2009 Nisan Anneleri buraya

bakalım perşembe günü ne diyecek dr.? mamayı değiştiririz belki, ama sorun sadece mama değil ki!! ben sadece günde 1 öğün mama veriyorum, genelde anne sütü veriyorum ehh onuda değiştiremeyeceğime göre!!! o kadar inatçı ki biberonu emmese bile emzikten ağzına damlayan sütleri ağzında biriktirip bi kerede tükürüyo..30-40 cc yi zar zor yediriyorum en aç kaldığı anlarda bile!!!!

aynen benimkide böyle..

etoprak içirmenin bir çözümünü bulursan ne olur banada yaz...

bulursam söylemezmiyim..bende dün gece oturup ağladım..eşimde şok oldu ama sinirlerim laçka oldu iyice dayanamadım sonunda..uyku sersemi azda olsa yiyodu şimdi onuda bıraktı!!anneme sordum napayım diye biriniz dikkatini dağıtsın birinizde yedirin dedi ama emire birisi bişey söyledimi gülüp laf yetiştircem diye ağzını hiç kapatamıyor!!ek gıdaya geçmek istediklerinde, aşırı sıcaktan bunladıklarında birde bu dişler yüzünden iştahları kesilirmiş..ama şimdi o kadar çok sıcak değil.ek gıda içinde erken daha, bir iki kez denedim çok huzursuz oldu..allahım ne olur çıkacaksa çıksın şu dişlerde bebeğimin iştahı geri gelsin :Saruboceq:

ilk zamanlar bende egeyi doyuruyoken ağzımla ıslak mendilini yada oyuncağını tutup içirtirdim.
uyuyoken içirmeye çalışırdım.
gece azda olsa içerdi ama şimdi hiç kanmıyo.
daha kucağıma alıp yatırdığımda ağlıyor.
evt ya şu dişler çıksın artık.
dr.um bana ek gıdaya başla demişti ama dr.u değiştirdik buda ek gıdaya daha başlama zaman var dedi.
oğlum önceleri ne güzel içerdi off ya özledim valla o günleri.

e toprak benım selennde öyle ben kaşıkla yediriyom ar zor annem kuş geliyo böcek geliyo bana laf yetiştircem derken açıyo azını selen kucuk ama ben kaşık mamasd verdim aptamiilin armutlu olanın 4 aylıklar için onu çok sevdi dene istersen bi

demekki vakalar aynı, daha önlük koyar koymaz basıyo yaygarayı..önceden ben yetişemezdim doyurmak için, şimdi hale bak..nisanın kaçında doğdu ege??

kaşıla hepten maskara oluyorum ben...püskürtmeyi öğrenmiş babasından, bi püskürtüyo kaşıkla verince heryer batıyo tabi o gülmekten yıkılıyo ayrı..çok hoşuna gidiyo!! emir daha 4 ayını doldurmadı ki!! bu ayın 21 inde dolduracak, erken olmaz mı??

etoprak canım 22 nisan doğumlu.
evt.yatırmadan önlüğünü takmayı denediğim zamanlarda faydasızdı.
hatta bazen önlüğün tersini yakasına sıkıştırıyordum anlamasın diye ama anlıyodu sıpa
bakarmısın halimize.
ablam bile egenin bu halini görünce bebek düşüncesinden vazgeçtikaydirigubbakcemile3

anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio

kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy

ay şenay yaa
güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım senin haline ya.
benim oğlanda senin ters duran gibi 2 saniyede yüz üstü dönüyo hemen
ama sırtına vuran yok sıpanın tabi.
senin sırtı tekmeleyenin surat ifadeside süper valla.
heheheh arkasını döndü görmeden iki tane indiriyim der gibi.
yerim ben onları yaaaaaa

bizde bugün aşımızı vurulduk.
iki bacaktan. akıllı oğlum erkeklik yaptı hiç ağlamadı.
bidahaki aşı ekimde.
2 bacak 1 kol 1 de damla olacakmış. oy anam oyyy

1 gün fark var aralarında..

anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio

benim yaramaz hiç emmedi sayılır, ben sağarak arttırdım sütümü ve hep sağıp biberonla verdim.emmeyi bilmiyo o yüzden emir..

kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy

ay yerim ben bu fıstıkları..nasıl bu hale gelmiş bunlar böyle..

siz ek gıdaya mı basladınız daha erken deilmi arkadslar

yok başlamadım ben..denedim bikaç kez ters tepti..bi daha da vermedim..

ay çok komikler canım yaa.. maşallah..

bizde bugün aşımızı vurulduk.
iki bacaktan. akıllı oğlum erkeklik yaptı hiç ağlamadı.
bidahaki aşı ekimde.
2 bacak 1 kol 1 de damla olacakmış. oy anam oyyy

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…