2009 Nisan Anneleri buraya

geçen sene çocuksuz tek araba 4 kişiydik akdeniz turu yapmıştık ve zor olmuştu.bebekliysen tek araba tavsiye etmem...

evt.sadece eşim oğlum ve ben olsak oğlum arabada uyur yanında ben uyurum mola veririz ama böyle zor olucaktı.
12 saatlik yolu kucağımda egeyle gidemeyeceğimi,önümüzdeki seneye ertelenebileceğini konuştuk eşimle.
onun yerine hafta sonunu yine yazlıkta geçirmeye karar verdik.
en azından kendi evinde rahat edersin, denizine de girersin.

selam arkadaşlar,, haftasonu gezmekten siteye girmeye fırsat bulamadım...

bugünde ütü, misafir derken anca fırsat bulabiliyorum...

umarım herkes iyidir ,,,

Yok kızlar geçmiş okuma çalımalarım sonuçsuz kaldı.Hem Doruk pek fırsat vermedi hem de çok yazışmışsınız:))Çiçek topiği coşturmuş:))Çiçekcm geçmiş olsun tatlım.
Kızlar buluşmalar oldu mu?Oldysa fotoğraf koydunuz mu?Koyduysanız nerde?Zincirleme sorularım bu kadar:)

Son düzenleme:
benim bir sorunum var.. ,
geçen hafta dr. kontrole gittimizde baranda biraz hırıltı vardı.

petidus (yanlış hatırlamıyorsam böyle yazılıyordu) şurup vermişti.. 5 gün kullan demişti...

ama hala geçmemiş gibi hissediyorum.. bugün aradım yeniden getirim mi diye..

adam izindeymiş..
haftaya salı gününe randevü aldım..

bu hırıltı nasil geçecek.. inş. astıma çevirmez... (anane ve babanede astım var) bende korkuyorum..

bu ne yaa eşimide uyuttum kızımı da şurda iki sohbet edeyim dedim 20.45 ten beri kimsecikler bişey yazmamışş nisan anaları ya eşleriyle ya bebişleriyle ilgileniyo sanırım şu an :))

valla ne mutlu sana deniz ben hala uyutmaya çalışıyorum benim cadıyı....9.30 dan beri ayağımda umarım 15 dakikaya kadar dalar 12 ye doğru iyice sızar bende yatarım:)

kıyamam yaa gülşencim idilin gece 12 den ertesi gece 12 ye kadar toplam kaç saat uyuduğunu hesaplayıp söylesene bi valla çok merak ettim yoruyo seni çok ela da hep böyle değil cnm yaa 2 gün kötüyüz 3 gün iyi allahtan :)

ii geceler kızlar naslsnz ben i deglm bugn zeynebin başına ne geldi biliyomusnz
kanepeden düştü yüz üstü yanagı haff morardı sıpa bıraktgm yerde durmuyoki
içim çok yandı yaaaaa
anlıcanz bende bebekleri kanepeden düşen annelere katıldım sayımız hızla artıyooo

valla ne mutlu sana deniz ben hala uyutmaya çalışıyorum benim cadıyı....9.30 dan beri ayağımda umarım 15 dakikaya kadar dalar 12 ye doğru iyice sızar bende yatarım:)

canm yaaa çok zor bi durum ben zeynebi 15dk sallarsam bana çok uzun geliyooo güp gidiyoo sonraa
bu aradsa sendee kullanıcı adını degiştrmişsnnn

ekim çokk geçmiş olsun çok ağlamamıştır inşallah zeynep cnm yaa yüzünün üstüne düşmesi kötü olmuş allah daha beterlerinden korusun artık yere minder falan koyup yatırmayı düşünüyorum bende böyle kanepede falan olmucak artık

geçmiş olsun zeynebe....
deniz biir düşündümde benim kız ortlama 12-13 saat uyuyor.....gündüz ara kestirmeleri ve birde 2-3 saatlik bir uzun uykusu var...

saoln kızlar yaa zaten evde oldgumzda beşigine yatırıyodmm gezmeye gitmiştimmm
evde oldgumzda da kanepeye pek yatrmm yere yorgan tarzı bişey serip üzerine yatryorumm

gülşencm sanada ii geceler birde ben ayagmda sallarken yüzüne iince b,şey örtüyom yoksa kucagma aldgm an uyanıyo yerine yatrnca alıyorum ben zeynebi banyo yaptrdm hemn uyudu 1 saati geçti bende hem ders çalşyom hemde buraya bakıyomm

ya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:

karnına sancıgirmiştir büyük ihtimal öyle birdenbire anlık ağlamalaraöyle diyolar bizdüğüne gitmiştik ürültüden galiba çıldırır gibiağlamştı ama gece hiç yapmadı daha benimki inş seninde bidaha olmaaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…