ay deniz sorma nasıl stres olmuştum hamşleyiim diye bugün regli ble oldum
bnmkide anyı 3 4günde 1 biz yaptırıoyruz ilk zmnlar zeytinyağıyla uyarıyoduk öyle yapıodu sonra fitille denedik bugüne kdr onunla yaptı ama ben o alışkanlık yapar die bugün gliserinle zeytinyağını karıştırıp uyarı yaptım hemen yaptı dr. ek gıdalara gweçince düzelir dedi bende dr.uma sormuştum bu emzirme işini bnmkide 3-3.5 saat arayla emzir dedisizlere bişi danışmak istiyorum... oğluşum haftada 1 sefer kakasını yapıyor, doktora sordum ama ikna olmadım çünkü bana 3 saatte bir emzir dedi, sık sık emzirirsen hazımsızlık yapar kakasını yapamaz dedi benim oğlum yarım saatte bir emer,, ben şimdi nasıl 3 saat bekleteyim paşamı,,, maffolur o açlıktan.... ne yapmam gerekiyor.. normal sıklığı günde bir olması gerekiyor değilmi...
bende boyatmayı düşünüodum ama vazcaydım güxerl olmuş gördüm resimdeben röfle yaptırdım canım
bnmkide dönüyo cnm normal bişy yanibende sütümü sağıp veriyordum ama benimde çok azaldı.
az önce denedim belki emer diye ama 1 dk.emdi bıraktı .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kızlar bişey sorucam 1 haftadır oğlum gece sepetinde dönüyor.
dönmekten kastım düz yatırıyorum mama için kalktığımda sepette yamuk yattığını görüyorum.
sizin bebişler de başladımı gece rahat durmamaya?
mügecim sana msj attım cnm
bu arada elada saçımı yakalayıp çekmeye başladı şoktayım ne kadar büyüdüler yaa canımı bile acıtmaya başladı yani,birde yüzüne yaklaşınca beni yanaklarımdan biberon gibi tutup ağzına sokmaya çalışıp gülüyo bundan sonra hergün onlarla oyun oynayarak geçecek sanırım
eşim az önce aradı.
arkadaşıyla görüşmüş ve tatil planı yapmışlar ama işin düşündüren kısmı var.
tek arabayla gidilcek ve 4 kişi 2 bebek var.
bebekler kucakta olucak ve 12 saatlik yol gidilcek.
eşim karar ver dedi gitmek istiyorum ama ege durur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?