ikiz bebek olması nasıl bi duygu bendei sterdim ikiz bebişlerim olsun
aynı dertten müzdaribim.
biz götürdük canım dr.a dönem dönem oluyomuş.
dişlerin kaşıntısıda etkiliyormuş.
biz jel kullanıyoruz.
inatlaşmıcakmışsın.
az az sık vericekmişiz.
en son 05.00te 60 cc içti bak şimdi içmiyor keçiiiii.
içine cicibebe koydum sütümün içmiyor.
kaşıkla vermeye çalıştım içmiyor.
ağladığımı biliyorum.
40 gr.da kilo vermiş.
günde 150-200 cc zor içiriyorum.
allah bize sabır versin................
etoprak içirmenin bir çözümünü bulursan ne olur banada yaz...
ilk zamanlar bende egeyi doyuruyoken ağzımla ıslak mendilini yada oyuncağını tutup içirtirdim.
uyuyoken içirmeye çalışırdım.
gece azda olsa içerdi ama şimdi hiç kanmıyo.
daha kucağıma alıp yatırdığımda ağlıyor.
evt ya şu dişler çıksın artık.
dr.um bana ek gıdaya başla demişti ama dr.u değiştirdik buda ek gıdaya daha başlama zaman var dedi.
oğlum önceleri ne güzel içerdi off ya özledim valla o günleri.
e toprak benım selennde öyle ben kaşıkla yediriyom ar zor annem kuş geliyo böcek geliyo bana laf yetiştircem derken açıyo azını selen kucuk ama ben kaşık mamasd verdim aptamiilin armutlu olanın 4 aylıklar için onu çok sevdi dene istersen bi
kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio
kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 21881
Eki Görüntüle 21884
etoprak canım 22 nisan doğumlu.
evt.yatırmadan önlüğünü takmayı denediğim zamanlarda faydasızdı.
hatta bazen önlüğün tersini yakasına sıkıştırıyordum anlamasın diye ama anlıyodu sıpa
bakarmısın halimize.
ablam bile egenin bu halini görünce bebek düşüncesinden vazgeçtikaydirigubbakcemile3
anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio
siz ek gıdaya mı basladınız daha erken deilmi arkadslar
bizde bugün aşımızı vurulduk.
iki bacaktan. akıllı oğlum erkeklik yaptı hiç ağlamadı.
bidahaki aşı ekimde.
2 bacak 1 kol 1 de damla olacakmış. oy anam oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?