2009 Nisan Anneleri buraya

sevindim cnm yaa bayaa rahatlamışsındır çok stres olmuştun da eşin ne durumdaydı ben onu merak ettim ne tepki verdi hamile old. duyunca :)

bnmkide anyı 3 4günde 1 biz yaptırıoyruz ilk zmnlar zeytinyağıyla uyarıyoduk öyle yapıodu sonra fitille denedik bugüne kdr onunla yaptı ama ben o alışkanlık yapar die bugün gliserinle zeytinyağını karıştırıp uyarı yaptım hemen yaptı dr. ek gıdalara gweçince düzelir dedi bende dr.uma sormuştum bu emzirme işini bnmkide 3-3.5 saat arayla emzir dedi
ben röfle yaptırdım canım
bende boyatmayı düşünüodum ama vazcaydım güxerl olmuş gördüm resimde
bnmkide dönüyo cnm normal bişy yani

Son düzenleme:
çiçek geçmiş olsun cnm ben geçmişi daha yeni okudum da....
şirvan evinde hayırlı olsun allah mutluluklarla oturmak nasip etsin şu anki evine yakın mı ?
başka hasta bebişlere allah şifa iştahsızlara da iştah versin.....

mügecim sana msj attım cnm
bu arada elada saçımı yakalayıp çekmeye başladı şoktayım ne kadar büyüdüler yaa canımı bile acıtmaya başladı yani,birde yüzüne yaklaşınca beni yanaklarımdan biberon gibi tutup ağzına sokmaya çalışıp gülüyo bundan sonra hergün onlarla oyun oynayarak geçecek sanırım

:roflol:demirde aynı şeyi yapıyo ve bu bnm çok hoşuma gidiyo
mesaj gelmedi banafisfisfis

selam anneler bende kadın vardı büyük temizlik günüydü kayra da bi huysuzluk vardı aksi gibi hiç durmadı çok zor uyuyo yaa onu uyutana kadar anam ağlıyo yani.benim ufaklık artık tamamen dönüyo altını değiştirirken bile dönmek istiyo bende evde mamadam yoğurt denedim ve oldu oğluşumda çok sevdi.içine bebe bisküvisi atsam nasıl olur acaba??

geçen sene çocuksuz tek araba 4 kişiydik akdeniz turu yapmıştık ve zor olmuştu.bebekliysen tek araba tavsiye etmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…