm.

amin bi daha da olmasın inşallah.

sağol canım .

ne biçim hem de resmen 360 derece dönüyo :))

[QUO
TE=aliye83;8404236]çayı denedim canım. sonuç:1 saat uydu kızım. şimdi kucağımda:bbo:

canım geçmiş olsun. bağışıklığı güçlendirmek için ekinezya çaylarını deneyebilirsin.

sultancım bi süre yazlıktaydım biliyosun ama sor kaç kere denize girdim 3 kere falan 2 ayda. face teki fotolar erikli de kuzenler ev tutmuştu biz de pazar günübirlik eşimle gittik.güzeldi.asıl tatil şimdi eşimle gidiceğimiz olcak yani.sen deyince farkettim evet bütün yaz tatildeymişim ben:kedi:[/QUOTE]

hemen alayım sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…