ya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:
ii geceler kızlar naslsnz ben i deglm bugn zeynebin başına ne geldi biliyomusnz
kanepeden düştü yüz üstü yanagı haff morardı sıpa bıraktgm yerde durmuyoki
içim çok yandı yaaaaa
anlıcanz bende bebekleri kanepeden düşen annelere katıldım sayımız hızla artıyooo
ya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:
günaydın kızlar....gününüz güzel geçsin,sütünüz daim olsun ,bebişlerin iştahı tavana vursun inşallah....ben çok yoğum olacağım arada okurum sizleri.....
ii geceler kızlar naslsnz ben i deglm bugn zeynebin başına ne geldi biliyomusnz
kanepeden düştü yüz üstü yanagı haff morardı sıpa bıraktgm yerde durmuyoki
içim çok yandı yaaaaa
anlıcanz bende bebekleri kanepeden düşen annelere katıldım sayımız hızla artıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?