2009 Nisan Anneleri buraya

hadı bakalım sız fotolara bakın!
Bende tatıl dÖnÜŞÜ bı toplantıya gıreyım..
ÖpÜyorum hepınızı......

sen yogi görmemişin börülce sana boydan bi resmimi göndereyim buz dolabına yapıştırda için rahat etsin

zaten bu fotoları koycam dolaba!!!

Ama 1 haftada baya verdim kilo işyerindekiler bile zayıflamışsın dediler.(ay acaba yalan mı sölüyolar!))yanlız göbek aynen yerinde!!!

yok yav ne harikası!!!
Nikahtaki en kilolu genç insan bendim.
Ablamın nikah şahidi bi akrabamız var öyle zayıflamışki yani kendimden utandım!(benden de yaşlıydı bu arada 2 çocuk annesi)

zamanla kilo vericez canım.
benimde 2 kilo fazlam var.
herkezin vücut yapısı farklı bazı insanlar az kilo alarak doğuma girerken kimileride benim gibi 15 kilo alıp veriyor.
vucutta çatlamış oluyor.:roflol:

kardeşim bunlar özel üretim mi yaa... klava:

Valla gayet güzel görünüyorsun. sana da yasakladık kilodan konusmayı, hadi bakalım.

geçmiş olsun zeynebe....
deniz biir düşündümde benim kız ortlama 12-13 saat uyuyor.....gündüz ara kestirmeleri ve birde 2-3 saatlik bir uzun uykusu var...
hıı gülşen idil gündüz normal gece biraz az mı uyuyo ki ela ya göre öyle yani ela da bazı günler 12-13 saat uyuyup ertesi gün 15 saat yapıp tamamlıyo uykusunu ama idil hep 12-13 se biraz azmış cnm alla kolaylık versin
cnm arkadaşlar yazmış gerçi ama ya gaz ya da korkmştur bende öyle düşünüyorum ela da arada oluyo
dÜn Çorba denemesı yaĞtık annemle ıÇmedı bızımkı.
Aptamıle devam!!!
bende bugün deniycem ilk kez deniz bakalım bizimki ne yapacak
şenay benim başımda o gürültü olsa ela kıl zzaten tık duysa kalkar bütün gün uyumazdı inşallah sizinde öyle olmaz
yok yav ne harikası!!!
Nikahtaki en kilolu genç insan bendim.
Ablamın nikah şahidi bi akrabamız var öyle zayıflamışki yani kendimden utandım!(benden de yaşlıydı bu arada 2 rçocuk annesi)

cnm o 2 tane doğurmş kaç sene geçmiştir bizim daha 4 ay dur bakalım bizde eskiye dönücez umutsuzluk yok

ok tatlılar!!!
Artık kılo muhabbetı yok tıpp!!!

Ama hırs yaptım 2 hafta snra zayıflamıŞ foto eklıcemmm..!!!

bızım general manager anca gelebıldı...gıdemedık toplantıya.

Bu arada benımkıde bazen uykusundan aĞlayarak uyanıyor.sanırım korkuyor..
GÖzyaŞı akıtıyor.ıÇım yanıyor resmen o anlarda..

denızcım bızım Çorba denemesı fıyasko oldu 3 kaŞık yedı...suratını ekŞıttı..
Yanlız karpuz suyunu Çok sevıyor..sÜreklı versem hayır demıcek..

günaydınlar,

deniz fıstık gibisin bence....!!
ya kızlar canım çok sıkkın, emirin iştahı çok kapandı..hatta öyle bi kapandıki nerdeyse hiç bişey yemiyo!! kafayı yicem, sabah çığlık çığlığaydık ikimizde..o yememek için ben yedirmek için bağrıştık..perşembe dr.a götürcez, hep bu dişler yüzünden ya, yoksa benim oğlum çok güzel yiyodu..dün babası tarttı kilo vermiş!! delireceğim...!

bu arada muhtarım ayın 15i için yapılan program ne oldu?? iptal mi, yoksa toplanıyor muyuz??

meraklı misafir çok güldürdün beni canım ya:roflol:evt.kesin özel üretim.üretilirkende bir kaç eksik birşeyleri kalmış.
eşimin ve kaynımın o evden nasıl okuyup çıktığına da şaşıyorum bazen.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla bu bebişlere ne oluyoo böyle ya yemek yemiyolar

aynı dertten müzdaribim.
biz götürdük canım dr.a dönem dönem oluyomuş.
dişlerin kaşıntısıda etkiliyormuş.
biz jel kullanıyoruz.
inatlaşmıcakmışsın.
az az sık vericekmişiz.
en son 05.00te 60 cc içti bak şimdi içmiyor keçiiiii.
içine cicibebe koydum sütümün içmiyor.
kaşıkla vermeye çalıştım içmiyor.
ağladığımı biliyorum.
40 gr.da kilo vermiş.
günde 150-200 cc zor içiriyorum.
allah bize sabır versin................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…