2009 Nisan Anneleri buraya

canım ya karnına ağrı girmiştir yada bişeyden korkmuştur benım kızda yapıyo bazen

çok geçmiş olsun canım. aramıza hoş geldin (

günaydın kızlar....gününüz güzel geçsin,sütünüz daim olsun ,bebişlerin iştahı tavana vursun inşallah....ben çok yoğum olacağım arada okurum sizleri.....

oyun halısında oynarken sesi kısılırcasına ağlamıştı.
hatta tıkandı.
hemşire olan arkadaşımı aramıştım hemen.o da bana karnına ağrı girmiş olabilir sen bu çocuğu çok mu ince giydiriyorsun diye söylenmiştiklava:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geçmiş olsun canım.
egenin odasında kocaman pufları var 2 tane.
onların üzerine yatırıyorum bazen.
bazende düşerse pufun üzerine gelsin diye koltuğun yanına koyuyorum.
aman dikkat edelim bu zıpırlar çok kurtluuu.

benımkı Çok Şımarık hıÇ durmuyor sÜreklı kucakta gezmek ıstıyor.
Bende ıŞten yorgun gıdıyorum Çok zorlanıyorum Çok!!!

bugün oğluma dedesi(babam) bakıcak
bende annemle alışverişe gidicem:roflol:
babamla ege çok iyi anlaşıyor ama tel.sürekli elimde oluyor zırt pırt arıyorum ne yapıyor diye.
babamda yeterrrrr bişey olursa ararım diyor ama anne yüreği işte anlamıyor erkek değilmi:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
geçen gün eşimin teyzesi gelini ve torunuyla denize gitmişler.
teyzem yüzmeyi bilmiyo ama almış 9 aylık kızı göğüslerinin hizasına kadar ilerlemiş denizde.
ayağına deniz kestanesi batınca bırakmış kızı sonrada tutmaya çalışırken kızcağız yutmuş suları tabii.klava:
ayyy canım benim ağlamış durmuş o korkuyla.
bidaha denize girmek istememiş.
kayınvaldem anlattığında sinir oldum. onun gelininin yerinde olsam o kadar derinde ne işiniz vardı derdim.
o kadar kızıyorum ki bu büyüklerin bazı bilmişliklerine.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ay teyzem bikerede kızın saçlarını kendi kesmişti:roflol:kaküllerini diyelim buna ama ne kakül öndeki saçlarının hepsi kakül olmuş artık:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benim kayınvaldemde geçen hafta sonu zeytinin içini tattırıyodu egeye kayınpederimin yanında anne ne yapıyorsun daha küçük ege dedim.
kayınpederimde alışsın dedi.
sağolsun eşimde destek çıktı da egecik kurtuldu ellerinden.

TATıLıM YARUCUYDU DEÖıŞTıM YA!
ABLAMIN EVLıLıĞı ANNEMLERıN TAŞINMASI KNOCK OUT OLDUM RESMEN!!!

ALIN SıZE FOTOLARI!!!!

ıLK KUAFÖR MACERAMIZ..ORDADA BıR ARKADAŞ BULDUM YENı ANNE AMAN AMAN HEP BEBEK MUHABBETLERı YAPTIK!!!

GELıNıMıZ DAMADIMIZ:))

BENıM MıNıK DAMADIM VE GELıN TEYZESı:)))

BENı SORACAK OLURSANIZ EĞER 7 KıLO FAZLALIKLA AMAN BENı ÇEKMEYıN AYI YOGı HALLERıMı GÖRMEK ıSTEMıYORUM LAFINI DıLıME DOLAYARAK TOPLASAM 5 FOTO ÇEKıLMEDıM!!!
GENEDE Bı TANE EKLıYEYıM...DALGA GEÇMEK YOK...
NOT:EVı TAŞIRKEN TAM 2 KıLO VERDıMMM..ÇOK MUTLUYUM ÇOK:)))

DALGA GEÇMEYıN KIRARAIM KAFANIZI!!!

selam kızlar teyzem döndü Almanyaya bende anca eviime geldim anacım geçmişi okuyayım dedim oku oku içim şişti bitiremedim okumasam olmazmı yaaa
asyacenk başın sağolsun canım
öpüyorum hepinizi özlemişim ayolllllll
apartmanda çatı tamiri yapılıyo bende en üst katta oturuyorum nasıl uyutucam bu gün bu kızları bilmiyorum
börülcem ablana mutluluklar dilerim şekerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…