- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
sen yogi görmemişin börülce sana boydan bi resmimi göndereyim buz dolabına yapıştırda için rahat etsin
harika görünüyorsun canım niye dalga geçilsin ki.
bebişiniz çok tatlı masallah allah nazarlardan esirgesin kaç aylık
yok yav ne harikası!!!
Nikahtaki en kilolu genç insan bendim.
Ablamın nikah şahidi bi akrabamız var öyle zayıflamışki yani kendimden utandım!(benden de yaşlıydı bu arada 2 çocuk annesi)
bugün oğluma dedesi(babam) bakıcak
bende annemle alışverişe gidicem:roflol:
babamla ege çok iyi anlaşıyor ama tel.sürekli elimde oluyor zırt pırt arıyorum ne yapıyor diye.
babamda yeterrrrr bişey olursa ararım diyor ama anne yüreği işte anlamıyor erkek değilmi:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
geçen gün eşimin teyzesi gelini ve torunuyla denize gitmişler.
teyzem yüzmeyi bilmiyo ama almış 9 aylık kızı göğüslerinin hizasına kadar ilerlemiş denizde.
ayağına deniz kestanesi batınca bırakmış kızı sonrada tutmaya çalışırken kızcağız yutmuş suları tabii.klava:
ayyy canım benim ağlamış durmuş o korkuyla.
bidaha denize girmek istememiş.
kayınvaldem anlattığında sinir oldum. onun gelininin yerinde olsam o kadar derinde ne işiniz vardı derdim.
o kadar kızıyorum ki bu büyüklerin bazı bilmişliklerine.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ay teyzem bikerede kızın saçlarını kendi kesmişti:roflol:kaküllerini diyelim buna ama ne kakül öndeki saçlarının hepsi kakül olmuş artık:roflol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benim kayınvaldemde geçen hafta sonu zeytinin içini tattırıyodu egeye kayınpederimin yanında anne ne yapıyorsun daha küçük ege dedim.
kayınpederimde alışsın dedi.
sağolsun eşimde destek çıktı da egecik kurtuldu ellerinden.
hıı gülşen idil gündüz normal gece biraz az mı uyuyo ki ela ya göre öyle yani ela da bazı günler 12-13 saat uyuyup ertesi gün 15 saat yapıp tamamlıyo uykusunu ama idil hep 12-13 se biraz azmış cnm alla kolaylık versingeçmiş olsun zeynebe....
deniz biir düşündümde benim kız ortlama 12-13 saat uyuyor.....gündüz ara kestirmeleri ve birde 2-3 saatlik bir uzun uykusu var...
cnm arkadaşlar yazmış gerçi ama ya gaz ya da korkmştur bende öyle düşünüyorum ela da arada oluyoya kızlr akşam bebeğime bişylr oldu çok korktum yatağına yatırıp uyutaym dedim 4 saatte anca uyudu saat 11 gibi bunu hiç yapmazdı neyse dedim geçen 2 gün çok uyumuşt depoldı herhalde die düşünürken bende çok yorulduğum için yattım 20 dk. sonra bir ağlamaya başldı ama nasl bi ağlama sanki tekme tokat çoçuğu dövmüşüz o derece bağırıyo çok korktum ve usturamadm bende başldm onunla ağlamaya bişy oluyo sandm sonra sustu emzirerek uyuttumm sizinde başınıza hiç böyle bişy geldimi çoooooooooooook korktum yaaaaaa inş. bi daha olmz:Saruboceq:
bende bugün deniycem ilk kez deniz bakalım bizimki ne yapacakdÜn Çorba denemesı yaĞtık annemle ıÇmedı bızımkı.
Aptamıle devam!!!
şenay benim başımda o gürültü olsa ela kıl zzaten tık duysa kalkar bütün gün uyumazdı inşallah sizinde öyle olmazselam kızlar teyzem döndü Almanyaya bende anca eviime geldim anacım geçmişi okuyayım dledim oku oku içim şişti bitiremedim okumasam olmazmı yaaa
asyacenk başın sağolsun canım
öpüyorum hepinizi özlemişim ayolllllll
apartmanda çatı tamiri yapılıyo bende en üst katta oturuyorum nasıl uyutucam bu gün bu kızları bialmiyorum
börülcem ablana mutluluklar dilerim şekerrrrrrr
yok yav ne harikası!!!
Nikahtaki en kilolu genç insan bendim.
Ablamın nikah şahidi bi akrabamız var öyle zayıflamışki yani kendimden utandım!(benden de yaşlıydı bu arada 2 rçocuk annesi)
günaydınlar,
deniz fıstık gibisin bence....!!
ya kızlar canım çok sıkkın, emirin iştahı çok kapandı..hatta öyle bi kapandıki nerdeyse hiç bişey yemiyo!! kafayı yicem, sabah çığlık çığlığaydık ikimizde..o yememek için ben yedirmek için bağrıştık..perşembe dr.a götürcez, hep bu dişler yüzünden ya, yoksa benim oğlum çok güzel yiyodu..dün babası tarttı kilo vermiş!! delireceğim...!
bu arada muhtarım ayın 15i için yapılan program ne oldu?? iptal mi, yoksa toplanıyor muyuz??
günaydınlar,
deniz fıstık gibisin bence....!!
ya kızlar canım çok sıkkın, emirin iştahı çok kapandı..hatta öyle bi kapandıki nerdeyse hiç bişey yemiyo!! kafayı yicem, sabah çığlık çığlığaydık ikimizde..o yememek için ben yedirmek için bağrıştık..perşembe dr.a götürcez, hep bu dişler yüzünden ya, yoksa benim oğlum çok güzel yiyodu..dün babası tarttı kilo vermiş!! delireceğim...!
bu arada muhtarım ayın 15i için yapılan program ne oldu?? iptal mi, yoksa toplanıyor muyuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?