2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar.
hemen konuya gelelim.
deniz çok hoş görünüyosun.
şenay ikizler çok ama çok şeker.ama fotoya bakan hangisiydi zeynep mi pek haşarı bakıyo .
kızlar bebekelr de genel bi iştahsızlık durumu var sanırım.ha bir de benimki de ağlayarak uyanıyo bi kaç keredir noluyo anlamadım.içim acıyo ya.
ekim29 geçmiş olsun.

üzülme güzelim!!
Bizimkide yemiyor eskisi gibi.
Bide yalancı emzikte emmiyor artık.
Dişler mahvetti yavrumu salyalı salyalı geziyor.
Sırf bu yüzden dertli dertli söleniyor(((

gülşen idilin uykusu maşallah güzel canım ya.gülfemcik de hemen hemen aynı.gününe göre bazen 12 bazen 14 saat uyuyo.hatta bazı günler 10 saatlik rekorumuz bile oluyo.

deniz biz de salya sümük geziyoruz.
bu arada doktorumuz bize demir damlası başlattı.erken değil mi arkadaşlar.sizde durumlar ne?ben 6. aydan sonra demire başlanıyo diye biliyodum.teste gerek yok her durumda başlanıyo gülfemin de rengi biraz beyaz hemen başlattı.zaten gazlıydık şimdi mahvolduk iyce gaz yaptı ilaç.bir de kakası siyah artık.

muhteşem görünüyorlar.
ben hep ikizlerin birinin sakin diğerinin hareketli olduğunu duymuştum ölemişş sanırım.
benim zeynep gece zerende gündüz manyaklaşıyo anlayacağın anaya gece gündz rahat yok bi saatlik uykuyla duruyorum oda kanepede sızınca oldu
çok güzel şenay yaa valla işin iki kat zor ama 2 kat güzel yaa

vay sıpa vayyyy çok şeker görünüyolar şenaycm daha bunlar bi başlanıc sanırımmm :jeyyar:

yazmadan geçemedim zeyneple zeren bir harika.......zeynep bakışlar 10 numara tatlım.....

kameraya bakan zeynep sağolun kızlar ama kafayı yemek üzereyim valla

içim rahatladı bende bi tek demire oluyo sandım çok korktum yaaaaa:çok üzgünüm:

kızları normal bi şekilde bırakıp mutfağa peçete almaya geldim döndüğümde bunu buldum oyyyyyyyyoyyyyyyyyy

:roflol::roflol::roflol: çok hareketlendi bu sıpalaaaarrrrrrr çok şekerler yaaaa:roflol:

bacım oda ne biberon ne kadar büyük:)))

canım sağlk ocaklarında 5. aydan itibaren veriliyor diye biliyorum. bebeklerin ek gıdaya geçiş döneminde anne sütü alması azaldıgı için demire ihtiyaçları oluyor. seninki geçmiş miydi ek gıdaya hatırlayamadım? belki ondan başlatmıştır.

anne sütü içmiomu bebişleriniz yaa bu diş çıkarma ve iştah konusunda bende sıkıntılıyım işe başladımdan beri iştahtan kesildi biberona alıştı meme istemio

aynen canım işe başladıktan sonra biberona alıştı emmeyi bıraktı.sağıp veriyorduk şimdi iyice azalttı!!!!

oof deme yaa bizde 1 -2 haftaya başlıcaz demire yine mi gaz ooooofff...alışıyo muymuş ki bi süre kullandıktan sonra gaz geçiyo mu ki yaa

bizede verdi günde 1 defa 5 damla

bu arada ilk çorba deneyimimizi yaşadık kaşığın ucuzya 7-8 tane yedi tadını beğenmedi ama 3-5 gün daha deneyeyim bakalım ne olcak
Şenay helal olsun sana valla 1 saatlik uykuyla duruyosun bizden çok yorulup bizden az şikayet ediyosun bravo valla nazar değmesin bu arada seninkler kucak istemiyo mu fazla nasıl hallediyosun

1 saatlık uykuylamı duruyosun Şenay!!
Tebrıkler sana ya!!!
GerÇı bende artık Çok fazla uyuyamıyorum ama.
Benı tek yoran benımkının sÜreklı kucakta olup dolaŞmak ıstemesı..
Çıldırıyorum ya..

yok canım ya sadece anne sütü alıyo.4 ayımız 2 gün sonra bitiyo.doktor rengi çok beyaz diye verdi.bulamadım iyi bi dokotr ya kafayı yicem.

oof deme yaa bizde 1 -2 haftaya başlıcaz demire yine mi gaz ooooofff...alışıyo muymuş ki bi süre kullandıktan sonra gaz geçiyo mu ki yaa

sorma deniz nasıl gaz yaptı hem de.inşallah geçiyodur.

bizede verdi günde 1 defa 5 damla

biz sabah 5 damla akşam 5 damla kullanıyoruz.dünden beri veriyorum.

bu arada benımkı artık banyo plastık banyo kÜvetınde ıstedıĞı gıbı hareket edemedıĞınden ŞıŞme havuz aldık ınanmazsınız!!!
Tatılde annemlerın evınde ŞıŞırıp kova kova su dolduruyordum
dedesının fıkrı tabee bu!!
Olan bana oldu.
NeymıŞ Çocuk ıstedıĞı gıbı yÜzemıyormu kÜvette.
Tabı olımpıyatlara katılcak ya ben engel oluyorum ÇocuĞa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…