günaydınlar,
deniz fıstık gibisin bence....!!
Ya kızlar canım çok sıkkın, emirin iştahı çok kapandı..hatta öyle bi kapandıki nerdeyse hiç bişey yemiyo!! Kafayı yicem, sabah çığlık çığlığaydık ikimizde..o yememek için ben yedirmek için bağrıştık..perşembe dr.a götürcez, hep bu dişler yüzünden ya, yoksa benim oğlum çok güzel yiyodu..dün babası tarttı kilo vermiş!! Delireceğim...!
Bu arada muhtarım ayın 15i için yapılan program ne oldu?? Iptal mi, yoksa toplanıyor muyuz??
benim zeynep gece zerende gündüz manyaklaşıyo anlayacağın anaya gece gündz rahat yok bi saatlik uykuyla duruyorum oda kanepede sızınca oldumuhteşem görünüyorlar.
ben hep ikizlerin birinin sakin diğerinin hareketli olduğunu duymuştum ölemişş sanırım.
çok güzel şenay yaa valla işin iki kat zor ama 2 kat güzel yaa
1 gün fark var aralarında..
benim yaramaz hiç emmedi sayılır, ben sağarak arttırdım sütümü ve hep sağıp biberonla verdim.emmeyi bilmiyo o yüzden emir..
ay yerim ben bu fıstıkları..nasıl bu hale gelmiş bunlar böyle..
yok başlamadım ben..denedim bikaç kez ters tepti..bi daha da vermedim..
vay sıpa vayyyy çok şeker görünüyolar şenaycm daha bunlar bi başlanıc sanırımmm :jeyyar:
yazmadan geçemedim zeyneple zeren bir harika.......zeynep bakışlar 10 numara tatlım.....
kameraya bakan zeynep sağolun kızlar ama kafayı yemek üzereyim vallamerhabalar.
hemen konuya gelelim.
deniz çok hoş görünüyosun.
şenay ikizler çok ama çok şeker.ama fotoya bakan hangisiydi zeynep mi pek haşarı bakıyo .
kızlar bebekelr de genel bi iştahsızlık durumu var sanırım.ha bir de benimki de ağlayarak uyanıyo bi kaç keredir noluyo anlamadım.içim acıyo ya.
ekim29 geçmiş olsun.
karnına sancıgirmiştir büyük ihtimal öyle birdenbire anlık ağlamalaraöyle diyolar bizdüğüne gitmiştik ürültüden galiba çıldırır gibiağlamştı ama gece hiç yapmadı daha benimki inş seninde bidaha olmaaz canım
içim rahatladı bende bi tek demire oluyo sandım çok korktum yaaaaa:çok üzgünüm:oyun halısında oynarken sesi kısılırcasına ağlamıştı.
hatta tıkandı.
hemşire olan arkadaşımı aramıştım hemen.o da bana karnına ağrı girmiş olabilir sen bu çocuğu çok mu ince giydiriyorsun diye söylenmiştiklava:
kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 21881
Eki Görüntüle 21884
etoprak canım 22 nisan doğumlu.
Evt.yatırmadan önlüğünü takmayı denediğim zamanlarda faydasızdı.
Hatta bazen önlüğün tersini yakasına sıkıştırıyordum anlamasın diye ama anlıyodu sıpa
bakarmısın halimize.
Ablam bile egenin bu halini görünce bebek düşüncesinden vazgeçtikaydirigubbakcemile3
deniz biz de salya sümük geziyoruz.
bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.
anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio
kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy
bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.
bacım oda ne biberon ne kadar büyük:)))
Bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. Aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.
poseidon bence mükemmelsinnnnnnnnnnnnnnn
canım sağlk ocaklarında 5. aydan itibaren veriliyor diye biliyorum. bebeklerin ek gıdaya geçiş döneminde anne sütü alması azaldıgı için demire ihtiyaçları oluyor. seninki geçmiş miydi ek gıdaya hatırlayamadım? belki ondan başlatmıştır.
oof deme yaa bizde 1 -2 haftaya başlıcaz demire yine mi gaz ooooofff...alışıyo muymuş ki bi süre kullandıktan sonra gaz geçiyo mu ki yaa
bizede verdi günde 1 defa 5 damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?